Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Kickass
üzenetére
Na, rábeszéltél, te "Aaron Kaufman".

Krombacher Pils: tranceplanet írta, hogy ez a személyes kedvence. Nekem nem lett, de egyáltalán nem volt rossz. Ha szigorúan csak a Pilsner söröket nézzük, akkor még nincs is kedvencem.
Bitburger Premium Pils: Ennél például a Krombacher jobban ízlett. Kicsit keserű volt nekem.
Reketye Session Lager: Első Reketye kóstolásom. Sokat vártam tőle. És meg is lepett kellemesen. Ebből lehetne inni rendesen. Ez a 0,33-as kiszerelés is kevés.Pannonhalmi Blonde: Na ez... itt volt az az érzésem, hogy megérkeztem. Eddigi kedvenc. Első Belga stílusú söröm is. Biztos nem ez a Pannonhalmi a legjobb ebből a belga Blonde-ból, de nekem nagyon ízlett. És biztos butaság mert más típus, de én véltem felfedezni némi hasonlóságot ízben, a Reketye Session Lagerrel. Ez hülyeség mi? Utappd-en 3,5-öt adtam neki, a Session Lager-nek meg 3,75-öt, de meg kellene fordítani. A Blonde jobban bejött.
Pannonhalmi Dubbel: A Blonde után vártam a kánaánt. Gondoltam ez nagyon durván jó lesz. Aztán nagyon nem. Szerintem túl szénsavas. Eléggé elnyomják az ízeket. Szóval vagy kevesebb szénsav kellene, vagy teltebb ízek. Bár egy jó Dubbel biztos jó lesz, de itt nekem most nem jött ez be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG XBOX Ally X 24GB/1TB kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- 27% - ÚJ - GIGABYTE RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest