Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
válasz
csibor
üzenetére
igazából nem kell, hogy full extrás legyen, csak stabil/megbízható legyen, valamint egy minimális tuning menjen
(nem vagyok hardcore tuner)először úgyis a jelenlegi 5000+BE-m kerülne bele, és a jelenlegi tuning jóvolna ha menne legalább.. aztán valamikor később egy athlon II/ vagy x3/x4 kerülne bele, tervek szerint az is BE lenne..
@Gyuri27: nekem az Asrock és az MSI a szimpatikus pl., de MSI-ról nem találok review-t sehol sem
régebben volt MSI lapon még egy S754-es, K8N Neo v1 (a fekete nyákos, mint a platinum), nagyon tuti kis lap volt 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, 7420, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(nem vagyok hardcore tuner)
régebben volt MSI lapon még egy S754-es, K8N Neo v1 (a fekete nyákos, mint a platinum), nagyon tuti kis lap volt