Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- gerner1
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoty314
aktív tag
Megmondom őszintén, 1-2 havonta iszom 1 üveg sört, szóval nem vagyok egy nagy sörivó (mást még annyit sem iszom), Šarišt sem ittam még, de azt mondják, hogy nem rossz. Viszont mikor először ittam Keltet (ami nem is volt olyan rég, kb. fél éve), már 1 üveget is megéreztem, pedig addig még a vodkával sem volt bajom, ezért mondom, hogy van benne szufla.

Csak megemlítem, hogy nem vagyok szlovák. Magyar vagyok, csak Szlovákiában születtem és szlovák állampolgár vagyok. Tudom, hogy nehéz megérteni a különbséget, de ez kb. olyan mintha egy erdélyire azt mondanád, hogy román, ők sem örülnének neki. Én már rájöttem, hogy a többség nem érti, hisz nem érezheti át, hisz soha nem élt így, de azért még nem olyan jóleső jelző. Peace.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest