Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobra Kai Season 2
6 rész után azt kell mondjam, ez a sorozat csak jobb lett mint volt. Olvastam itt a 2. évadról lehúzósabbat, nos a humor elismerem kevesebb lett, de attól még van. Viszont összességében a sorozat minősége nőtt, mert bár a maga könnyed stílusában, de elegendő időt kapnak a mellékszereplők is. 10/9 de nagyon be kell osztani, mert csak jövőre lesz 3. évad, ráadásul a Netflix megvette szóval...mindenféle píszí köpködés nélkül csak ennyit írok: remélem nem váltanak irányt, és amit mások felépítettek azt megőrzik.
-
Maxxy10
addikt
Harley Quinn 3. évad berendelve.
-
headhunter86
senior tag
Tegnap este megnéztem a "Száll a kakukk fészkére"-t. Most pedig essünk neki a Ratched-nek.
Remélem vicces és elég beteg lesz.
Trailer alapján nagyon bejön a stílus. -
Janaboy
Topikgazda
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ebben a részben, amúgy az a poén, hogy..
Ennyi erővel maradhattak volna hibernáltan a hajón aztán mikor felkelnek ott a föld és nincs balhé
-
Mik76
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amikor tul nagy feszultseg megy at a testeden akkor valoban hasznos lehet az 'engedd el'...
-
AD4MINATOR
nagyúr
The 100 S7E14
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Hehe, The 100-et már lenyomom majd becsületből én is 2 hét múlva, amikor jön az uccsó rész.
-
válasz
Maxxy10
üzenetére
Raised by Wolves...
Mondjuk most az utóbbi két rész ami jött (6-7), annyira nem jött be, mint az előző két-három rész... de azért maradok, mert még mindig édekel hova lyukadunk ki...Azért szegény Travis-t is jól beskatulyázták ebbe az isten-haluzó megváltó szerepbe... a Vikingsben is ezt tolta..

------
The 100 S7E14...
Ott folytatta a hülyeségeket, ahol abbahagyta az előző... hát komolyan mondom, úgynézki holewoodban tényleg nehéz jól befejezni egy sorozatot...
kár érte, de mostmár maradok erre a pár részre és megnézem merre szenvedik ki magukat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bad Pritt
üzenetére
George Coe halála óta lejtmenet van sajnos, nagyon megviselte a csapatot (ezek szerint). De az is lehet simán csak túl sokáig futott már.
@.LnB: az 'engedd el' szerintem egyáltalán nem lekezelő, IRL feszültség levezetésre szoktam használni, itt meg tanácsadás szerűen (ha tudom hogy korai tapasztalatok alapján nem tetszene neki a sorozat többi része sem).
-
Maxxy10
addikt
Julie and The Phantoms 2. évad berendelve.
-
törölt tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Áááááh, Legend of the Seeker kellemes kis sorozat volt.

-
Maxxy10
addikt
Raised By Wolves 2. évad berendelve.
Two Sentence Horror Stories 3. évad berendelve. -
Véreshurka
senior tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Még esetleg rápróbálhatsz ezekre is:
Anime / Báb:
- Cowboy Bebop
- Samurai Champloo
- Berserk
- Berserk (2016)
- The Dark Crystal: Age of ResistanceSorozat:
- Legend of the Seeker
Ha tetszett a Cowboy Bebop:
- Firefly -
Nordic
Közösségépítő
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Az a sorozat azon ritka darabok egyike, amik évadról évadra egyre jobbak. Amennyire nem tetszett az első évad(első fele), annyira meglepődtem, hogy 1 nap alatt daráltam le a 4. évadot. Az egyik kedvencem lett, és a zenéjét imádom én is a legjobban.
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Lesz már az első évadban is jobb díszlet, sőt: távoli képekkel megtűzdelt sok százfős, megkoreografált csatajelenet (nem úgy mint a Vikings 1-2 évadában amikor 10-10 főnyi rockerfejű statisztát szuperközelről filmeztek).
-
-
válasz
VágniValó
üzenetére
Be azért nem szívott, négy részt láttam belőle eddig.
De amit tud, az nagyon rendben van, elismerem. Eddig semmi különös, de nem kamuzik, minimálisan műanyag csak a díszlet (ebben nekem a GoT verhetetlen máig, főleg az első évadok. Ami mocskos, az legyen mocskos), jó az alap témafelvetés, a kamera, rendezés, szereplők. A zene kifejezetten az. Meglátjuk, kifullad-e
-
nubreed
nagyúr
Októberben jön a Warrior 2. évad is. Nagyon jó volt az első évad, simán 9 pontos nálam, aki szereti a martial arts -ot annak kötelező.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Na akkor megnyugodtam, várom én is a folytatást.
Netflixre gondolom akkor kerül fel, ha vége az évadnak?Annyira nem volt szörnyű amúgy, de tényleg sokkal kevesebbet nevettem, meg valahogy sok volt a furcsa szál, mellékvágány, plusz az utolsó évadban ez a rengeteg nyúlás máshonnan (főleg az Alienből) szerintem már inkább kínos volt, mint poén.
-
ígyvanferi
addikt
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Még én is húztam a számat. Azért ennyire rossznak nem éltem meg az utolsó 3 évadot, tetszett pl., hogy minden évad egyedi stílussal, hangulattal operált. Sok volt persze a visszatérő poén, szituáció, én ezeket speciel nem bánom.
Azt azért én is remélem, hogy a holnap induló új évadban - ami megint az eredeti vonalat viszi tovább, csak elvileg 3 évvel később vagyunk, amit kómában töltött Archer -, visszatalálnak a készítők az első néhány évad minőségéhez. Már tűkön ülök. -
Viszlát
addikt
-
-
törölt tag
válasz
nubreed
üzenetére
Fringe nagyon jó volt.

De a többség nem ilyen, most meg általában a többségről volt szó. Régebben meg minden 22-24-26 részes volt.
Kivéve a mexikói meg török telenovellák az évadonkénti 120 résszel, vagy a Barátok közt, aminek mint tudjuk sosem lesz vége és még mindig csak az első évad megy.
-
nubreed
nagyúr
válasz
üzenetére
Mondjuk vannak pozitív ellenpéldák is, pl a Fringe, ami egészen a 4. évadig 22 résszel ment évadonként, csak az 5. lett 13 részes. Imádtam a sorozatot, nyilván egy 22 részes évadnál mindig lehetnek filler részek, de sosem éreztem azt, hogy elment volna valami nézhetetlen gagyi szar vonalra, sőt, ennek az ellenkezője volt igaz részről részre, ez a sorozat nálam benne van az all time top 5-ben.
-
törölt tag
"Régebben a kereskedelmi tv-ken sugárzott sorozatoknál megszokott volt, hogy az évad felénél van egy kisebb cliffhanger, vagy egy nagyobb fordulat. Azért, hogy a néző lelkesedése ne üljön le."
Mert azok az évadok 26 részesek voltak és november vége meg február vége között nem adtak semmit. Mondjuk azok a sorozatok olyanok is voltak minőségben, érdektelen tucat.
De nem csak régebben, a gyakorlat még mindig ez többségében a(z amerikai) kábelcsatornákon.Az engedd el meg olyan lehet itt, mint a legyek esete az excrementummal. De most már tényleg engedd el.
-
.LnB
titán
válasz
abridabri
üzenetére
A legjobb példa a GoT erre valóban. Az volt az a sorozat, ahol tipikusan az utolsó két részre hagyták a csattanókat. De a GoT-ban a karakterek, és a zseniális párbeszédek, az ármánykodás bőven elvitte a hátán ezt a formulát jó pár évadig. Aztán egy idő után számomra kicsit uncsi is lett ez.
Régebben a kereskedelmi tv-ken sugárzott sorozatoknál megszokott volt, hogy az évad felénél van egy kisebb cliffhanger, vagy egy nagyobb fordulat. Azért, hogy a néző lelkesedése ne üljön le. Aztán jöttek a minőségibb, de (néha) rövidebb kábeles/streames sorozatok, amik mondjuk 10 részesek de kitartják a "feszültséget" 10 részig. Majd a végén pluszba, oda is csapnak. És vannak ezek a sorozatok, amik nincsenek megtöltve rendesen. Van egy ígéretes alapkoncepció, akár egy ígéretes alapfelállás, és egy vélhetően izgalmas vég. Csak a kettő közti űrt nem töltik ki jól. A Raised by Wolves 5. része, a sorozat fele. Ennyit láttam, ez alapján nem gondolom, hogy a véleményem fals lenne. Persze ízlések és pofonok, és előttetek van még 5 rész, változhatnak a dolgok. -
.LnB
titán
válasz
OPiiPO
üzenetére
Az első idézettel én nem a ti véleményeteket próbáltam formálni. Csak leírtam egy tipikus sorozatos klisét.
Ez a sorozat az atmoszférára alapoz. Felvonultat csomó olyan "témát" ami vonzza a sci-fi rajongókat. Idegen bolygó, világvége, androidok, űrhajók... Imádom én is ezeket. De ezekkel nem kezd nagyon semmit. 5 rész alatt azt láttam, hogy elevickél ezekkel. Mert ezekben benne van, hogy 1000 fele el lehet belőlük indulni, és lehet csűrni-csavarni. Itt viszont úgy látom, csak a célt szolgálják, hogy a néző benne maradjon végig ebbe az illúzióba, hogy lesz itt valami. A végén meg bedobnak egy csontot majd, hogy érdekeljen a folytatás.Nem azért. De a véleményem negatív. Azzal szerintem senki sincs előrébb, ha minden sorozatról csak jót olvas.
-
"fogtok kapni egy wtf misztikumot, ami eltereli a figyelmeteket arról, hogy egész addig tulajdonképpen semmit nem tudott felmutatni részeken át ez a széria." - ez rendben van hogy neked ez a véleményed, de légyszives ne próbáld előre jelezni a miénket, megköszönném ha meghagynád az önálló vélemény alkotási jogunk miután (veled ellentétben) végignézzük - peace

"Ne csak mindig a jó álljon itt a sorozatról." - ez egy kőkemény érv volt, tehát csak azért írtad le a véleményed, hogy legyen negatív is a soriról?
Btw elég lett volna a keresőt használnod, lásd: (#52700) Jumbozorz, (#52698) Viszlát, (#52697) RetepNyaraB, stb.
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a United We Fall.
-
.LnB
titán
Raised by Wolves (5 rész után)
Kasza.
Öt rész alatt egyhelyben toporog ez a sorozat. Az rendben van, hogy az első évad elején, helyezzük fel a bábúkat a táblára, foglalja el mindenki a helyét. De azért kellene dobni valami csontot a nézőnek, hogy mégis mire várunk. Mert azt badarság lenne az első pár rész után felróni a sorozatnak, hogy nem kapunk válaszokat. De, hogy a karakterek is nagy nullák, és nem történik semmi, és még csak sejtést se kapunk egy irány felől, amerre ez az egész tartani fog..
Az meg nálam a csúcsok csúcsa, hogy a hit, mint eszköz, az arra van használva, hogy a karakterek irreális tetteit fedjék be vele. Nem új trükk ez, de túl olcsó. Egyébként se vagyok oda az ilyen hittel foglalkozó témákért.
Mondhatnám, hogy "kapufa" ez a sorozat, de az igazság az, hogy ez a lövés, bedobásra ment.A sorozatjunkie-n a Battlestar Galactica-hoz hasonlították... Hát Sol urunk jóságos bal falábára! Non-szensz! Sértés a BSG-re nézve ez a kijelentés!

Aki kitart mellette, sok sikert, jó szórakozást. Majd a vége fele, fogtok kapni egy wtf misztikumot, ami eltereli a figyelmeteket arról, hogy egész addig tulajdonképpen semmit nem tudott felmutatni részeken át ez a széria.
-
Bad Pritt
félisten
Archer utolsó pár évaddal mégis mi történt?
Semmi humor, még kevesebb eredetiség, érthetetlen befejezés, valami nagyon félresiklott itten.
-
negyven2
nagyúr
-
Viszlát
addikt
válasz
Maxxy10
üzenetére
+1 a Ted Lasso-ra.
Nem gondoltam volna, hogy össze tudnak hozni egy épkézláb sorozatot pár reklámból, de jó irányban gondolták újra az akkori koncepciót. Az első egy-két részben mondjuk visszaköszönt a reklámos poénok jelentős része, meg egy rakás unalomig elhasznált brit sztereotípia, de szépen túllépett ezeken és egy jópofa, igazi kis feelgood sitcom vált belőle. Egyedül Juno Temple karakterével nem tudok kibékülni, leginkább a színésznő miatt, nagyon nem áll jól neki a bombacsaj szerep...
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Na? Gondolom azért nem jöttél azóta leponyvázni, mert beszivott és már a 4. Évadot pörgeted
-
Bad Pritt
félisten
válasz
gyuromoj
üzenetére
A Three Body Problem normális módon megfilmesíthetetlen, annyira máshogy kell hozzáállni olvasóként, hogy ember legyen a talpán, aki ezt képes érdekesen filmre vinni. Rendkívül okos, elmélkedős sztorinak indul, aztán olyan szintű űroperává válik, hogy az ember csak kamillázik olvasás közben.
Ugyanaz igaz rá, mint a Story of Your Life könyv és Arrival film párosára, jó volt a film, de a novella lényegét nem tudta megfogni, teljesen másra helyezték a hangsúlyt inkább.
Amúgy a kínaiak megpróbálták már filmre vinni az első könyvet, de az is ott akadt el, hogy egyszerűen nem tudták rendesen megírni a forgatókönyvet. -
gyuromoj
veterán
LUCIFER CLIP FROM MUSICAL EPISODE - SEASON 5b
David Benioff és D.B. Weiss következő sorozata a Game of Thrones után? A nemrég a Netflix-szel készítői szerződést aláíró írók a kínai Liu Cixin könyvtrilógiájának, a The Three-Body Problem-nek az adaptációján kezdtek el dolgozni Alexander Woo-val, Rian Johnson-nal, valamint Brad Pitt, és Rosamund Pike produkciós cégével. A 60-as évektől az idők végezetéig tartó intervallumot lefedő hard scifi itthon is megjelent A háromtest-probléma címmel (itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma – a további kötetek címe: A sötét erdő és A halál vége), a történet pedig egy lányról szól, akinek az apját az 1960-as években, a kulturális forradalom idején a kínai vörösgárdisták megölik, és aki földönkívülieknek segédkezik a Föld inváziójában, miközben más frakciók különféle módokon kívánják üdvözölni az idegeneket. -
-
.LnB
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Mennyi rész lesz az első évad? Én már elengedek bármilyen sorozatot ha nem köt le. Nincs már annyi időm mint régen. Ha négy rész alatt nem győz meg, akkor ennyi volt.
-
Keselyű 3 napja - első 4 rész után nézhető, köszi a tippet. Lassan építkezik, jól kidolgozott és nem elsietett párbeszédek, élvezetes számomra. Értékelés majd az első évad után.
Brendan Fraser pedig kifejezetten pozitív csalódás az itteni szerepében
-
.LnB
titán
Raised by Wolves (2 rész után)
Nem kellene egy high-concept (-nek ható) sorozatban, az első két rész alatt már valami célt, misztikumot villantani? Mert így két rész után csak az a kérdés motoszkál bennem, hogy hova tartunk?
Korai még tudom én is, de jelenleg semmi koherencia nincs az egészben. És a megvalósítástól se esett le az állam.
Kap még két részt, ha ez alatt se vezetnek fel valamit, vagy mutatnak valami komplexitást, hogy ez a világ amit kitaláltak koherens, és nem csak random történések bemutatásáról szólnak, akkor folytatom. Én már nem vagyok vevő arra, hogy random marhaságok történnek részeken keresztül, majd az utolsó részbe dobnak valami nagyot. Ez a két rész jelenleg a "világával" próbálja elnyerni a nézőt, ahhoz viszont sivár. -
törölt tag
válasz
Micsurin
üzenetére
Az első 2-3 rész nem sok mindent árul el, de utána beindul durván. Sőt, ha házimozin élvezed, akkor néha egészen különleges élményben lehet részed.
The Orville humoros, egyértelműen ST Voyager koppintás. Vannak benne nagyon komoly részek is ha az ember túl lát az orrán meg idióta altáji humor is sokszor. Az űrhajó formája sok mindent elmond.

Doom Patrol abszurd, olyan dolgokat húztak meg benne, amit én még filmben/sorozatban nem láttam.
Ha kell nagyon különleges sorozat, akkor Legion mindenképpen ajánlott.

Fantasyre én az utóbbi három animációt daráltam: Trollhunters, 3Below, Wizards, ebben a sorrendben, egy univerzum különböző részei, részben összefüggnek.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Igen meg voltak! Csak kifelejtettem pedig a Mandalorian egy szuszra téma volt ahogy illik.

Titans láttam, Doom Patrolra is rá nézek köszönöm!

Hasonlónak tűnik stílusra mint a Punisher, vagy teljesen más? -
DC Doom Patrol-t, DC Titans, Watchmen-t se hagynám ki, ha még nem volt.
Gondolom a SW Resistance és a Mandalorian is megvolt

-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Utolsót pont most kezdtük csak lapos volt az első rész meg kicsit wtf.
Alteredet nagyon szerettem kár, hogy kasza lett a 2. után.

Westworld lett volna az az Otherworld csak reflexből nyomtam rá a felugró szóra.
The Orvilleben nem zavaró, hogy kicsit Star Trek paródia hatású?
Köszi! Love, Death & Robots ennek is mindenképpen adok esélyt szép a grafika is hasonló mint a 9-ben volt.
TF Prime is megvolt egész jó volt de az Energon jobban tetszett.
Igen kimaradt, hogy rajzfilm is jöhet ilyen téren mindenevő vagyok, anime is jöhet bár ott az angol szinkron mindenképpen kikötés. Nem szeretek olvasni, ha van angol szinkron akkor nincs nagyon plusz szűrőm. -
-
Micsurin
nagyúr
Szép estét kéne egy kis segítség listázásban hátha valami kimaradt az elmúlt pár évben Fantasy / SciFi vonalon és érdemes lenne megnézni.

Eddig megvoltak az elmúlt évekből:
scifi vonalon:
Battlestar Galacitca
Star Trekek mind
Defiance
The100
Falling Skies
Humans
Origin (YT sorozata, de nagy kár érte
)
Night Flyers
Lost in Space
The Expanse
Otherworld
Clone Wars
Rebels (Rajzfilm nem rajzfilm star wars és sokkal jobbak mint az új trilógia!
)fantasy:
Shannara chronicles
Witcher
GoTY
Vikingek (már amennyire idetartozik
)
Marvel Multiverse minden tagja
Merlin Kalandjai
Lucifer
Originals(Sajnos a Vámpír naplók is megvolt...)
Teen Wolf
Anime de a Full Metal Alchemist
TWD és a Fear isAláhúzottak a nagyon kedveltek, esetleg volt valami amit kihagytam?
Sanszos, hogy lesz említve olyan aminek most nem jutott eszembe a címe de láttam!
Netflix, HBOGO, Amazon Prime is játszik!Köszi előre is!
-
Maxxy10
addikt
Last Week Tonight with John Oliver 8-9-10. évad berendelve.
-
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
-
Köszi a biztatást a Cobra Kai 1. évadára!
Remek felüdülés volt. Nem akar többnek látszani, mint ami. Könnyed, megmosolyogtató sorozat, amiben a komolyabb részek mégis működnek. Sanszos, hogy a héten a 2. évadot is elkezdem.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
üzenetére
Zöld ruhás? Szerintem eltaláltad az egyetlen színt, ami nincs Homelanderen.

Vagy lehet kevered Chace Crawforddal, azért meg ejnye.
-
Bad Pritt
félisten
Na végére értem a Banshee-nek immáron sokadszorra. Nagyon patent sorozat és néhány nagyszabású effekten kívül minden jól öregedett, ma is megállja a helyét. Tony Starr remek, egyszerre van generic amerikai feje (például azt tudom, hogy régebben keverték Sullivan Stapletonnal is), de mégis jellegzetes, a Banshee-ben szerintem sokan nem ismerték fel, hogy jól játszik, mert végig elég visszafogott volt, de most a Boys-ban szabadjára engedheti magát.
Különös belegondolni amúgy, hogy igazából ez a sorozat tökéletesen megfeleltethető a Nolan-féle Batman trilógiának, ugyanazt a sémát követi, hasonlóan meséli el a főhős sztoriját, csak nem három filmben, hanem négy évadban, épp csak az a baj, hogy a többiekre nem jutott elég idő és itt van az egyetlen komoly kritikám a sorozattal kapcsolatban.
Nagyon sajnálom, hogy rengeteg háttérsztori a vágóasztalon végezte, főleg annak fényében, ahogy a sorozat végül kifutott.Sokkal többet foglalkoztak volna Burtonnel, mi történt vele, miért ilyen és így jobban meg lett volna alapozva az árulása is. A Nola-Chayton szál teljes egészében kikerült, az a pár másodpercnyi flashback maradt abból a sztoriszálból, hogy Chayton megmenti a drogos Nolát. Vannak kurtán furcsán félbehagyott történetek, mint a Moody tesóké, meg láthatóan nem mindig tudták ésszerűen beilleszteni a múltbeli eseményeket, ezért nézett ki olyan furcsán, hogy Anának miért esett nehezére kinyírni Oleket, az a pár percnyi ivászat meg bonding hármójuk között nem alapozta meg a kapcsolatukat eléggé és rengeteg anyag ki lett vágva Siobhan és Hood kapcsolatából, úgyhogy az se tűnt annyira mélynek, amennyire nagy impaktja volt a végének.
Mindezekkel együtt is egy remek sorozat és külön jó pont, hogy időben elkerülték a napi ügyek jelentette unalmat és a nagyobb képre fókuszáltak, így rendes hátteret kapott minden főbb karakter, sőtr, néhány mellékszereplő is, ami manapság elég ritka egy ennyi sorsot mozgató sorozatnál.
Én nagyon ajánlom, mert kevés ilyen nyers, durva sorozatot gyártanak, ami nem esik át a ló túloldalára. -
Maxxy10
addikt
7 rész után ez a Ted Lasso még mindig zseniális.
-
gyuromoj
veterán
Agents of SHIELD S07
Korrekt zárás, jó élmény volt. -
Aventador91
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
ne spoilerezz
-
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Énis letudtam az Away-t tegnap.
Általános spoilermentes véleményem pedig ez:Valóban ez nem igazán egy "realisztikus" űrutazás lenne (annak pocsék, ilyen hibákat a valóságban nem követnének el, főleg a milliószor túlbiztosított NASA). Sokkal inkább egy karakterépítős, érzelgős dráma, amit ebbe az űrhajós/űrutazós környezetbe illesztettek be, több-kevesebb sikerrel.
Annak végülis amúgy nem is annyira rossz, de akit a sci-fi és űrutazás része érdekelne inkább, annak én nem ajánlom. Aki viszont szereti az ilyen érzelgős, karakterek jellemére építő, stb sorozatokat (pl asszonnyal, barátnővel nézős
), azok szerintem bepróbálhatják.Ez így játszódhatott volna kb bárhol bármilyen környezetben...
-
-
válasz
VágniValó
üzenetére
The Boys S2E4...
Nos, ezis inkább elmélkedős karakterépítős rész volt, de jóval érdekesebb és számomra kevésbé unalmas, mint az első kettő volt.
Persze a 3. részt nehéz lesz überelni.

Azért remélem lesz még ilyen rész, mert azt tényleg nagyon odarakták akcióban meg mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- World of Warships
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T410 - i5-1GEN I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Trailer alapján nagyon bejön a stílus.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)