-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Borzalom ez az új dizájn, hogy lent van az "asztalon" a tv alja. Ha olyan a felülete szépen be fog tükröződni. Meg egyébként is nagyon bután néz ki szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Lacielvtárs #32000 üzenetére
Nem tudom az 55w805/807/808/809-es sorozatot ajanlotta-e mar valaki. Na ezek rohadt jo tv-k!
-
titán
válasz Lacielvtárs #31987 üzenetére
Ekkora tavolsaghoz en is minimum 55 collt javasolnek. Es inkabb gyujtogess hozza, de akkor mar vegyel normalis tv-t.
-
titán
Okozhat barmi problemat hosszutavon, ha szinuszos szunetmentesrol hasznalnam a tv-t? Mintha regebben azt olvastam volna, hogy nem ajanlott, de nem emlekszem hol volt es egyebkent sem tartom ezt logikusnak.
-
titán
válasz Gsx-rr #30501 üzenetére
Gondolom ugy neztek at, amit te is kaptal, sehogy, suket duma. Jobban jossz ki (ha anyagilag nem is biztos), hogy kerd vissza a lovet es online vegyel tv-, igy ha rossz, elallsz es kesz. Majd kezded elolrol. Bar. Itt is csak ezt kellett volna es akkor nincs ez a cirkusz
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz Gabesz1019 #30126 üzenetére
43W807C
-
titán
válasz krisztian7 #30067 üzenetére
Van.
Csinalj helyet a nagynak, megeri mert nagyon baro tv.
Varjal akciora es vedd meg akkor a kicsit.
-
titán
Szerintem amikkel az oledet reklamozzak az mese habbal. Tokeletes fekete, kutyat nem erdekli. Ezek a fhd 75/80c braviak tokeletesen megfelelnek tv es filmnezesre. A sonynal pedig nem is lesz oled. Jarva kelve hallgatozva az emberek es ismerosok kozott, kb 90%-ot nem erdekli a technologia es szuperul elvan az lcd-vel, a maradekot esetleg izgatja az oled. Vannak nagyon jo lcd tv-k es az olednek is megvan a maga baja.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz hegylako01 #29813 üzenetére
Sorry, felreertheto voltam, ezt igazibol neki szantam, nem teged javitottalak.
-
titán
válasz hegylako01 #29810 üzenetére
Az a kerdes egyaltalan milyen biztositasa van es mi a gond a tv-vel. Ha csak sima garancia, akkor kulso serulesre nem fizet, ha mm platina pl, az kifizet gyakorlatilag mindent.
-
titán
válasz FrozenThrone #29804 üzenetére
Szerintem jo vetel!
-
titán
válasz hegylako01 #29741 üzenetére
De nem am. Amikor kifizetted esetleg. En amiket neztem raklapokon tv-ket mind origi volt, amelyik nem, az meg volt jelolve x-el. Vagy amit kikuldenek futarral arra erted?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz DUB Inc. #29736 üzenetére
A vilagon nincs ilyen, hogy neked nezegetik a pixeleket, ami egyebkent kesobb is elojohet, szallitas es raktarozas kozben is kaphat pofont a tv, szoval olyan sosem volt es nem is lesz, hogy te hazaviszed a tv-t es az biztos hibatlan.
Nincs mindenkinek arra ideje és idegrendszere, hogy a cserékkel szarakodjon.
Az igy jart akkor.
DUB Inc. Ezek a tenyek, aki nem tudja ezt elfogadni az ne vegyen tv-t.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz superg #29574 üzenetére
2.De ha valaki tagadja hogy létezik helyes(szabványos)beállítás,"mert mindenkinek más az ízlése"ezt nyomja állandóan,na ez ami már idegesítő
Remelem ezt nem nekem szantad, mert en sosem allitottam ilyet. Letezik szabvanyos beallitas, kalibralt kep ezt senki sem vitatja szerintem. Azonban azt kijelenteni, hogy az neked jo lesz, az szimpla mellebeszeles. Ahogy az is, hogy csak az a jo beallitas es azt kell nezned.
superg Nem veszem magamra es azt sem ertem, hogy ez honnan jott elo, mert ilyet tolem nem olvastal soha.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz blakey #29571 üzenetére
Az, hogy valakinek nem tetszik a kalibrált kép az rendben van ettől még el kéne fogadni, hogy a kalibráció során létrehozott képi világ van legközelebb a valósághoz.
Egyetertek, biztosan az all a legkozelebb a valosaghoz.
a megfelelő képminőséghez.
Megfelelo kinek? Nekem, neked, a szomszednak?
-
titán
válasz superg #29568 üzenetére
Pedig ahany ember annyifele izles, latas. Szakmai dolog az, hogy milyen panel van a tv-ben, hany hz-en frissit stb, a hogy allitsuk be a tevenket mar izles kerdese. Szerintem az a durva, hogy itt bizonyos emberek probaljak a sajat beallitasaikat, izlesuket masokra raeroltetni. Egy fotoszerkesztonek nyilvan egy kalibralt monitoron kell dolgoznia. Hogy en otthon hogyan allitom be a tv-met az teljesen szubjektiv. Ha en a pirosat szeretem es csutkara felnyomom a menuben es ugy nezem a visszaterot, mar bocsanat de az csak es kizarolag az en dolgom, viszont nem irom masoknak, hogy nyomjak fel csutkara a pirosat, mert az ugy a jo. Ha ti nem latjatok a kulonbseget es nem vagytok kepesek felfogni azt, hogy ahany ember annyifele, az a ti bajotok. Ha zavar amiket irok siman ugord at.
En csak megirom, hogy en hogy hasznalom es majd eldonti a user, hogy neki az jo-e. Nem irom, hogy az a jo. Nekem is irtak mar tobben, hogy a motionflow-t mire kell allitani, mert az ugy jo. Kiprobaltam, nekem nem jo, csak ha ki van kapcsolva. De ezen nincs mit tovabb ragozni, ha eddig nem ertetted meg ezutan sem fogod.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Lacza_26 #29493 üzenetére
Akcio reggelen neztem MM-ban 55w756c volt 224-ert. Figyelni kell az oldalakat, az ilyen jo ajanlatok hamar azt eredmenyezik, hogy elfogy a keszlet. Egyebkent velemenyem szerint egy ilyen 55 collos sony bravia fhd tv lazan meger 250-260-at is, az a 10-20 ezer forint reszletkerdes egy ilyen eszkoz megvasarlasanal.
-
titán
válasz dragonborn #29399 üzenetére
Mert teljesen felesleges. Egyik embernek ez felel meg, masiknak az. Mindenki beallitja maganak es kesz.
-
titán
válasz demmer123 #29364 üzenetére
En is kalibraltattam anno az eizo monitorom. Ugyan ezt tapasztaltam amit irtal. Szemre be kell allitani ahogy a legkenyelmesebb, legjobban tetszo es kesz. Felesleges penzkidobasnak tartom az lcd-t kalibraltatni. Egyebkent is, abszolute nincs arra garancia, hogy a kalibralt kep neked tetszeni fog. Akkor meg mi ertelme is van? Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Gsx-rr #29264 üzenetére
Errol beszeltem. Sajat magadat sz@pattad le ezzel. Siman indoklas nelkul el kellett volna allni, mikor a kovetkezo akcio van. 60 napba belefert volna.
Masik verzio, hogy elallsz szo nelkul, az osszeget pedig ajandekkartyara kered, akciokor meg abbol megveszed a masikat es nincs cirkusz, nincs szerviz stb.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Gsx-rr #29240 üzenetére
Tipusazonos cseret szerintem csak az elejen lehet kerni, en is mikor kihoztak a mosogepet, mar masnap jeleztem, hogy hibas. Igy, ennyi ido utan valoszinu ez mar nem mukodik. Egyebkent is eloszor elviszik a termeket, majd kesobb viszik a masikat. Szerintem jobb ha csak siman elallsz a vasarlastol. Ez a pixeles dolog csak magyarazkodasba fog fulladni es kesobb mar nem tagadhatod le, mert mindent felvesznek.
-
-
-
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen autót vegyek?
- PH! Darts
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
- PHP programozás
- Vírusirtó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest