Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz ffodi #30289 üzenetére

Tesztekkel? E8400-tól kezdve minden gépemen lassulás jelentett a CR2. Természetesen nem eget rengető a dolog, de mérhető, hosszabb munkák esetén időben is. Az biztos, hogy több sebességet vesztettem vele, mintha valami más apróságot állítottam az időzítések között. Az persze gépfüggő, hogy kinek mi jön be, ált. CR1-et lehet stabilizálni, nekem legalábbis még minden gépemben sikerült. Asszem P6T-ben akartak mindenárom csak CR2-ben menni a RAM-jaim (mert nem támogatta őket a lap), de ott is.
    Más: Amúgy is lehet gyorsítani a RAM-okat, ha a táblázatomban nézed a 74 körüli (vastagon szedett, most ebédszünetben nem nagyon van időm átlépegetni) sokadlagos értékeket, azokkal mérhetően gyorsult a rendszer, és stabil maradt, miközben az alapbeállítás 129 volt, azaz majdnem a duplája.
    Az persze remek játék, hogy a tucatnyi RAM-beállítás közül milyen kombóval lehet a legjobb teljesítményt elérni a stabilitás megőrzése miatt, mindenkinek tudom javasolni ha amúgy már van egy stabil kb. 4.5GHz-e. :DDD LynX és IBT hozzák a javulást teljesítménymérésben, de Aida64 membench is jó lehet.

Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés