Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A lellei postán 300 forintért vettem meg a lost room dvd-t
-
Sprq
aktív tag
válasz kisgyerek85 #6593 üzenetére
Én végig néztem, sajnos nem lesz több évad, az 5. volt az utolsó. Igazán remek sorozat, nagyon realista világgal, ha talán láttad az End of Watch című filmet, és mondjuk tetszett, akkor a Southland is tetszeni fog. Azt hiszem az első 2 évad még networkon ment és utána került a TNT-re, a váltás meg is látszódik, a történetek és a karakterek felépítésén is (főleg pozitívan).
Do you hear the voices, too?
-
AkosAkos
aktív tag
-
bok92
addikt
How to make it in America
Az első évadot tegnap ledaráltam, és hát mit mondjak...
Nagggyon jó! A kedvenc italom mostmár a Rasta Monsta...
Ma jön a második évad.10/9
[ Szerkesztve ]
-
kisgyerek85
senior tag
Igaz én nem néztem még bele, de elvileg ez is jó zsarus sorozat.
-
spammer
veterán
válasz scope2007 #6588 üzenetére
The Sopranos (Maffiózók, én szinkronnal ajánlom) +1
The Wire még a másik top sorozat hasonló témában, de azt tudni kell róla, hogy elég realista, lassú, nincs benne igazán sok akció, lövöldözés vagy ilyesmi, viszont igazi minőségi anyag. Nyomozás, lehallgatás, korrupció, városvezetés, gettó stb. Elég ha csak annyit mondok, hogy IMDB Top TV Series listáján a negyedik, 9.4 ponttal
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
scope2007
addikt
elkezdtem nézni a THE SHIELD [kemény zsaruk] sorozatot!
már az 5. évadnál járok!
nagyon bejön... sokkal jobban leköt, mint bármiféle újabb sorozat.esetleg tudnátok mondani hasonló szintű sorozatot?
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
giigz
veterán
válasz kisgyerek85 #6585 üzenetére
Passzolom
-
giigz
veterán
1 hónap múlva BB S05E09
-
kisgyerek85
senior tag
Még 1 hónap
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bok92
addikt
Breaking In
Awkward
Raising Hope
The Middle
NTSF:SD:SUV
How to Make It in America
EntourageElméletileg ezek mind komédia sorik, és érdekelne,hogy melyik az amit "kötelező" megnézni, esetleg érdemes...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #6577 üzenetére
Hja azok csak két perces részek. Sokat nem vesztesz velük, de pont a rövidségük miatt azért érdemes meglesni őket.
Más:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz leslieke #6575 üzenetére
Viszont Razor film mellé nem érdemes a Razor flashbackeket meglesni, mert szinte ugyanaz. The Plan-t.
Szóval az ajánlott nézési sorrend:
BSG mini
BSG 1. évad
BSG 2. évad
The Resistance webisodes
BSG 3. évadRazor Flashbacks webisodes-simán ki lehet hagyni, majdnem ugyanaz mint Razor film.
BSG Razor
BSG 4. évad 1-10
The Face of The Enemy webisodes
BSG 4. évad 11-15
BSG The Plan
BSG 4. évad 16-20Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #6572 üzenetére
Webisodokat kihagyhatod, a Razor meg a THe Plan-t azért nézd meg azok jók lettek. Lista megvan milyen sorrendben érdemes nézni?
Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
Elkezdtem a Bates Motelt. 4 részt sikerült megnéznem eddig belőle.
Azt kell hogy mondjam, hiába kiszámítható, végig lekötött. Anya-fia páros nagyon el lett találva, kíváncsi vagyok hogy bontják ki a városka titkos szálait.
Szerintem ha végzek a sorozattal bepótolom az eredeti filmet is.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
válasz TazLeacher #6562 üzenetére
+1 imádat. Részről részre egyre jobb lett a sori. Az utolsó dupla résznél nekem is volt kis szájízem, de összességében nagyon tetszett, nem is tudom láttam-e már olyan sorit, ami ennyire lekötött és ennyire a hatása alá kerített
-
törölt tag
Végignéztem a Dexter első évadot. és kajak jó.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz TazLeacher #6566 üzenetére
Térjünk erre vissza ha láttad az utolsó pár percet a sorozatból.
Live-Die-Respawn
-
doc
nagyúr
+1
sajna a vege nagyon megoszto lett (kb. mint a Lost), es latszik hogy a menet kozben beharangozott hatalmas, rejtelyes szalakkal nem tudtak mit kezdeni a forgatokonyvirok. De legalabb maga a sorozat jo
(van is otthon egy diszdobozos kiadasom, ajandek muanyag cylonnal ) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
TazLeacher
nagyúr
Battlestar Galactica 3. évadnál járok. A sorozat eleje elég gyenge volt, nem csak közepes, hanem inkább olyan "elmegy" kategória. A 2. évad vége felé kezdett beindulni, és most a 3. évad is elég jó. Nem bántam meg, hogy nem kukáztam. Kíváncsi vagyok, hogy mit hoznak ki belőle.
-
giigz
veterán
-
törölt tag
Csatlakozom azokhoz, akik szerint az Under the dome az gagyi.
-
bok92
addikt
Vikings S01E01
Elég jó lett. Nem mondom, hogy nagyon várós a többi rész, de majd szépen, lassan nézegetem...
10/6,5
-
törölt tag
Warehouse 13
Nem értem igazán most mi van, nem úgy volt, hogy a 4. évad lesz az utolsó?
Most meg azt írták a végén, hogy 2014-ben jönnek az utolsó részek... -
mayday00
őstag
Crossing Lines S01-E01-03Elég jó kis újonc sorozat.
Egy Európában játszódó nyomozós sorozatról van szó. Különböző ügyeket oldanak meg. Van főszál is. Kisebb hibákat elszámítva nem sikerült rosszra.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bok92
addikt
True Blood S06E04,jó rész volt ez, alakulgat már a sztori.
-
törölt tag
Árulja már el valaki, az a fránya kenguru mi a fenét keresett benne, mi volt a szerepe?
Végignéztem, és bizony nagyon meg vagyok elégedve a sorival. Bár voltak benne kisebb logikátlanságok, ez egy nagyon-nagyon jól összerakott sorozat. Piros pont a készítőknek és egy bazi nagy fekete pont az amerikaiaknak, hogy elkaszálták. Mert simán ki merem jelenteni, hogy ez bizony egy nagyon jó sorozat, ami nem ezt a sorsot érdemelte volna és nem értem miért lett vége.
Az évad minden része feszes tempójú volt, kellő mennyiségben adagoltak mindenféle összetevőt, élvezhető volt, és bizony néha izgultam, még akkor is, ha tudtam sokszor mi fog történni...
Aki nem látta, de szereti az összeesküvős-rejtélyes-kirakós-összerakós sorikat, annak kötelezőTudom nem szoktunk pontozni, de kap egy 8/10-et
-
Viszlát
addikt
Ez az Entourage ez nem nekem lett kitalálva. Harmadszor álltam neki, erőszakkal végigtoltam az első évadot, de nem. Egyedül Gold ér valamit, Drama meg Turtle vicces volt köbö két részig, de nagyon egysíkú karakterek, E durvább fapofa mint Seagal meg Stewart együttvéve, abszolút nulla a srác, a sztárról nem is beszélve... Oké, belenyomtak annyi cicit, hogy tuti ne bukjon meg a sorozat, meg Wahlberg szerintem felhasználta az összes szívességet, amivel a kollégák lógtak neki, de ez így elég kevés egy jó kis feel good sorozathoz. Oké, van egy két jó utalásos benyögés, de ahhoz túl ritkán, hogy tovább nézzem...
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
Nem hittem volna, ahogy haladok előre a Dexterrel, egyre jobban meggyőz és már kevésbé unszimpatikus a srác.
-
negyven2
veterán
válasz #54715584 #6533 üzenetére
Nekem egyik kedvencem volt, de sajnos elkaszálták. bár sikerült "lezárni" azért.
Amúgy ennek a sorozatnak is egy film volt az alapja.
Ja és a vicces az egészben, hogy egyesek, hogy felháborodtak, az indiaiak kifigurázásán, pedig olyanok akik kint dolgoznak/dolgoztak irták: hogy bizony ilyenek ők tényleg.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
törölt tag
Az Outsourced is nagyon jó, aki nem látta még, nézze meg
-
bok92
addikt
No elkezdtem 1-2 sitcomot darálni....
A jelenlegi befutó a Veep . Nekem nagyon tetszik! A Parks and Recreation-hoz tudnám hasonlítani, igaz ez egy kicsit magasabb szinten játszódik. ( itt alelnökről szól a story, míg amott egy kisvárosi képviselő...)Így 4 rész után simán egy 10/8
A másik amit még elkezdtem nézni az a Workaholics. Ebből csak az első részt láttam, de egy kicsit le is fárasztott.... 3 lökött csávóról szól, akik a nap 28! órájában füveznek meg isznak, ja és közben próbálnak dolgozni is... Majd ha lesz türelmem hozzájuk, akkor nézem tovább, mert alapjában véve nem rossz sori, csak az ilyen emberkék nagyon ki tudnak idegelni.
-
doc
nagyúr
válasz #54715584 #6522 üzenetére
ha idoutazos sztori erdekel, akkor a Journeyman meg bejohet, sajna azt is elkaszaltak, es ott meg olyan lezaras sincs mint a Flash Forwardnal
illetve idevehetjuk meg a Day Breaket (minisorozat, de NAGYON jo), esetleg 5ive days to Midnight (szinten minisorozat, mar nem nagyon emlekszem ra, csak arra hogy tetszett )
-
Viszlát
addikt
válasz #54715584 #6520 üzenetére
Igazából olyan, csak kevésbé bosszantóbb, mivel olyan ritkán van a fő szállal kapcsolatos történés, hogy csak ritkán húzza fel magát az ember rajta. Egyébként hozzá kell tenni, hogy én is addig néztem, amíg nem volt netem és a gépen már nem volt más.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
A hősöket néztétek anno? én csak 1-1 részt, de most nekiesem újra, előröl végig.
giigz: ismerem és követem is, bár még az elején tartok.. valóban jó sorozat.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
-
Viszlát
addikt
válasz #54715584 #6512 üzenetére
Szimpla nyomozos, evadonkent 1-2 epizod viszi csak elore a fo szalat, akkor is hajad teped akkora baromsagok vannak. Ha nagyon nincs mas akkor belefer, de kedvenc ujranezese inkabb..
-
törölt tag
Én inkább a horror, thriller sorozatokat szeretem. Bár A szökés mindentől függetlenül egy olyan sorozat nálam, ami kint fekszik a polcon eredetiben, és láttam vagy 20x mind a négy évadot. Sosem lesz annál jobb sorozat a szememben.
Szóval, ahogy kezdtem, inkább a horror-thriller sorozatok.. American Horror Story, Bates Motel, Revolution, The Walking Dead.. nem tud valaki hasonlókat? nem nagyon találok.. nézem az Under the dome-t, bár elég furcsa, de követem azért. -
törölt tag
Grimmről valaki? Az első évad felénél eluntam, azóta milyen lett a sori? Érdemes nézni?
-
törölt tag
Elkezdtem nézni a FlashForwardot és az első 6 rész nekem bejött. Viszont sok helyen lehúzták a sorit, volt aki elkaszálta a 2-3. rész után, de azt is olvastam, hogy az évad közepére ül le a sorozat, a vége meg nem is olyan jó. Ez tényleg így van? Régebben láttam pár részt belőle, az tetszett, és most is leköt. Van valaki aki végignézte és tetszett neki?
-
mayday00
őstag
válasz Fandango #6505 üzenetére
Érdekes egy sorozat az biztos Inkább szórakoztató. Öregnek a 2.részben milyen hamar begyulladt a ruhája stb. 3 másodperc alatt. Mintha benzinnel lett volna leöntve minden De könyörgöm emberek. Ez csak egy film. Semmi köze a valósághoz.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
Fandango
veterán
Under the Dome tele van idiota szereplokkel: idiota zsaru, meg idiotabb Junior, a leszbi anyuka paros a lazado tinilannyal semmire nem valo. Bugyuta cselekmenyek.
Ennel tobbet vartam ettol a sorozattol, tovabb fogom nezni, mert a sztori jo lenne, de remelem kicsit huznak a szinvonalon. -
oriic
HÁZIGAZDA
Under the dome 2. rész.
Gyengébb mint első rész, de még mindig érdekel. Juniort remélem hamar kinyírják.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest