Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garasoskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Tökéletes töketlenség
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
Én a 24-et kritikátlanul szeretem. El sem tudom képzelni, hogy van ennél jobb sorozat. Ebben nincs egy unalmas másodperc sem.
A Nikitát nézd, hasonló, az író(k) ugyanaz(ok)."Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
jonnyjoker01
veterán
Mr Robot
Ütős egy rész volt (szó szerint ) Beindultak a dolgok rendesen.
Üdv. Johnny
-
félisten
-
spammer
veterán
Nem folytatási lesz, hanem kvázi reboot: 24: Legacy
A Sons of Anarchy meg mérföldekkel jobb sorozat, bár az igaz, hogy eléggé más műfaj.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
titán
válasz moonlight115 #30864 üzenetére
Na befejeztem a 24 S09-et. Ahogy latom meglesz a tema a 10. evadhoz is. Tetszett nagyon az evad, talan sok esetben jobban is, mint a 24 reszes evadok, mert bar azokban is vegig fenn volt tartva az izgalom, gyakorlatilag soha semmi sem sikerult elsore, mindig valaki vagy valami akadalyozta a dolgok megvalosulasat es ez gyakran mar nagyon idegesitett, huztak mint a retetesztat. Itt a 9. evadban sokszor elofordult, hogy az a valami ugy tortent ahogy kellett neki tortenni, nem volt problema az akcioban. Remelem lesz folytatas. Nekem johet kiefer nelkul es chloe sem hianyozna, talalnak ezek jo szineszeket, ahogy eddig is tettek.
Ma kezdem is a sons of anarchy-t.
[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
Ez a Mr Robot rész tetszett. Kb ilyesmire kellett volna csinálni az egész sorozatot, pörgősre, eseménydúsra.
Gülüszemű nem volt benne, így eleve nem lett rossz. -
devil-k
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #30890 üzenetére
És mi a helyzet a 3. és 4. évaddal? Az hogy tetszett?
- mozi bolondéria -
-
spammer
veterán
Hoppá, úgy néz ki kamu, csak jobban körül kellett volna nézni. Pl: a hivatkozott oldal kommentjei vagy ez: [link]
Azért jó, hogy az Origo is úgy vesz át mindent, hogy utána sem néz.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
gerii
addikt
Addig emlegették a horrorpápát, hogy megjelent Stephen King
Csak Spielberg ne menjen a közelükbe.
-
mayday00
őstag
válasz spammer #30879 üzenetére
Az 5.évad egyáltalán nem volt pocsék. Jó volt a sztori. A zene, a vágások nagyon jók voltak. A hotel belülről szintén nagyon jól nézett ki. Volt benne trancsírozás, vér. gaga kisasszony pedig pucéron jól néz ki. Bár az igaz, hogy az 1-2.évad volt a legjobb, de a többi sem volt rossz.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
devil-k
nagyúr
Skacok... ezek nem valami jó hírek.
- mozi bolondéria -
-
spammer
veterán
válasz TheProb #30878 üzenetére
A 2. jó volt, a 3. még szódával elment (érdekesnek indult, de kifulladt), a 4. évadot egy rész után kaszáltam, az 5. évadot már nem is néztem, de TV-ben mikor ment, többször is belelestem, pocsék volt.
[ Szerkesztve ]
-
TheProb
veterán
válasz devil-k #30877 üzenetére
Az eddigi évadokat figyelembe, összességében amúgy nem nagy szám a széria szerintem. De szerintem azzal mindenki egyetért, hogy a 2. évad a legjobb. Többi elég langyos szerintem. 5.-et végig se néztem, mert csak untam magam.
[ Szerkesztve ]
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
devil-k
nagyúr
American Horror Story- Season 1. - A gyilkos ház
7/10A hangulat mindenképp kiemelkedő, magával ragadó, de ahogy telnek a részek, úgy apad az izgalmam is. Nagyon erősen nyit, aztán meg próbál mindenbe belekapaszkodni, mindent megmutatni, aminek az lesz a vége, mint a saját farkát üldöző kutyának, mindig ugyanoda tér vissza. Egy idő után unalmassá válik, logikai hibákkal megtűzdelt és egyhangú. Az érdeklődésemet nem mindig tudta fenntartani. Voltak nagyon izgalmas, érdekes, jól kitalált részek, aminél fogtam a fejemet.
Jessica Lange, alias Constance méltó a szerepére. A hideg kirázott tőle. Borzasztóan jól játszotta ami rá volt osztva, kiemelkedő. A legutáltabb szereplő Tate volt.
Minden esetre érdekel a többi évad is. Tetszik, hogy minden évad egy-egy minisorozat, mintha egy jó hosszú filmet néznék. Imádom!
- mozi bolondéria -
-
MODERÁTOR
De furcsán lett vége a mostani the night of
20 éve a Prohardveren
-
elod22
senior tag
válasz dokee78 #30873 üzenetére
Nekem is nagy kedvencem a sorozat. Nagy kár, hogy leadták a fordítását. Markiboi és Megyerikrisz fordította, úgy látszik már nem volt kedvük vagy idejük hozzá.
A másik nagy kedvencem a Power, amit szintén leadott megyerikrisz, pedig egyre érdekesebb lett az a sorozat is. -
Narxis
nagyúr
válasz Janaboy #30853 üzenetére
Szerintem nagyon jó sorozat a Killjoys. Ha el tud valaki szakadni attól, hogy nem Star Wars szintű a díszlet akkor élvezni tudja. Maga a fő történetszál hellyel-közzel érdekes, kicsit talán lapos. Kicsit hiányoznak a csavarok, a WTF momentumok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
gerii
addikt
Black Mirror S03 október 21-én jön Netflixen.
-
moonlight115
őstag
Jó, hogy
Ha a Jack nélküli folytatásban benne lesz Chloe, már rossz nem lehet. Majd jövőre meglátjuk.visszahozták Audrey-t és az apját, a sztori is remek, Chloe meg szuper, mint mindig. Jack meg Jack. "Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/
-
DJosef
őstag
Estet Urak!
Tudja esetleg vki, hogy a holnap indulo Halt and Catch Fire uj evada szinkronosan menni fog e valamelyik csatornan?
Koszonom!
Forget about it
-
tepenzed
őstag
Jó, hogy visszatért végre a Fear The Walking Dead, mehet is a francba
Most komolyan, ennél gyengébb lehet még egy sorozat -
spammer
veterán
Srácok, ezt az utóbbi pár hsz-t, aminek semmi köze a topikhoz, töröltem, megelőzendő a további felesleges offolást. Maradjunk a sorozatoknál. Köszi!
-
Black Dragon
addikt
TWD S06
Röviden és tömören fasza évad volt, az egyik legjobb eddig, az utolsó rész utolsó pillanata durva lett.
-
Janaboy
Topikgazda
Killjoys s02-t nezi vki?
Sztem egesz jo lett a masodik evad, azt tudom h az elsot sokan lehuztak.
Powers s02e10 (evad zaro, sajna sori zaro is lett, ahogy tudom)
Ez a resz igen erdekesre sikeredett, kar h kaszaltak a sorit :'(
Kitepi a csajt szivet, aztan jaj elnezest mit tettem, visszadugja es meg tul is eli!? Janaboy
-
titán
válasz moonlight115 #30764 üzenetére
24 S09 Eszmeletlen jo, csak nemsokara vege. Mondjuk a helyszin nem tetszik, ruhellem azt az orszagot, a cselekmeny nagyon lekoti az embert es a szineszek is jok!
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Last Ship
3x09
Wow, nagyon állat volt..
Harcok, támadás, puccs, árulás. Én a férfira gondoltam mint áruló, erre meg kiderül, hogy a szöszi az?? Innentől a Nathan James kb. magára van utalva, mert az hót ziher hogy nem fog engedelmeskedni. Live-Die-Respawn
-
félisten
Ajaj, óvatosan az ilyen példákkal, szvsz a TWD úgy vállalhatatlan, ahogy van (egypár évadba belekerült, mire rájöttem, hogy nem lesz jobb, és kasszantottam). Szóval ja, a vélemény ilyen dolog.. mindenki mást keres, mást vár ezektől... én a TWD-től pl azt vártam, ami végül a Z Nation lett.
Mr Robi pedig belengette a nagy hackerdráma koncepcióját, amiből nem lett semmi. Ez persze tök szomorú, mert a tavalyi év bőven legjobb pilotját tették le szerintem hozzá.. zavaró az is, hogy pont Elliot karakterével próbálják eladni a hackersztorit. Szerintem úgy gondolták, hogy az önmagában senkit sem, vagy csak egy igen szűk technokrata réteget érdekelne, akik amúgy láttak már terminált.. szóval ha rajtunk kívül el akarják sütni valakinek, muszáj valami pluszt adni ezen kívül, dramatizálni a szereplőket, jelen esetben fightclubosítani a főszereplőt, legyen annyira furcsa, annyira beteg, amennyire lehet.. amúgy ha én hacker lennék, valószínűleg elég hülyén néznék, hogy ezt a képet alakítják ki a tömegekben, gyakorlatilag minden klisét ellőttek, amit lehetett... drogos, személyiségzavaros nerd, szakállas kövér nerd, furafejű lány nerd, idegen nép gyermeke nerd, stb.
Szóval ja, vérzik ez sajnos ezer sebből... de ha már elkezdtem nézni, nézem, kíváncsi vagyok, a történetben maradt-e valami potenciál még, amit sikerül kihasználni, Elly szenvedését pedig eltekergetem, ha valami fontosat kihagynék benne, úgyis beírja valaki ideCsak hogy komolyan, részenként ugyanazok az emberek savazzák repetitíven ugyanazokkal az érvekkel, de inkább csak a saját mérgüket, csalódottságukat kiadva... szerintem ez egyáltalán nem ide való, gyakorlatilag spam.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
válasz FoxiestFox #30846 üzenetére
Az a baj, hogy nem ezt vártuk, nem ezt ígérték. Én abban bízom, hogy ez a farmos évad, mint a twd-ben.
il sole non sorge più ad Est!
-
félisten
-
Vladi
nagyúr
Hát bakker, komolyan van olyan, akinek a robot 207 teccett? Agyam eldobom. Az
első évadban a csavar nagyon jó volt, lelkes voltam, gyorsan visszanéztem az összes Darlaine és Elliot valamint Mr. Robot és Elliot jelnetet. Most is azt kéne de.... kurvára fáraszt ez már. Ez a kliff inkább volt csalódást keltő, mint érdekes. Sajnálom. A lelki tusa
még érdekes lenne, de korábban már elemztem, hogy egy ifup wlan0 meg Elliot gülü szemű nézése már kevés... A kvázi apokalipszisből meg annyit kapuntk, hogy égetik a szemet az uccán. köszi. il sole non sorge più ad Est!
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #30842 üzenetére
Lenyomtam egyben. A szörnyülködések ellenére is. A másik főszál is érdekes volt benne, bár már láttuk máshol más módon. De szórakoztató maradt azért.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #30840 üzenetére
Oooh, abban pedig mekkora potenciál volt. És a 3. évadra még egy normális főszál is lett benne pluszban. De hátha majd most.
-
félisten
-
oriic
HÁZIGAZDA
Timeless trailer
Időutazás rulez, szóval máris plusz ponttal indul nálam. Start október 3-án.
Live-Die-Respawn
-
-
Ventur@
senior tag
Mr. Robot S02E07
Miért nem tudott eddig minden rész ilyen lenni? Komolyan, ez most tényleg ott volt . Végigszenvedtem 5 és fél órát, de ez a rész helyretett rendesen.
Lehet vissza kellene szívnom minden korábbi negatív jelzőt, amit írtam az évadról .
Egyelőre nem tiszta, hogy miért is került börtönbe Eliott. Egy pillanatra arra gondoltam, mikor Ray-el utoljára sakkozott és kiment a házból, ott voltak a rendőrök, de nem illett a képbe. ...és még mindig nem tudom miért került börtönbe és nem hagy nyugodni. De messze van még csütörtök . Ekkora csavart öcsém ! Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
Apollyon
Korrektor
Mr. Robot 2x07
WTF
Mi volt most ez a börtönös cucc? Mondjuk az erőszakolni próbáló jelenetnél azért gyanús volt a dolog...
Hogy került sittre Elliot? – a migration még megtörtént, meg az utána lévő lépcsőn lejövős jelenet is, ugye?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
tepenzed
őstag
válasz jonnyjoker01 #30825 üzenetére
még nem néztem meg, de kitalálom a csavart, amit már kb mindenki feltételez:
Eliot igazából börtönben csücsül ezaz nem ?
[ Szerkesztve ]
-
Ventur@
senior tag
kentucky és jonnyjoker01: Bízom bennetek, mert már - részemről - nagyon ráférne a sorozatra valami hűha érzés ...és nem a hűha, de sz*r volt ez is .
Stranger things
Láttam, hogy mennyien írtatok róla és hogy mennyire tetszett mindenkinek, így rászántam magam és megnéztem egyhuzamban. Tudni kell rólam, hogy én nagyon nem szeretem a paráztatós, thiller/horror filmeket/sorozatokat .
De ez a sorozat, ez kész. Fenomenális volt . Párszor elfogott a para (félős vagyok ), de nem tudtam abbahagyni. Nekem nagyon tetszett a történet, a környezet, a szereplők meg zseniálisak voltak. A gyerkőcök...kész. Nálam Fogatlan lett a menő . Amikor csak megláttam, már a nevetés elfogott és haláli volt az inas. Amilyen együgyűnek gondolná az ember, annál jobban rácáfol, hogy egy észlény. Fantasztikus volt na .
Zenékkel volt egy kis bajom, bár tudom, hogy ehhez a korszakhoz ezek illettek, de néha kicsit számomra fura volt. Viszont a The Clash-ért jár a pacsi, pedig nem vagyok rock zene kedvelő (tudom a The Clash punk banda volt. Mint gyűjtőszó használtam a rock szót .).
A lényről meg egyből a Silent Hill: Shattered Memories PSP játék lénye jutott eszembe. Nem teljesen így nézet ki, csak hasonló volt, de attól is paráztam . Mondjuk lehet nem este kellett volna megnézem a sorozatot .
Szóval engem kilóra megvettek és remélem lesz folytatás, vagy valami hasonló sorozattal kijön a Netflix .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
jonnyjoker01
veterán
Mr robot új rész... Hát paff most arcon csapott
Jó lett, tetszik.[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Enzolord
addikt
válasz Laraxior #30823 üzenetére
Azt már szerintem az elején lehetett tudni, hogy ebből sehogy sem lehet Happy end.. Bár Happy túléli.. Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Laraxior
titán
Végeztem a Sons of Anarchy-val.
Azt hittem hamarabb letudom,de egy idő után közel sem annyira jó. A sorozat izgalmas, csak annyi minden szaródik el benne.. Akiket megkedvel az ember, azok eltűnnek, látható a klubon is, hogy halad lefelé a lejtőn a hazugságok miatt
Az eleje tök más volt Lehetett volna kicsit happy end is*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
gerii
addikt
Aki eddig a Mr Robottal átverve érezte magát az most idegbajt fog kapni.
-
zoli03
őstag
Megnéztem az Oz-ból az első két részt, de nem igazán jött be. Elég lassúnak tűnik, kevés esemény történik benne, sok az időhúzós jelenet, Augustus Hill monológjai szinte már idegesítenek. Érdemes tovább néznem, vagy inkább hagyjam?
[ Szerkesztve ]
-
mark!
őstag
Mr. Robot S02E05: Ez a rész már kifejezetten tetszett.
Kívncsi vagyok mi lesz a Ray-es ügyből. Időhiány miatt nem tudom megnézni a 6. részt, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki abból hogy bevonták Angelát is! [ Szerkesztve ]
>
-
bobalazs
nagyúr
Robot úr új rész végét cakkumpakk nem értettem.
-
bambano
titán
én vagyok az egyetlen, aki nem bírta átverekedni magát azon, hogy a tündibündi fintorgó kiscsajszi miért kapkod el repülőket? még a piloton se...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #30813 üzenetére
Oooh, micsoda félreértés.
-
félisten
-
törölt tag
válasz FoxiestFox #30811 üzenetére
Oooh, micsoda félreértés.
Akkor talán azt kellene írni. Mert 1-2 ember kivételével csak annyit lehet olvasni itt, hogy nem jó a sorozat, mert túlságosan lassú és sok benne a dráma és csak a fika megy minden alap és indoklás nélkül. -
félisten
-
Black Dragon
addikt
The Walking Dead S05
Összességében talán ez az évad tetszett a legkevésbé, voltak benne fordulatok és meglepetések, de mindent összevetve a korábbi évadok jobbak voltak.
Remélem a 6. évad jobb lesz, tegnap már el is kezdtem. -
Ragnar95
félisten
válasz #54715584 #30798 üzenetére
Mondjuk nem minden dráma karakterdráma, szóval innentől a te "felháborodásod" nem jogos
Elég sok cselekményes dráma van és a többségnek szerintem az a problémája, hogy a trailer alapján nagyon nem karakterdrámát vártak az emberek, a 2. évad pedig csak méginkább elment karakterdrámába.
Én az első évad után reménykedtem, hogy letudták végre a , de ehelyett csak még inkább erre helyezték a hangsúlyt, kaszáltam is.Fight club koppintást [ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
The Family-ről valakinek vélemény? Mennyire misztikus a szál benne? Mennyire érvényesül a politikai/családi dráma része?
-
Janaboy
Topikgazda
Powers s02t nezi vki?
Tudom, h mar sokan lehuztak az elso evadot, de en elvagyok vele
Janaboy
-
k-adi
nagyúr
válasz #54715584 #30798 üzenetére
Nincs bocsánat, belevauvauzni az oviban szokás, felnőttek között tudás nélkül beleszólni valamibe inkább már vérciki.
Tehát a Mr. Robot "hivatalosan" nem csak dráma. Hanem: Crime, Drama, Thriller. Persze én megértem, hogy most ebben az évadban inkább a pszichothriller vonalát akarják erősíteni de most már kicsit túltolták azt a bizonyos szekeret.... És ezt nem csak mi gondoljuk így páran itt a PH-n, hanem ahogy ventura is írta, eléggé esett a nézettségi száma is a sorozatnak (bármikor rákereshetsz ez nem titok) annak ellenére, hogy a sok lelkileg zselé felpontozza 8-9-re az epizódokat. Vagy csak trollkodnak. Nem tudom eldönteni.Igazából az a bosszantó az egészben, hogy tényleg alig történik valami, és fáj nézni ezt a lassulást.
Az meg a másik idegesítő dolog, hogy Angela is átment totál érzelemmentes robotba, így a 3 főszereplő közül egyedül Darline az aki kicsit is életet visz az egészbe.Amúgy meg ventura jól leírta:
Most a 2. évadban eltelt 6 rész..... Harcosok klubjához hasonlítják... De ami ott működik 90 percben, az itt is menne....de nem 5 és fél órában. + ha láttad az S02E00-át (amit te nyilván nem) akkor totál át vagy verve + nem kell minden részbe hackelés (első évadban sem volt mindig), de már fáj nézni, hogy ha megjelenik Mr. Robot Eliott-al akkor elkezdődik az újabb unalmas "lelkizős" csörte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest