Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpivw81
tag
válasz pietrrr #35534 üzenetére
Szia! Mondjuk ennek a cikknek kb. annyi valóságalapja lehet,mint a ksh havonta jelentkező híreinek az átlagbérekről. Akkor próbáld meg elmagyarázni,pl.egy rövidlátónak,hogy ha nem szedi az A-vitamint,Luteint,C-vitamint ugyanúgy nem fog elfáradni a szeme mintha szedné. Mert aki szedi az észreveszi a különbséget.
-
Beni2360
félisten
válasz pietrrr #35508 üzenetére
Nincs titok. Nem szabad vékonyra nyújtani és a töltelék nem lehet "híg" éppen, hogy elteríthető legyen. Van egy recept videóval ahol folpack közt nyújtja a tölteléket. Már nem tudom, hol a videó de megjegyeztem. Na az nem fog a meleg hatására tágulni, repedni. 1-1 arány tökéletes mazsolával együtt mérve. Ne keljen egybe mert akkor felfelé sül és oldalt ahol összeérnek kinyílik
fogselyem: Hagyományos, diós és mákos.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #35362 üzenetére
nekem olyan elcseszett fogaim vannak, hogy amelyiket elkezdték piszkálni, azok 1-2 éven belül megkattantak: begyulladt izomból a gyökerük és húzni kellett... volt amit drága fogorvos csinált, volt amit állami: mind így járt... amit a falusi magánorvosunk legutóbb tömött, az még bírja, de nem merem elkezdeni a szuvasodókat vele kezeltetni, mert félek hogy 2 éven belül lenne vagy -8 fogam
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #35226 üzenetére
szerintem nem feltétlenül: az afrikai harcsa se feltétlenül afrikából jön, mert halgazdaságokban jól és fenntartható módon tenyészthető itthon is nem annyira jellegzetes az íze, mint a szürkének (és annyira nem is zsíros), de ez nem mindenkinek hátrány... mondjuk alapjáraton nem annyira ízes a harcsa, tényleg ízlés kérdése kinek-mi jön be... én inkább azt mondanám, hogy a difi olyasmi, mint egy sárga húsú tanyasi csirke meg a bolti hófehérke közt kinek mit bír a pénztárcája, vagy mire van igénye: nekünk általában jó az olcsóbb bolti is, mert el lehet készíteni azt is jól és a minőségnek ott is meg kell ütnie egy szintet
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #33966 üzenetére
argus-okból is akadnak jók, de asszem van ezekből is kukoricás... meg olyan is van, ami szét van komlózva első dolog, amit nézek, az a büdös kukorica... nagy sörivók azt mondják, hogy mostanra néhányan megtanultak úgy főzni, hogy elnyomják és már nem olyan bántó, mint 15 éve, de nekem akkor se kell bele... az a tuti, amiben 1 csepp sincs penny = arany korsó 4%, lidl = deep 4% ...de asszem tesco-ban is találtam valami ótvarabb márkából viszonylag olcsón ihatót, ami kukoricamentes talán a 4-es rastinger?
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #33962 üzenetére
4-es arany korsó vagy a lidlis deep-ből is vettem többször, ha ivósör kellett... a pilsner nekem egy ideje valamiért tömény: 1-2 dobozzal jól esik, de ha délutáni sörözés van, akkor jobban esik valami hígabb...
ui: a normális nálam = kukoricamentes
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #33794 üzenetére
jó, akkor a legolcsóbb 10dekás lindt 700-800 körül van... linket azért nem rakok, mert szerintem penny/lidl/tesco/spar polcain 300-400 közt mennek a legolcsóbb normális tejcsokik... ma lidlibe megyek, majd ránézek és veszek 1-2 táblával a dupla ár engem bőven eltántorít a drágábbtól... ahhoz már nem sokat kell tenni és ott a 30dekás mogyorós-karamellás milka, ami akciósan 1000ft körül szokott futni... amúgy 1200-1300
-
mephi666
nagyúr
válasz pietrrr #33791 üzenetére
persze, de az étcsokit sokan nem szeretik, hiába a magas kakaótartalom én megeszem az ét tortabevonót is, ha nincs más, csak a nugátos vackok a halálom... akármelyik üzletben a legolcsóbb normál tejcsoki is szerintem már vállalható és ezek 300-400ft-nál megállnak... míg a lindt simán +1000ft nem ad nekem annyival többet, mint amennyivel drágább... kb mint pezsgőben: kóstoltunk dom perignon-t is, amiből kb 10perc alatt megittunk 3-an egy üveggel (nem mi fizettük, hanem kaptuk ), de az volt a kollektív véleményünk, hogy párezres kommersz pezsgőktől nem jobb annyival, amennyivel drágább
-
bugizozi
őstag
válasz pietrrr #33166 üzenetére
Hardcore pizza és kenyér topik
Bocs, lassú voltam
[ Szerkesztve ]
VCP7-DCV, CCNA ||| Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!
-
PROHARDVER!
-
tomisanzero
tag
válasz pietrrr #31610 üzenetére
Köszi az ajánlásokat, megnezem ezeket. A lidlis volt már próbálva, mert árban nekem is szimpi volt, de úgy emlékszem valami gondja volt vele a gépnek, beleszorult néha, vagy nem is főzte le mindet, már nem emlékszem. Szóval igen, gép specifikus is valamennyire a kérdésem.
-
fecus
őstag
válasz pietrrr #30555 üzenetére
És érdemes volt megvenni? Használható? Nem törik, gyenge?
Lehet vennék."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Beni2360
félisten
válasz pietrrr #30492 üzenetére
Ön nyert egy hangszórót.
Már első sütés előtt olvastam ezt a opciót. Ma ment a maradék a fasirtba, nem sok ment rá. Spórolás minden fokon.
A vége elött 20p,-l volt az akció.
Hát nem szebb így?Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Degeczi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest