Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy bontsa fel. Rengeteg teszt van róla, különböző fórumok, ahol utána lehet nézni. Bolti eladóként én nem mondok olyat, amit nem tudok biztosan, nem néztem utána. Valamint nem hiszem el, hogy nem raknak ott össze gépet alkatrészekből. Gépösszeszerelésnél tapasztalat, hogy bios verziónként változhat a processzor támogatás, nem csak a mostani helyzetre gondolva, hanem a régebbi architektúráknál is sokszor volt ilyen, nem hiszem, hogy nem futottak még bele ilyenbe, ha mégsem, akkor mint korábban írtam, hiányzik a tapasztalat, tehát még jobban utána kéne néznie az eladónak. Főleg a mai világban, ahol bármikor tudunk netről rendelni, akkor pont az ilyen kis apróságokkal tudja az eladó megtartani a bolt vevőkörét.
Mint végzet bolti eladó és mint informatikában dolgozó személy mondom ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest