Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
Sziasztok! Lehet nem jó topicban járok de hátha tudtok segíteni.
Átváltottam ryzenre. Ez azt jelenti hogy az adatlapomon lévő konfig csak a proci egy r5 2600 a lap pedig egy MSI xpower x370 gaming titanium.
A probléma a következő. 0oc ramok alapon xmp nélkül. Első bekapcsoláskor qcode 00 és nincs kép. Ha ilyenkor kikapcsolom hosszan nyomva a power gombot majd ismét bekapcsolom akkor szépen bebootol. Boot után minden stabil qcode 24-t jelez de erre azt olvastam hogy nem érdekes ha fut minden. Ha winből rebootolom szépen megy minden de ha kikapcsolom a gépet akkor bekaocsoláskor megint 00zik és a fenr leírt módon tudom ismét működésre bírni. Ramokat próbáltam más slotban egyesével semmi változás biost frissítettem a legújabbra. Dp kábelt is cseréltem mert volt akinél ez okozta szintén semmi javulás. Még egy másik táppal meg tudom próbálni de az előző konfiggal nem volt gondja.
Valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest