Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
Tóth Márk
üzenetére
Vagy szimplán a proci memóriavezérlője már nem komálja a 3200MHz-t.
Van ilyen, nálam Ryzen 5 1600-nál sehogy sem bírtam a ram sebességet stabilizálni 3200 MHz-en, nem volt stabil a gép, pedig mindennel próbálkoztam (feszültség emelés, Load Line Calibration, SOC feszültség variálás, stb, stb. (szintén G. Skill Flare-X F4-3200C14D-16GFX). 3000 MHz-en stabil volt.
Tavaly decemberben váltottam Ryzen 5 2600X-re, láss csodát, a gép atomstabil 3200 MHz-es ram sebesség mellett, mindenféle varia nélkül, szimplán a D.O.C.P profil betöltése mellett. (Asus Prime X370-Pro).
Szóval kétesélyes a dolog.
Vagy stabil lesz finomhangolással, vagy szimplán kifogtál egy rosszabbul sikerült procit.
Egyébként a 3000 és 3200 ram sebesség mellett elenyésző a teljesítménykülönbség, szinte csak tesztprogramokkal mutatható ki, játékokban max 5 FPS a difi, persze tudom hogy bassza az ember csőrét, hogy 3200-as ramja van és azt csak 3000-en tudja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 980TI 6GB ZALMAN S2 TG ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Ulefone RugKing
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest