Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Skype topic

Hozzászólások

(#3251) BullZeye


BullZeye
veterán

Ez a Trillian csak egy fokkal kissebb hulladék, mint a Skype.

Nem fikázásból, de miért is kell nekem Trillian network account, hogy használni tudjam a programot Skype/MSN hálózaton? Ha meg kikapcsolom a trillian accountot, akkor egy gyönyörű sárga sáv emlékeztet rá, hogy nem használom azt, amire kibaszottul semmi szükségem nincs.

Más alternatíva van még?

Nem beszélve, hogy szinte lehetetlen kiírtani a MAIL klienst benne, amire megint csak qrwa nagy szüksége van az embernek.

[ Szerkesztve ]

(#3252) localhost válasza BullZeye (#3251) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Kár itt az utolsó (utáni) pillanatokban fikázni... VOLT időd, lett volna, hogy időben átállj a Skype használatára, és erről értesíthetted volna időben a partnereidet is.
Utólag már könnyű a programokat okolni :(

Nem magam akarom példának hozni, de hidd el, sok ezer, sok százezer, sok millió ember használja a skype-ot hibátlanul és teljes megelégedettséggel.
Fontos, nem veled vitatkozom, hanem a nézettel, amit képviselsz :)

[ Szerkesztve ]

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#3253) BullZeye válasza localhost (#3252) üzenetére


BullZeye
veterán

Miről beszélsz? De most komolyan...

MSN-t már jóval mindenki előtt átírtam tavaly 999es verzióra, azóta is azt használom, ahogy az ismerőseim is, mert már tavaly a 2012es kiadásnál megkapták amit átírtam.

Skype pedig akármennyire is szereted, egy szutyok program, nagyon szépen használható szóbeli beszélgetésre, de írásra használhatatlan az MSNhez képest. (és 90%ra biztos, hogy te előtted használtam már a Skypeot, mert még a kutya nem használta Magyarországon kanadai nagybátyám miatt kénytelen voltan felrakni, és használni időről időre sok sok sok éve)

De leszedtem pár év után különböző bugok miatt. Viszont most szükségem van a Skype hangalapú beszélgetésére, ezért próbáltam ki a Trillian-t, ami éppen hogy csak egy fokkal jobb mint a Skype.

Amúgy tényleg nem értem, miért kell eszetlenül védeni egy programot, neked tetszik? Jó neked, és? Ez pont ugyanolyan agyatlan fanboyság, mint ami az apple iránt volt pár éve, akármilyen szart raktak az idióták elé, nem érdekelte őket, megették, mert apple.

De csak a vicc kedvéért, légy szíves, fejtsd már ki, hogy miért olyan jó a skype, és miért jobb mint pl az MSN volt, amiért ne legyünk felháborodva ezen a lépésen a microsofttól?

Talán vannak hozzá különböző skinek, vagy tömérdek ingyenes és igényes plugin? Van hozzá megfelelő program, hogy az idegesítő oda nem illő reklámokat eltávolíthassa az ember, ha épp ahhoz van kedve, vagy vegyen egy pro változatot amiben nincs reklám? Megvan a legkissebb lehetőség is, hogy az ember egy ici picit is személyre szabja, és úgy használja ahogy ő szeretné, és nem ahogy 3 ember, akik a kinézetéért felelősek?

Félre ne értsd, nem veled van a bajom, hanem a nézettel amit képviselsz ;)

(#3254) localhost válasza BullZeye (#3253) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Hát én nem védem... Nem is akarom... csak egy váltás körüli hisztériában értetlenkedem mindazok állításai miatt, akik sz@rozzák és szutykozzák azt a programot, amit PÉLDÁUL én (és sok millióan) hibátlanul, és megelégedéssel használunk. És ilyenkor nem értem a rinya okát. Ennyi.

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#3255) akos3 válasza BullZeye (#3251) üzenetére


akos3
addikt

chatre nekem most az aMSN nevű progi jött be leginkább, be tudsz lépni a sima msn cimeddel és mutatja az összes msn partnered. Videóhívást nem sikerült rá megcsinálnom :S

(#3256) benedekco válasza BullZeye (#3251) üzenetére


benedekco
addikt

Az, hogy van egy harmadik bejelentkezésed, trillian-on az miért zavar téged? Engem nem zavar. ettől függetlenül tényleg felesleges.
A mailt tök egyszerűen le lehet tiltani (pl.: beállítások plugin-ok alatt), még a megjelenést is testre szabhatod úgy, hogy ne legyen ott a fő ablakban.

re: (#3252) localhost
"sok ezer, sok százezer, sok millió ember használja a skype-ot hibátlanul"
Azért a "hibátlan" és a "megtűrjük a problémát" vagy a "nem tűnik fel, mert nem használom az adott funkciókat" nem ugyanaz. A skype egy összelapátolt szoftver. Nem nagyon (nincs) van alternatívája ennek köszönhetően ilyen. Ha lenne egy google/mozilla org/más nagy cég aki csinálna egy hasonló szoftvert ami képes lenne akár a skype accountot és az msn-t is kezelni, és azt is úgy tolnák mint ahogy a böngészőket, akkor kénytelenek lennének sokkal jobban optimalizálni.
Nem azért mondom, mert nincs olyan ismerősöm aki ne szívna valami miatt a skype-al. Hanem azért mert ha rákeresel a skype hibákra, akkor rettenet sok a találat. Amúgy egy időben (leszámítva az ilyen olyan szellemtevékenységeket) eléggé jól működött, de mióta az msn kezében van és összevonta a winlive-al azóta elég sok vele a gond.

re: (#3255) akos3
Neked az aMSN-re nem ugatott a vírusírtó?

[ Szerkesztve ]

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#3257) akos3 válasza benedekco (#3256) üzenetére


akos3
addikt

avast van a gépen, gond nélkül telepítettem. nem szól érte semmit.

(#3258) xrvman


xrvman
őstag

Akit zavar a reklám, annak egy kis könnyítés
Beállítások - figyelmeztetések, itt az ablakban van a súgó és skype tippek ill ajánlatok. Vedd ki mindkettő elől a pipát és nem lesz reklám.

(#3259) localhost válasza benedekco (#3256) üzenetére


localhost
Közösségépítő

"sok ezer, sok százezer, sok millió ember használja a skype-ot hibátlanul" - nem kell ezt a mondatot túlmisztifikálni. A Windowst is használja sok ember kékhalál, lefagyások és állandó legyalulások nélkül, pedig ki nem merném mondani, hogy 100%hibátlan, mint ahogy nem az. A Skypra sem ÚGY értettem, hogy nincs benne egy bitnyi hiba sem. Csak rácsodálkozom, hogy milyen sokan copnak vele, és nem vagyok meggyőződve, hogy ez minden esetben a program hibája volna. :R

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#3260) benedekco válasza localhost (#3259) üzenetére


benedekco
addikt

Nem minden esetben a program hibája. :)

A win meg olyan amilyen, de az tuti, hogy ha jól konfigurált vas van alatta és nincs buherálva(sem a vas, sem a win) akkor a kékhalál sem szokása ;)

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#3261) BullZeye válasza localhost (#3259) üzenetére


BullZeye
veterán

Semmi hiba nincs a Skype-ban, ha az embernek normálisan van konfigolva minden, és nincs fölös szemét a gépén és fent van ami kell, akkor elindul, ettől függetlenül egy fostalicska program. :) nem "copok" vele, egyszerűen szar a program maga arra a célra, amire rákényszerít a microsoft. :)

Trillian-t viszont legalább sok sok copás árán be lehet állítani meg skinezni, hogy jó legyen, skypeon viszont van egy ON és egy OFF gomb, és pont.

(#3262) benedekco válasza BullZeye (#3261) üzenetére


benedekco
addikt

Aha, nyers win+hivatalos driverekkel már nem lehetett feltelepíteni az exe-s telepítőt, az msi felment, de bejelentkezni már nem lehetett winlive acc-ra, semmi hack, alap win7 prof. De amúgy a winlive varia óta tényleg elszaporodtak a szarságok, és tényleg nem csak én szívok vele.
A semmi hibával soha nem fogok egyet érteni, de tényleg. Előre nem jutunk ebben a témában, így én ezzel a hsz-el ki is szállok.

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#3263) T_Stark


T_Stark
őstag

Most kapcsoltam össze a Skype-ot a WLM fiókommal, akkor mostantól melyik címem él, vagy hogy van ez most? A WLM-es vagy a Skype? Ha valaki fel akar venni, melyiket kell neki megadnom?
A facebookos összekapcsolás meg nem valami szuper, azt jelzi hogy senki sem elérhető, pedig de, ez másnál is ilyen?

(#3264) csako válasza T_Stark (#3263) üzenetére


csako
veterán

A WLM-essel kell bejelentkezni, akkor látsz mindenkit. Mindegy, hogy másoknak melyiket adod meg, bár szerintem a Skype-ot érdemes.
A Facebook-chat pedig egyetlen programban sem működik...

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3265) soma165


soma165
tag

beleintegráltam a PIDGIN nevü chat programba egy plugin segitségével a SKYPET-t
kéri hogy adjam meg a skype fiokbeállitásait de nem tudom mit kell beirni illetve kiválasztani neki

[ Szerkesztve ]

(#3266) jel1


jel1
aktív tag

Olyan gondom van, hogy össze van kötve a facebookommal a skype, eddig ment is rendesen, de pár napja egyszerűen a chat nem jó... senkit nem látok bejelentkezve (csak a skypés ismerősöket). Másik gépen meg nem is adja ki a lehetőséget, hogy összekapcsoljam a skypét meg az fb-t :/

Valaki tud valami megoldást?
Köszi!

[ Szerkesztve ]

(#3267) soma165 válasza jel1 (#3266) üzenetére


soma165
tag

ugyan ez a gondom pár napja
de nem találom a megoldást én sem

(#3268) jel1 válasza jel1 (#3266) üzenetére


jel1
aktív tag

kipróbáltam trillianban is, és ugyanezt csinálja, de fb messengerben és telefonon látok mindenkit rendesen

[ Szerkesztve ]

(#3269) csako válasza jel1 (#3268) üzenetére


csako
veterán

Gondolom valamit a facebooknál változtattak. Viszont Trillian-ra találtam megoldást.

[ Szerkesztve ]

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3270) soma165 válasza csako (#3269) üzenetére


soma165
tag

megkerlek leirnád magyarul,akár privátbana megoldást trillliánra?hogy lássa a facebook partnereket?

(#3271) csako válasza soma165 (#3270) üzenetére


csako
veterán

Menj ide: https://www.facebook.com/sitetour/chat.php
1. Kattints az "Egyéb"-re (utolsó a listában)
2. Másold ki a Jabber ID-t
3. Lépj át a TRILLIAN-ba, ott a Beállítások --> Felhasználói fiókok --> Új fiók hozzáadása --> JABBER/XMPP-t válaszd ki
4. A felhasználónév a JABBER ID-d
5. A jelszó pedig a FACEBOOK bejelentkezéshez használt jelszó

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3272) soma165 válasza csako (#3271) üzenetére


soma165
tag

köszönöm a segitséget ,sikerült nekem is.
TRILLIÁN most már látja skype és facebook partnereket is

[ Szerkesztve ]

(#3273) Воланд válasza jel1 (#3266) üzenetére


Воланд
titán

gond van az fb chat-el, a fix mar kesz van ra.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#3274) F e Z o


F e Z o
veterán

Az, hogy fordulhat elő, hogy ismerősöm webkameráját egyik napról a másikra nem ismeri fel a skype-ja. Azt írja, hogy nem észlel webkamerát. A kamerát kipróbáltam az én gépemben is, tökéletesen működik. Nála már volt skype és driver újratelepítés is, de nem segített. :(

H2O über alles!

(#3275) csako válasza Воланд (#3273) üzenetére


csako
veterán

Ha szabad kérdeznem, a fixről hol olvastál?

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3276) mandin


mandin
senior tag

Valahogyan lehet a hangot muteolni hotkeyyel? Sehol nem találom.

(#3277) Воланд válasza csako (#3275) üzenetére


Воланд
titán

[link]

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#3278) csako válasza Воланд (#3277) üzenetére


csako
veterán

köszi :R

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3279) jel1 válasza Воланд (#3273) üzenetére


jel1
aktív tag

És ez mit jelent, mikor lesz megint jó?

(#3280) Воланд válasza jel1 (#3279) üzenetére


Воланд
titán

passz, en is csak annyit tudok, ami a bejegyzesben van.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#3281) leslieke


leslieke
Jómunkásember

Be lehet azt kapcsolni valahol, hogy jelezze, ha e-mailem érkezett? Mint anno az MSN-nél lehetett.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#3282) ilyennincs


ilyennincs
tag

Sziasztok!
A napokban kényszerből én is lecseréltem msn-t skype-ra.
Lenne pár kérdésem.

1. Az normális, hogy amikor láthatatlanként vagyok bejelentkezve, akire ráírok megkapja az üzenetet, viszont én nem kapom meg a válaszát, csak amikor bejelentkezek "láthatóként"?

2. Láthatatlanként bejelentkezni lehet?

3. Partnereket letiltani lehet?

4. Csoportokat lehet csinálni?

5. Létezik valami plug-in vagy bármi hozzá, hogy üzenet érkezésekor villogjon a skype ikon a tálcán? Így csak egy kis számot rak ki az ikonhoz, amit általában nem veszek észre..

(#3283) fradi81 válasza leslieke (#3281) üzenetére


fradi81
veterán

Ha látsz a skype-ban ilyen opciót, akkor be lehet. (nálam nincs)

moto g72, Ninebot d28e

(#3284) leslieke válasza fradi81 (#3283) üzenetére


leslieke
Jómunkásember

Nem találtam én se, de abban bíztam, hogy elkerülte a figyelmem. Ezek szerint nem.

Van még mit reszelni ezen a msn-skype házasságon.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!

(#3285) alratar


alratar
addikt

Elindítom a skypot, viszont azt jelzi, hogy egyik fc ismerősöm sincs bejelentkezve.
Megnéztem fc-n, és oldalt az ismerőseim neve mellett csomónál ott a zöld pötty.
Ez mitől van?

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#3286) csako válasza alratar (#3285) üzenetére


csako
veterán

Attól, hogy nem olvasol vissza néhány hszt-t :P
FB-nál van a bibi és már kész a fix rá, csak még nem ért el ide ;)

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3287) alratar válasza csako (#3286) üzenetére


alratar
addikt

Köszi a választ!

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#3288) Воланд válasza jel1 (#3279) üzenetére


Воланд
titán

ugy nez ki kesz, telefonon legalabbis jo.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

(#3289) csako válasza Воланд (#3288) üzenetére


csako
veterán

Kész van bizony, skype asztalin is mindenki elérhető, aki tényleg az :)

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3290) BullZeye


BullZeye
veterán

Trillian elhassalt a fájlküldésnél. Nem ment át a fájl, csak állt perceking 0 bájton. :)

(#3291) dethroner


dethroner
veterán

Sziasztok!
A gépemen lévő skype több felhasználói nevet+jelszót tárol. Hogyan lehet ezekből a felesleget kitörölni?

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#3292) localhost válasza dethroner (#3291) üzenetére


localhost
Közösségépítő

Egy tipp: a bejelentkezőnév -en [DEL] billentyű?

¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

(#3293) dethroner válasza localhost (#3292) üzenetére


dethroner
veterán

Sajna nem :(
A lebukkanó fülnél utána is ott marad.

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#3294) benedekco válasza BullZeye (#3290) üzenetére


benedekco
addikt

Nálam üzemelt, msn és skype acc-al is... mármint azokra ment.

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

(#3295) alratar


alratar
addikt

Ha egy partnert letiltok, az kap róla értesítést?

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

(#3296) csako válasza alratar (#3295) üzenetére


csako
veterán

nem

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3297) jel1


jel1
aktív tag

Na most már ismét jó a skype-os fb chat! :)

(#3298) dethroner


dethroner
veterán

Erre légyszi mondjátok meg a megoldást :U

A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

(#3299) csako válasza dethroner (#3298) üzenetére


csako
veterán

Töröld az "C:\Users\<felhasználónév>\AppData\Roaming\Skype" mappából a törölni kívánt felhasználónevek mappáit.

Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...

(#3300) alratar válasza csako (#3296) üzenetére


alratar
addikt

Köszönöm a választ!

10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Skype topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.