- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem sértődésből, hanem kíváncsiságból kérdezem, hogy a talált akciókra írtad, hogy rosszak, vagy arra reagáltál, hogy nem nagyon sikerült jó ajánlatokra lelni?
Az első esetben megeshet, hogy nem jó dealeket válogattam ki. A heti bevásárlást nem én szoktam végezni, így pl. a zöldségek, húsok áraival sajnos nem vagyok tisztában, pedig frankó lenne azokat is szűrni, de be kell látnom, hogy egyszerűen nincs mindenre időm. Régebben osztogattatok meg itt is akciókat, azok jól jöttek, hogy kitömködjem az efféle ismerethiány lőtte lukakat.
Ha a második eset történt (amit valószínűsítek) akkor viszont vitatkoznék. Múlt héten pl. egész jó akciók voltak. Nagyon hullámzó, hogy mikor mennyi van, de ez most szerintem is rossz hét. Sőt talán a 2-3 héttel ezelőtti se volt túlságosan jó, ha jól emlékeszem.
Azon mondjuk nagyon szoktam mosolyogni, amikor 10%-os akciót úgy tüntetnek fel az újságban mintha a csillagokat is lehozták volna a vásárlónak az égből, vagy amikor nagy kegyesen 100 Ft-ot (!!!) engednek az árából egy 1500+ Ft -os terméknek. Persze .. pici árak mellé pici kedvezmény jár. -
freelancer68
tag
Nem tudom, ilyeneket olvastam:
Minden boltban a frissesség felelősnek bizonyos időközönként át kell nézni a zöldség gyümölcsöt, illetve éjszakára alaposan átválogatni, hogy reggelre csak a hibátlan maradjon, szóval napközben és este is érdemes figyelni ezeket a csomagokat.
Nyitásra éppen csak hogy készen vagyunk, vagy kicsivel utána sikerül elkészülni az eddigi feladatainkkal. Szóval a gyakorlatban azt gondolom az első ilyen csomagokat nyitás után kb fél órán belül készítjük össze.
A folyamatot úgy tudom elképzelni, hogy nyitás után nem sokkal készítjük el az első csomagokat, aztán napközben bizonyos időközönként amikor a frissességért felelős kolléga nézi át a zöldség gyümölcsöt készít össze amit olyannak ítél, illetve az este amikor már azt is figyelembe kell venni, hogy azt is ki kell venni, ami már reggelre nem maradhat.
-
-
Top cat
addikt
Van ahol még drágább.
Ebben a tesztben első lett. De ott van utána a Penny-s is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ! Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Igazán erős Gamer gép!
- ! Dell Precision 7770 i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1TB G4 / Quadro RTX A5500 16GB Pro tervező BOX
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)