Hirdetés
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
komi77
senior tag
Szia! Próbálgattam a soc fesz. emeléssel meg még a kutyafüle tudja mivel. A helyzet változatlan. Most mindent defaulton használunk. A röhej az, hogy már így is eldobja magát a gép. Stressztesztet 1:36 perc után állítottam le - minden be volt pipálva - semmi. Van egy gyengébb Ryzen-es gépünk is azt szét lehet oc-zni és sem melegedés, sem stabilitási gond nincs. Csak arra nem tudok rájönni vajon mi okozhatja. Talán még win10-et telepítek újra, meg egy régebbi Radeon drivert (17.1.1) aztán meglátjuk. Legutoljára fél évig tojóztunk hasonló gondok miatt a G.skill FalreX-es memória kitt hibája miatt. Két lapot is cseréltem alatta, tápot, stb. és mindig instabil volt a gép. Végén már a stresszteszt indításakor is ledobta magát. Ez kb. fél év volt mire kiderült a memória hibája. Lehet most is kifogtam egy G.skill-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Tőzsde és gazdaság
- Metal topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év garanciával
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest