- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Sziasztok! Lehet nem jó topicban járok de hátha tudtok segíteni.
Átváltottam ryzenre. Ez azt jelenti hogy az adatlapomon lévő konfig csak a proci egy r5 2600 a lap pedig egy MSI xpower x370 gaming titanium.
A probléma a következő. 0oc ramok alapon xmp nélkül. Első bekapcsoláskor qcode 00 és nincs kép. Ha ilyenkor kikapcsolom hosszan nyomva a power gombot majd ismét bekapcsolom akkor szépen bebootol. Boot után minden stabil qcode 24-t jelez de erre azt olvastam hogy nem érdekes ha fut minden. Ha winből rebootolom szépen megy minden de ha kikapcsolom a gépet akkor bekaocsoláskor megint 00zik és a fenr leírt módon tudom ismét működésre bírni. Ramokat próbáltam más slotban egyesével semmi változás biost frissítettem a legújabbra. Dp kábelt is cseréltem mert volt akinél ez okozta szintén semmi javulás. Még egy másik táppal meg tudom próbálni de az előző konfiggal nem volt gondja.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrotik routerek
- Milyen videókártyát?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem tiltották be a Teslát Kaliforniában, Robotaxival ünnepelt a márka
- Androidos tablet topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Visszafogott, vékony és vezetékmentes ProArt billentyűzet jött az ASUS-tól
- 3D nyomtatás
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- További aktív témák...
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 7500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master ATX DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest