- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- Doky586: Egyszerű boot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lezso6: Dasu Auto
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
válasz
pietrrr #36586 üzenetére
Igen, saját fogyasztásra. De a fórumtárs üzletelésről beszélt.
Most nem tudom, hogy ki az említett fórumtárs.
Biztosan nem én, mert írtam, hogy 2-3 havonta megyünk ki és egyértelműen csak az 5-6 eft-os benzinköltség csökkentése a cél.
Persze nem tudom, hogy kinek hol kezdődik az üzletelés fogalma, ha ez beletartozik, akkor mindenki üzletel, aki vett már szomszédtól, ismerőstől zárjegy nélküli pálinkát, bort
Amúgy az általunk hozott ecigi legfeljebb a szürke zónába tartozhat, mert nikotinmentes (szóval max. a magyar jogszabályi csűrcsavarás útján kerülhet be a "dohánytermékek" kategóriájába), annyira, hogy Szlovákiában erre zárjegyet sem tesznek, míg ugyanabban a boltban a mellette árult, ugyanolyan gyártmányú, de nikotintartalmú ecigire tesznek zárjegyet.
-
-
bugizozi
őstag
válasz
pietrrr #35841 üzenetére
Köszi, teszek egy próbát Grizly-vel, még nem rendeltem innen!
Erre nagyon kíváncsi leszek: Földimogyoróvaj belga csokoládéval
Összetétel: finomra őrölt szárazon pörkölt földimogyoró 75 %, belga étcsokoládé (kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin; természetes vanília aroma). Az étcsokoládé kakaó szárazanyag-tartalma legalább 54,5 %.
-
bugizozi
őstag
válasz
pietrrr #35841 üzenetére
Hm... És a mogyoróvaj is jó itt? Meg a csokis mogyoróvaj?
-
sherlock82
senior tag
válasz
pietrrr #35714 üzenetére
pietrrr
Netrisk. hu kiszámolta nekem itthon hogy az allianz a legolcsóbb nekem, nálunk itt a településen van irodájuk bementem megkötöttem a szerződést, majd adtak egy felmondó nyilatkozatot azt pedig elküldtem , nekem így teljesen jó volt.Mr. Csizmás, iatti, Zeki,
Ebben egyetértünk, azt meg le se írtam még, hogy az ügyfél hozott a biztosítósnak egy kis üveg pálinkát, de nem mondta meg neki hogy milyen fajta, hanem odaadta neki és szagolgassa, és kikellett találnia milyen az íze !
Degeczi
GabonettaNekem február 18 án van az évforduló még időben voltam, és azért is mentem be h nehogy elmaradjon.
Váltani kell ha olcsóbb mert ha már kötelező kötni akkor ne fizessek többet mint muszáj. Nyílván nem valami kalóz biztosítór mint annak idején a MÁV biztosító volt. -
arpivw81
tag
válasz
pietrrr #35534 üzenetére
Szia! Mondjuk ennek a cikknek kb. annyi valóságalapja lehet,mint a ksh havonta jelentkező híreinek az átlagbérekről. Akkor próbáld meg elmagyarázni,pl.egy rövidlátónak,hogy ha nem szedi az A-vitamint,Luteint,C-vitamint ugyanúgy nem fog elfáradni a szeme mintha szedné. Mert aki szedi az észreveszi a különbséget.
-
Beni2360
félisten
válasz
pietrrr #35508 üzenetére
Nincs titok. Nem szabad vékonyra nyújtani és a töltelék nem lehet "híg" éppen, hogy elteríthető legyen. Van egy recept videóval ahol folpack közt nyújtja a tölteléket. Már nem tudom, hol a videó de megjegyeztem. Na az nem fog a meleg hatására tágulni, repedni. 1-1 arány tökéletes mazsolával együtt mérve. Ne keljen egybe mert akkor felfelé sül és oldalt ahol összeérnek kinyílik
fogselyem: Hagyományos, diós és mákos. -
mephi666
nagyúr
válasz
pietrrr #35362 üzenetére
nekem olyan elcseszett fogaim vannak, hogy amelyiket elkezdték piszkálni, azok 1-2 éven belül megkattantak: begyulladt izomból a gyökerük és húzni kellett... volt amit drága fogorvos csinált, volt amit állami: mind így járt... amit a falusi magánorvosunk legutóbb tömött, az még bírja, de nem merem elkezdeni a szuvasodókat vele kezeltetni, mert félek hogy 2 éven belül lenne vagy -8 fogam
-
mephi666
nagyúr
válasz
pietrrr #35226 üzenetére
szerintem nem feltétlenül: az afrikai harcsa se feltétlenül afrikából jön, mert halgazdaságokban jól és fenntartható módon tenyészthető itthon is
nem annyira jellegzetes az íze, mint a szürkének (és annyira nem is zsíros), de ez nem mindenkinek hátrány... mondjuk alapjáraton nem annyira ízes a harcsa, tényleg ízlés kérdése kinek-mi jön be... én inkább azt mondanám, hogy a difi olyasmi, mint egy sárga húsú tanyasi csirke meg a bolti hófehérke közt
kinek mit bír a pénztárcája, vagy mire van igénye: nekünk általában jó az olcsóbb bolti is, mert el lehet készíteni azt is jól és a minőségnek ott is meg kell ütnie egy szintet
-
mephi666
nagyúr
válasz
pietrrr #33966 üzenetére
argus-okból is akadnak jók, de asszem van ezekből is kukoricás... meg olyan is van, ami szét van komlózva
első dolog, amit nézek, az a büdös kukorica... nagy sörivók azt mondják, hogy mostanra néhányan megtanultak úgy főzni, hogy elnyomják és már nem olyan bántó, mint 15 éve, de nekem akkor se kell bele... az a tuti, amiben 1 csepp sincs
penny = arany korsó 4%, lidl = deep 4% ...de asszem tesco-ban is találtam valami ótvarabb márkából viszonylag olcsón ihatót, ami kukoricamentes
talán a 4-es rastinger?
-
-
mephi666
nagyúr
válasz
pietrrr #33794 üzenetére
jó, akkor a legolcsóbb 10dekás lindt 700-800 körül van... linket azért nem rakok, mert szerintem penny/lidl/tesco/spar polcain 300-400 közt mennek a legolcsóbb normális tejcsokik... ma lidlibe megyek, majd ránézek és veszek 1-2 táblával
a dupla ár engem bőven eltántorít a drágábbtól... ahhoz már nem sokat kell tenni és ott a 30dekás mogyorós-karamellás milka, ami akciósan 1000ft körül szokott futni... amúgy 1200-1300
-
mephi666
nagyúr
válasz
pietrrr #33791 üzenetére
persze, de az étcsokit sokan nem szeretik, hiába a magas kakaótartalom
én megeszem az ét tortabevonót is, ha nincs más, csak a nugátos vackok a halálom... akármelyik üzletben a legolcsóbb normál tejcsoki is szerintem már vállalható és ezek 300-400ft-nál megállnak... míg a lindt simán +1000ft
nem ad nekem annyival többet, mint amennyivel drágább... kb mint pezsgőben: kóstoltunk dom perignon-t is, amiből kb 10perc alatt megittunk 3-an egy üveggel (nem mi fizettük, hanem kaptuk
), de az volt a kollektív véleményünk, hogy párezres kommersz pezsgőktől nem jobb annyival, amennyivel drágább
-
bugizozi
őstag
válasz
pietrrr #33166 üzenetére
Hardcore pizza és kenyér topik
Bocs, lassú voltam
-
PROHARDVER!
-
tomisanzero
tag
válasz
pietrrr #31610 üzenetére
Köszi az ajánlásokat, megnezem ezeket. A lidlis volt már próbálva, mert árban nekem is szimpi volt, de úgy emlékszem valami gondja volt vele a gépnek, beleszorult néha, vagy nem is főzte le mindet, már nem emlékszem. Szóval igen, gép specifikus is valamennyire a kérdésem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvező ár! HP Probook 430 G7 laptop (13,3FHD/I3-G10/8GB/256SSD/Win11)
- Kedvező ár! HP Probook 650 G4 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Win11)
- Kedvező ár! HP Elitebook 650 G5 laptop (15,6FHDTouch/i7-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo Ideapad laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/128SSD/Win11)
- Kedvező ár! HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/AMD/MagyarVilágítós)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest