- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
válasz rooland #9801 üzenetére
Ezt a nagy fejhallgatós topicban leírják neked, én meghallgattam mindkettőt és nekem az AKG tetszett jobban, így döntöttem. A Sennheiser kicsit magasabban szól szerintem általánosságban, az AKG-n meg a csúcsok jobban kijönnek mind magas mind mélyhangban, de mondom nem akarok hülyeséget írni, a topicjában megadnak minden ilyen infót.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
PAtr0n
addikt
-
Diablo18
senior tag
válasz rooland #9789 üzenetére
így kell
ez a helyes hozzá állásén át váltok hifire
azért válok meg tőle
stereóra
jobb lesz az ESI terméke
v hasonló
kategóriás kis stúdió hangkaribár a creative nem rossz tényleg
évek óta használok én is ilyen cuccot
először
2008 ba vettem elite prot 70 ezerért
akkor még lehetett kapni
isten nyugasztalja ezt a sorozatot -
Diablo18
senior tag
válasz rooland #9787 üzenetére
nagy minőség
jellemzi
pax driverel win7 en tökéletesen használhatóaz a lényeg ne mai darab legyen
én most adok el 1 ilyet
panel nélkül
13 k értde csak én vagyok ekkora állat am kb 20 at ér
főleg ha neked meg van hozzá doboz
panel
távnyalóam nem vetted észre hogy jól szólnak vele a zenék,filmek,játékok?
v nem tudod hogy kell be állítani ? v mi a gond[ Szerkesztve ]
-
Hulk24
aktív tag
válasz rooland #4543 üzenetére
Ezzel az áram ellátás dologgal kapcsolatban:
Nekem a kari a sínből veszi fel az áramot, nincs plusz kábel rádugva! A front panellal össze van kötve egy szallag kábellel és a front panelba van bedugva a tápcsati( ami a kislemezbe is megy)
Tudom nem kell egyből a rosszra gondolni, de nem lehet, hogy valami baja volt a karinak, azért lett ilyen olcsó
Köszi a jumper megoldást!Ba cy lus: Igazad lehet, de az én fülem nem olyan speckó, mint a tied, ezért nekem ez nagyon szépen szól. Igaz nem hallgattam még Creative hangkarikon kivül mást!
-
Hulk24
aktív tag
válasz rooland #4537 üzenetére
Te, ez egy brutális hangkari! Csak jókat tudok mondani róla! Ennyi pénzért nagyon nagyon megéri!!! Nagyon szépen szól és játékok alatt is jól nyomja! Én XP-vel használom még, de ott nincs semmi gond a driverével! Távirányitót még nem próbáltam ki! Jókat és sokat tud, de inkább kényelmes hangkari (előlapi kivezetés, távirányitó). 15K-ért ajándék!!!
-
Enclave
aktív tag
válasz rooland #4406 üzenetére
Azért köszönöm a választ...még olyasmi jutott eszembe,h. egyszer kipróbáltam alaplapi hangkártyán is és a "dupla jack"-eket nagy nehezen bele tudtam "passzírozni" az aljzatba de akármit állítottam 5.1 volt a max, amit működésre tudtam bírni, 7.1-nél is...
Még olyasmi jutott eszembe,h. felhasználom mind3 jacket + szerzek egy hagyományos jack kábelt és azt a hangkártya szürke kimenetébe teszem majd a mélynyomón is kiszedem a gyári kábelt és abba is a szürke helyre dugom a "pótkábelt"...
Semmi sem állandó, csak a változás.
-
Ace Ventura
addikt
válasz rooland #4381 üzenetére
Nincs mit
Na látod azt nem igazán tudom.Szerintem nem sok különbség van, de tény hogy musicot nem találsz már nagyon.Nekem az van, és nagyon meg vagyok vele elégedve.Szerintem ha van egy erősebb 2 magos procid akkor nem kell a hardveres gyorsitás, veheted a Xtreme Audiot is.Persze 2Ghz-es celeron mellé nem árt a hardveres gyorsitás.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
válasz rooland #4379 üzenetére
Igen, igy van!
Tudna valaki ajánlani nekem egy jó kis audio consol panelt 64 bit es vistához?Valami szép kéne, amihez sok állitási lehetőség van.X-Fi Xtreme musicom van.
[ Szerkesztve ]
Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Loha
veterán
válasz rooland #1715 üzenetére
Egy haveromnak van ilyen cucca, és alapból nagyon szarul szólt, pl betorzított/berezonált a mélyláda, a magasaknál meg vmit emelt, mást meg vágott, de kis EQ-zással helyre lehet hozni. Ezt vki írta már itt a topikban is ha jól emlékszem. Szóval ha egy alaplapi cuccról hajtod, jól beállított EQ-val, akkor simán szólhat jobban, mint egy alapbeállítású X-Fi-n. Ha viszont rádugsz egy jó fülest, akkor már egyből hallani fogod sztem, hogy mennyivel jobb az X-Fi. És nem csak arról van szó, hogy szép lapos a hangképe, meg semmilyen zaj nem rontja el zenéket, hanem pl. ha TVtunerről (rádió/TV), vagy esetleg mikrofonről veszel fel vmit, vagy beszélsz a haverokkal, akkor is szembetűnő a különbség, mert az X-Fi bemenetei is gyakorlatilag zajmentesek, ami nem mondható el az alaplapi cuccokról. Mondjuk alaplapi zajkeltők között is óriási különbségek vannak, azonos chippel szerelt alaplapok között is...
Annyit fűznék még hozzá, hogy sokkal szívesebben adok ki 20k-t egy jó hangkártyára, mint mondjuk egy VGA-ra vagy procira, mert a mostani hangkarimat valszeg addig fogom használni, amíg el nem romlik vagy el nem tűnnek a PCI csatik az alaplapokról, addig a többi alkatrészt elég gyakran cseréli az ember, és az már csak hab a tortán, hogy a hangkártyák használtan sokkal jobban tartják az árukat, mint a többi hardver...
[Szerkesztve] -
Lord Myn
senior tag
válasz rooland #1699 üzenetére
Mint írtam, izlések és pofonok... Mindenesetre rettenetesen furcsa, főleg egy zenész-füllel. Nálam eddig az X-Fi viszi a pálmát az összes eddigi hangkártyával szemben, olyan tiszta a hangja (pedig volt egy pár hangkártyám az elmúlt 15 évben). Persze egyszer majdnem vettem egy EMU 1212M-t, na az még az X-Fi-t is verte, de az már félprofi/profi kategória.
"War does not determine who is right - only who is left."
-
Vistaboy
veterán
válasz rooland #1667 üzenetére
Akkor a haverod egyedien szar kártyát foghatott ki, ha a Te alaplapi hangkártyád szebben szólt! Vagy Te fogtál ki egy bitang jó alaplapi hangkártyát!
Mod: Zoli329: Nekem már Február óta van Vistám és semmi baja az X-Fi-mnek... Akkor Én is jó Vistát fogtam ki...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz rooland #1601 üzenetére
Üdv! Az extreme audio az nem csak szoftveresen különbözik az audigy se-től, hanem X-fi chip van benne ami azért nem ugyan az mint az Audigy. Csak jellegében hasonlít az se-re.
Vegyél használtan valahol egy audigy 1-es vagy 2-es kártyát, azok minden igényt kielégítenek, ha meg ''szoftmodolod'' őket, ha nem akarsz 20ezerrel többet kiadni az elfogadható kategóriás x-fi-kig...
Ha audigy 4 es szoftverrel telepíted fel az 1 2 és zs 2 es kártyákat akkor minimálisan ugyan de jobban szólnak, és a szoftvercsomag az sokkal jobb a 4 esnek mint a régebbieknek. Szerintem 5000 ft-ért már kapsz egy jó állapotú audigy 1, est vagy platinumot. Ha meg azt akarod hogy ne egye a cpu-t akkor vegyél egy x-fi elit pro-t -
Vistaboy
veterán
válasz rooland #1594 üzenetére
Az X-Fi-k közül egyedül az Xtreme Audio nem tartalmaz hardveres gyorsítást. Viszont az összes többi igen, még a korábbiak is, mint a Live! vagy az Audigy. Szerintem egy átlagos felhasználónak (Játék, film, zene), a legjobb vétel az Xtreme Music vagy az Xtreme Gamer (Inkább az előbbi). A többi csak azoknak kell, akik hajlandóak több pénzt áldozni az előlapi panel-re, távirányítóra, stb.
Ha pedig nagyon vájtfülű vagy és olyan extra dolgokat keresel mind a DDL, akkor pedig várd meg az Auzentech új kártyáját, mert sajnálatos módon egyetlen X-Fi-ben sincsen benne...
[Szerkesztve]"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB gar
- LG monitorok
- Apple iPad Air 6.gen. M2 (2024) 11" 128GB WiFi + Cellular - (Space Gray) - Csak 1db!
- Munkagép Fujitsu Celsius i7-7920hq 16gb ram 256gb SSD Nvidia 4gb dedikált win11
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest