Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
Nem néztem meg az előzetest, soha nem is nézek, max néha spoilermenteset. Csak ugye mivel ide be volt írva a szöveg, ami spoiler, így nem tudtam elkerülni.
Amúgy a Dexter 6. évadot pont a múltkor fejeztem be (azt még szinkronnal követem, ott tart), várom is, hogy milyen lesz a 7. évad, mert elég durva lett a vége
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spammer
veterán
Anno úgy kezdtem el, aztán nem akartam már váltani. De egyébként nekem bejön a szinkronja, Debra szépen káromkodik Amúgy nem sürgős, így is annyi minden van, amit nem láttam, hogy sosem érek a végére
-
feka007
veterán
SP
Nem csak mi látjuk így. Akár még jó is lehet az utolsó két rész, viszont eddig nagy csalódás. Semmi drámai felvezetés nem történt így 2 résszel a vége előtt még mindig, a Vogel-es vonal ígéretesnek indult az első 1-2 részben, aztán gyakorlatilag semmi érdemleges nem lett belőle, csak ment a semmi részeken át. Olyan mellékszálakkal töltik ki az időt, ami kb. szappanopera színvonal, Quinn 21. szakítása és összejövetele Debrával, Masukára haragszik a spermabankos lánya, kb. szülcsi felcsis szint. Oké, hogy nem lehetett volna már olyan feelingje, mint az első évadoknak, de azért még lehetett volna vmi minőséget alkotni
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Nézhető! Ebben a műfajban a legjobb. iszonyat beteg sorozat, mást nem tudok mondani. Nagyon jók a szereplők, nagyon jó a történet. Én nézés közben azt mondtam magamban mindig, aki ezt a történetet kitalálta, megírta, az nem volt épelméjű Olyan dolgok vannak benne, hogy a ember haja égnek áll. De nem véres, brutális stb..Én szinkronosan néztem végig az első évadot. Nagyon jó a szinkron bátran ajánlom, hogy szinkronosan nézd. Már a 2.évadot is adja a viasat.. Bátran nézzétek, de készüljetek fel, hogy nagyon beteg dolgok lesznek benne
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
DEXTER SPOILER
Ha nem gáz én még beszélnék róla azért többet, mint egy igen vagy nem. Nem feltétlen. Legalábbis nem mindenkinél.
Viszont befejezésnek ezt nagyon jónak tartom, hiába írják más fórumokon, hogy nem az. Tény, hogy nem látunk bele hogy Dexter vajon tovább gyilkol e (valszeg igen), de ez így nagyon jól meg lett csinálva.
Debránál az agyam eldobtam, neki minden jót reméltem pedig.. Dexternek pedig elég nagy büntetés így letölteni az életét. Szörnyként, nem maradt semmije. Bár szerintem úgy jobb lett volna, ha ő is meghal. Kerekebb. Így túl sok a megválaszolatlan kérdés vele kapcsolatban..
Volt 1-2 buktatója ennek a résznek (a nyelves csávó, Harrison, ilyenek) de ezektől eltekintve baromi király lett. Szerinted?
Talán úgy jobb lett volna, hogyha Dexterről kiderül hogy kicsoda valójában, megkapja a villamosszéket, a többiek pedig megdöbbennek.. Mintsem ez.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
TOVABBRA IS DEXTER SPOILER
Az alakitasok valoban nagyon jok voltak. Sokat fejlodtek az evek alatt.
Hannah-al kapcsolatban annyit, hogy szerintem igy a legjobb. En mindigis utaltam, az elejetol kezdve. Aztan egyre inkabb megbaratkoztam vele az utolso par reszben, es ez lett a vege.
Igen, nem az az ongyilkos karakter. De csak korrektebb befejezes lett volna, ha ezt a bekattanast ahogy irtad nyilvanossag elott teszi meg, valami mas formaban is ahogy lebukik es megkapja ami jar. Megtudjak ki o, o pedig villamosszek, es ha onan nezunk a szemebe az sokkal jobb lett volna endingnek.. Ide jutott.
Mert ez, ahogy most van, ezt kellett volna mashogy csinalni. Tul sok a megvalaszolatlan kerdes, szerintem lezaratlan maradt...[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
Ryan Murphy-re jellemző, hogy nagyon jól indít, jó ötletei vannak, de aztán kifullad / nem tudja kibontani, befejezni őket. Az AHS abból a szempontból szerencsés, hogy évente megújul (így elég 1 évadot rendesen megcsinálni, csak sajnos az sem sikerül nekik teljes mértékben), de ott volt anno a Nip/Tuck, ami a végére már szánalmas kategória volt, teljesen önmaga paródiája lett. Kicsit féltem a Covent, de remélem, hogy ez lesz a legjobb évad.
-
Ace owner
addikt
Spoiler
A kiscsaj fejlődését én még úgyahogy megértem. Azért képzeld el egy kamaszkorban lévő lánnyal ez történik, hirtelen kitör a világvége, meghalnak a szerettei, aztán visszajönnek és meg akarják enni. Mondhatni minden nap ezzel kell szembesülnie hogy az élete akár abban a szent pillanatban véget érhet. Mindenkit akit szeret vagy kezd megszeretni elveszít ezért is látja már máshogy a világot. Már nem éli bele magát egy barátságba, netán szerelembe mert tudja hogy úgyis vége lesz.. Ezért inkább kiélvezi azt a kis időt amig mellette van.. Szigorúan szvsz
Galaxy Fold 4
-
Gyick
őstag
Én azt hiányolom a twdben hogy magáról a virusról nem lehet tudni semmit,az se biztos hogy virus.Resident evilekben is mindig derült ki valami a virus keletkezésről/múltjáról.Nekem ez a 4.évad annyira nem tetszik eddig.Meg amin röhögök mindig hogy egyiknek se jutott eszébe csinálni vmi protektoros ruhát ami megvéd a harapásoktól valami vastagabb bőrből másnem,inkább egy szál trikóban küzdenek
-
spammer
veterán
Ugyanezt éreztem. Számomra egyszerűen nem jön át annyira, amennyire elvárnám. Nem érzem a késztetést, hogy hétről hétre nézzem, várjam az epizódokat. Pedig a képregényben a börtönös rész volt a kedvencem (ameddig olvastam anno, kb. 80. számig), de a film nekem nem tudja átadni se a hangulatot, se a karaktereket igazán, se a drámai részeket...
Ebben a sorozatban kevés epizód volt, amiről elismerően tudnék nyilatkozni, többnyire csak egy közepes vagy annál picit jobb, netán uncsi. Tipikusan az, amit megnézek, mert egynek elmegy, aztán törlöm és valószínűleg soha az életben nem nézem újra. És persze bizakodok, hogy jönnek majd jobb részek.
Azt hiszem az a szerencséje, hogy nincs igazán másik ilyen témájú sorozat, illetve hogy az alapaanyag (a képregény) tényleg elég jó, így tud közönséget nyerni magának.
-
-
spammer
veterán
Ja
Amúgy én nem bánom, ha J. Lange kiszáll majd a sorozatból. Tény, hogy nagyon jó, de mindhárom évadban nagyon központi szerepet kapott, kis túlzással talán mondhatni, hogy köré van felépítve, túlságosan hangsúlyos, miközben mások "el vannak nyomva". Példaként említhetném Lily Rabe-et akár.
De most a Coven indulásakor pont az tetszett, hogy a fiatalokat hangsúlyozták ki, úgy tűnt, hogy ők lesznek a középpontban, de aztán most megint úgy tűnik, hogy a öregek vívják a hatalmi harcot, miközben a ifjoncok asszisztálnak. Remélem, hogy azért a kis boszik több szerepet kapnak majd.
A komornyik mindenesetre érdekes fazon
-
Viszlát
addikt
Én meg kivégeztem. Az elején izgalmas volt, de aztán nagyon belassult, viszont volt 3 telkonfom és volt időm bőven kattintgatni.
Stats
Batches cooked: 69.68T
Batches hand-cooked: 54.55T
Batches sold: 33.21T
Batches hand-sold: 26.21T
Total upgrades purchased: 57
Total cash earned: $5.05Q
Seconds spent playing: 103,462Az azért nem semmi, hogy 346 milliárdot keresek másodpercenként, kár, hogy nem lehet sehogy átváltani, akár milliós osztással is elfogadnám.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
bepken
veterán
visszavonom...fogalmam sincs éppen most dobott be egy 58. upgrade-et és még még achievement-et:
egyik achievement: "Junkie - You've managed a meth empire for an entire week!"
másik achievement: "Burnout - You've managed a meth empire for a month! Dayum!"ahhaaa....valószínű...
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Apple Watch
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali játékos kérdések órája
- OLED TV topic
- Szólánc.
- Projektor topic
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Milyen mosógépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest