- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Pörkölt, sós földimogyoró
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
válasz blakey #27499 üzenetére
Akkor inkább kiforrasztom a LED-et a házból.
20Ft-os kérdés: UPC kábellel és médiakártyával használom a TV-t.
Ha a guide-ban helyes ékezeteket szeretnék, akkor ugyebár csehre vagy észtre kell állítani az országot.
De ilyenkor a guide-ban nem a jó időt mutatja. Ma óraállítás után maradt a +1 óra, pedig a menüben a helyes idő van. Na, erre mit lehet lépni?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Egy bizonyos idő elteltével fogja lekapcsolni az USB-t. Nekem lekapcsolja, tény, hogy nem néztem meg, hogy mennyi idő elteltével, talán fél óra de lehet, hogy inkább 1 óra elteltével.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
air
nagyúr
Mit kell beállítani ahhoz, hogy ha kikapcsolom a TV-t álljanak le a diszkek?
Most folyamatosan világít a LED rajtuk.Nem értem miért.
A Samsung TV leállította a rádugott HDD-ket.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
-
air
nagyúr
válasz blakey #27494 üzenetére
Milyen keresőre gondolsz?
Melyik szerkesztő programra?
A manuális rendezés a TV-n használhatatlan. Csak cserélgetni lehet a csatornákat. Kb. n+1 nap mire mindent a helyére tennék azzal.Kodit megnézem, köszi.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dh66e
veterán
Nem tv-t,de háztartási mászaki cikkekett hozott ki a két futár számla garlevél kíséretében.Otthon fizettem ki.Ezek nélkül át se vettem volna.A szállítót meg alá kellett írnom.
A futár cégüknek meg nagy piros pont aznap 13 órára temetésre kellett mennem kértem őket hogy délig ha tudják hozzák ki nekem.Mindkét futár pár perc múlva vissza csörgött rám hogy módosították a sorrendet azaz csak visszafuvarban szállítottak valakiknek ki a cuccot akik ebbe beleegyeztek. -
blakey
titán
Ha helyi lemezről szeretnéd nézni akkor szerintem a Kodi a legjobb, az mindent tud amire szükséged van. A kereső segít, én nem foglalkozom a programlistával, megszoktam a "gyári" listát, tudom, hogy kb. mi hol van, de van hozzá szerkesztő program, hogy lehessen rendezni a csatornalistát, mondjuk nálam aktív, manuálisan is tudnám rendezni, sőt hangolás után egyből felajánlja, hogy rendezzem őket tetszés szerint.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
air
nagyúr
válasz blakey #27492 üzenetére
Nem hálózatról hanem diszkről szoktam filmeket nézni.
Illetve mitől lehet a programlista átvitele menüpont inaktív?
Szeretném teljesen testreszabni a csatornalistát. A TV-n ez szinte lehetetlen. Viszont találtam hozzá PC programot. De ha nem tudom exportálni, akkor meg vagyok lőve.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Ha nem akarsz Kodi, stb és megelégszel a DLNA-val akkor én a Plex-et ajánlom, igaz ahhoz telepíteni kell a gépre/szerverre is egy Plex szervert ahol minden infot meg kell adni és utána már minden automatikus lesz, ahogy új film kerül a mappába úgy frissül.
-
kets520
tag
válasz PrinceHerceg #27488 üzenetére
Youtube ról kerestem 3d demo videot
-
air
nagyúr
Tudtok ajánlani olyan Androidos videólejátszót, ami előnézetet mutat a filmekből (kép, vagy rövid mozgókép, előzetes) és a filmek böngészése közben meg lehet jeleníteni a film adataid (hossz, felbontás, bitrate stb.)?
Ez utóbbit esetleg a film lejátszása közben is ki lehet íratni vele.
Egyelőre VLC-t raktam fel, de ennek a fájlböngésző része nem tetszik, és infó funkciót sem látok benne.
Előre is köszi.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
IG55
senior tag
Vett valaki mostanában Edigitaltól TV-t? Ezek nem küldenek se számlát se garanciapapírt? (ezt tőlük is megkérdeztem, csak 2 hete nem válaszolnak) Egy előleg számla van a vásárlásomról az accountomon a számlák alatt.
[ Szerkesztve ]
-
DuracL
tag
Bibis lett a tv-m, 1 hónapos 50w755c. Alul reklámcsíkszerű, vibráló sáv + jobb oldalt 1 vonal függőlegesen.
Tipp? [link] (Minden bemeneten csinálja, volt power off/on, újraindítás, gyári visszaáll., nem akarok heteket várni a szervizre ) -
kets520
tag
Üdv vettem 3d szemüveget vagyis adták a tv ki írja 3d szemüveg regisztrálva de hiába vae 3d tartalom semmi 3d hatás nem látható mi lehet a gond
-
titán
válasz Keegom #27480 üzenetére
Jo erre mar inkább nem írok semmit.
Visszavinni es elkerni a penzt hulyeseg volt. Kertel volna termekazonos cseret. Ingyen viszik ezt, ingyen hozzak az ujat es nem bukod az akcios arat.
szerk na az legalabb megmaradt. Jo ceg a mm, szinte barmit meg lehet veluk oldani ha esznel vagy, annyira rugalmasak.
[ Szerkesztve ]
-
Keegom
csendes tag
Ezt nem értem, hogy jön ide a talp. A garancia papírt kérdeztem meg, hogy benne van e, mivel előző nap az ügyfélszolgálatos direkt felhívta rá a figyelmet. Gondoltam kívülről van a dobozra ragasztva, de ő kivette a dobozból a egész TV-t.
De szerintem teljesen mindegy, hogy az ügyfél mekkora hülyeséget csinál, soha nem fenyegetőzünk veréssel. Abszolút elfogadhatlan. Ezt a részt MM-mel majd intézzük.
-
titán
válasz Keegom #27466 üzenetére
Ne haragudj, vicc amit ide leirtal. Ott voltal, mikor bontottak ki, amugy elore keszulni kellene ilyenkor hellyel, sima felulettel es egyebkent siman raemelheto a talpra, nem is kell lefektetni. Az 55W-t egyedul raemeltem a talpara. Ha nem felel meg, vigyek vissza, nem veszed at. De te atveszel egy torott tv-t, majd elkezdesz sms-t irogatni nekik, holott 15-20 autojuk jarja az orszagot allandoan, valoszinu ezert irta amit irt. Ha valakivel beszelek, az max a fonokuk, nem a kiszallito.
[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Szerencsére nem minden futár ilyen!
A vicc az egészben, hogy ezeket a Sony TV-ket olyan egyszerű szerelni, mint két fakockát:
Doboz kinyit, talp le a földre, rácsavarozod a két fémtüskét. Kiveszed a TV-t a dobozból és egyenesen rárakod a két fémtüskére, hátulról becsavarod a 4 csavart és beteszed a helyére.
55 coll felett értelemszerűen először a négy műanyag biztosítót veszed ki a doboz aljáról és lehúzod a tetejét a TV-ről.Mit kell ezen ágyra rakni?? XD Bár ha jobban belegondolok sokan elvéreztek már a "húsz éves rutinjuk" miatt!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
wolf1000
csendes tag
Én megrendeltem online személyes átvétellel, másnap bementem érte és átvettem, hazavittem Egyedül!
Ha van nekik raktáron akkor kiadják a sajátukból!A magyar teszt kalibrálása nekem nem jött be, [link] ez a külföldi kalibrálás hasonló de végeredmény szebb szerintem!
Ki milyen alkalmazást rakott fel a tvre? Nem játékokra és hasonlókra gondolok. Nekem egyenlőre a KODI van csak, szépen megy. Van vmi olyan ahol online filmeket, sorozatokat, IPTV-t lehet nézni magyar nyelven fizetés nélkül minimum Hd-ban?
-
Keegom
csendes tag
válasz Keegom #27422 üzenetére
Tegnap jött a jó hír, hogy ma kihozzák az MM-ből a féláfás 50W755C-t.
Sajnos a jó hírek eddig tartottak.
SzamiGroup beállított vele 19 óra magasságában, srác feltépte a dobozt, kivette a TV-t, majd azzal a mozdulattal letette az ágyra egy párnára, panellel lefelé. Innentől a párbeszéd:
-ezt légyszi ne, nem tesz jót neki
-semmi baja nem lesz, 20 éve szerelek TV-ket
-nem szeretném ha felhős lenne a kép
-az mi? Semmi baja nem lesz, a használati utasításban is az van, hogy így kell letenni.
-ilyen biztos nincs benneErre visszarakta a TV-t a dobozba és elmentek. Utána kivettem a dobozból és a felső 10 centi szilánkosra volt törve... Kocsiba be, WestEnd, a pénzt pikk-pakk visszaadták (köszi az ügyintézést, bocs ha valakivel mogorva voltam) közben kiderült, hogy ma már visszavittek oda egy törött TV-t amit ez a banda szállított ki. A futárral váltottam egy SMS-t, ezt belinkelem ide.
[ Módosította: radi8tor ]
-
veterán
válasz varmi2 #27461 üzenetére
Oke. Az biztos amugy hogy oda/smb/ amit ker user/pass az ugyan az kell legyen mint amire a pcre belepek? Mert szt egyszeruen nem fogadja el. Innentol pedig megvagyok love. Esetleg ha kiiktatnam a pcrol a belepesi kodot lehet nem kerne? Nem tudom a win10 engedi e egyaltalan
[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
kriszti@n
tag
válasz hegylako01 #27187 üzenetére
Nem írtad el az árat véletlenül?
-
-
veterán
válasz varmi2 #27450 üzenetére
Na várjál nem teljesen tiszta a kép. Tehát felteszem mondjuk a VLC playert a TV-re, akkor nem kell semmi kodi és tudom az asztali pc-mről kiválasztani és nézni a filmeket ? Vagy kell még ezen kívül valami, mert gondolom a VLC-én keresztül nem fogja automatikusan látni a TV a számítógépemet és ehhez kéne mondjuk ez a sambadroid [link]
3njoy the Lif3
-
ngaba
aktív tag
Matematikus vagyok, ne rugózzunk már ezen... A "Metrikus terekben" részt kell elolvasni. Jó általánosan, de az magában foglalja azt is, hogy a téglalap átmérője az, amit írtam. Tömören és pongyolán úgy lehet megfogalmazni, hogy az átmérő a legnagyobb távolság, ami fellép az alakzat pontjai között. Csak precízen "legnagyobb" helyett "szuprémumot" kell mondani. (Nincs konkrétan megemlítve a téglalap, de ha a téglalapra azzal a definícióval számolod ki az átmérőt, akkor az átlóhosszt fogod kapni.)
[ Szerkesztve ]
Eladó a valóban orvos nagybátyám által vett, vidéken használt 1.4 T-Jet Fiat Bravo: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.4_t-jet_active-21401982
-
junior11
veterán
Elég hamar besz@rt a ZD9 vkinek [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
blakey
titán
Milyen tv? Androidos esetén megoldható, kell egy olyan lejátszó ami támogatja ezt, Kodi, MX Player, BS Player, stb.
-
air
nagyúr
Ha már linkelsz egy cikket, legalább elolvashatnád.
Szó nincs benne a téglalap átmérőjéről, mivel nincs neki olyan.
Egyébként a wikipédián sokszor vannak ökörségek, mert önjelölt "professzorok" is hozzáírhatnak bármit.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
magyarl
tag
válasz radi8tor #27407 üzenetére
Van rá mód hogy a gyárilag telepített alkalmazásokból törölhessünk? Én magam nem sokat raktam fel plusszba.
Persze, párszor volt már újraindítva (ebből egyszer a TV követte el, hirtelen felindulásból ) de az nekem nem javított a dolgon.
Valószínű nem tűnt volna fel nekem sem és elfogadom hogy az Android TV kicsit döcögős, de azon az estén sokkal pörgősebb volt. Mintha egy modern androidos telefont nyomkodtam volna. Így most már hogy tudom milyen is lehetne, ezt szeretném állandósítani(#27408) blakey
Én is csak alapokra használom (Kodi, Youtube), ettől független változó az alap menü teljesítménye.[ Szerkesztve ]
SONY KDL-43W755C
-
veterán
Azt meglehet valahogy oldani, hogy a tv ftp serveren vagy valamin keresztul lassa a szamitogepet es onnan tudjak filmet futtatni/nezni ?
3njoy the Lif3
-
ngaba
aktív tag
válasz blakey #27413 üzenetére
Az átmérő fogalmat felsőbb matematikában általánosítják tetszőleges alakzatokra, és egy téglalap átmérője éppen az átlójának a hossza.
https://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%81tm%C3%A9r%C5%91_(geometria)#Metrikus_terekbenEladó a valóban orvos nagybátyám által vett, vidéken használt 1.4 T-Jet Fiat Bravo: https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/fiat/bravo/fiat_bravo_1.4_t-jet_active-21401982
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Lucifer6280
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e megoldás arra ,hogy azt a sok b*zi reklámot el lehessen tüntetni youtuberól? Android Tv-m van(X83C).Előre is köszönöm a segítséget!
Az egész élet 1 kibaszott szépségverseny, Suliba járunk aztán egyetemre, aztán meló. Kapják be! Csináld amit szeretsz! A többit meg szard le..
-
-
Keegom
csendes tag
Van itt olyan, aki a féláfás akcióban rendelt (október 15-ös hétvége) 50W755C-t MM-ből és kiszállították neki? Írták, hogy egyedi szállítási idős, de reméltem eddigre már megérkezik.
-
-
-
PpenoO
őstag
-
Joshi
titán
Nézzétek mit találtam, lehet hogy már linkelte valaki de azért hasznos lehet.
DisplaySpecifications -
PpenoO
őstag
válasz kuthia #27405 üzenetére
Köszi, már nem aktuális részint mert már nincs akcióban. Jelenleg 50w828b-m van, mázlim volt mert minimális a DSE illetve a bevilágítás is. Gondoltam így akciók idején bedobom a hálóba, a nappaliba meg valami 65-55ös VA panelest veszek. Viszont elnézve a legutóbbi felhősödéssel kapcsolatos problémákat elhesegettem a rózsaszín elefántokat. 65" átmérővel szinte lehetetlen homogén W85xC-t kifogni, ráadásul ekkora méretben a DSE is jelentősen zavaróbb tud lenni. 55" átmérővel gondoltam ugrok egy szintet/évjáratot kihagyva a C szériát és akkor legyen valami 4K meg HDR D-s. Így jött szóba az 55XD8005 350ért. Meglátva a linkelt videós tesztet viszont eldöntöttem, több LCD technológiás mainstream tévét nem szeretnék venni, gyűjtök még és megvárom az elfogadható mainstream oledet (2-3 év).
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz magyarl #27406 üzenetére
Néha érdemes újtaindítani a rendszermenűből. A kikapcsolás nem kapcsolja le az android rendszert.
Amúgy nem szoktam AIDA64-et használni a tv-n, nem érdekel mi mennyire terhelt, tv-zésre, YT-ra, rögzítésre használom a tv-t, minden másra külön eszközöm van*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
magyarl
tag
Nektek Aida-ban mennyit ír a TV CPU terheltségre? A W755C-men ha ott ránézek, folyamatosan 50-60% között írja a terheltségét. Maga az Anrdoid menü rendszer is eléggé döcögősen megy.
Ez akkor tűnt fel, mikor volt 1-2 este, amikor csak úgy pörgött a rendszer, nagyon üdítő volt a használata.
Arra gyanakszom hogy vmi processz a háttérben beragadhatott és az terhel folyamatosan.Van vmi bevált program, amivel részletesebben rá lehet nézni mi terheli a CPU-t?SONY KDL-43W755C
-
kuthia
csendes tag
-
blakey
titán
A True Cinema helyett a Tisztát javaslom, nálam az tökéletes és igen, Film mód Magas. Nincs szappanopera hatás.
-
ArGab
őstag
válasz WonderCSabo #27393 üzenetére
Próbáld meg így: Motionflow True Cinema és a Film mode pedig High beállításra.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest