Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Van-e még?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborw
tag
Igen, ezen kívül teljesen elégedett vagyok a lappal! 1800X-van benne! XFR funkcióval 4.1-en megy, egyes esetekben. Tuningot nem erőltettem, próba képpen toltam fel 4ghz-re. ARCTIC COOLING Freezer 13 CO-val hűtöm. Még várok pár Bios-ra, tuning miatt, aztán mérlegelek, hogy mennyit bír ezzel a hűtővel, vagy hogy vízhűtés hozna-e annyi pluszt, amennyit rá kéne áldozni. Kompatibilitási problémám sem volt vele még. Bár azt észrevettem konvertálásnál, leterhelt magokkal, vagy Prime95-el, a hőfok érdekes alakul. Leterhelve mintha nem arányosan nőne a proci hőfoka. Prime95-el sem tudom 55-60 fölé "küzdeni" a hőfokot, ami nagyon pozitív. Amikor felhúztam 4Ghz-re, akkor megált 70 foknál (rendkívül jól szellőző házban). A lényeg visszakanyarodva, nem találkoztam "anomáliákkal" mint a többiek Asrock stb. Hogy megéri ezt a lapot venni? Ha nem szeretnél tuningot, vagy két kártyás rendszert, akkor nem éri meg. (szerintem) Ram kérdés, ha nem oldódik meg, akkor lecserélem legfeljebb idővel! Én elégedett vagyok a lappal, most ha jól néztem már van ahol 53-ért beszerezhető, de lesz ez még olcsóbb is!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Autós topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Asztalos klub
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs