- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
S e t h #40699 üzenetére
Kicsit az az érzésem, mint a True Detective 1. és 2. évad között. Az 1. évad zseniálisan jó, nagyon erősen 10/10 nálam és sokaknál, míg a 2. olyan, hogy úgy kellett megerőszakolni magamat, hogy ne adjam fel az első pár rész után, az első 4 rész szerintem borzasztóan gyenge volt, de utána beindult, jobb lett.
-
Ragnar95
félisten
Én most kezdtem el, eddig volt mit néznem helyette, de 2 rész után parkolópályára tettem az évadot. Az első évad nagyon bejött, de itt csak fogom a fejem hogy ez mi... Rég volt az 1. évad, sok részletre nem is emlékszem belőle, de a 2. évad első 2 része után csak fogom a fejem hogy mégis mi folyik itt, azt érzem mintha csak random bedobnának jeleneteket egymás után, nagyon nem áll össze a kép hogy mégis mit akarnak ebből kihozni.
Az itteni vélemények alapján pedig úgy látom ez nem is nagyon fog változni... -
omfgk
veterán
válasz
Ragnar95 #40683 üzenetére
A 8.évad legalább nyomokban vicces volt. Ez még nyomokban sem.
A legfrisebb 9.6-os rész legszánalmasabb része az
Noah és a vele kapcsolatban elsütött azonos poénok voltak (3. évad elején szerepelt). antropológus-arachnológus na itt a falra másztam. Elsőre elsütni ezt az álomvilágot még el lehetett. De ,hogy most megint ugyanez, csak most még az álomvilághoz kitalált történeti szál is szar...
9. évad utolsó részében fel kell ,hogy ébredjen Archer. Nincs más lehetőség. -
brownus
veterán
homeland 7. évad pipa, egész jó volt... nemtom lesz e második évad mert a végére eléggé megzakkant szegény nő
-
S e t h
nagyúr
A Westworldos év csalódása után a Lost in space az év meglepetése, szinte sajnálom, hogy már csak 1 rész van vissza nekem belőle.
-
Ragnar95
félisten
Nézhetetlennek szerintem nem nézhetetlen, de jónak se nevezhető semmiképp. Előző évad szerintem nem volt jobb, de ez inkább azt minősíti, nem pedig a mostani helyzetét javítja.
Az a baj, hogy próbálnak egy összefüggő, évadot átívelő sztorit összehozni, de ez nagyon nem megy, maga az átívelő szál elég érdektelen, cserébe a rég megszokott poénoknak nyoma sincs.
Ha nagyon nincs mit néznie az embernek, egynek elmegy ez az évad, de szégyen az előző évaddal együtt a sorozat nevére... Nagyon remélem, hogy az utolsó évadra összekapják magukat az írók, mert még egy ilyenért kár lenne, akkor inkább fejezzék be végre a sorozatot. -
omfgk
veterán
Archer 9.évad helyzetjelentés:
Még mindig szar. A nézhetetlenség határán van. Ép ésszel nem tudom megérteni ,hogy képesek az első 7 évad után ilyet kiadni a kezükből. De még a 8.évad is sokkal jobb volt ennél (pedig már ott is esett a színvonal).
-
Janaboy
Topikgazda
-
DS39
nagyúr
válasz
Janaboy #40677 üzenetére
Charlotte Hale az egyik (?) Bernard fejében turkál, majd visszaemlékezés, de most Ford és Bernard jelenete is az? Meg Dolores mészárlása? Ahol Charlotte majdnem ki lett nyírva, mikor Dolores apját basztatták. Majd a végén visszaemlékezés után a jelenben minek keresi megint Dolores apját? Vagy itt ismét külön idősík van csak a helyszín azonos. -
DS39
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #40673 üzenetére
Engem totál összezavartak ezzel a résszel.
-
Ispy
veterán
Andrew Lincoln kiszáll a TWD-ből, lassan tényleg lezárhatnák a sorit...
-
j0k3r!
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #40673 üzenetére
Nekem nem tetszett.
Úgy tűnik, hogy a jól sikerült és ígéretes első évad után sikerült egy gyenge, és könnyen feledhető második évadot gyártaniukKaptunk 40 percnyi B kategóriás akciófilm részleteket, a bennük levő összes ostobasággal, logikátlansággal (főleg ami az erőviszonyokat illeti), klisével. Egyedül Ford és Bernard jelenetei voltak értékelhetőek (az a ~10 perc), de ezek is kezdenek lassan kiszámíthatóak lenni. -
jonnyjoker01
veterán
Westworld S02E07
Atyaégtejóistenmiakurvaéletvoltez
Ilyen részek legyenek mostmár csak is az évadban
Sokkos állapotban vagyok még
Szerk:
Szerk 2:
Bocsi a mobilneteseknek
-
Janaboy
Topikgazda
Colony 3x05
Kemény rész volt, de mondjátok azt h
Charlie nem halt meg -
oriic
HÁZIGAZDA
The Expanse
3x08
Megint egy mocsok jó rész volt, a lehető legrosszabbkor lett vége.
Örülök hogy lesz új évad.
-
k-adi
nagyúr
3% season 2
Jó folytatása az első évadnak. Mindent kifejtnek jobban, belemennek a múltba is (Founding Couple) stb..
A finálé viszont kicsit csalódás mert más irányba vitték el M szálát mint amire számítottam -
k-adi
nagyúr
The Americans - Season 6 Cold War spy drama
Ismétlem önmagam, de tényleg csak ezt tudom írni: ez a sorozat is megfáradt, sok az üresjárat, felesleges időhúzás. Viszont amit ennél a sorozatnál kiemelnék, az az utolsó pár epizód, ami végre hozta az igazi americans feelinget, az utolsó finálé pedig kifejezetten izgalmas lett.
Összességében elmondható hogy szép lezárást kapott
-
brownus
veterán
válasz
ígyvanferi #40662 üzenetére
nekem tetszik, én szeretem az ilyen drogos cuccokat
-
j0k3r!
senior tag
Legion 2x9
Ismét egy lassabb rész, remélem az utolsó 2 részre kicsit összeszedik magukat. Ha tényleg David lesz a "főgonosz" a 3. évadban, akkor ahhoz azért ez egy kicsit hosszú felvezetés volt, de én még azt is kinézem belőlük, hogy ez az egész jövőbeli Syd-es dolog, stb. mind David tervének a része, hogy csőbe húzzák a Shadow Kinget -
Janaboy
Topikgazda
Expanse 3x08
Elég durca rész volt
-
Patrick Melrose
Hát ez nagyon kész. Kicsit hajaz a fear and loathing Las Vegasra, a főszereplő úgy nyomja a cuccokat magába mint atom.
-
gyuromoj
veterán
válasz
jonnyjoker01 #40658 üzenetére
Pont most láttam én is, fingers cross.
-
jonnyjoker01
veterán
The Expanse mostani része is fantasztikus volt
Annyira örülök, hogy Amazon megmenti a sorozatot.
Más:
Lucifert is lehet megmenti az Amazon!!!! [link]
-
-
gyuromoj
veterán
The Rain 2. évad berendelve.
-
xors
senior tag
The 100 -ban hogy-hogy most kimaradt a heti rész? Pont akarom nézni, de hiába keresem... Azt látom IMDb -n, hogy kövi rész jún. 5
-
SQX_Barto
addikt
Lucifer s03e25 & 26
Nem voltak rosszak,de toltelek reszek voltak es ahogy sejtettem a finale utolso mozzanatara semmi reakcio nem volt bennuk (bar amikor Chloe mondta Ellanak, hogy lattam mar dolgokat, abban lehet Luciferre is utalt)
Azrael Ellahoz kapcsolodasa talan kicsit eroltetett volt -
Ragnar95
félisten
Supergirl S03E20
Megint szuper részt kaptunk, jó ötlet volt szerintem behozniArgo cityt a képbe, illetve a záró jelenetből ítélve feltételezem látni fogjuk még a folytatásban is.
Kíváncsi leszek, Mon-el az évad végéig bevallja-e végre Karának miért tért vissza a Földre -
k-adi
nagyúr
iZombie season 4
Ennek is vége lett, a finálé elég gáz lett mondjuk, de maga az évad nem volt rossz. A szokásos Liv-Ravi-Clive poénok most is megvannak.
A mostani állás szerint ez lehetne sorozatzáró is és megmondom őszintén nem is bánnám... kicsit kezd már megfáradni ez is -
Bad Pritt
félisten
válasz
Ragnar95 #40642 üzenetére
A képregényekben
belőle lesz Jigsaw. Full megtöri az agyát az, hogy az eddigi szépfiú imázsa helyett ilyen szörnyszülött lesz, szóval egy ilyen helyi Két-Arc karaktert kell majd elképzelni a Két-Arcra jellemző minimális, de igazságos morális kód nélkül. Ha nem tolják túl, akkor egy elég bivaly ellenség lehet belőle a sorozatban, Ben Barnes szerintem nagyon eltalálta a Russo karaktert az első évadban. -
Ragnar95
félisten
válasz
Bad Pritt #40641 üzenetére
Néhol már kicsit sok is volt a trancsír, a végén amikor
Billy arcát az üvegbe beletörte Képregényeket nem olvastam, ezért tűnt lezártnak számomra. A képregényekben
Csak azért tűnt így első blikkre furának új ellenségek behozásának a gondolata is, hiszen eddig egy konkrét célja volt a Punishernek, hogy akiszabadul Billy? Hiszen itt ugye letartóztatták és kórházban fekszik épp. és ezt ugye véghez is vitte, de jogos hogy a következő évadokban lehet "sima" vigilante is, aki minden bűnözővel leszámol.családja gyilkosain bosszút álljon -
Bad Pritt
félisten
válasz
Ragnar95 #40640 üzenetére
Jó trancsír volt sok helyen, nekem is bejött, csak egy-két mellékszál lett túltolva számomra.
A sztori távolról sincs lezárva,
Billy csak most lesz igazán elmeroggyant karakter, ha követik a képregények felépítését, márpedig miért ne követnék, egy iylen Punisher sori mindent elbír szerintem, amit a panelekre álmodtak korábban.
Mellette tengernyi kisebb nagyobb gonoszt be tudnak hozni, ha akarnak, ez ilyen tipikus végtelen történet lehet, mindig egyre durvább ellenségeket kaphat Castle, amíg aztán az egyik csak kinyírja, vagy nyugdíjazzák végül. -
Ragnar95
félisten
The Punisher S01
Kicsit lassan indult be, 3-4. részig gondolkodtam hogy egyáltalán beindul-e ez, de a sok pozitív kritika miatt kitartottam és mennyire megérteMeg merem kockáztatni hogy még a Daredevil 1. évadát is veri, a 2.-at mindenképp, ami szuperhősös sorozatok közül etalonnak számít szerintem.
A sztori eszméletlenül jó lett, tele váratnal fordulatokkal, illetve nem csak úgy oda vannak vágva a dolgok, a szereplők háttértörténetét is megismerjük alaposan. Színészi gárda is remek, Frank már a Daredevilben is remekelt, de Madani és Billy is sokat hozzátett.
Kíváncsi leszek a folytatás miről fog szólni, mivel lezárták teljesen a történetet. -
vond
MODERÁTOR
válasz
Bad Pritt #40637 üzenetére
Az előzetesekből én is teljesen más stílusra számítottam. Egy darabig vártam is, hogy mikor lesz olyan, és ezért nem tetszett annyira. De aztán szépen lassan a háttérbe szorult a "fő szál" számomra, és a végére már sokkal jobban érdekelt a drámai része, a katonák kapcsolata, lelkivilága, és hasonlók.
-
Egynyári kaland S03
Jól kezdődik az új évad, régi és új szereplők egyaránt vannak a sorozatban. Érdemes folytatnia, aki látta az előző évadokat.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz
nubreed #40625 üzenetére
Én igazából nem álltam elé nagy elvárásokkal, elég hamar kiderült, hogy ez inkább picit családiasabb film, mint az a kőkemény sci-fi és éppen ezért nekem kifejezetten tetszett, elszórakoztatott, könnyen ledarálható és emészthető volt, és ráadásul a zárása is arra mutatott, hogy várjam a 2. évadot.
-
|AP|
veterán
válasz
jonnyjoker01 #40618 üzenetére
remélem nem baj, hogy kiveszem a spoilerből, szerintem nem árul el semmit:
"Minden epizód eddig olyan érzést keltett bennem az utolsó 5-10 percig, hogy filler, aztán bedobnak valami új infót, választ, további kérdésekre okot adó cselekményt."Hát igen, eléggé Lost-feeling. Annyi különbséggel, hogy ott fel tudott csigázni a rejtély és a szereplők személyiségfejlődése, itt viszont egyre inkább vesztem el az érdeklődésem.
Gyakorlatilag már csak megszokásból nézem. -
xors
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #40630 üzenetére
Azért nem kevéssel mehetett az a mozdony, de egy ugrást megért volna az igaz.
(kövi rész eleje, ahogy ott fekszik a sínek mellett még lehet, bár nem valószínű) -
Janaboy
Topikgazda
válasz
jonnyjoker01 #40624 üzenetére
Hallod én is azon gondolkoztam, hogy kapott egy
pisztolyt...tudta hogy lesz vele és akkor miért nem lőtte a zárat hogy kiugorjon a vonatból? -
nubreed
veterán
Lost In Space.
4 részt néztem eddig és elég nagy csalódás nekem ez a sorozat. Mást vártam, többet, de nem igazán tudom mit. Szóvel ebben fog is történni valami? Vagy végig megmarad ezen a szinten, hogy
Eddig csak nyomorult, millió más helyen látott klisék vannak ebben a sorozatban.Komolyan érdekel, lesz ebben valami, vagy megmarad ezen a bugyuta szinten?van egy pszichopatának beállított gonosz nő, aki kavar a háttérben mindenféle gonosz dolgokat meg a vízben úszkáló idegen angolna szerű lényeket dobják be mint félelmetes dolgokat? Nem beszélve az idegesítő anyukáról, nem is csodálom a férjét, ettől a nőtől én is menekültem volna inkább önként a katonai szolgálatra... Ott van a robot meg a kissrác, de ez is elcsépelt, dögunalom. -
DS39
nagyúr
válasz
"mondjuk nagyon kamikaze volt ez az egész, nagyon remélem mindenki túlélte, mert kár lenne ezért a sok elfecsérelt Dolores-time ért." Ezt hogy érted?
Csak a feka csávó durrant be a vonattal az alagútba. Dolores-ék lecsatolták magukat. -
xors
senior tag
válasz
Ford visszatérése már várható volt, sejtettem, hogy ő iránítja a szálakat valahogyan. Tetszett is, hogy a zongoránál ül, ezzel jelképezve, hogy bizony még az öreg játszik a történet szálaival!
Ugyanakkor egyetértek, hogy kicsit le van ülve a sorozat, itt lenne az ideje felpörgetni az eseményeket, mert fél évadja vándolgatnak különböző csoportok össze-vissza a játékban. No meg kaptunk ilyen pár jelenetnyi indiai világot is, csak elfelejtették hozzácsatolni a többi szálhoz... -
mayday00
őstag
Westworld S02 Most ez a
mészárlás fog menni? Erről fog szólni a évad?
-
jonnyjoker01
veterán
Westworld S02E06
Na szuper. Teljes szimulált westworld van a data centerben, ráadásul Ford is odarakatta magát. Tud valamit az ürge amit senki más az biztos Dolores fél évad után végre odaért a park bejáratához, végre nem csak az üres fecsegés fog menni, mondjuk nagyon kamikaze volt ez az egész, nagyon remélem mindenki túlélte, mert kár lenne ezért a sok elfecsérelt Dolores-time ért. Tudtam hogy Maeve lányának új anyja lesz,
nem tudom, hogyan fogja az anya-lánya kapcsolatot helyreállítani, szerintem sehogy. Shogun world lezárása jó volt szerintem. Összességében jó kis rész volt, de például a The Expanse pörgősségét közel nem érinti. Minden epizód eddig olyan érzést keltett bennem az utolsó 5-10 percig, hogy filler, aztán bedobnak valami új infót, választ, további kérdésekre okot adó cselekményt. Ez az évad közel nincs olyan jó, mint az előző sajnos. -
Laraxior
titán
Mennyire érdemes belekezdeni ebbe a Szirén sorozatba? Látom csak egy évad van belőle...
-
tuki2200
senior tag
válasz
nubreed #40612 üzenetére
Annyi feldolgozatlan tortenet van a gyuruk uraban, meg igy is, hogy csak a trilogia jogait vettek meg, de még ha mindenkepp akartak direkt kapcsolatot is a filmekkel annyi esemeny, hos, kaland lenne amit meg lehetne csinalni( Gil-Galad az utolso nagy tunde birodalom bukasa, az elso gyuru haboru, moria bukasa, arnor bukasa, a Boszorkanyur eszaki tenykedese, az ember kiralyok megrontasa.. vegelathatatlanul lehetne sorolni) erre kivalasztottak Aragorn fiatalkorat amibe kb semmi erdekes, Arnor bukasa utan a tundeknel tanult meg utazgatott, utanna gandalf keresere oriztek a megyet es itt kezdodik a Gyuruk ura, ennyi, semmi erdekes vagy extra.. es mivel a Tolkien Estate kreativ kontroll jogokkal orkodik a sorozat felett, igy nagyon hozza tenni se tudnak mit
-
Ragnar95
félisten
Final Space S01
Az itt olvasott pozitív vélemények alapján kezdtem el a sorozatot, nem volt rossz, de számomra messze alulmúlta az itt leírtakat. Aranyosnak tényleg aranyos, a szereplők jók, az animációs is egyedi és jól néz ki, de kb ennyit lehet elmondani róla.
A történet nem rossz, de nem is túl nagy szám, elég kiszámítható, illetve a sorozat rövidsége miatt túlzottan ki sem tud bontakozni.
Egynek bőven nézhető, főleg mert kb 4 óra a teljes évad, de messze nem ér fel nálam olyan animációs sorozatokhoz, mint a Rick & Morty, Gravity Falls vagy az Archer fénykorában. -
Ez a Justified egész jó.
A Timothy Olyphant a Deadwoodból volt ismerős. -
Soulfly842
addikt
válasz
grizlisandor #40606 üzenetére
Én is pont hétvégén találtam rá... tegnap az asszonypajtással sorozatdara volt
kezdtük az első résszel és meló után/estére már a második évad 3. részével folytatjuk
Eddig egyre jobb
Ami nekem nagyon bejött - bár ez egyedül nézős lesz, asszonypajtást nem fogta meg - az Into the badlands
Ezek hogy maradtak ki eddig nekem?
Szerintem hibátlan mindkét sorozat... Bár az egyik Sci-fi a javából, a másik egy postapokaliptikus kardozós Mad Max egy kis misztikummal keresztülszőve, de a maga nemében mindkettő hibátlan
-
Sonja
nagyúr
Elhunyt Szokolay Ottó.
Rengeteg sorozatszereplő magyar hangja volt (pl. a NCIS dokija), remélem elfér itt. Egyébként van valahol ilyen jellegű topik?!
Nyugodjék békében!
-
grizlisandor
veterán
JJ-t játszó színésznő engem is irritál, mivel Netflix/Marvel ezért meg kell néznem.
Expanse miatt jegelve van.Expanse S01xE01-E05
Ezt a sorozatot, hogy tudtam eddig kihagyni?
Nem ismerős valakinek téma szempontjából a Haegemonia PC játék?Kíváncsi vagyok kik ezek, akik csak így lelövöldöznek űrhajókat, hidegháború idején. -
mayday00
őstag
Az Arrow 7. évada 23 helyett 22 részes lesz.
És már premierdátumunk is van. OKTÓBER 9. (kedd)
-
Fandango
veterán
válasz
petipetya #40602 üzenetére
Caprica-nak köze van a BSG-hez, azt butaság lenne állítani, hogy nincs köze hozzá. Előzmény sorozat ami több dolgra magyarázatot ad, de nem feltétlen kell megnézni. Az már megint más téma, hogy maga a sorozat elég gyenge eresztés lett sajnos, színvonalban meg sem közelíti a BSG-t.
-
brownus
veterán
válasz
jonnyjoker01 #40595 üzenetére
Yep, mocskos mod merges es csalodott voltam
-
petipetya
nagyúr
válasz
mayday00 #40601 üzenetére
A tévedés jogát fenntartom:
Battlestar Galactica minisorozat
Battlestar Galactica 1. és 2. évad
Battlestar Galactica: Razor
Battlestar Galactica 3. és 4. évad
Battlestar Galactica: The Plan
Caprica (ez kihagyható, szerintem köze nincs a BSG-hez)Egyébként semmilyen előzmény vagy itt felsorolt töltelék nem kell hozzá, bőven elegendő megtekinteni a sorozat 1,2,3 és 4. évadát, önmagában is megállja a helyét. Anno legelső alkalommal i.e (=internet előtt) még csak ezt láttam a tévében, aztán az internetes/torrentes korszakban fedeztem fel a többit.
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Sok jót olvastam a BSG ról.
Ezt milyen sorrendbe kell nézni? Mert ahogy nézem van belőle film is, vagy filmek, valami előzmény sorozat is..Maga a sorozat 4 évados ha jól tudom? Simán kezdjem az első évaddal és kész? Vagy kell hozzá valami előzmény sorozat is ? Virágbolt sok találatot kiad..
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest