Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
-
titán
válasz Peat76 #24013 üzenetére
Gyakorlatilag nincs 4k-s anyag, amit nezhetne az ember. Mire lesz, addig a mostani 4k-s tevek elavultnak fognak szamitani, lesznek sokkal jobbak. Jelenleg szerintem erdemesebb venni egy bika full hd-s tevet. Aztan majd ha evek mulva elterjed a 4k valamennyire, akkor esetleg egy 4k-s tevet venni.
-
titán
válasz blakey #24044 üzenetére
Olvasgatom, hogy sokan mar a torrenteken elerheto 4k-s anyagokra epitenek. Finoman szolva is erdekes amit latni. A visszatero mkv-ban nincs 10gb-al tobb. Ez egy nagy mese kerem. Ezek a minta 4k-s anyagok nagyon szepek, csak 80-110 mb/s bitrataval ami 6-800mb/perc adatmennyiseg. Igy az emlitett filmnek kellene lenni minimum 100gb korul. Szoval ez a 40 par gigas 4k minden csak nem igazi 4k minoseg.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nem, nem azt jelenti. Mindenhol kivalora ertekeltek a kontrasztjat, a szinvisszaadasat, kepminoseget. Kulon-kulon ertekelik a kepminoseget, felepitest, ar-ertekaranyt stb stb es ezek osszessege adja a vegso ertekelest.
Epp az elso tulajdonsagok miatt gondolkodtam el az 55W805C es az 50DS630E kozott, de meg a mai napig dilemmaban vagyok. Vegulis megrendeltem a panasonicot, mert ennek mar lattam a kepet, legalabbis a kicsinek. Sajnos nem tudom ehhez kepest milyen a sony kepe. Pedig ha meg annal is jobb, akkor hajlanek a sony fele. Igazibol olvasgatva a topikban rengeteg hibat is olvasni, taphiba, teve cserek, fagyasok, ja es hogy pattognak a tevek , szoval nem valami bizalomgerjeszto. Persze az is igaz, hogy akinek jo a teveje, az nem fogja beirogatni, hogy jo a tevem.
A756/805 kozott csak a 3D a kulonbseg? 20 ezer forint. Most megint elgondolkodtam melyiket vegyem, komolyam agyverzest kapok ettol.
Ja most a panara 5 ev gyari gar is van.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nem fontos az ara, amugy is kb egy arban vannak az azonos meretuek.
Amugy nezzetek meg a full hd teveteken ezt a demot pl, valami brutalis. Szoval ha jon is 4k-s anyag, par evig siman kiszolgaljak meg ezek az embert. Gyonyoru kepuk van, ha normalis forrast kap.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Nekem mindegy ki mit vesz. En azt latom, hogy meg a full hd tevek sincsenek kihajtva, mert nincs hozza megfelelo forras. Torrent/bluray vonalon sem, nemhogy teveadasok tekinteteben. Kicsit nekem ez olyan, mint hogy uszni meg nem tudok, de keressunk hosszabb medencet esete. Ez a 4k jelenleg egy marketing maszlag szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Hat ha nem is akarod erteni, ugy nem fog menni. Ez az 50db lemez a forras? Es a tobbi? Normalis teve adas sincs, meg full hd-ban sem, mert a savszel miatt le van tekerve a minoseg. Ami nem 4k bika bitrataval az meg rosszabbul fog kinezni a 4k kijelzon, mint a full hd-n, de ezert is irtam, hogy mindenki maga tudja mit vesz, csak ne ilyen ervekkel tamasszuk ala ha lehet. Warez kerdes: szerintem ez a fontos, mert megkockaztatom, hogy mindenki onnan szedi a filmeket, persze kivetelek mindig vannak.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz ateszm #24085 üzenetére
En is ezert vagyok tanacstalan, mert ugye a panasonicot latom milyen, a sonyt viszont nem tudom milyen lenne es ugye izlesek es pofonok kinek mi tetszik. A panasonicon hibatlan az sd tartalom is, ezt en is megerositem, oszinten szolva nagyon kellemes meglepetes volt, mikor meglattam. Nincs semmi pixelesedes, akadozas, szeteses stb. Nyilvan a minoseg meglatszik azert, de nincsenek kepi problemak.
Koszonom a velemenyedet!
-
titán
En a magam reszerol a panan nem allitottam semmit, csak a szineket, tokeletesen fut rajta az sd is. A herzekkel volt gondom az elejen, mert kiterjesztve ment a gepen es rocogtek a 24p filmek. Ha fo kijelzokent ment, azzal megszunt a gond. Most megint kiterjesztve nezem, csak 60hz-en megy mint a monitor. De ez nem tv fuggo.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz cotagg #24105 üzenetére
A media marktban mikor vettem a panat, azt mondta az elado, hogy ok fel even belul meg megkotik. Mivel mar ezen is tul vagy, esetleg hivd fel a sony szalont, vagy a masik lehetoseg, hogy egy olyan biztositonal, ahol biztositva van pl a lakasod, lehet kiegeszito biztositast kotni haztartasi dolgokra. Legutobb mikor az aegonnal kotottem lakasbiztositast, ott is volt erre lehetoseg.
-
titán
Skacok, nem sony tv, hanem panasonic , csak itt nagy a forgalom, talan nem lesz harag, ha megkerdezem.
Csutortokon hozom haza az 50 collos tv-met es egyedul fogom kicsomagolni. Nincs esetleg tippetek mi a legkimeletesebb modja? Gondolom osszeallitani a talpat, majd kiemelni a tv-t es mindjart arra felallitani, nem tudom ez sikerulni fog-e. Ti hogy csinaltatok?
Masik lehetoseg, hogy kiemelem, lefektetem (hatara/pofara??) sima feluletre, ra a talp es ugy fealallitani? Elvileg ettol sem lehet baja, csak szallitani nem lehet fekve, gondolom a zotykolodes miatt.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz cotagg #24134 üzenetére
Szia!
Most hogy irtad, atfutottam a masik tv kezelesijet, de abban csak azt irjak, hogy hogyan szereld fel a tv-re a talpat, hogy a tv hol legyen ekozben , arrol semmi. Koszonom az otletet, gondolom akkor attol nem lesz baja, ha kiemelem es valami sima dologra lefektetem. Az etkezo asztal eleg sima ehhez, majd valamit teritek ra. Kozben privatban is kaptam tippet, abbol kiindulva van egy kemeny agybetet szivacsom, lehet arra fektetem ra, a ketto kozul valamelyik mukodni fog.
Attol nem karosodhat a tv, hogy az asztalra allitom, lefektetem, majd a talp felszerelese utan felallitom? A kicsi is ugy hajlott mint az allat, gondolom ez megjobban fog, ezert felek kicsit tole.
(#24136) blakey Igazibol nem ertem most a reakciodat. Eddig mindig tok segitokesz voltal. Most nem tok mindegy a marka? Irhattam volna, hogy ha veszek egy 50-es sony braviat, azt hogy csomagoljam ki, akkor nincs ez. De en ugy tartottam korrektnek, hogy megirom, ez nem sony tv ami jon.
cotagg Akkor sikerult megkotni, orulok neki. Latod ott 1 evet hagynak, ezek szerint tobbet, mint mas ertekesitohelyeken.
A balesetesre nekem azt is mondtak a MM-ban, hogy ha eldol a tv es pofara esik, arra is fizet. Persze az igazsag odaat van, szoval csak ovatosan.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Szia!
Koszonom neked is! Igy mar nem lesz gond ugy erzem. Holnap berendezkedem, hogy csutortokon mar egybol akcioba tudjak lepni. Az egybol a talpara allitom nagyon kockazatos, mert ha nem talal bele az ember, hamar ossze lehet karistolni a tv-t.
Koszi mindenkinek, hasznositom a kapott otleteket!
dh66e Rendben, ugy lesz!
Koszonom, tenyleg sokat segitettetek!
[ Szerkesztve ]
-
titán
805 XR 800HZ
807 XR900HZ
808/809 XR 1000HZEz kiderult mar, hogy mi a kulonbseg, olvastam rola regebben is, hogy ment a fejtegetes.
Ma meg van 220-ert a kozpontiban 8-as szeria. Bar nekem a mm lenne jobb, ha meg tudom veluk beszelni, hogy at tudjam venni ott, ahol a futar kapja, igy lenne 14 nap es nincs gond hogy megserulne. Vagy foglalok egyet a sonynal, max torlom kesobb. Bar konnyen lehet hogy hosszabbitanak az olimpia miatt.
-
titán
válasz blakey #24290 üzenetére
Rendben, koszi!
A kozpontiszalon mennyire megbizhato olyan szempontbol, hogy ha originalt kerek, akkor azt is adnak, nem visszavittet?
az MPL futárszolgálat vagy mi magunk végezzük a kiszállítást.
Hogy hogy vagy mi magunk? Kiszallitjak ok a tv-t? Van errol valakinek tapasztalata? Mivel ingyenes a szallitas, lehet kihozatnam veluk, de a postaval semmikeppen.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz K Norbi #24295 üzenetére
En is hasonlokeppen bontottam ki, csak nem fektettem el, hanem kicsi megdontottem a dobozt es egy kicsi sniccerrel vegigvagtam alul a ragasztot, meg ketoldalt.
Kibontas: Tipp azoknak, akik hozzam hasonloan egyedul bontjak ki. Nem kockaztattam a dobozbol valo kiemelessel (mondjuk a derekam is hulladek), inkabb megdontottem kicsit a dobozt alul vegigvagtam a ragasztot, majd ketoldalt es szepen finoman lehuztam rola a dobozt, annyi, hogy ketoldalt piszkalni kell a fuleket. Ezutan ott a tv elotted, csak vigyazni kell, mert eldolhet! A talp mar ossze volt rakva, lehuztam rola a zacsit, szepen kileptettem belole, majd odatettem moge a talpat es szepen raemeltem, nagyon egyszeru igy es biztos nincs odacseszve sehova a tv.
Koszi amugy a tippet!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz K Norbi #24298 üzenetére
Muszaj volt kiagyalnom ezt, feltem, hogy megserul a tv vagy a derekam mikozben tornazok vele, igy ezerszer egyszerubb. Arra kellett figyelnem nagyon, hogy mikor lehuzod a karton rola, nem igazan tamasztja semmi, igy felo, hogy eldol.
blakey Nehez amugy igen, mert mas az indulo ar. Az eb alatt azert voltak olyan durva arak, mert a meglevo akciora akciozott ra a MM es az is csak a keszletre vonatkozott. A pana tv-m 150 rol volt 130 korul es ebbol jott le a 15/18??% meg, igy lett 109990. Egy 250 ezres tv-nel ez ugye nagysagrendekkel nagyobb arcsokkenes. A TX-50DS630E 220 ezer online, az eb alatt 165-ert arultak.
dh66e Holnap intezem. De nem csereltetem, elallok tole, ugy nez ki ez ennyit tud.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz K Norbi #24302 üzenetére
A kepminosege szerintem nagyon jo, persze a konkurenciaet meg nem lattam itthoni korulmenyek kozott. Peldaul azt is most vettem eszre, mikor a 2 tv egyszerre volt bekotve, hogy a nagynak sokkal reszletesebb a kepe. Az okozta, hogy van egy opcio a kepelessegre, a nagynak az alapbeallitasa olyan volt, mint a kicsinek maxon, szoval mindig tanul valamit az ember, kivancsi leszek en is ra.
-
titán
válasz blakey #24307 üzenetére
A kozpontiszalonban nezem es ott csak az a ketto van amit irtam. Felhivtam a mm-ot, azt mondtak ez a ketto tok ugyan az, csak a 805 az a MM-ban kaphato (marmint a webaruhazakon kivul), a 808 euronics-os, de a ket tv minden paramterben egyforma.
Vegulis mindegy, csak most elgondolkodtam rajta.
K Norbi Na szuper, koszi!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz blakey #24310 üzenetére
Most mar en sem tudom ezek utan. Felhivnam oket, ha nem vasarnap lenne. Asszem foglalok valamelyikbol es holnap beszelek veluk, gondolom az nem okoz nekik problemat, ha modositja az ember a tipust.
K Norbi Koszi a videot! Akkor a 808 a fustos talpu, nekem a masik jobban tetszik igy elsore, bar tok mindegy, csak ne legyenek gomolyfelhok, ezt meg ugy se tudom elore.
Vasarnap ugy sem irnak vissza, majd holnap.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz blakey #24313 üzenetére
Rendben, koszonom szepen!
K Norbi Azok alapjan amit a mm-os elado mondott, nem csoda hogy nem volt ott ilyen, mivel naluk abbol nem is lehet.
Euronicsban van 250-ert, mondjuk a kepek itt se jok, raadasul egyiken ezust a keret, masikon fekete, a talpat meg hagyjuk is.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz headhunter #24318 üzenetére
Neztem en is a nagyot. Igazibol eleg az 50-es, a panabol mar latom mekkora, inkabb azon izgulok, hogy ne karacsonyfa legyen. Lefoglalok egyet valamelyikbol, max torlom, ha lesz jobb.
-
titán
válasz ateszm #24322 üzenetére
En is ugy vettem eszre, hogy a filmek minosege sokkal jobban eszreveheto az 50 collon, igaz annak 60%-al nagyobb a felulete, mint a 40 collose. A bluray persze tukor azon is, viszont ami nem az, annal nagyon eszrevenni. Tokeletesen nezheto, csak hat latszik, hogy nem az igazi. Gondolom 55-nel megjobban esik a minoseg, hiszen ott meg +20%novekedes tortenik. Eleg lesz az 50-es is, mondjuk igy indultam a 40-nel is.
Az 50W8xx szeria az mind VA paneles?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Tegla80 #24325 üzenetére
En amugy pont ezt gondolom. Most ugy vagyok vele, legyen egy ekkora jo tv-m, aztan majd par ev alatt alakulnak a dolgok.
Foglaltam kozben egy 50W805C-t a kozpontiban. Tanakodtam a mm es ekozott, de nagyon jokat irtatok a topikban a sony hozzaallasarol. Azt gondolom, hogy gondok eseten kozvetlen a sonyval konnyebb beszelni, mint kozvetiton keresztul. Rosszabbul szerintem biztos nem jarok igy. Ha sikerul kifogni egy jo tv-t (ha nem majd cserelgetem), akkor kesobb veszek hozza sony biztonsagot is. Olvastam, hogy az osszekarcolt kijelzonel is adtak uj tv-t.
Igy legalabb tudom azt is, milyen a pana, nincs bennem az, hogy azt kellett volna valasztani. Bar a kepminosege most is azt mondom, hogy nagyon jo, csak hat a pamacsok es az sem tetszik, hogy olyan a kava mint a balaton. Bar nem tudom a sony-e milyen, de azt irtatok fem, szoval girbe-gurba nem nagyon lehet.
Koszonom szepen mindenkinek itt es privatban is, nagyon sokat segitettek nekem!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz blakey #24328 üzenetére
Muanyag az ezust resz es a fekete hatlap is. Valami borzalmas, a teteje meg hagyjan., az alja ijeszto neki. Probaltam lefotozni, de nem tudott raelesiteni a gep, mert az esustos reszen nem talalt normalis fokuszt, gondoltam levideozom a masikkal, de aztan nem foglalkoztam vele, visszacsomagoltam. Megnezem azert hatha lett ertekelheto kep.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz K Norbi #24329 üzenetére
Kivancsi leszek!
Olyan karcra gondoltam, hogy a kislany osszekarcolta valamivel es kapott ujat, igaz nagy atfutasi idovel, de a lenyeg a vegkifejlet. Amugy a mm-ban is emlitette az elado, hogy a paltina csomagnal ha eldol a tv es betorik a kijelzo, cserelik a tv-t, szoval erdemes megkotni szerintem. Foleg itt a sonynal ahogy nezem 5 ezer forint a kulonbseg, en biztos a magasabbat kotom. Csak adja a sors, hogy ne valami szemetet kapjak.
ateszm Ugy legyen, koszi neked is a tanacsokat! Nalam szerintem nem lesz kodi, a geprol kapja hdmi-n a biteket.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Olvasgattam tesztet az 55w805-rol, az 50-es meretrol viszont nem talaltam. Amiket arrol irnak, azok nagyjabol igazak lehetnek erre is?
ateszm Sosem tudhatjuk mi lesz, egyelore elvagyok a gep+hdmi megoldassal.
blakey Az, konkretan azt hittem rosszul latok. Nem talaltam jo kepet, mindig csak egy pici resz eles, kamerazni kellett volna, de en mar ki nem szedem. Borzalom az epitesi minosege szerintem. Pedig origi tv volt, semmi mokolas.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest