Hirdetés
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy bontsa fel. Rengeteg teszt van róla, különböző fórumok, ahol utána lehet nézni. Bolti eladóként én nem mondok olyat, amit nem tudok biztosan, nem néztem utána. Valamint nem hiszem el, hogy nem raknak ott össze gépet alkatrészekből. Gépösszeszerelésnél tapasztalat, hogy bios verziónként változhat a processzor támogatás, nem csak a mostani helyzetre gondolva, hanem a régebbi architektúráknál is sokszor volt ilyen, nem hiszem, hogy nem futottak még bele ilyenbe, ha mégsem, akkor mint korábban írtam, hiányzik a tapasztalat, tehát még jobban utána kéne néznie az eladónak. Főleg a mai világban, ahol bármikor tudunk netről rendelni, akkor pont az ilyen kis apróságokkal tudja az eladó megtartani a bolt vevőkörét.
Mint végzet bolti eladó és mint informatikában dolgozó személy mondom ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- Asus ROG Strix X870E-E Gaming Wi-Fi
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- HP 255 G8 - 15.6" FullHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR - ÚJ AKKU
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest