- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
perge666
üzenetére
Semmi sem van rendben. Szét van szedve az egész s csak remélem, hogy utoljára

A henger alapméretes, azaz 41 milis. a Dugattyú alapméretes, azaz 40.98-as. Annyira passzos, hogy a benne maradó benzin miatt megnehezül a forgatása a kompresszio miatt, gyertyát kivéve már jobb a helyzet.
Ebből adódóan forrósodik, de hihetetlenül. Nem vagyok túl türelmes ember, siettem is egy cseppet...meg is olvasztotta a kondenzátort az alaplapon
Haza kínoztam szétszedtem. Nem károsodott semmi. Volt benne egy csapágy, amit lányos zavaromban nem cseréltem ki, a legkisebbet a kuplung karnál, emiatt zajos volt a blokk, most kicseréltem azt is, a kuplung feszítő tárcsán az állító csavar össze rágott, azt is kicserélem, igyekszem megtudni menet közben a hivatalos szerelési útmutatót a főtengely csapágyakat illetően, hogy előbb a tyúk, vagy a tojás, azaz a főtengelyre kell előbb tenni a csapágyat, vagy a blokkba? S hol kell lennie a csapágyaknak, mi jelöli a helyüket? Nincs semmi határoló...
Tervezem, hogy rászánok pár órát é megjáratom a dugattyút kézi fúróval mozgatva, hagy kopjon csiszolódjon egy kicsit, talán finomabb megoldás, mint üzem közben, s kontrollálhatóbb. A gyújtó kondenzátort is fel akarom vinni a gyújtó trafó mellé, hogy a meleg ne tudja többé tönkre tenni, kivezetek hozzá vezetéket a blokkból.
Egyszóval tökéletes, csak ezen még sokat lehet javítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Haza kínoztam szétszedtem. Nem károsodott semmi. Volt benne egy csapágy, amit lányos zavaromban nem cseréltem ki, a legkisebbet a kuplung karnál, emiatt zajos volt a blokk, most kicseréltem azt is, a kuplung feszítő tárcsán az állító csavar össze rágott, azt is kicserélem, igyekszem megtudni menet közben a hivatalos szerelési útmutatót a főtengely csapágyakat illetően, hogy előbb a tyúk, vagy a tojás, azaz a főtengelyre kell előbb tenni a csapágyat, vagy a blokkba? S hol kell lennie a csapágyaknak, mi jelöli a helyüket? Nincs semmi határoló...
Tervezem, hogy rászánok pár órát é megjáratom a dugattyút kézi fúróval mozgatva, hagy kopjon csiszolódjon egy kicsit, talán finomabb megoldás, mint üzem közben, s kontrollálhatóbb. A gyújtó kondenzátort is fel akarom vinni a gyújtó trafó mellé, hogy a meleg ne tudja többé tönkre tenni, kivezetek hozzá vezetéket a blokkból.