- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Dolphine #6928 üzenetére
Handbraket évekkel ezelőtt pár alkalommal használtam, a fő előnyét nem tudom kihasználni, hogy több géppel kódoltassak. Másik előnye a külső kodek használata, de arra így nekem kicsit túl bonyolult.
Logarith az egy kodek plugin amivel veszteség nélküli bazi nagy fájlokat lehet készíteni kb ⅔ részre tömörít, így meg van a renderelet anyag. Olyasmi mint hangnál a flac formátum.
Az ffmpeg.exe egy ingyenes program, nagyon hatékony, sokoldalú cucc, de hátránya, hogy parancssoros. Viszont ez az előnye is, *.bat fájlokkal kedvedre, vagy inkább összeszedett tudásod alapján paraméterezhető. Elsőre nehéz, de bele lehet rázódni, meg egymásnak át lehet adni jó megoldásokat. Nvidiával is tud h264/265 kódolni, folyamatosan fejlesztik.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest