- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- gerner1
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
-
LOGOUT
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
válasz
s7evcsenko #23271 üzenetére
Ékes Példa Nyíregyháza, kitapasztaltam, ill láttam a véleményekből, hogy kettő mindig pöpec, ár-érték arányban hibátlan. a Másik kettőben vannak véleményesek hozzászólások alapján is. Az a két spar (egy spar és egy interspar) viszont mindig hozza az erős színvonalat szerencsére. Szerintem üzlete is válogatja, hogy hol mennyire figyelnek oda a részletekre.
(de összességébe nálunk szerencsés, mindenhol jól kijön az ár/érték arány. Smootie készítő meg sokat pörög... zöldségek - kaukázusi kefírrel (új hagymával, paradicsommal, erős paprikával és uborkával isteni), ill gyümölcs turmixok)
Jah, némiképpen ehhez is csatlakozik. a sparban régiek vannak, korrekt dolgozók, az az interspar meg pöpec felújított nagy zöldség-gyümölcs osztállyal, amiből szerintem több a nyakukon marad a jó minőségből is.
Ilyen egyébként mindenhol előfordul, múltkoriban egy új fokhagymára, ami friss zöld volt szárastól arra mondta a friss lidl-s kislány, hogy hát ez meg micsoda??
-
andrisbandi
őstag
válasz
s7evcsenko #23271 üzenetére
Ki tudja milyen tapasztalattal bíró meózik, és csomagol... nálunk a Tescoban a diákmelós kasszás kiscsaj nem ismerte fel a zöldségeket...
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 8 64GB gyári független nagyon szép állapotú
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS i5-8400H MX130 16GB 256GB NVMe új akku gar
- Latitude 7400 27% 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- ThinkPad T16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-1260P MX550 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG STRIX RTX 4070TI 12GB
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest