Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scorpy02
aktív tag
Hi!
A tanácsotokat szeretném kérni, hogy melyik típusú kártya lenne nekem a legmegfelelőbb választás, mert több berendezést is szeretnék egyszerre a hangkártya révén ''összhangba'' hozni.
- Logitech Z-5500
- DVD-lejátszó / Yamada DVX-6800 /[link]
- XBOX360 -
scorpy02
aktív tag
válasz horvathkrisz #1786 üzenetére
Szerintem megbízható játékos, nincs vele kapcsolatban negatív tapasztalatom. Több, mint egy éves, és még semmi probléma nem volt vele.
A kérdésemre esetleg valaki? -
scorpy02
aktív tag
Sziasztok!
A Logi Z-5500 optikai bemente már foglalt, így marad a coax.
Egy ilyen átalakítóval és ezzel az optikai kábellel megoldható lenne az összekötés? Vagy szimplán elég lesz ez az optikai kábel is?
Még egy kérdés: Hangzásban ordítóan nagy különbség lenne így egy Gamer és mondjuk egy digitálisan összekötött Music között? Mennyire hátrány az, hogy a Gamer "csak" sztereó optikai kimenetes?
-
scorpy02
aktív tag
válasz #72042496 #3564 üzenetére
Rendben, köszi. Azt hiszem akkor inkább maradok egy X-FI Xtreme Gamer Fatality-nél. Eredetileg Audigy2Zs-t szerettem volna, de ahonnan vásárolnék, ott már régóta nem kapható, mint ahogyan a Music sem. Egyébként ezen az oldalon találtam ilyen átalakítót, amit linkeltél. Viszont elég drága, és ha ezt plusz a (sima) Gamer kettőst választanám, úgy árban majdnem egy Fatalitynél vagyok, és akkor már inkább az utóbbit veszem meg.
Digitális átkötéshez pedig akkor ezekre lesz szükségem, ugye? [link] [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest