Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Szerintem orul hogy elete szerepet megkapta igy oreg korara.

-
nubreed
nagyúr
válasz
freeknight
üzenetére
Ez tényleg kicsit zavaró, hogy láthatóan jóval öregebb néhány karakter feje, teste a Better Call Saul -ban, mint a BB-ben pedig kronológiailag BCS van a BB előtt.
De én ettől próbálok elvonatkoztatni mindig mikor nézem. -
Mik76
senior tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Jol oregedett. Marmint bergyilkos nagypapanak jo, nem? Ezert kapta meg a szerepet a BB-ben.

-
BITBOYS
addikt
válasz
üzenetére
BB alatt, miközben formálódott a karakter kicsit sem érdekelt mi történik vele, ez nyilván totálisan megváltozott a végére. Zseniális ez az ember színészként, de igazából az egész stáb az

(#52186) freeknight
De még ez a kilógó lóláb is megbocsájtható a sorozat részéről, a hangulat mindent de mindet felülír
(#52187) nubreed
Megértelek, én is sajnálom. Direkt kivártam, hogy egy nagyobb adagban tudjam nézni az újabb részeket, ez tartott tegnapelőttig
Mod:
Get Shorty például hasonló, legalább is számomra. Nem is értem miért nem találok több bejegyzést a sorozattal kapcsolatban, kicsit szürke egérként tűnik el a weben.
-
freeknight
őstag
válasz
szekzol
üzenetére
Köszi, ez jó hír

BITBOYS: isteni sorozat. Sokszor még a Breaking Bad-et is felülmúlják, pedig nem hittem, hogy felé tudnak majd licitálni.
Nekem ami picit fura benne, hogy mennyit öregedtek a színészek a Breaking Bad vége óta. Leginkább Huell-en döbbenek le mindig
Ez csak azért érdekes, mert ez időrendben pár évvel a Breaking Bad előtt játszódik. -
törölt tag
-
BITBOYS
addikt
Elkezdtem ledarálni az idei Better Call Saul-t.
Számomra ez az a sorozat amit minden nap, éveken keresztül néznék szívem szerint.
Egyszerűen minden tetszik benne, bár soha ne lenne vége..
-
szekzol
tag
válasz
freeknight
üzenetére
Gomorra HBO Go-n fent van. Mind a 4 évad olaszul illetve magyar szinkronnal is. Én is ott nézem.
-
nubreed
nagyúr
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi a beszámolót! Valószínűleg egyelőre skippelem akkor. Elvileg még van mást nézni.

-
nitro16
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Köszi, most a 4 résznél tartok de eddig nem nyügözött le. Az meg, hogy lesz 3 évad tényleg meglepő én már most arra gondoltam, hogy ezt tutti kaszálják, mert nem lenne értelme folytatni.
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Az Amazon berendelte a The Expanse 6. évadját. Ez még nem hivatalos, de a Produkciós Közlöny lehozta a forgatáskezdés időpontját, és az elmúlt hónapokban ezek alapján megelőlegezett infók eddig elvileg mindig valósnak bizonyultak. De 100% csak akkor lesz mindez, ha hivatalosan is bejelentik. "
-
válasz
bagyulajuve
üzenetére
igen, ahol még van TV előfizu ismeretségi körömben ott is pontosan ez az ok
-
bagyulajuve
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
nubreed
üzenetére
Hanna season 2-t most fejeztem be... hát nem a legjobb. A közepe-vége felé indul csak be, de akkor is kicsit bénácska. Főleg a színészi játék irritáló, valahogy nem stimmelt kb. senki se... najó talán az új szöszi csaj akit behoztak.
viszont a zenék jók voltak....hogy azért mondjak valami jót is..
meglepő, hogy kap 3. évadot ez
-
raider21
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Egyes új, a Max -on elérhető tartalmak itt Európában felkerülnek a HBO GO -ra, lásd a Love Life is a Max -os premierrel egy időben, magyar felirattal elérhető volt a GO -n, szóval van rá esély, hogy ezzel is így lesz.

-
raider21
aktív tag
válasz
üzenetére
A Warner csoport összes tartalmát átölelő streaming platform, több mint a HBO GO ezért jóval drágább is. Az USA ban a GO kivezetésre kerül, és minden HBO Max lett/lesz. Max. "mezei" HBO előfizetőként nem férsz hozzá minden Max -on elérhető tartalomhoz. És kb. 1-2 éven belül itt Európában is felváltja a GO -t a Max.
-
törölt tag
válasz
OPiiPO
üzenetére
Hát, így mellékesen hülye vagyok én is, hogy még mindig fizetem. Most a Vodától vártam kisebb csodát, de az még odébb van, szóval az előfizetés ezen része menni fog hamarosan, amikor letelik a hűség.
Igaz nekem az HBO Go nemgyerebe a szeteró és max 720p HD miatt. Pedig lehetne egy jó alkalmazás is, mint USA-ban is volt a HMAX elődje, FHD + DD+.(#52167) negyven2
Amikor néztem a trailert az I am Mother c. film jutott az eszembe.
Aztán meg beindult az akció meg a dara.
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Hát, azért mert neked megtetszett, nem biztos, hogy lesz nálunk is.

Nekem erről semmi infóm, most este találtam ezt a videót is, tök friss, még nem olvastam utána.
Ha már streaming, akkor én a Disney+-t vártam nagyon, mivel felvásároltak már jó pár nagy filmstúdiót.
De mivel most meg már van HBO Max, így annak jobban örülnék.
És még egy csavar: mivel hamarosan már nem lesz tévé előfizetésem, így lehet a Netflix - HBO MAX és Disney+ lefedne szinte minden igényt. Legalábbis az enyéimet tutira.
-
bagyulajuve
addikt
-
Maxxy10
addikt
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Május végén indult kb. Az eddigi legdrágább streaming service... 14.99$/hó. Jelenleg US only.
-
törölt tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Olyan, mint nálunk az HBO Go, csak jobb.

Nemrég indult streaming szolgáltatás USAban, a Netflix, Apple TV, Disney+ és Amazon ellenfélnek szánták.
Nem csak HBO tartalom van rajta, hanem elérhetőek nagy filmstúdiók művei is. -
Maxxy10
addikt
válasz
üzenetére
Nem rossz de akkor inkább ez: [FOUNDATION]
-
nitro16
senior tag
-
törölt tag
a Happy 2. evadjat latta valaki
vagy az Impulse 2. t
ez utobbi youtube extras. -
törölt tag
Ez csak úgy simán Aztakurva

Raised by wolves -
nitro16
senior tag
válasz
freeknight
üzenetére
Mindenképpen olaszul nézd. Kiváncsiságból most bele néztem youtubon a magyar szinkronba, hát borzalmas....
-
freeknight
őstag
Ha már feljött a Gomorra is, érdemes magyar szinkronnal elkezdeni?
Én megértem a szinkronért síró embereket, én se szeretek feliratokat olvasni
Angolul elég korrekt módon tudok, hogy megértsem a szöveget, viszont olaszul sajnos nem. A terv ellen szól, hogy a magyar sorozatos szinkronok általában elég gagyik.
Viszont most egész jól elvoltam a Darkkal, meg a How to Sell Drugs-al is németül.
Szóval nem tudom. -
Mik76
senior tag
-
gyuromoj
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Száll a kakukk fészkére, előzmény sorozat, a nővér fiatal éveiről.
-
Mik76
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Jaj anyam... A lobotomianak mar a gondolatatol is rosszul vagyok. Nemtom ez nekem keszult-e... ? De mindettol fuggetlenul nagyon valoszinu hogy meg fogom nezni...

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
wow ez lesz az uj AHS ? idén
-
The Deceived
Asszony azt mondta jó. -
headhunter86
senior tag
Ratched | Official Trailer | Netflix
Ez valami brutál jónak néz ki! -
nubreed
nagyúr
Köszönöm az ajánlásokat mindenkinek!
-
nubreed
nagyúr
Narcos sorozatok kivégezve, El Chapo kivégezve. Mindegyik tetszett. Van még valamilyen narkósokról, drog bárókról szóló sorozat, ami hasonló ezekhez és jó is?
-
headhunter86
senior tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Pilotot meg is néztem. Tetszett, folytatni fogom.
-
Pitterix
őstag
Ez olyan lehet, mint Son Gokunál a védelem. Ha nem figyel oda, elkalandoznak a gondolatai, egy pisztolygolyó simán megsebzi, de ha figyel, akkor egy hegy is rázuhanhat.....
Nekem legalábbis ilyen gondolatok jártak az eszembe.5-ös mondta is, hogy nem tud ugrándozni, mert elfáradt. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
headhunter86
üzenetére
csak 2 évados de Jonathan Kimble Simmons elviszi a hátán a sorozatot és a téma is érdekes. -
Ellia
addikt
válasz
Pitterix
üzenetére
Engem kicsit az zavar, hogy nem állított fel igazán feszes szabályrendszert.
Itt gondolok, hogy 5-ös hol tud teleportálni hol nem, vagy, hogy Luther egyszer kiüthető, máskor meg rakétát fog fel a hatával... Ezektől eltekintve szerintem rettentő szórakoztató sorozat és hála égnek ennél nem is akar több lenni.
-
Pitterix
őstag
Számomra az elején volt néhány gyenge pillanat, de aztán újra beszippantott, mint az első évad.
5-ös és Klaus még mindig hozza a szintet, bár Klaus karaktere kicsit gyengébbre sikeredett.
Ami nem tetszett, az a sok hiba, vágási, jelenetsori, no megDiego sebének ide-oda vándorlása.
Remélem a 3. évadra is tartják a színvonalat.
Az is érdekes, hogy 5-ös nem cserél ruhát, mindig ugyanabban van, vagy egy egész szekrénnyi van neki belőle.... -
Rogiii
aktív tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Hasonló cipőben járok én is, sok sorozatot elkezdek, de csak kevés köt le igazán.
Ami nekem nagyon tetszett az pl.a Képmás (Counterpart), most a Broen-t nézem az is nagyon jól felépített sorozat. -
újabb trailer, még ropog:
-
törölt tag
Ez a Trollhunters nagyon vicces. Rengeteg az egysoros, az utalások, a szóviccek és a vicces arcokról nem is beszélve. Mégis kicsit üresnek tűnik egyelőre a szokásos tini és hogyan váljunk hőssé dolog miatt.
Nagyon várom már Merlint benne, addig még jó pár rész, de mindenképpen jónak ígérkezik. -
headhunter86
senior tag
válasz
Viszlát
üzenetére
Jelenlegi futók között keresgélek. Illetve egyik téma se annyira érdekes számomra.
Amúgy Fargo-t várom már nagyon, jó lenne ha most már tényleg jönne az a 4. évad.Általában amúgy HBO-s sorozatok be szoktak jönni. De úgy vettem észre, hogy Netflix nagyon ráment a fiatal korosztályra, legtöbb sorozat ott nem az én ízlésem.
-
Viszlát
addikt
válasz
headhunter86
üzenetére
Aaron Sorkin munkásságával hogyan állsz?
-
headhunter86
senior tag
Túl öreg vagyok én már ehhez
3 részt bírtam talán.
Most elkezdtem az agyonhype-olt Umbrella Academy-t kínomban. Két rész után halál unalmas. Szóval szerintem ezt is hanyagolom. Még mindig túl gyerekesek, könnyedek ezek a sorozatok nekem. Semmi súlyuk.
Most egyedül a Perry Mason tud lekötni, bár az se az a sorozat amiket tűkön ülve várok. De még mindig közelebb áll hozzám, mint a fent említettek.
Mostanában nagyon sok sorozatot elkezdek, mert annyira dicsérik, aztán mindig pofára esem, hogy ez egyik se én stílusom. -
Maxxy10
addikt
Hunters 2. évad berendelve.
-
törölt tag
Hát, nem tudom mit akartak elérni a Brave New World-del, de nekem ez borzasztóan unalmas lett.
Próbálnak egy futurisztikus társadalmat bemutatni, de igazából semmiben nem különbözik a jelentől, ami benne történik.
Fogalmam sem volt mire számítsak, de még így is csalódás volt.
A látvány baromi jó, nagyon jól megcsinálták, de nekem érdektelen.
-
Maxxy10
addikt
In Treatment 4. évad berendelve. Azaz feltámasztva a sorozat.
MIracle Workers 3. évad berendelve. -
freeknight
őstag
válasz
üzenetére
Mayans nem túl jó sajnos.
Viszont ha tetszett a SoA, mindenképp adj egy esélyt a The Shield-nek, abban a sorozatban is benne volt Kurt Sutter az írógárdában (ott még nem ő volt a showrunner). Hihetetlen jó, nemrég értem a végére, igaz, hogy zsarukról szól, de ettől függetlenül nagyon jól megidézi a Sons-t. -
törölt tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
A SoA spinoffot a Mayas-t is elkezdted nézni?
Én még nem, félek hogy elbukik az összehasonlításon
ps:
No, Te mint a témában szakértő:
ismered azt az urbanlegendet, miszerint azon a bizonyos párizsi házon egy magyar a következő emléktáblát helyezte el az "Itt halt meg Kurt Cobain" mellé, a következő felirattal: "Itt kurt meg Halt Cobain" ?
-
KurtCobain
őstag
válasz
üzenetére
Nekem a SoA óta a The White Buffalo az egyik nagy kedvencemmé vált. Beszereztem az összes zenéjét.

-
mayday00
őstag
Sziasztok.
Szép napot mindenkinek.THE ALIENIST 2. ÉVAD (2020) . 2.évad külön történet? Független az elsőtől? Első évadot láttam, az nagyon bejött.

-
oriic
HÁZIGAZDA
Warrior Nun
Amilyen trashnek gondoltam a cím után, ahhoz képest simán jó volt ez szerintem.
Akadnak itt azért kérdések. Hova visz a kapu pontosan, kicsoda pontosan Adriel, hiszen az ugye kiderült róla, hogy nagyon nem angyal. Vége alapján démon lehet a fekete szemek miatt, de erre sem mernék megesküdni. Hova ment vajon a gyerek is, visszatér-e. Remélem lesz 2. évad. Amúgy úgy érzem, hogy az egész évad kb egy nagy pilotnak felelt meg, szóval remélem hogy nem kaszálják el.
-
negyven2
nagyúr
Képregényből se derül nagyon ki róla semmi. Annyi van róla, hogy egy "Space Alien". Illetve van egy utalás (jelenet) arra, hogy más idegen fajok is léteznek. De kb. ennyit foglalkoznak az előtörténetével. Lila képessége pedig az, hogy le tudja tükrözni a közelben lévők képességét (egyszerre csak egyet). Valószínűleg megérzi, hogy milyen van. Plusz eleve az idő ügynökség miatt mindent tudtak róluk (nemhiába voltak hírességek ott az Akadémia tagjai). -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
gyuromoj
üzenetére
Ez a legigázás szerintem nem valószínű, nekem az előző évadban azok az atoramrakéták meg a fekvő nő a fényekkel továbbra is furcsák. Lehet az lesz itt is mint negyven2 írt, és az a jelenet a bolygóján játszódik. szerk: Ami furcsak volt, az az új csaj hirtelen megjelenő összes ereje. -
gyuromoj
veterán
Én is most fejeztem be.
7. rész Backsteet Boys-al ütött, de szerencsére a zenék mindenhol jók voltak. Intéző meg tisztára az Éhezők viadala volt, az a nőci aki intézte a "játékosokat".
.Viszont kicsit kiszámítható volt a vége, de legalább a 3. évad érdekesebbnek ígérkezik miatta -
törölt tag
A Money Heist milyen koncepcióban működik? Mármint gondolom nem egy pénzrablás megy 4 évadon keresztül, ugye? Minimális spoilerrel írnátok róla pár sort?
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Umbrella Academy
2. évad
No hát ez egy érdekes szezon volt, kicsit talán már kezdték túlbonyolítani az egész időutazásos, paradoxonos témát. Apuciról kiderült, hogy egy Alien, és így a szála kb. el is lett felejtve, bár említve volt a Hold sötét oldala, hogy ott dolgozik valamin. Ami nyilván nem Luther korábbi bázisa, hiszen az a napos oldalon volt. Szóval újabb kérdések ezerrel, viszont ettől függetlenül én élveztem a szezont annak minden bajával együtt. A vége WTF nyilván, már most utálom, hogy 1-2 évet biztosan várnunk kell majd a folytatásra. 
szerk: A zenék kifejezetten tetszettek, azon a Backstreet Boys aláfestésen még mindig röhögök. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Macbook Pro 16" A2485 2021 M1 Pro 16/512 (5)
- Macbook Pro 15" - 2018/2019 6 mag i7, 16GB / 512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (23)
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 32GB RAM 1000GB SSD RTX 5070 8GB
- Szuper Áron! HP Elitebook 850 G8, I7-1185G7, 32 GB, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓS BILLENTYŰZET
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Samsung Odyssey G7 S28BG702EP IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De én ettől próbálok elvonatkoztatni mindig mikor nézem.