Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Na sejtettem. 2x05-ből nyomtam egy best scenes-t az asszonynak, neki is tetszett, úgyhogy majd együtt nézzük a következőt, csak ahhoz meg kell várnom a magyar feliratot ;D Az mondjuk fix hogy ő bealudt volna az első négy részen.
Más:
Silicon Valley S01-S03
Ez egy kedves kis sorozat, leszámítva hogy néhol elég vulgáris és sokat káromkodnak benne. De abszolút bejött, az S02 mondjuk kicsit gyengébb volt mint az S01 és 03, de jót szórakoztam. Érdekes a főcímnél az a map, minden évadban változik, és még aktuális is.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
titán
válasz spammer #30697 üzenetére
spammer, orichalcos
Rendben, elteszem akkor ezeket kesobbre, sons of anarchy-t pedig elore helyezem. Koszonom!
-----------------------------------
A 24 rol jut eszembe. Szamomra elkepeszto, hogy folyamatosan fenn tudja tartani a szinvonalat. Volt egy eses a 6. evadban, aztan magara talalt ujra es a 7. - 8. evad mar jocskan uti az elozoeket.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Wayward Pines nagyon jól indul, izgalmas, érdekes, misztikus, aztán eltűnik a misztikum és egyre jobban kifullad... Bár az első évadot végignéztem, nem volt borzalmasan rossz, csak sokkal több potenciál volt ebben és sajnos átment "tucatba".
A második évadról viszont elég rosszakat olvastam, már bele sem kezdtem. Majd talán egyszer.
szerk: esetleg próbáld be a Sons of Anarchy-t, kell neki pár rész, mire beindul, de utána elég jó lesz.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
félisten
-
spammer
veterán
Homeland, igen. Bár nem annyira pörgős akció, de hasonló hangulatú, főleg a későbbi évadok.
Éppen mostanában darálgatom, mert a 2. évad után pihentettem. A 3. évad nekem még tetszett, egész jó volt, de a 4. évadot eléggé untam. Az 5. évadot most nézem, arra számítottam, hogy jobb lesz, de számomra ez is eléggé unalmas már (egyre több a hatásvadász fordulat meg az akció). És berendelték már a 7-8. évadot is, szóval nem tudom... Nem az igazi már számomra.
Ezen kívül ha tömény akció kell, akkor ott a Strike Back, vagy a The Unit, ami katonás akció-dráma, nekem ez utóbbi jobban tetszett, az előbbi nekem túl agyatlan.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Lassan vegzek a 24 8. evadaval, onnan mar kozel a vege. Ideje keresnem folytatast. Tudnatok javasolni par hasonlo szintu sorozatot? Homeland-ra gondoltam elso korben.
-
gyuromoj
veterán
válasz Ragnar95 #30676 üzenetére
Első két évadot részenként néztem, 3.-at viszont félévadnál daráltam aztán viszont ismét részenként követtem mert annyira bejött. Pedig kaszálni akartam a 2. után, de szerencsére jól döntöttem hogy folytattam.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz FoxiestFox #30677 üzenetére
Azért a második évad sem üti meg a kasza szintet. A többi szuperhős sorozattól hányingerem van, ezt viszont tudom nézni és élvezem is. Mondjuk ez a jó az egészben, hogy különbözőek vagyunk, más ízléssel
Üdv. Johnny
-
Ventur@
senior tag
válasz dokee78 #30681 üzenetére
Nem kötelező, de érdemes megnézni. Nekem nagyon tetszett
, mert voltak visszatekintések, illetve hogyan készült a sorozat, mik voltak a nézői reakciók és beharangozó a 2. évadra .- nem úgy, mint a 2. évad első 4 része - Én csak ajánlani tudom .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
titán
válasz Atomantiii #30685 üzenetére
Úgy is lesz ismétlés.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Atomantiii
addikt
válasz Gubek-Einste #30684 üzenetére
Köszi, akkor lemaradtam már évek óta nem nézek AXN-t meguntam a sok reklámot.
-
titán
válasz Atomantiii #30683 üzenetére
AXN-n megy de már az évad vége felé jár, hétfőn lesz a S11E21-22.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Atomantiii
addikt
A Gyilkos elmék legújabb évadját adják valahol szinkronosan? Sajnos felirat csak kb a 8. részig készült, elvonási tüneteim vannak...
-
mayday00
őstag
Magyar premier – VIASAT6: 08.30 Az utolsó remény (The Last Ship) 1. évad (dupla)
Sherlock: The Abominable Bride – új különkiadás, szeptember 5, AXN
Quantico – új sorozat, szeptember 6, AXN
Stalker – új sorozat, szeptember 7, AXN"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
dokee78
félisten
MR.Robot S02E00 kötelező?
Vagy csak az előző évadból vannak emlékeztetők benne? -
gyuromoj
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz FoxiestFox #30677 üzenetére
2. évadnál valóban kevésbé a sztorin volt a hangsúly és sokkal inkább az akción, de az első évad még elég komoly sztorival bírt.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
félisten
válasz Ragnar95 #30676 üzenetére
A Daredevil mélynek számít? Egy sorozatot néztünk? Úgy kaszáltam a második évad elején, hogy csak úgy izzott a kasza pengéje, ilyen egy tartalmatlan vacak talán csak a Jessica Jones volt eddig.
SHIELD-ről pedig nekem is ez a véleményem, képregényes cucchoz képest abszolút fordulatos és szórakoztató.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Marvel's Agents os S.H.I.E.L.D. S01
Nagyon pozitív csalódás volt számomra ez a sorozat. Nem vártam tőle sokat, de sikerült meglepnie a készítőknek, simán veri a legtöbb DC sorozatot. Az elején kicsit féltem, hogy heti ügyes lesz, de ezt gyorsan elfelejtették, a főszál pedig folyamatos, izgalmas és elég sok meglepetést is tartogatott.
Persze mélységében nem egy Daredevil, de nem is próbál az lenni, simán az élvonalban van a szuperhősös sorozatok közül.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
spammer
veterán
válasz ígyvanferi #30673 üzenetére
Elvileg ez a meglévő szinkron, nem hiszem, hogy új készülne:
Frank Underwood (Kevin Spacey) – EPRES ATTILA
Claire Underwood (Robin Wright) – SPILÁK KLÁRA
Zoe Barnes (Kate Mara) – GÁSPÁR KATA
Doug Stamper (Michael Kelly) – LAKLÓTH ALADÁR
Edward Meechum (Nathan Darrow) – JUHÁSZ ZOLTÁN(forrás)
Amerikai Szépségben más volt a hangja (Máté Gábor) [link]
Egyébként az Amerikai Szépséget anno én is szinkronnal láttam és azt szoktam meg, de az idősebb, mocskos
Spacey-nekUnderwoodnak nem hiszem, hogy jó lett volna ez a hang. Ugyanakkor én Epres Attilát sem tudom elképzelni. Hank Moody-hoz passzolt, de Frank Underwoodhoz?[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
Pár éve már nem nézek szinkronosan semmit, de az Amerikai szépséget speciel úgy láttam annak idején, onnan nagyon megmaradt bennem a magyar hangja (
aki nem tudom kicsodaközben megnéztem, Máté Gábor), szerintem az teljesen passzol Spacey-hez. Vajon ő lesz itt is?[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Ami érdekes lehet azoknak, akik szinkronnal nézik a sorozatokat: a Duna TV-re jön a House of Cards (Kártyavár) 1. évad ősszel. (junkie).
-
Apollyon
Korrektor
Mr. Robot 2x05 (ez az előző heti rész)
Ó igen, végre akció, a rész 80%-a már abszolút élvezetes volt! A zenék ütöttek megint ezzel együtt Ray jelenete zseniális volt. Na emiatt szeretem én ezt a sorozatot
Jöhet a 2x06#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
TheProb
veterán
Ezeket mind ajánlom, kérdés, hogy milyen jellegű érdekelne.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
TheProb
veterán
Végre ez a 9. Outcast rész jó volt, főleg a vége
és nem (csak) a cickók miatt "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
MineFox54
őstag
Sziasztok!
Ajánlanátok nekem sorozatot? Ezeket végignéztem :\
Amik nagyon bejöttek:
-Breaking Bad
-Nyilvánvalóan a Better Call Saul is
-Doctor Who 2005
-Sherlock (BBC)
Amiket hébe-hóba nézek:
-Family Guy
-South Park[ Szerkesztve ]
-
Janaboy
Topikgazda
A The Last Ship magyarul Az utolso remeny lett. Mondjuk az utolso hajo igyis hulye cim lett.
Janaboy
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #30655 üzenetére
Se negatív, se pozitív. Előbbi azért, mert sértő, utóbbi azért, mert nincs mire, nincs semmi extra dolog, amiért járna a pozitív megkülönböztetés. Ha meleg, akkor meleg és kész, az ő dolga, magánügy, senkit nem érdekel, senkire nem tartozik. Egyáltalán nem kellene foglalkozni ezzel. Önmagában attól, hogy meleg, nem lesz se érdekesebb, se fontosabb, és nyilván kevesebb sem, éppen ezért nem kellene, hogy bármilyen hírértéke legyen.
szerk: egy sorozatban akkor van értelme - mint már írtam -, ha az karakter/történet szempontjából fontos lesz és majd ez alapján épül fel. De ez majd közben válik fontossá, nem előre egy hírben, azt közölve, hogy meleg karakter lesz benne. Mintha ez önmagában fontos lenne...
Na de mindegy, volt már ilyesmiről szó régebben, felesleges lerágni újra a csontot.
[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz #54715584 #30655 üzenetére
Olyan ez, mint az akciófilmekben az első órában mindenképp meghaló néger szereplő. Viszont míg az inkább vicces, ez inkább szánalmas. Félreértés ne essék, én nem vagyok korlátolt
latens homoszexuálishomofób, a Will and Grace az egyik kedvenc sitcomom. De ott nem csak a kötelezően berakott homoszexuálisok szerepelnek, ott ez adja az egyik alapját a sorozatnak. De ugyanígy van kötelező zsidó, kötelező indiai, stb.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spammer #30654 üzenetére
Valóban megkülönböztetés. Amiből van pozitív és negatív is. Te bármilyen élethelyzetben minek örülnél: előnynek vagy hátránynak?
Egyébként úgy tűnik nem megy át az üzenet, ez elég nagy baj. Nem a megkülönböztetés és a kiemelés a lényeg a melegeknél vagy bármilyen más kisebbségnél. -
spammer
veterán
válasz #54715584 #30652 üzenetére
Elképzelheted, mennyi lesz benne, amikor korhatárosabb lesz a régieknél. Amikor még egy "Oh Shit!"-ről is folyik a vita. Egyébként nem azért közli, hanem azért (is), mert most ez a trend, és ennek is van hírértéke (akár pozitív, akár negatív).
Te meg azt gondold el, hány sorozatban volt meleg karakter, csak azért, hogy "legyen". Valójában meg az égvilágon semmit nem adott hozzá a karakterhez vagy a történethez az, hogy meleg. Inkább ez a korlátoltság, ahelyett, hogy egy karaktert felépítenének rendesen és a karakter és a történet is indokolná. És nem hangsúlyoznák előre a hírekben, promókban, hogy meleg, nem lenne semmi extra, egyszerűen csak az és kész. Ha ezt kihangsúlyozzák, kiemelik, akkor pont, hogy megkülönböztetik a karaktert (vagy úgy általánosságban egy embert). És pont ez az, amit nem kellene.
Egyébként például a Shameless-ben voltak jó meleg karakterek, hozzá is adtak a történethez, pedig ott még csak nem is finomkodtak. De volt más sorozatban is meleg karakter, sőt, a kedvenceim között is akadt, de spoiler matt nem részletezem melyik volt az. De ez sokkal ritkább, mint az, amikor "kötelező meleg" egy karakter (főleg ha sztereotipikus is, affektálós, kényeskedős).
Amúgy de, a biodíszlet csajokkal is van probléma, többek között ezért is utálom a CW sorozatokat, mert ott cicalányokból és szépfiúkákból áll minden, mű az egész, és még a sorozataik is szarok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz spammer #30651 üzenetére
Mégis lesz benne szex és profánság, ahogy a cikkben írták.
De egyébként szerintem nem a fikacunami miatt közli előre, hanem aki akarja, ez alapján eldöntheti, hogy megnézi-e vagy sem. A fikacunamiban sem a fika rész a rossz dolog, hanem az emberi korlátoltság.
Aki pedig azon akad fenn, hogy ezt előre közlik, hát, az is egy bizonyítvány valahol.
Gondold végig hány sorozatban (filmben) voltak indokolatlan nem meleg karakterek, sőt, csak eyecandy-nek berakott kis cicapicsák, akik semmit nem adtak hozzá érdemben a történethez, de a stábnak és a nézőknek legalább volt egy merevedése. Gondolom az nem zavart senkit, mert "természetes". -
spammer
veterán
válasz #54715584 #30650 üzenetére
Mert gyanús, hogy:
- "kötelezőmeleg"
- csak azért is belerakja, mert régen tiltakoztak ellene
- mert olyan rohadt fontos ezt kihangsúlyoznia, hogy lesz meleg karakterValójában a kutyát nem érdekelné, hogy meleg-e. Legyen az, derüljön majd ki a történet folyamán, ha valóban szolgálja valamivel a karaktert és a történetet. Nem kell kihangsúlyozni, hogy meleg. Nem kell direkt azért azért meleg karaktert rakni bele, csak hogy legyen, vagy hogy a levélben tiltakozóknak ezzel vágjon vissza.
Ez a sorozat amúgy sem a szexről vagy a nemi identitásról fog szólni, nem is enged meg a csatorna "mélyebb" dolgokat ilyen téren, ezért nincs is értelme ezt kihangsúlyozni. Persze lehet, hogy csak azért közli előre a rajongókkal, hogy ne kapjon fikacunamit, mint annak idején.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz gyuromoj #30647 üzenetére
Nagyon fontos, hogy legyen benne meleg karakter, enélkül tényleg nem is működhetett volna. Az külön vicces, hogy a készítő ki is jelenti, hogy szándékosan rakja bele a karaktert, csak azért is.
-
Pitterix
őstag
Ez a Luke Cage egy újabb szévdiszsziti sorozat lesz?
Most néztem trélerét és nem tudom eldönteni, hogy kell -e nekem avagy sem."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
gyuromoj
veterán
-
Black Dragon
addikt
válasz devil-k #30645 üzenetére
Majd kiderül hogyan sikerül a következő 2 évadban nevelni Carlt, biztos nem értek véget a megpróbáltatásai. A gyerekekkel kapcsolatban pedig nem akartam gonosz lenni, mármint szimpatikusak voltak, nem vagyok gyerekgyilkos vagy hasonló, de amikor a saját hugát megölte Lucie, akkor azért nem akartam életben hagyni, már-már legalább annyira utáltam mint a Kormányzót. Igen, jól láttad, akkor jön, várjuk!
-
devil-k
nagyúr
válasz Black Dragon #30643 üzenetére
Ricknek nincs könnyű dolga. Egy kamasz gyereket nevelni még a "való életben" is problémás lehet, nemhogy egy ilyen világban, ahol a feje tetejére állt minden. Itt aztán végképp nehéz kontrollt szabni, vagy példát mutatni, megmondani, hogy mi a jó, mi a rossz- főleg úgy, hogy még a felnőttek is bizonytalanok egy-egy új helyzet kapcsán. Kíváncsi leszek, mi lesz még Rick sora. Oh, milyen gonosz vagy szegény gyerekekkel kapcsolatosan. Én elsőnek Carl-ra tippeltem, hogy csinál valami durva dolgot. Eddig jól viseli magát, bár a szeme neki is elég khm... Jól láttam, hogy októberben jön a Walking Dead 7. évada?
- mozi bolondéria -
-
Ventur@
senior tag
Ha már úgy is lesz/van ma új Mr. Robot rész, akkor íme hozzá egy kis érdekesség:[link]
Csak egy kérésem van: 2. évad első 4 részét ne dolgozzák fel . Meglepően jó lett az 5. rész és végre beindulni látszik a sorozat, mivel a hackelés szövegének 99%-át nem értettem .
[ Szerkesztve ]
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Black Dragon
addikt
válasz devil-k #30642 üzenetére
Tényleg esemény dús volt az évad, én is nemrég végeztem vele, bár sajnos volt benne bőven felesleges rész.
Rick számomra egy fura fazon, részben érthető, hogy kicsit megkattant a végére, megint megölték minden jóbarátját, de Carl iránti túlzott odafigyelése mindig változik, és ez néha már idegesítő volt nekem, mondjuk nem csak ebben az évadban, a korábbiakban is. Egyszer sehova nem mehet, utána együtt mehetnek ide-oda, majd megint nem, megint szigor van, aztán megint együtt, mintha Rick minden egyes halálesetnél bezárkózna, majd folyamatosan kinyílik.
A döntéseivel egyébként egyetértek javarészt, mármint amit a csapatot érintve hoz, de azért vannak kilengései.A két kislány halála megrázó volt, de nem tudtam szeretni őket, főleg Luciet nem, az elejétől fogva bűzlött az egész, hogy belőle semmi jó nem származik majd. Sajnos így is lett. Amikor az évad vége fele Tyrellel vannak hármasban még, azt nem nagyon értettem, hogy miért volt értelmes döntés kettőjüket az erdőben hagyni, amíg megnézni ki sikoltozott nem messze tőlük... Deryl és Michonne nagy favoritok lettek, lazák, de egyben erősek is, tudják mit kell tenni. Az évad végére pedig csak remélni tudtam, hogy a Terminus végre megváltás lesz, de csöbörből vödörbe, kíváncsi leszek, hogy mit hoznak majd ki a dologból, találnak-e megint egy olyan helyet, ahol "biztonságosan" tudnak majd éldegélni. -
devil-k
nagyúr
Wow! Az eddigi legerősebb évad, egyben ebben volt a legtöbb, általam feleslegesnek ítélt epizód is. S ebben voltak a legdrámaibb fordulatok is.
- Borzasztóan sajnáltam, hogy Hershelt kiírták és ahogyan kiírták. A szívem szakadt meg. Az ő halála volt szerintem az eddigi legigazságtalanabb.
- Megbotránkoztató, hogy az az idióta Kormányzó mennyi embert tudott lóvá tenni ismét, de végre megérdemelte ami járt neki, már én még ennél is teátrálisabb halált képzeltem volna el.
- Rick ebben az évadban visszatért önmagához, szimpatikus volt, mint az előző évadnál, de még itt sem vált a kedvencemmé. A 4. évad végére szinte már teljesen elborult az agya. Itt vártam volna még valamit a legutolsó pillanatban tőle, de ez csak az én fejemben élt tovább.
- Carolt valahogy nem tudtam elítélni azért, mert kinyírta a két fertőzött személyt, de azért azt hozzátenném, hogy nem dönthet emberek élete felett, ilyen formában. Viszont logikusan cselekedett valamilyen szinten, szóval ez a 22-es csapdája.
- Daryl és Michonne epizódról epizódra szimpatikusabbak, szeretem őket. Mind a kettőnek helyén van az esze és a szíve.
- Lizzie és Mika halála pedig... Uh.... Nagyon durva volt....
- Van egy olyan érzésem, hogy valami idióta szektások közé kerültek....
- Abraham pedig nagy figura. A borítók és poszterek alapján rosszul ítéltem meg.[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
kentucky
őstag
Vice Principals 2. része nagyon sick lett Nem kicsit durvulnak el a dolgok
[ Szerkesztve ]
-
kentucky
őstag
LOL Trónok harca játékos 30 napos HBO GO felhasználóm még mindig jó WTF Feldobta a napom
-
brownus
veterán
válasz Black Dragon #30636 üzenetére
szuper
the100 spoiler, s03:
azon nem kicsit lepődtem meg, hogy kinyírták lincolt és lexát is [ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
the100nak lesz 4. évada?
-
törölt tag
új Szökés előzetes
"I think this is gonna to be better than the original Prison Break" - Dominic Purcell[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz gboszi #30631 üzenetére
Minden első évadból visszatérő karaktert szépen kiírtak részről részre.
Kiderült hogy a lényeket vezeti egy nőstény egyed, aki nagyon okos és leszopatta az embereket.
Visszafeküdtek cirka 600-an az 1100 emberből, mert több ezer lény gyűlt össze a kerítés előtt és be tudnak jutni régi alagutakon.
WP az ő településükre épült.
Egy valaki beoltotta magát a 3 leggyilkosabb vírussal és kiment felzabáltatni magát hátha mire felkelnek a többiek ezek kihalnak.
Mutattak egy "csecsemő" lényt, akit kézben tartottak a lények, csak azt nem tudni hogy az mikor játszódott.Nagyjából ennyi, ha valami kimaradt kérem írjon aki látta.
-
gboszi
senior tag
Srácok valaki spoilerben, vagy privátban irja már le, hogy mi volt a wayward pines második évadában. Első részt sem néztem végig. Érdekel, hogy mi lehetett benne, de nem áldoznék rá időt. Köszi
"If you're good at something, never do it for free!"
-
Black Dragon
addikt
The Walking Dead S02-03-04
Felpörögtek a dolgok, megragadott a sorozat, bár nem a beszippantós fajta, de estére vagy délutáni relaxként jó nézni, ahogy zombikat öl mindenki. Túlzás lenne azt állítani, hogy hatalmas átfedések, csavarok vannak benne, illetve a maga módján igen, de részben azért kiszámítható az események kimenetele, de azért nem egy Flash vagy Arrow szintjén van, annál sokkal jobb.
Folytatom tovább, nemsokára meg lesz a maradék 2 évad is, utána pedig ha még lesz időm/erőm, elkezdtem a Szökést, mondjuk láttam az eddigi évadokat, de olyan régen volt, hogy megérdemel az új évad egy rákészülést.
-
gyuromoj
veterán
válasz FoxiestFox #30627 üzenetére
Igaz, meg a TWD is akkor.
-
félisten
-
gyuromoj
veterán
Mega-Giga-Ultimate-Extended CROSSOVER
-
DrojDtroll
veterán
A Flash nagyon bejött.
Milyen hasonló sorozatot tudtok ajánlani?
-
gyuromoj
veterán
Második sorban a 2394 kétszer szerepel. (#30623) DrojDtroll
Ezen a képregényes vonalon maradva ezek vannak jelenleg:
Agents of SHIELD
Agent Carter
Arrow
Legends of Tomorrow
Jessica Jones
DaredevilÉrkeznek:
Iron Fist
Luke Cage
The Defenders
Punisher[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Tegnap a WP S02E07-ben észrevettem egy bakit.
(#30620) orichalcos
Este tök kómásan észrevettem, na ne csináld hogy nincs.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Stranger Things 2. évad [link]
Javítva, linkesítve.
Mi forrás? 9gag, csak mióta https van, szarakodik az oldal meg a telefon is és csak így tudtam betenni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
sorozatjunkie-ról vegyesen hírek:
-A Gotham 3. évadjában láthatjuk majd Killer Croc és Solomon Grundy karaktereinek gyökereit, ahogy legutóbb Joker-ét is. Sőt, a 3. évadban még Harley Quinn proto verziója is felbukkanhat. A Joker-kultusz mélyülni fog, de igazán nagy szerepet csak a 4. évadban szánnak a karakternek. (Poison Ivy színészváltozását és képességeit egy Indian Hills-i szörnnyel való találkozással, és az azt követő újjászületéssel magyarázzák majd.)
-A The Flash is rá fog erősíteni a magánéleti szálakra, legalábbis abból kiindulva, hogy a 3. évadban fel fog tűnni Caitlin anyja, akit Susan Walters fog alakítani, és ha beválik, akkor visszatérő szereplő lehet.
-Sarah Grey lesz Stargirl a Legends of Tomorrow 2. évadjában.
-A FOX nagyon bízik abban, hogy berendelést adhat a Wayward Pines 3. évadjára, a készítők állítólag nagyon érdekes sztorit vázoltak fel, de hivatalos berendelés még nincs.
-10.11-én Brooklyn Nine-Nine – New Girl-crossover lesz.
-Komoly tárgyalásokat folytat a FOX a The X-Files 11. évadjának berendelése kapcsán, ami 8-10 részes lehet. Minden az időbeosztástól fog függni.
-A FOX már 09.11-én bemutatja a Son of Zorn-t, egy NFL-meccs után, így 09.25-én már az 1×02 kerül adásba.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Scream 2x10:
vááóóó..
-
spiky03
veterán
válasz Komplikato #30609 üzenetére
Szerintem nem volt a CGI-vel probléma.
Láttunk már ettől sokkal rosszabbat is egy sorozatban.Az igaz mondjuk, hogy szinte csak sötétben, szürkületben láttuk így ugye nem kellett annyira kidolgozni mintha nappal lett volna. Nah mindegy nekünk tetszett és várjuk a folytatást.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Mr. Elliot
senior tag
válasz FoxiestFox #30608 üzenetére
-
Komplikato
veterán
válasz spiky03 #30606 üzenetére
Az a vicces, hogy sokan szidták mennyire gáz a CGI a ...
szörny esetén. Miközben ugye a készítők nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy Carpenter nyomdokain haladva animatronikus legyen. El is ugrottak Guillermo del Toro mesterhez aki rögvest kölcsön is adta egyik szörny szakértőjét. Még az is volt valamelyik cikkben, hogy Mike kis tesóját játszó ikrek mennyire kikészültek a szörnytől és megmagyarázták nekik, hogy csak átugrott a Monster Inc.-ből. "Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
félisten
válasz Mr. Elliot #30607 üzenetére
Engem cseszettül idegesített az a gyerek.
-
spiky03
veterán
Nah letudva a Stranger Things
Király sorozat volt. Az asszonynak nagyon bejött, de nekem is tetszett.
Nagyon jók voltak végig a gyerek szereplők. Főleg a kis fogatlanka.
A történet is jó volt, meg a kivitelezés is.A szörny is jó nézett ki, meg a másik dimenzió. Szerintetek is Will is valami "lény" lett, hogy áttud "járni" a másik dimenzióba?
11 akkor most még sem halt meg? Mert ugye a seriff a végin lerakta a kis dobozba a goffrit, ami ugye 11 kedvence volt.
Nah meg mit csináltak a seriffel? Hova vitték?Gondolom ezeket viszik majd tovább a következő évadban.
Várjuk a 2. évadot!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
gyuromoj
veterán
Wayward Pines S02
Tegnap 3 rész, most meg 7.
Tegnapi 3 rész nagyon gyenge volt, agyaltam is rajta hogy nem folytatom. Mivel nem jobb dolgom, folytattam és nem bántam meg.Szépen kiírták az előző évados szereplőket és nagyon féltem hogy ugyanazt a befejezést kapja mint az. Szerencsére nem így lett. Nagyon klisé lenne ha kiderülne hogy immunisak a vírusokra illetve nem lehet tudni hogy a "kisbabás" rész mikor játszódik.
Viszont adhat egy új lökést a sorozatnak az , ha berendelik a folytatást.ismételt hibernáció [ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz spammer #30432 üzenetére
Horace and Pete 1. évad
Az évad megtekintése után is azt mondom, megérdemelt az a 9 pont az IMDB-n. Louis C.K. ezzel számomra az utóbbi évek egyik legjobb sorozatát hozta. Nagyon fog hiányozni.
-
ígyvanferi
addikt
Lesz egy New Girl - Brooklyn Nine-Nine crossover epizód ősszel [link]. Jól hangzik. Az mondjuk érdekes lesz, hogy magyarázzák Coach korábbi feltűnését a B99-ban, mint rendőr.
-
TheProb
veterán
Basszus, Falling Skies S05E04 után szembesültem a ténnyel, h ez az utsó évad...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
mayday00
őstag
Magyar premier - PRIME (a FEM3 utódja): 09.08 Gotham (Gotham) 1. évad
Magyar premier - PRIME (a FEM3 utódja): 09.06 Scream Queens - Gyilkos történet (Scream Queens) 1. évad
Magyar premier - PRIME (a FEM3 utódja): 09.07 Zoo - Állati ösztön (Zoo) 1. évad
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone-t használók OFF topikja
- Mindent a StreamSharkról!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest