Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márk
senior tag
válasz
Tóth Márk
üzenetére
Vagy szimplán a proci memóriavezérlője már nem komálja a 3200MHz-t.
Van ilyen, nálam Ryzen 5 1600-nál sehogy sem bírtam a ram sebességet stabilizálni 3200 MHz-en, nem volt stabil a gép, pedig mindennel próbálkoztam (feszültség emelés, Load Line Calibration, SOC feszültség variálás, stb, stb. (szintén G. Skill Flare-X F4-3200C14D-16GFX). 3000 MHz-en stabil volt.
Tavaly decemberben váltottam Ryzen 5 2600X-re, láss csodát, a gép atomstabil 3200 MHz-es ram sebesség mellett, mindenféle varia nélkül, szimplán a D.O.C.P profil betöltése mellett. (Asus Prime X370-Pro).
Szóval kétesélyes a dolog.
Vagy stabil lesz finomhangolással, vagy szimplán kifogtál egy rosszabbul sikerült procit.
Egyébként a 3000 és 3200 ram sebesség mellett elenyésző a teljesítménykülönbség, szinte csak tesztprogramokkal mutatható ki, játékokban max 5 FPS a difi, persze tudom hogy bassza az ember csőrét, hogy 3200-as ramja van és azt csak 3000-en tudja használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi