Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
Szia! leviske
A táp kérdésedre válaszolok és segítek is szívesen.
A tápodon van egy 8 és egy 4 pin-es 12V-os csatlakozó is, ezt értem és rendben is van eddig.
A kérdésedet beidézem, "Ezeket ugye vagy-vagy alapon kell használni? Mert pl az én tápomon csak 8pin-es 12V-os ág van és most hirtelenjében nem is rémlik olyan táp a piacról, amin 2 12V-os ág lenne.", most kérdezlek hogy most mi a tényleges tényállás, mert mondod hogy tápodon van egy 8 és egy 4 pin-es 12V-os csatlakozó is?
A tápodon most csak csak 8pin-es 12V-os ág van, mert most ezt mondod?
A tápod pontos megnevezése kellene és az alaplap pontos típusa is.
A lényeget csak is sejtem hogy mit szeretnél-csinálni, alaplapon van egy 8 és 4 pines 12V-os csatlakozó is?
A lényeg szerintem mind a kettő 12V-os csatlakozót-kell csatlakoztatni, mert akkor nem bootol a rendszer, vagy is az alaplapod nem is tud elindulni..
De a lap használati utasítása szerintem biztosan utal is erre, csak benéztél véletlenül valamit.
Remélem érthető a válaszom.Üdv, István
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Plazma TV topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest