Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
LOGOUT
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
deny330
senior tag
válasz
PhilBrick
üzenetére
Jaah, értem! Bár van ott 800gb-nyi szabad hely, sok vizet nem fog zavarni. Illetve többnyire online hallgatok zenét, nem szoktam letöltögetni. Maximum akkor, ha telefonra is ráakarom rakni (telefonon ritkán van netem Spotifyozni).
Köszi az infót, ezt eddig nem is tudtam. -
deny330
senior tag
bebe159 , Aweriot: Köszönöm szépen a segítséget!

(#1927) PBrick Ezt tegnap este már megtettem. Nem tudtam mit ért offline adatok alatt, én a letöltött zenékre gondoltam, így ezt kiválasztottam a Winchesteremen levő zene mappának.

-
deny330
senior tag
Üdv!
Spotify probléma ha SSD-n van? Nem volt lehetőségem kiválasztani azt, hogy a winchesterre telepítse.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 512GB SSD RX 7700 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 217 FSP 650W
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Köszi az infót, ezt eddig nem is tudtam.