- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Szia! leviske
A táp kérdésedre válaszolok és segítek is szívesen.
A tápodon van egy 8 és egy 4 pin-es 12V-os csatlakozó is, ezt értem és rendben is van eddig.
A kérdésedet beidézem, "Ezeket ugye vagy-vagy alapon kell használni? Mert pl az én tápomon csak 8pin-es 12V-os ág van és most hirtelenjében nem is rémlik olyan táp a piacról, amin 2 12V-os ág lenne.", most kérdezlek hogy most mi a tényleges tényállás, mert mondod hogy tápodon van egy 8 és egy 4 pin-es 12V-os csatlakozó is?
A tápodon most csak csak 8pin-es 12V-os ág van, mert most ezt mondod?
A tápod pontos megnevezése kellene és az alaplap pontos típusa is.
A lényeget csak is sejtem hogy mit szeretnél-csinálni, alaplapon van egy 8 és 4 pines 12V-os csatlakozó is?
A lényeg szerintem mind a kettő 12V-os csatlakozót-kell csatlakoztatni, mert akkor nem bootol a rendszer, vagy is az alaplapod nem is tud elindulni..
De a lap használati utasítása szerintem biztosan utal is erre, csak benéztél véletlenül valamit.
Remélem érthető a válaszom.Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN Corsair Vengeance 32GB KIT (2x16GB) DDR4 3600MHz CL18 RGB PRO SL - 5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest