- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Top cat
addikt
válasz
Dr Bubo #37704 üzenetére
Tessék itt az eredeti.
Nem is emlékszünk már rá, milyen volt az íze.
De biztos nem olyan lesz, mint a régi a jogszabályok miatt.
-
123xyz
aktív tag
válasz
Dr Bubo #37576 üzenetére
Aldiban tényleg nincs (legalábbis a 4 miskolci üzletükben egyikben sem található). Ellenben a Pennyben szokott lenni, ahogy Kaba is írta, 1 db / bolt.
Továbbiak:
- Lidl : szokott lenni üzletenként 1
- Spar : ott is szokott lenni. Az érdekesség, hogy Miskolcon az Intersparban is csak 1 db leolvasó van, pedig az azért nagyobb méretű
- Tesco : szintén van, legalábbis a hiperekben biztosan, és azokban több is található (ahogy az Auchannál is 1-1 nagy üzletben több van kihelyezve) -
iatti
aktív tag
válasz
Dr Bubo #35597 üzenetére
lassan annak is eljön az ideje. a héten voltam áruval nálunk a Bakonyban, kaszálják rendesen az erdőket. nem számít hogy sár van, dagonyázzák a gépek. egyre foghíjasabb a bakonyi rengeteg. és ez világszinten így mehet. nálam meg virágzik a rózsabokor. itt a mérsékelt éghajlati övezetben még elviselhetőek a kilengések, de mi lehet már nyáron dél-európában, afrikában. jön az armageddon
-
fogselyem
senior tag
-
bul07
nagyúr
válasz
Dr Bubo #35186 üzenetére
Nem lepukkant hanem kezd szelem várossá alakulni.
Románok nagyon sok házat megvettek
Viszont azok nem járnak a helyi boltokba üzletekbe mert továbbra is Romániába dolgoznak így ott vásárolnak be, na meg olcsóbb is.
Így nincs mozgás élet, kocsmák már szinte nincsenek is, egyéb üzletek se.De ez igaz a falukra is ahol sok házat vettek meg a románok. Autóval reggel mennek, délután jönnek, házból ki nem jönnek. Így a faluba egyre kevesebb a élet. Szellemfalu.
Nem is beszélve a hétvégi háznak megvettekről, na oda meg jó ha hetente vagy pár hetente jönnek.
Jön a Schengeni határ ez még fokozódni fog, mert olcsóbbak a házak mint Románba és akkor még a határnál lévő sorba állás is elmarad, mert néha néha még van hogy 20-30percet sorba kell állni
-
w.miki
veterán
válasz
Dr Bubo #33645 üzenetére
Én meg ezt, ez még kisebb
DM: United Colors of Benetton: Esernyő ultra mini fekete - 4799- -
sherlock82
senior tag
válasz
Dr Bubo #32626 üzenetére
Egyik nap egy ismerőssel beszélgettem aki szokása szerint szidta az itthoni rendszert majd hozzá tette, hogy bezzeg sokaknak az a bajuk hogy mennyi narancs van a fantában.
Nyáron voltam Ausztriában és ott sem volt több narancs a fantában mint itthon. Legalábbis a dobozra írt % szerint.
-
bul07
nagyúr
válasz
Dr Bubo #31022 üzenetére
e-mailbe jött [kép]
Aktiválni kell
Ahogy nézem az első ilyen 4hónap elején jött, azóta minden hónapba jön, múlt hónapba 8000/1200volt
De mivel én nem járok a Spar-ba így ez lesz az első hogy elérem a 8000e Ft-otMeg ez fut még
[link]
Regisztráljon most és használja SuperShop kártyáját bármely partnerünknél június hónap folyamán, és nyerje meg a 10 db 10.000 Ft értékű Falatozz.hu kupon egyikét! -
axlfsi
veterán
válasz
Dr Bubo #30976 üzenetére
Nem, a ketchupról beszéltünk!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Dr Bubo #30033 üzenetére
Igen, uj "csomagolas" miatt laza 110%-kal drágult, tesco-ban is klubkartyaval az ujat megkapod 6000-ért amikor akciós...csak az a baj hogy az azonos kiszerelés 4500 körül ment eddig akció nélkül most meg 9500-9990....
bul07: Ugyanaz, uj csomagolasban és nem töményebb ahogy néztem...
-
zoltan6
addikt
válasz
Dr Bubo #29624 üzenetére
Én nem váltottam be,mert a pizzázó tulaja közölte hogy idén már nem hozhatjuk el a pizzát, hanem ott kell elfogyasztani.Eddig ilyen gond nem volt.Szeretünk enni,de kettönknek megkellett volna enni 4 db pizzát helyben,hogy elérje a 10 ezret.Nem értem miért nem tudták megoldani hogy elhozzuk.
-
123xyz
aktív tag
válasz
Dr Bubo #29430 üzenetére
Szvsz több értelme lenne inkább szabályozni, hogy milyen kiszerelésben lehet árusítani adott termékeket / kategóriákat. Ezzel elejét lehetne venni a zsugorflációnak, mert ennek eredményeképpen nem tudnák össze-vissza csökkenteni a termékek tömegét.
Például ilyen értékek lehetnének rögzítve, hogy a gyártó ezek közül választhat:
- tejföl: 200g, 500g, 1kg (vödrös)
- túró: 250g, 500g, 1kg
- chips: 60g, 100g, 150g, 250g
stb.Egyből megszűnne az ilyen 400g-os túrók meg 77g-os chipsek világa
-
Kaba
veterán
válasz
Dr Bubo #29361 üzenetére
100Ft=1 pont ,
A pontok beváltása 1:1-ben van vásárlás esetén.
1000Ft-os Spar kupon 50 pont, 10K érték felett kell vásárolni,
2000Ft-os Spar kupon 100 pont, 20K felett kell vásárolni.
A szőkönapi akcióban a vásárlások után dupla pont jár. Születés és névnapon történő vásárlásnál is dupla pont jár. -
8
senior tag
válasz
Dr Bubo #27489 üzenetére
5-600g/m2-től felfelé elég jó nedvszívók
kerüld az erős színeket és olyat vegyél, amit lehet legalább 60 fokon mosni.
3-4 mosásonként érdemes 60+ fokon kimosni
és öblítőzni tilos!jysk gold termékeket tudod használni referenciának
https://jysk.hu/inspiration/torolkozo-utmutato -
ggeleven
őstag
válasz
Dr Bubo #23357 üzenetére
Ezzel már meg mehetünk is kb a politika topicba.
Nagy Márton: a magyar gazdaságnak át kell állnia egy uniós forrás nélküli létre
Világgazdaság
Kivonat 24.hu -
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Dr Bubo #23180 üzenetére
mármint munchos topicot
[Munch Magyarország Cenzúra Nélkül 🚫]
Munch.hu - Ételmentők Budapest -
ggeleven
őstag
válasz
Dr Bubo #23130 üzenetére
Nálunk is elfogadja a hentes itt Gyálon a piacnál, de úgy tűnt, hogy a fórumtárs inkább nagyobb üzletek iránt érdeklődik.
Itt off, de pl sportmania.hu is elfogadja a szépet. Infó oldalt is írták róla, hogy 2022 október 15 előtti el nem költött összegre 15%ot terhel a bank holnaptól. link -
Soulfly842
addikt
válasz
Dr Bubo #23129 üzenetére
Sparban is elfogadják már, de csak grill termékekre, tényleges melegételre. 1-2 napja néztem az egyik nagyobb intersparban kirakva az erről szóló figyelemfelhívást.
Hentesáru van pár ahol elfogadják, néz körbe sz szép kártya elfogadóhely keresővel a környékeden. Biztos, hogy akad majd vhol.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Dr Bubo #21372 üzenetére
Penny csinálhatna már valami igazi sajtakciót.
-
edk-
őstag
válasz
Dr Bubo #21311 üzenetére
Mindeközben: https://444.hu/inflacio
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!