Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• -NRGyP-

tag

Na végre elővettem hosszú hetek pihentetése után a játékot (már a 2.0 javítás kiadása után is akartam, de nem jött össze). Hát eddig túl sok különbséget nem látok. A közlekedés úgy ahogy jól működik, bár ahogy nézem, még most is leszarják, hogy milyen rendű út hova vezet, még mindig a legrövidebb útvonalat használják. Ha mégsem így van, majd megcáfoljátok, lehet benéztem valamit.

Most megállás nélkül azon rinyálnak, hogy építsek kompot. Amit szívesen meg is tennék, de a területen egy kiskanálnyi terület víz sincs de mindegy, illetve az autópályán van egy Knight Rider kamion :). Egyszer csak megjelenik egy sima sárga/piros költöztető kamion, amiből "kijön" 3-4 kis kék autó, majd vidáman tovaállnak. Persze addig is egy kis torlódást okozva. Egyelőre még csak vicces látvány, nem zavaró.

Ja! Eddig is volt, de most a javítás után azt vettem észre, hogy még többször fordul az elő nálam, hogy az utakon is ki tudok jelölni lakó/gyár/kereskedelmi övezetet, és kis kedves házak épülnek az úttestre, ha nem figyelek...

A Nissan Leaf töltőállomás szerintem meg elengedhetetlen, enélkül nem volt teljes a játék. Még több ilyen kéne, nem érdekes a temérdek hiba, inkább még ilyen kis apróságokra fordítsák az időt... :W .

És hogy még mindig mindenki az iskolák miatt anyázik, amikor a létező összes oktatási egységem le van rakva, van hely mindenhol bőven, buszok is, de leszarják... elképesztő...

És plusz egy vicc. Amikor vége az általános iskolában a tanóráknak, egy kb. 40-45 főből álló gyereksereg a környéken levő összes házba besétál, majd kijön, majd egy pár ilyen ingatlan látogatás után az egyikből nem jönnek ki. Lehet valami fosztogató banda...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés