Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-NRGyP-
tag
Na végre elővettem hosszú hetek pihentetése után a játékot (már a 2.0 javítás kiadása után is akartam, de nem jött össze). Hát eddig túl sok különbséget nem látok. A közlekedés úgy ahogy jól működik, bár ahogy nézem, még most is leszarják, hogy milyen rendű út hova vezet, még mindig a legrövidebb útvonalat használják. Ha mégsem így van, majd megcáfoljátok, lehet benéztem valamit.
Most megállás nélkül azon rinyálnak, hogy építsek kompot. Amit szívesen meg is tennék, de a területen egy kiskanálnyi terület víz sincs de mindegy, illetve az autópályán van egy Knight Rider kamion
. Egyszer csak megjelenik egy sima sárga/piros költöztető kamion, amiből "kijön" 3-4 kis kék autó, majd vidáman tovaállnak. Persze addig is egy kis torlódást okozva. Egyelőre még csak vicces látvány, nem zavaró.Ja! Eddig is volt, de most a javítás után azt vettem észre, hogy még többször fordul az elő nálam, hogy az utakon is ki tudok jelölni lakó/gyár/kereskedelmi övezetet, és kis kedves házak épülnek az úttestre, ha nem figyelek...
A Nissan Leaf töltőállomás szerintem meg elengedhetetlen, enélkül nem volt teljes a játék. Még több ilyen kéne, nem érdekes a temérdek hiba, inkább még ilyen kis apróságokra fordítsák az időt...
.És hogy még mindig mindenki az iskolák miatt anyázik, amikor a létező összes oktatási egységem le van rakva, van hely mindenhol bőven, buszok is, de leszarják... elképesztő...
És plusz egy vicc. Amikor vége az általános iskolában a tanóráknak, egy kb. 40-45 főből álló gyereksereg a környéken levő összes házba besétál, majd kijön, majd egy pár ilyen ingatlan látogatás után az egyikből nem jönnek ki. Lehet valami fosztogató banda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T495s Ryzen 5 PRO 3500U !! 16GB !! RAM 256GB ssd FHD-TOUCH vill-bill, + laptop táska
- LG 34WR50QK-B Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Honor X5c Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Egyszer csak megjelenik egy sima sárga/piros költöztető kamion, amiből "kijön" 3-4 kis kék autó, majd vidáman tovaállnak. Persze addig is egy kis torlódást okozva. Egyelőre még csak vicces látvány, nem zavaró.
.