Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
The Mentalist, House, The Walking Dead, American Horror Story, The IT Crowd ,Supernatural, Tru Blood, How i met your mother
Ezeken kivul tudtok meg valami jo sorozatot ?
-
törölt tag
Skinsből melyik évad a legjobb szerintetek? Első kettőt láttam eddig, jó volt mindkettő.
3. évadtól is hasonló stílusú a sorozat? -
törölt tag
Köszi srácok.
Ma fejeztem be a 2. évadot és így az első 2 bejött, de az már nem nagyon tetszik, hogy új szereplők lesznek innentől kezdve. Jobban örültem volna, ha ugyan azok tolják végig mind a 7 évadot.
-
törölt tag
Hali!
Skins-hez hasonlo sorozatokat tudnatok mondani? -
törölt tag
Hali
Horror/zombis sorozatot tudnátok mondani a: The walking dead, American horror story-n kívül?
Esetleg valami jó 2014-ben indult sorozat bármilyen témában? Szeretném inkább sorozatokkal eltölteni azt a napi 5-6 órát, amit a szabadidőm enged, minthogy hülyeségeket csinálok.Szerk.: ez gyors volt, köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudnátok írni 2014-es vagy esetleg már 2015-ben indult jó sorozatokat?
Horror, vígjáték, vígjáték - dráma stílus érdekelne, de igazából bármi jöhet, csak kössön le, érdekeljen, várjam a következő részt, ne valami unalmas marhaság legyen.
Horrorban bármi féle zombis vagy ördöggel, démonnal kapcsolatos érdekelne. The Walking Dead, Z nation, Constanine kipörgetve. Teen Wolf-ot is megnéztem.
Vígjáték-dráma sítlusban: Skins-hez, Shameless-hez hasonlóakat tudnátok mondani? Mindkettőt kivégeztem már. Skins fantasy változata és végignézve, a Misfits. Szeretem az olyan sorozatokat, amik tinikről szólnak.
Így miket tudnátok ajánlani? Muszáj valamivel elfoglalni magam abban a napi 5-6 óra szabadidőmben, kondi, suli, meló mellett, mert ha unatkozok, akkor gondolkozok mindenféle hülyeségen, eszembe jut exem, felbasz.. -
törölt tag
Gyick, Ace owner, umek7, aizen92: Köszönöm szépen
Esetleg még páran tudnátok írni?
'Sziasztok!
Tudnátok írni 2014-es vagy esetleg már 2015-ben indult jó sorozatokat?
Horror, vígjáték, vígjáték - dráma stílus érdekelne, de igazából bármi jöhet, csak kössön le, érdekeljen, várjam a következő részt, ne valami unalmas marhaság legyen.
Horrorban bármi féle zombis vagy ördöggel, démonnal kapcsolatos érdekelne. The Walking Dead, Z nation, Constanine kipörgetve. Teen Wolf-ot is megnéztem.
Vígjáték-dráma sítlusban: Skins-hez, Shameless-hez hasonlóakat tudnátok mondani? Mindkettőt kivégeztem már. Skins fantasy változata és végignézve, a Misfits. Szeretem az olyan sorozatokat, amik tinikről szólnak.
Így miket tudnátok ajánlani? Muszáj valamivel elfoglalni magam abban a napi 5-6 óra szabadidőmben, kondi, suli, meló mellett, mert ha unatkozok, akkor gondolkozok mindenféle hülyeségen, eszembe jut exem, felbasz..'A legjobb valami Skins, Shameless szerű dolog lenne.
-
törölt tag
Hali.
Vígjáték sorozatokból nálatok melyikek a nyerők? Miket ajánlanátok? Lehetőleg újakat.
Brooklyn 99, Két pasi meg egy kicsi, Agymenők, Így jártam anyátokkal megnézve..kellene valami új.
Brooklyn 99 hez hasonló poénokkal van esetleg valami? -
törölt tag
Sziasztok!
Az elmúlt pár hónapban nem nagyon volt időm se a topikra, se sorozatokra.
Indult mostanában valami jóféle sorozat? A Better Call Saul-ról tudok, azt elkezdtem induláskor, aztán ha van úgy időm mindig megnézem az aktuális részt. Ezen kívül tudtok valamit az elmúlt 2-3-4 hónapból? -
törölt tag
Sziasztok!
Indult az elmúlt 3-4 hónapban említésre méltó sorozat?
Nem nagyon tudtam követni a dolgokat munka miatt, most meg lesz egy 2-3 hét ráérősebb hetem.
Köszönöm. -
törölt tag
Sziasztok!
Nem nagyon tudtam követni a történéseket az elmúlt hónapokban.
Indult valami jó sorozat 2015. decembere óta? -
törölt tag
Sziasztok!
Az elmúlt 8-10 hónapban indult valami figyelemre méltó sorozat?
Sajnos szinte minden kimaradt, több ezer hozzászólást meg sose lesz időm visszaolvasni.
Eddig amiket nagyon szeretettem az a Shameless, Skins, Misfits...szóval ha ráadásul hasonló témában tudtok valamit megköszönném. -
törölt tag
Még egy gyors kérdés.
Van olyan sorozat, ami nagyjából új és elmegyógyintézetről vagy zombikról szól?
Walkind Dead, iZombie, Znation American Horror story azon évada kilőve. -
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #32311 üzenetére
Köszönöm szépen, meglesem azt is.
-
törölt tag
Hali!
Indult az elmúlt fél évben említésre méltó sorozat?
Igazából csak a 13 Reasons Why-t láttam, de eléggé megfogott. Hasonló esetleg van e? -
törölt tag
Hali!
Indult az elmúlt fél évben említésre méltó sorozat?
Igazából csak a 13 Reasons Why-t láttam, de eléggé megfogott. Hasonló esetleg van e? -
törölt tag
Hali!
Az elmúlt 3-4 hónap a sok munka miatt kimaradt. Indult ebben az időszakban említésre méltó sorozat?
Shameless, 13 Reasons Why, iZombie, Santa Clarita Diet...ez csak pár, amit régebben néztem és szerettem.
Köszönöm. -
törölt tag
Hali!
Tudtok a Black Mirror-hoz és a The End of the F***ing World-höz hasonló sorozatokat? -
törölt tag
Hali!
Az elmúlt 3-4 hónapban indult valami figyelemre méltó sorozat?
Eddig nem nagyon volt időm, most van pár szabadnapom szerencsére.
Amiket szeretek: The Walking Dead, Skins, Shameless, Santa Clarita Diet, 13 Reasons Why, Breaking Bad, Igy jartam anyatokkal...Koszonom.
-
törölt tag
válasz sugarforce #42404 üzenetére
Köszi.
Néztem én már ebből pár részt, de ujrakezdtem. Jó, bejon. -
törölt tag
Hali!
Shameless-hez hasonlo sorozatot/sorozatokat tudtok mondani?
Amikben vannak jo nok, drog, pia, es a mindennapi elet gondjaival foglalkozik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Nyaralás topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Lite lesz az X9c-ből
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Tippmix
- Energiaital topic
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest