Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz
Soulfly842 #28297 üzenetére
jól besz*patott ez a fedett áras dolog, most 20k-m áll egy törölt rendelésben
-
válasz
Soulfly842 #28297 üzenetére
Nem akarok unnepronto lenni, de ezek szerintem éjfél előtt is ennyibe kerültek, és fent is voltak.
Árban sem túl extrák. -
Soulfly842
addikt
Megy a DM akció!
0:02-0:03 körül felkerültek a dm-s csomagok. Én fél perccel később megvoltam. Holnap reggel nyitásra már csak egyetlen egy csomagért megyek az oldalbordámnak
(shopos express átvétel letiltva! - gondolom, hogy az üzleteknek is maradjon elegendő készlet!)
-
lumpy92
aktív tag
Lidlben OldSpice deo stift 1.280 Ft. Én a helyi kínaiban vettem 1.200-ért december elején, de nagy láncokban 1.400 - 1.600 Ft.
-
Nem tudjátok kB mikortól lesznek fél áron az intersparokban a karácsonyi sörcsomagok? Eléggé kiesik de ezekért elmennek, tavaly egész sokáig kitartottak ezek a keszleteim
-
zsiz
őstag
válasz
sherlock82 #28290 üzenetére
Nekem még van, adok belőle szívesen
-
sherlock82
senior tag
-
raziel01
veterán
-
ZsZso
Közösségépítő
PENNY, Aldi, Lidl hármas:
Hátha láttok valamit, amin átsiklottatok az újság böngészése közben.
-
perempe
veterán
válasz
Soulfly842 #28277 üzenetére
Köszönöm. Azt gondoltam, hogy van olcsóbb...
-
perempe
veterán
Melyik hiperben van sütőtök jó áron? Zöldségesemnél elfogyott (200Ft/kg), Coop-ban 550Ft(!) lett volna, másik zöldségesnél vettem 350Ft-ért. 4 kiló volt, amit vasárnap vettem, ki lehet számítani, mennyivel fizettem többet a szokásosnál.
-
m0ski
aktív tag
Sziasztok,
DM-be érdemes ma már menni ajándékcsomagra vadászni? Online-ban nem látom, hogy csökkentek volna az árak.
-
válasz
szabi__memo #28268 üzenetére
En beaktivaltam decemberben az ingyenes Pro tagságot, akkor nem mindenhonnan, de egész sok helyről lehetett 50%-al rendelni, úgy azért elég megérős volt. Igen, úgy van ha rendelsz pl 5k-ért, akkor 2500-at fizetsz, és legtöbb helyen így szállítási díj sincs.
Lejárat után meg hozzámvágtak egy kupont, így egész évre 2250 volt a tagság
Úgy meg már akkor is megéri, ha negyedévente rendelek 1-2-t
-
pohár
félisten
válasz
szabi__memo #28266 üzenetére
az első hónap talán ingyenes, meg szoktak új tagoknak promók lenni (olcsóbb előfizetés, stb), de nekem még így is megéri a teljes áras előfizut
-
pohár
félisten
válasz
szabi__memo #28264 üzenetére
mert ez a Foodora Pro tagság lényege, hogy kapj dolgokat érte...?!
50% (max 8000Ft) kedvezményt tudsz összehozni 3900Ft-os rendelés fölött, ergo 16k-ért rendelhetsz kaját, annak a felét fogod kifizetni csak, amit pedig azon felül raksz a kosárba, az teleáras lesz ugyanúgy
-
jcrk
tag
válasz
szabi__memo #28262 üzenetére
Miért nem próbálod ki? Nem gyorsabb,mint ide beírni és várni a választ?
De rászántam helyetted azt az egy percet [kép] -
szabi__memo
nagyúr
Foodora-n tudja valaki mit jelent, hogy 50% kedvezmény pro tagoknak. Az 50% automatikusan kerül levonásra. Minimum rendelés 3900Ft.
Ez mind oké, de 3900 50%-al, vagy a rendes ár 3900 és annak a fele a végösszeg. Azaz 3900 helyett 1950-es végösszeggel lehet vásárolni? -
arcsin
senior tag
válasz
szabi__memo #28259 üzenetére
Nekünk ilyen van kettönkre, de leginkább hasábot, pékárut sütünk ki benne csak.
-
válasz
szabi__memo #28259 üzenetére
Ha valakinek elég két csirkeszárny, akkor jó lehet neki az 1,5 literes airfryer
-
San398
őstag
válasz
szabi__memo #28257 üzenetére
Szerintem az az 1,5L és 1000W kevés még egy embernek is
-
Nikaré
őstag
Ide is beírom, de nem tudom, hogy BB - vákuumos fólia hegesztőhöz tekercs.
01.08. -tól lesz a Lidl -ben.
2 vagy 3db2.999.- helyett 1.999.- -
PROHARDVER!
Engedjük el ezt az önkiszolgáló témát, köszi!
-
Nirvatti
tag
IKEA Örs vezér tér:
tegnap óta (lehet tegnapelőtt, de tuti nem dec. 28, mert akkor is voltunk az áruházban) a lenti büfé részben elstartolt a képernyős kioszkos rendeld magadnak rendszer.
- Első HE?!
volt, hogy az IKEA Family kártyát szerettem volna az opciók szerint elérhető QR kóddal beolvastatni a telefonos alkalmazásból. A gép írja hol található a szkenner (alul) Ott nem találtuk, segítséget kértünk ott dolgozótól. Mondta, hogy nincs ilyen, be kell pötyögni a 16(? nem tudom mennyi) számjegyet. Már ott feltűnt, hogy "Keesés" gombra lehetett eredményt elérni.
- A megrendelési folyamat közben valamiért angolul jelentek meg a hozzáadott elemek. Nekem ezzel nem volt bajom, de kíváncsi vagyok mikor javítják.
- A kijelzőkön is angolul kifejezések alatt jelzik, hogy milyen sorszámok vannak előkészítés alatt és mik vehetők már át az 1-es, 2-es kiadónál.
- "Kicsit" kusza, hogy melyik termékre kérsz/kapsz extrát, pl. most szerencséjük volt, mert a cheddar szószt egy natúr hotdogra reméltem és kaptam, de nem volt opció választani.
A piktogram kis tálkában jelzi, akkor mondjuk én döntöm el, hogy mikor és mire kenem.Tehát ennek a bevezetése tuti valaki év végi bónusza volt, ami sikerült is, meg nem is...
-
fogselyem
senior tag
válasz
arcsin #28251 üzenetére
Szeretem az önkiszolgáló kasszát, nem félek az új dolgokat használni, lejöttem a fáról, sőt a kereket is ismerem.
De valahogy az Auchanos önki kassza nem szimpatikus nekem.Az OFF OFFja, az Auchan jól elszúrta a finom tepertős korongot, régen még hasonlított a tepertős pogácsára, egy ideje meg már valami felfújt "vackot" adnak el tepertős korongnak. -
arcsin
senior tag
válasz
fogselyem #28250 üzenetére
Auchanban én 100%ban önkiszolgáló kasszázok. Kocsival is simán belehet állni, sokszor még egy másik kocsi is van mellette hogy át tudjam pakolni a lecsippentett cuccaim. Kifejezetten tök jó, hogy ha valamiből többet vettem egyből tudom nyomni hogy hányat vettem és nem kell egyesével pityegtetnem őket. Még sosem volt ilyen velem hogy egy leértékelt terméket ne vett volna be a gép, mivel én tudom hogy mit vettem akciósan és a jó vonalkódot pittyentem be. Olyan volt hogy véletlen 111 tojást utöttem be, de segítettek kitörölni a listából
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest