Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brabbitz
aktív tag
melegedni ezek nem fognak igazán, A520-ak többsége megfelelően el vannak látva normális VRM-ekkel. Továbbá OC-zni tudtommal A520-nál se lehet, szóval-e szempontból se lesz ezzel problémád. Annak nézz utána hogy BIOS-od megfelelő-e hozzá biztonság kedvéért.
Ha idővel találsz jobbat, azért egy 5800x mellé érdemes már B550-et rakni. Ha találsz normális áron. Az alaplapok árai elszálltak nagyon.
-
joker1220
őstag
Sziasztok!
#kecsawi
Elméletileg a hét végén kapok kölcsön egy tápot egy hibátlanul működő gépből, úgyhogy hamarosan ki tudom majd azzal is próbálni.
#komi77
Köszönöm a tippet, tervben van a ramok próbája is, meg fogom próbálni külön-külön használni és tesztelni a modulokat. Illetve ha addig sikerül szerezni másik ramot akkor azzal is megnézzük.
Nyilván az is benne van a pakliban hogy az R7 2700 memóriavezérlője hivatalosan max 2933 Mhz -ig támogatja a ramokat, ezek meg XMP profillal 3200 -on mennek de előtte egy másik alaplappal 3,5 évig gond nélkül működtek ezen a frekin.
Üdv
-
need
addikt
Köszi a jó tanácsot

Amiben még a problémát látom a ház csatlakozók Power..reset..hd led összes 5 db hová vagy is a helyét megkeresem sokkal inkább a hogyan a gondom...de ha majd elöttem lesz a lap majd csak rájövünk. Van egy ismerősöm akinek ilyen lapja van megkértem hogy fényképezte le nekem de nem sikerült neki vagy is inkább nem akarta. -
leviske
veterán
Egyes ASUS lapokon van olyan lehetőség, hogy teljesen processzor nélkül frissít. A Crosshair 6 biztos, hogy ilyen, de lehet, hogy akad több is a kínálatukban.
Az iponnál meg elég responsive a banda, szóval ha rájuk írsz mailben (oldaluk alján az elérhetőség), akkor fognak válaszolni. Technikailag elégnek kéne lennie annyinak, hogy vásárláskor írásban jelzed.
Érdemes lehet majd jelezned is a topikban, hogy mit sikerült intézni, így másoknak segítség volna vásárláskor.
-
Márk
senior tag
Szia!
Ugyanolyan procim+ramom van mint neked, de nálam a lap az egy Asus Prime X370-Pro.
Nálam a ramok betonstabilan futnak 3200 MHz-en D.O.C.P profil kiválasztásával. Amit betöltött magának profilt, azon csak a "Power Down" Enabled-et raktam Disabled-re.
A bios verzió az nálam 0812 (2017.08.25), 1.0.0.0.6 AGESA kóddal.
Te most melyik bios verzión vagy?
A ramok ugye megkapják a maguk 1,35V-át?
Én 3,8 Ghz-et tudtam elérni a procival 1,3V magfeszültség mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Path of Exile 2
- Jövedelem
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Futás, futópályák
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Corsair DOMINATOR TITANIUM RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Crucial Pro 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP - 99 hó garancia
- CRUCIAL 32GB (2x16GB) Pro OC DDR5 6400MHz CL32 WHITE - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest