- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
Tesco
Auchan
kockázott bacon 500g 999 ft
szerencsi étkezési zsír 1kg 999 ft
Spar, Interspar
füstölt sajt 1990 ft/kg
Jogobella vödrös joghurt 900g 739 ftPenny
Salty kréker 110g 195 ft
Gyulai májkrém 125g 199 ft (vasárnapig)
Rios premium eper jégkrém 1L 999 ft (hétvégén)
LM tejföl 330g 399 ft (hétfőtől szerdáig)
Sissy kakaós ital 500ml 219 ft (hétfőtől szerdáig)
Czifra pizzakrém 160g 299 ft (hétfőtől szerdáig)Aldi
Flying power energiaital 159 ft (3 féle, szombatig)Lidl
LM tömlős sajt 100g 155 ft
LM túró rudi (Pilos) 5-ös csomag 370 ft
+ az alábbiak hétfőtől szerdáig:
LM csavart jégkrém - tiramisu, mascarpone, nocciole - 900 ml 999 ft (kuponnal)
Italiamo tiramisu desszert 500g 1199 ft
Magnélküli fehér szőlő 899 ft/kg -
DrDobos
őstag
A Sparos -20%os kupon a huspultban kapható, nem akciós termékekre felhasznalhato?
-
bul07
nagyúr
válasz
lorcsi #23845 üzenetére
Szokott jó ajánlat lenni, de viszont az már egyéni kérdés hogy kinek mi jön be
Mert van hogy hiába van jó áron tapintásra nem jön be, én is jártam már ígyÚgy érdemes ezt5 csinálni hogy hébe hóba be kell menni megfogdosni és lefényképezni annak a tábláját ami bejött, és ha jön rá akció akkor célzottan menni és megvenni
Viszont eltalálni hogy ép mi a legjobb akció nehéz, mert simán lehet hogy másfél hónappal később még egy picit jobban akciós lesz, főleg ha összeér két akció -
bul07
nagyúr
Jysk
Újra akciós az a paplan ami tavasszal is voltPaplan 470g STETINDEN hideg 135x200
2750 Ft/db
Több szín
[link]
[link]
[link]És most még ez is van
Extra 10% kedvezmény mindenre
A már csökkentett árú termékekre és ONLINE vásárlásra is érvényes.
A kedvezmény a vásárlás végén kerül levonásra.
A kedvezmény nem használható fel ajándékkártya vásárlására és házhozszállítási díjra.
Érvényes: 2023. JÚNIUS 28-TÓL JÚLIUS 2-IG.Így most 2750Ft helyet 2475 Ft
Viszont nézettek rá a készletre mielőtt elindultok mert ahogy nézem nagyon ki van fogyva
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Komolyan csak ezt a 64 terméket fogja tartalmazni az online árfigyelő?
Hamarosan indul az online árfigyelő rendszer, mutatjuk a részleteket -
st6969
őstag
válasz
szabi__memo #23828 üzenetére
Tud egyáltalán a szódagép akár csak megközelítőleg annyi szénsavat beletenni a szörpbe, mint amit a gyártó cégek a palackba?
Szoktam venni fröccsvizet, abban jóval több szénsav van, mint a szénsavas ásványvízben, de még abban sincs annyi, mint egy palackozott cola-ban, amitől könnyezek, ha frissen bontva, hidegen lehúzok egy pohárral -
szabi__memo
nagyúr
válasz
pictigjis #23827 üzenetére
Ezért sem értem, mert 100ft/l áron sokkal jobbat kap az ember mint bármelyik kóla szörp (szerintem és mindenki szerint akit ismerek). Sajnos,, mert amúgy olcsóbban én is inkább csinálnám otthon szódagéppel.
Oké, vannak tényezők, pl. nincs mindenki ilyen boltok közelében sem..
De ha kiderül melyik a legjobb ilyen szörp az hasznos természetesen. Én szívesen olvasok arról is, tsin mit mond a fruttamax-ra ha megkóstolta -
pictigjis
őstag
válasz
zoltan6 #23826 üzenetére
full off, de mult heten voltunk madeiran. van ott egy kola, az a markaja, hogy cola. es cukros, nem edesitos szar. es ha nem lattam volna a cimkejet, azt hittem volna, hogy egy furcsabban sikerult coca-cola szeria. a majdnem tokeletes masolat 1 euroert (szigeteken az uditok jellemzoen dragak, coca masfelszer-ketszer ennyi)
-
tisn
addikt
válasz
szabi__memo #23824 üzenetére
Azért vettem sodastreamet hogy kevesebb műanyag fost dobaljak szét es kevesebb mikromuanyagot igyak.
Es kárhogy szamolom a palackos olcsóbb
Nekem izlik a pepsis szorp, de azért jó lenne egy olcsóbb, egeszsegesebb szorpot találni. (Foszforsav es aszpartam menteset)
-
bul07
nagyúr
Auchan 15/3 kupon dolog rendeződni látszik(hozzászólás amire válaszolok)
Írtam emailt, válaszoltak rá hogy háttércsoportnak adják át az ügyet
Válasz
A háttércsoportunk visszajelzése alapján egy informatikai hiba miatt nem került levonásra a hibrid megrendelése esetében a kuponkedvezmény értéke. Őszintén sajnáljuk az esetet.És hogy számlára elutalják a 3000Ft-ot, meg is adtam és válasz is jött már hogy Továbbítottuk azt pénzügyi csoportunk felé, akik a visszautalást végrehajtják., pár nap
Amúgy még nem jött meg a második része a rendelésnek, ha szemét lennék nem venném át és még nagyobb lenne a kedvezmény
-
tisn
addikt
tescoban a sodastream pepsi max szorp 1700ft
2100 alatt nem lattam sehol, de sok helyen 2900. -
123xyz
aktív tag
Oral-B fogkefe, Shiny Clean, 40, Medium - eMAG.hu 219 ft. Hátha valakinek jól jön
-
lorcsi
veterán
Nespresso akciot fotoztam az aldiban:
[kép] -
Kaba
veterán
Lidl Júli 1-2 ír vaj 250g 699Ft.
-
cof
veterán
Volt egy hangulata aha. Nekem jobban tetszett az a zárt rendszerű megoldás.
Még ilyen modern szódagéphez nem volt szerencsém mert kicsit drága szerintem. Tavaly majdnem sikerült lőni egy sparost 14 ezerért? Csak nekem már nem jutott, így várat magára. Elsőre elég sok a bekerülési költség, mert akkor már jó ha van egy + patron, meg a műanyag palackot is olvasom, hogy üvegre cserélik sokan a szag miatt, szóval egy jó 30-40 ezres beruházás lenne.
-
8
senior tag
-
zoleeno1
veterán
válasz
szabi__memo #23809 üzenetére
+tasiadam: elég szomorú, de hát minden így megy a mai világban, főleg nálunk...
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
zoleeno1 #23807 üzenetére
Ez minimum 10-20 éves történet ami fokozatosan lett azért kivitelezve. Most szűnt meg tavaly a patron gyártás. 6 éve a visszaváltás.. Előtte csak drágult mint az állat.. így ment. Maradtak a szódagépek.
Az biztos, hogy az ásványvíz piac nem tett jót neki.. de azért igény volt rá közben egyre csak drágult a 'gyártás'. -
tasiadam
veterán
-
zoleeno1
veterán
Szerintem ez már a mostani szódagépek előtt is bedőlt/megdrágult. Emlékszem vagy 4-5 éve akartam venni patront, mert nagymuttitól maradt egy jó állapotú szifon. Már akkor is alig lehetett kapni/drága volt. Pedig akkor még nem voltak/ennyire felkapottak ezek a mostani szódagépek.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
Digitalpimp #23805 üzenetére
Bár rég volt úgy rémlik nem másoké volt hanem már a sajátjuk. Azért is tudták megszüntetni. Folytathatták volna, de helyette bedöntötték és direkt szándékosan egy minimális szinten meghagyták jó drágán. Legalábbis így rémlik ez történt. Nem ma volt..
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
szabi__memo #23804 üzenetére
Mások biznisze, és ez a lényeg. Jön az új, kiszorítja a régit.
-
cof
veterán
válasz
sherlock82 #23802 üzenetére
Sajnos ezt a piacot kinyírták ezek a szódagépes cégek. Nagyon kár érte. Kb. 100 Ft volt egy 10 db-os cserepatron anno a vége felé.
-
tasiadam
veterán
válasz
sherlock82 #23800 üzenetére
patron? a nagy 60-80l-es palack meg 8e ft, csere meg 2-3e ft
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged