Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bAtt001
addikt
Mentalist, na beindult nagyon, kár h múlthéten szüneteltek, ezt a részt nem toltam volna el 1 héttel
-
Ace owner
addikt
Nem volt ez a twd olyan szar csak szimplán nagyon szar.. Kovetkezotol Remélem beindul...
Galaxy Fold 4
-
brownus
veterán
tomorrow people-t nézitek, ha igen milyen? jó lenne valami heroes-hoz hasonló sorozat.
-
tDr1v3r
veterán
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
callmeakos
veterán
Látom 15 új HSZ a topicban. Aztán rájöttem: Hétfő van
(#8790) orichalcos
Az másik topic[ Szerkesztve ]
All→M8
-
spammer
veterán
válasz dokee78 #8786 üzenetére
Mindkettő erősen ajánlott. The Killing gyorsabban beindul, első 2 évad egy ügyet dolgoz fel. (3. évadot még nem láttam, de az már egy másik ügy). BB lassan építkezik, de brutálisan jó karakterfejlődést és történetet visznek végig benne. Egyiket se hagyd ki!
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
mayday00
őstag
válasz leslieke #8783 üzenetére
Jó lenne, ha nem 26 részen keresztül lennének a börtönben, nem tűnne fel újra a kormányzó pl.
Hanem elhúznának már máshova. Pl egy másik városba ahol vannak még túlélők. És még sorolhatnám..."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
dokee78
félisten
Melyik ajánlottabb sorozat?
Breaking Bad,The killing?
Izgalmas sorozatot keresek. -
törölt tag
TWD 4x06
Az egész rész a kormányzóról szól, és a köv rész ajánlójából is ez jön le. Nem bírtam végignézni, áttekertem, végleges a kasza.
-
törölt tag
Almost Human 1x01
Olyan érzésem volt, mintha a készítők a 80-as évekből maradtak volna itt...csak azóta jobb a CGI és még több a klisé. Engem nagyon nem győztek meg, de mivel holnap lesz 2. rész, még kap egy esélyt.
-
-
Ace owner
addikt
Megmurdelt a gépem es ma twd. Hogyan tudnám megnézni?
Galaxy Fold 4
-
spammer
veterán
SupNat 9x06
Cass és a kiéhezett MILF
Szódával elment a rész, ahhoz képest, hogy rühellem ezt az angyalos témát. Jöhetne pár (sok) MOTW rész megint.
-
tonyrulez
őstag
Shameless (US) szinkronja milyen? Látom a 3 évadból eddig 2 le van szinkronizálva, ha nem rossz lehet azzal kezdem el nézni.
[ Szerkesztve ]
4 8 15 16 23 42
-
spammer
veterán
Ráadásul előzmény spinoffot terveznek a TWD-hez. Meh. Inkább költsék azt a pénzt rendes írókra/kreatívokra.
[ Szerkesztve ]
-
bAtt001
addikt
hát belenéztem az új south parkba mert azt mondták nemrossz, évek óta abbahagytam már sorozatot mert kritikán aluli a minősége és ez most is bebizonyosodott. semmi eredeti ötlet nem volt benne csak összelopják ami épp menő tv-ben meg moziban azt lerajzolják a régi jó karakterek mint séfbácsi, sátán, jézus, kulabá, vackornéni sehol, jó poénok sehol. kár ezért a sorozatért....
-
mayday00
őstag
válasz TazLeacher #8758 üzenetére
Tény, hogy 10 éve nem tette le semmit az asztalra ahogy mondod. Hiába kritizál amikor nem csinál jobbat.
Fel is kérték, hogy rendezzen pár TWD-részt. Nem vállalta. Akkor meg miről beszélünk."A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
TazLeacher
nagyúr
válasz mayday00 #8757 üzenetére
Romero is már elfáradt...nem kicsit. A 2004-es Holtak hajnala óta szinte csak nézhetetlen filmekben működött közre, talán egyedül a A tébolyultak volt az, ami egyáltalán nézhető volt, a többi legtöbbször egy kalap sz@r. Kicsit OFF, de pont olyan, mint Carmack a játékiparban. Minden évben megmondja a tuti, megmondja, hogy mi jó, meg mi sz@r, azért mert X évvel ezelőtt jó volt...a gond az, hogy közben eltelt X év és semmi értékelhetőt nem tudott letenni az asztalra.
Ezzel nem a WD-et magasztalom, mert bőven megvan a maga hibája, közel sem akkora király, mint amekkora hype van körülötte, de ha Romero elmúlt kb. 10 éves munkásságában csak fele olyan jó filmeket tudott volna csinálni, mint a WD, már nem lenne baj.
-
mayday00
őstag
A horrorfilmek nagymestere, George Romero véleménye szerint a The Walking Dead nem több egy szappanoperánál.
Mennyire igaza van
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
mayday00
őstag
Person of Interest 3×08
Nagyon jó a 3.évad Ez a rész is jóra sikerült
Nálam a top 1 sorozat
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Pitterix
őstag
Marvels.Agents.of.S.H.I.E.L.D.S01E07------kissé lagymatagnak találtam, mintha egyre gyengébb lenne.
Arrow.S02E06: jó volt, mint mindig.
Revolution.2012.S02E08.: hozta a szokásos formáját, mintha egyre jobb lenne.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
Lost Girl 1x01-02
Jónak tűnik, eddig tetszik. Lesz benne több misztikum, természetfeletti? Nézi valaki egyáltalán?
-
törölt tag
Tomorrow People 1x06
Wow, jól megkavarták a szálakat, de ez a rész egy kicsit lagymatag volt számomra. Az ajánló meg nem sok jóval kecsegtet...
-
törölt tag
válasz callmeakos #8747 üzenetére
Nyomozósdi?
NCIS 1000000 rész nyomozósdis... -
törölt tag
Áá, ez a Lost első évad vége.
-
gyuromoj
veterán
Supernatural S09E06
Elég latymatag rész volt sajnos. Cas furcsa hogy próbál ember lenni. Crowley pedig emberré akar változni?
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz spammer #8737 üzenetére
Múltkor kaszagyanúról írtam, ez sokat nem változott, max annyit hogy mégis befejezem az évadot. De ez akkor is lejtmenet. Nem erre számítottam sorozat kezdetekor. Utolsó részre kíváncsi vagyok, főleg hogy összekötik Amcsi Kapitány 2-vel, de lehet hogy ha lesz 2. évad akkor azt csak késve nézem meg. (bár még az se biztos hogy folytatják)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Agnet of SHIELD
1x08
Végül is nem volt rossz.
Jövő heti promo:Lesz összeköttetés a Thor: Dark World-del.
Live-Die-Respawn
-
bepken
veterán
visszavonom...fogalmam sincs éppen most dobott be egy 58. upgrade-et és még még achievement-et:
egyik achievement: "Junkie - You've managed a meth empire for an entire week!"
másik achievement: "Burnout - You've managed a meth empire for a month! Dayum!"ahhaaa....valószínű...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bAtt001
addikt
Misfits (eheti)
éjfélkor nekiálltam tegnap, nem bántam meg. istenem ilyen dumákat ilyen angol akcentussal... hangosan nevettem rajta 2 percenként. történet nem volt egy világot rengető de nem ezért szeretjük a sorozatot. nagyon sajnálom hogy az idei évad az utolsó hiányozni fognak, csak most kedveltem meg igazán a karaktereket rudy-n kívül, őt első pillanattól imádtam, de most finley meg alex is nagyon jó volt
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
AHS 3x06
Nem volt rossz, de azért a múlt heti részt nem überelte. És hát most a lányok sem annyira szexik
A behozott karakter nem rossz, de szerintem felesleges most ebbe a történetbe. Aztán majd meglátjuk, mit kezdenek vele.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
na végig kattintgattam én is mindent a Clicking Bad játékban. innentől már nem kattintgatok, csak hagyom, hogy dőljön a lé, meg fejlesztgetek
Stats (az utolsó fejlesztés megvásárlásakor)
Batches cooked: 1.45Q
Batches hand-cooked: 57.12T
Batches sold: 315.02T
Batches hand-sold: 62.14T
Total upgrades purchased: 57
Total cash earned: $50.17Q
Seconds spent playing: 331,429[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
bepken
veterán
American Horror Story 3x6 SPOILER !!!
ismét egy nagyon jó részt láthattunk, bár egy kicsit érződik, hogy félidőben vagyunk...ugyanis rengeteg szál van nyitva és igazából mindegyik csak egy picit haladt előre. - az igazsághoz hozzátartozik, hogy eddig mindegyik évaddal így jártak, csak most valóban sok szálon fut a sztori
a fejszés gyilkos számomra szimpatikus karakter, elég jelentősen hozzájárult a jazz elterjedéséhez
ami egy kicsit furcsa számomra, hogy ez a halott feltámasztás valahogy túl egyszerűen megy...persze így lehet a legkönnyebben konfliktust generálni kíváncsi leszek, hogy valóban ki is derülnék e még időben a dolgok...mármint, hogy Fiona megéli e...tekintve a betegségét, meg azt, hogy a fejszéssel kokettáltááá szóval megint nehéz lesz kivárni a jövőhét csütörtököt!!
-
törölt tag
AHS Coven hany reszes?
-
callmeakos
veterán
Modern Family 5x07
De hiányzott már
Fasza kis rész volt.
Főleg HayleyCyberkindnak::
Az van hogy dobtam Mila Kunist. ...
Ő rá: [link][ Szerkesztve ]
All→M8
-
Vladi
nagyúr
Homeland de komoly már!
spoi:
Amikor Dar és Soul csak úgy otthagyták a szenátort... á mint két csibész kamasz.
il sole non sorge più ad Est!
-
Viszlát
addikt
válasz kisgyerek85 #8708 üzenetére
Basszus, hogy nekem ez nem jutott eszembe, a rohadt életbe...
$21,075,043,407,040 per second
Total cash earned: $4.36Qt"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
mayday00
őstag
TWD új részét még nem láttam Mire számíthatok? Új szereplő, új helyszín? Vagy minden régi?
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
válasz kisgyerek85 #8705 üzenetére
Hany masodperce jatszol?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
A heten nincs AHS, vagy mi?
-
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest