Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Sziasztok! Lehet nem jó topicban járok de hátha tudtok segíteni.
Átváltottam ryzenre. Ez azt jelenti hogy az adatlapomon lévő konfig csak a proci egy r5 2600 a lap pedig egy MSI xpower x370 gaming titanium.
A probléma a következő. 0oc ramok alapon xmp nélkül. Első bekapcsoláskor qcode 00 és nincs kép. Ha ilyenkor kikapcsolom hosszan nyomva a power gombot majd ismét bekapcsolom akkor szépen bebootol. Boot után minden stabil qcode 24-t jelez de erre azt olvastam hogy nem érdekes ha fut minden. Ha winből rebootolom szépen megy minden de ha kikapcsolom a gépet akkor bekaocsoláskor megint 00zik és a fenr leírt módon tudom ismét működésre bírni. Ramokat próbáltam más slotban egyesével semmi változás biost frissítettem a legújabbra. Dp kábelt is cseréltem mert volt akinél ez okozta szintén semmi javulás. Még egy másik táppal meg tudom próbálni de az előző konfiggal nem volt gondja.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest