Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
Nem is mondtam egy szóval sem, hogy bontsa fel. Rengeteg teszt van róla, különböző fórumok, ahol utána lehet nézni. Bolti eladóként én nem mondok olyat, amit nem tudok biztosan, nem néztem utána. Valamint nem hiszem el, hogy nem raknak ott össze gépet alkatrészekből. Gépösszeszerelésnél tapasztalat, hogy bios verziónként változhat a processzor támogatás, nem csak a mostani helyzetre gondolva, hanem a régebbi architektúráknál is sokszor volt ilyen, nem hiszem, hogy nem futottak még bele ilyenbe, ha mégsem, akkor mint korábban írtam, hiányzik a tapasztalat, tehát még jobban utána kéne néznie az eladónak. Főleg a mai világban, ahol bármikor tudunk netről rendelni, akkor pont az ilyen kis apróságokkal tudja az eladó megtartani a bolt vevőkörét.
Mint végzet bolti eladó és mint informatikában dolgozó személy mondom ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen processzort vegyek?
- iPhone topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GAMER PC! i7-10700F / RTX 3070 / B460-Plus / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/256GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest