- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
adster
tag
válasz
DelArco #6418 üzenetére
Na akkor nem lehettek rosszak, bár az árakat, amiket írtál, kissé azért eltúlzottnak vélem, bár gondolom ebben azért a fesztivál jelleg is közrejátszik.
A múltkor a HVG-n olvastam egy cikket a hazai sörhelyzetről, amiben Vétek György szót ejt a házi sörfőzők örvendetes jelenlétéről, azt azonban megjegyzi, hogy a legtöbb esetben pár (lényegében a legfontosabb) lépcsőfok kimarad a sörfőzés mesterségének elsajátítása során és az egyszerűbb összetételű alapsörök helyett egyből valami komolyabb szakértelmet igénylő, összetettebb sör főzésébe vágják a fejszéjüket a mesterek.
Bár én nem rendelkezem olyan nagy rálátással a hazai kézműves söröket illetően, de ezt a megállapítást azért olyan hatalmas tapasztalati anyag nélkül is osztani tudom attól függetlenül, hogy általában jómagam is inkább hajlok a különlegességek felkutatására. Valószínűleg néhány karakteresebb összetevővel elkészített főzet esetén könnyebben rejtve maradhatnak a sör alapvető szépséghibái.
Ezért mondjuk pl. az 1000 Ft-ot már egy kicsit soknak tartom, pláne, hogy annyiért már amerikai palackokat is gond nélkül be lehet szerezni, amik azért a legkevésbé sem zsákbamacskák. Bár értem, hogy egy fesztiválról van szó, azok pedig nem az árleszállításokról híresek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oakley Five Square OO9238-04
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- DJI Mini 3 pro drón szett - telefonos távirányítóval +extrák
- Professzionális szimulátor Rig Váz Cockpit
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest