Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz jookomak #30995 üzenetére
Hát, teljesítményben elég, csak szeretném kipróbálni a sandy-t is, meg aztán a jövőre nézve jobb lenne már az 1155, mint az 1156. Igazából néhány ezer lenne a ráfizetés, mondhatni szerencsére most ez nem tétel nekem (volt, amikor az volt), ezért is gondolkodom a váltáson. Most még nincs szükségem K-s procira, az alapórajeles 750 is elég mindenre, amit használok.
Ez a turbón járatás hogy megy? Oda rakom a szorzót és annyi? Esetleg fesz is kellhet majd neki? Ilyenkor üresjáratban ugyanúgy leveszi az órajelet meg a feszt? Tudom, sok kérdés, de nem ismerem a sandy-t.
(#30994) bitpork: Ha vásárlás előtt egyértelműen közlik ezt veled és fizetés előtt tudsz róla, akkor talán követelhetik rajtad a dobozt, de egyébként nem.
A példádat pont említettem is, ha átadáskor sérült a cucc, simán vissza is utasíthatják a garit, mondhatni jogosan. Egyébként a normális kereskedeő, aki hosszú távon gondolkodik, nem fog szarakodni egy dobozon szerintem.******
-
jookomak
őstag
válasz echterion #30993 üzenetére
Ez a cikk jó kiindulópont lehet. Ugyan 2600k van benne, de az ugye a legtöbb játékban nem gyorsabb, mint a 2500k, ami viszont ugye csak az órajellel több a kinézett 2320-nál. Azt meg ugye p/z lapban a turbo legnagyobb szorzóján lehet járatni, így mindjárt annyi, mint a 2500. 3 vs 3.3 ghz, 10% különbség, nem észrevehető. Fogyasztásban, melegedésben jobb a sandy.
Most még érdemes kiugrani szerintem a 1156-ból, kis ráfizetéssel kapsz modernebb procit, lapot, amibe akár 2600k-t is tehetsz, az meg még tuti elég egy darabig.
Több, mint 2 éves a 2500k-m, és ha beraknék egy jobb vga-t, még mindig nem fogná meg semmi a gépet 1 monitoron, fullhd-ban játszva. És még igazán húzva sincs, kellemes 4.0 ghz-en megy.
-
bitpork
nagyúr
válasz echterion #30993 üzenetére
Sztem ha érdemi változást akarsz akkor a 2500 v k-ig menj el. Hűvösebb kicsit a feje.
OFF: a törvény nem köti ki, de a vásárlással létre jön egy szerződés az eladó és a vevő között. Amennyiben a vásárolt termék jótállási jegyén, garancia füzetén, vagy használati útmutatójában az van leírva hogy a szerviz csak megfelelő, az adott termék szállításához nélkülözhetetlen csomagolásban szállítható a garancia megtartása miatt (pl lcd tv, hogy ne karcolódjon a panel, vagy ne nyomódjon meg), akkor simán van lehetőség a nem rendeltetés szerű használattal elutasítani a garanciát. És bizonyíthatatlan lesz hogy mikor hogyan keletkezett a nem kívánt történés. Pár hónapja voltam a tévénket gariztatni. Nekem meg volt az eredeti doboza, abba pakoltam vissza. A zamzung szerviz külön meg is köszönte. Viszont amikor bevittem éppen ott veszekedtek egy pasassal, aki egy 2 méteres állatot vitt be bariztatni, de csak egy pokróccal volt letakarva a kocsijában. A szervizes azon mód körbevideózta és jegyzőkönyvezte a külsérelmi nyomokat, és meg is mondta a madárnak, hogy ha olyan hibát találnak ami keletkezhetett akár a nem szakszerű szállítás miatt, nyema gari.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
echterion
nagyúr
Tévedés. A törvény a mérvadó, abban pedig nincs semmiféle kötelezettség az eredeti csomagolás megőrzésére. Tehát, beviszed a boltba, számlával együtt és KÖTELESEK átvenni. Az, hogy ők hogyan juttatják el a saját vagy a nagyker szervizébe, már az ő dolguk. Egy a lényeg, hogy akkor, mikor átadod, nem lehet fizikailag sérült, ezt ők az átvétellel tanusítják. Minden más csak mellébeszélés. Volt is nemrég egy cikk az egyik társoldalon erről a témáról, javaslom mindenkinek az átolvasást, hasznos infók vannak benne.
Mellesleg azért jöttem ide be, hogy kicsit szétnézzek sandy ügyben, ugyanis a mostani i5 750-esem cseréjén gondolkodom. Tuning nélkül is elég nekem egyenlőre, és ezért gondoltam, hogy minimál ráfizetéssel lecserélném egy használt i5 2320-asra. Ez utóbbira akár véleményeket is meghallgatnék: mennyivel gyorsabb az alapórajeles 750-nél, illetve fogyasztásban, melegedésben milyen különbség van közöttük?
-
kovsol
titán
válasz gyáliSanyi #30991 üzenetére
CPU FPO batch egy kód, amely a proci alábbi attribútumait jelöli az Intelnél:
1. szám vagy betű jelöli a gyártás helyét:
0 = San Jose, Costa Rica
1 = Cavite, Philippines
3 = Costa Rica
6 = Chandler, Arizona
7 = Philippines
8 = Leixlip, Ireland
9 = Penang, Malaysia
L = Malaysia
Q = Malaysia
R = Manila, Philippines
Y = Leixlip, Ireland
2. szám = gyártás éve
3. és 4. szám = gyártás hete
5 - 8. szám = logisztikai szám, műszakot, gyártósort jelölhet
10 - 13. szám = szériaszámMay the Force be with you!
-
gyáliSanyi
őstag
Az i5 processzorokon lévő számból meg lehetne-e állapítani, hogy melyik évben lett legyártva?
Live poor, die rich.
-
glspeter1
őstag
-
F_Zolee
veterán
-
glspeter1
őstag
Igen, engedélyezve van. De sem a feladatkezelő, sem pedig az All CPU M. nem látja őket. Csak a 4 fizikai magot. Pl. BF3-ban elég szépen vissza is esett a teljesítmény. CPU-t 70-90%-on pörgeti (eddigi 4-50 helyett), a VGA meg elég kihasználatlan lett.
[ Szerkesztve ]
Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
glspeter1
őstag
Üdv!
Létezik az, hogy a 4 virtuális mag megpurcan ?Élj ma, harcolj holnap. Privát üzenetre illik válaszolni !! :)
-
katt777
félisten
Pont azt írtam napokkal ezelőtt, hogy a mosógép más, mint a PC alkatrészek. De nyugodtan dobd el a procik és egyebek dobozát (nyilván rengeteg helyet foglalnak ), és nyugodtan pereskedj, ha kekeckednek a gariztatásnál, meg lehet tenni, csak nem biztos, hogy ez segíti a garanciális ügymenetet, főleg, hogy EU óta nincs garos határidő, tehát teljesen jogszerűen szívathatnak, ameddig akarnak. Részemről lezárva, térjünk vissza ON, annak több értelme van.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
jeni
félisten
Erre vonatkozólag CSAK EGY A FONTOS ÉS az a mérvadó!
a boltba,vagy a nagykerbe ,vagy a szervizbe csak úgy lehet vissza juttatni,hogy tovább szállításnál ne sérüljön meg vagy a szerviz átvevő helyig fizikai sérülést ne legyen rajta vagy a postán való feladásnál a címzettig biztonságban eljusson.
Tény és való a legkényesebb rész a proci,mivel sok-sok érintkezős,így a szállítás alatt keletkezett kárt nem vállalják magukra.
ez értendő az alaplapokra is.
nyilván csupaszon védőtok nélkül senki sem fogja átvenni a procit! ha mégis átveszik,akkor rögtön megnézik van-e rajta sérülést,aláíratnak egy papírt a felelősség vállalást illetően.a műanyag védőtok az fontos és nem jó ha az illető eldobja a dobozát,és ha nincs elegendő hely akkor is SZÉPEN KIHAJTVA IS EL LEHET CSOMAGOLNI .
[ Szerkesztve ]
-
-
-
XaraX
addikt
válasz katt777 #30974 üzenetére
Tévedés, nem kötelezhet senki arra, hogy évekig tárold a megvásárolt eszközök dobozát.
Volt itt a PH.-n is egy írás a gariztatás témájában, csak nem találom.
Gyakorlatban pedig bármelyik nagykerben gariztattam, sehol nem kellett a doboz, ha mégis abban vittem, kivették belőle a terméket, és visszaadták.
A csere darabot pedig saját dobozában kaptam meg.
Hogy kiskeres példa is legyen, Iponban a csere legtöbb esetben az a hibás alkatrész dobozában kerül vissza hozzád. -
katt777
félisten
válasz >Deego.. #30969 üzenetére
Célszerűbb a lap támogatási oldaláról leszedni, persze az sem jelenti azt, hogy a driver hibátlan.
Anno AMD kártyáimnál is volt olyan, hogy bizonyos felbontásban, illetve beállításokkal hirtelen eltűnt a teljesítmény, vagy irdatlanul gyorsult. Mind2 esetben el van qrwa a meghajtó, mert vagy nincs optimalizálva, vagy túlságosan is (értsd: elcsalja a beállításokat, ez főleg maximális grafikai beállításoknál fordult elő).
deadwing: A hardveren található gyári számmal max. a gyártónál lehet esélyed. Valaki másik topicban linkelte a törvényt, hogy nem kötelező a doboz megőrzése (hűtőgép, TV, ilyesmi), de én még nem vásároltam úgy PC-s cuccot, hogy ne kellett volna minden a garhoz.
-
deadwing
addikt
válasz F e Z o #30968 üzenetére
Garipapíron nincs semmi ilyesmi, hogy meg kell őrizzem. Igen, láttam már ilyet én is, de ennél a boltnál nincs semmi ilyen rajta. Compker. Egyébként a szériaszám a prociból olvasható ki, ellenkező esetben ugyanolyan tipusú, de más forrásból származó procit is bererakhatnék a dobozba... Ezért reménykedem abban, hogy nincs rá szükség. Most adok el egy procit egyébként, csak a leendő tulajnak nem tudom mit mondjak ,ezért kérdezősködöm...
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
Rövid kérdés.
Valahová elhánytam a procim dobozát, ez mennyiben befolyásolja a garanciát? Garilevél, számla megvan, de a doboz nincs... Valakitől úgy hallottam, hogy ez csak a 30 napon belüli ügyintézést befolyásolja, azon meg már túl vagyok. Kérdés mi ebből az igazság?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
>Deego..
senior tag
Ugye még nincs dVGA, így igp-t használok.
Adott egy 5-6 éves játék, konkrétan Call of Duty 2. Alacsony felbontáson 1280X800-on, fps lagg van.
De ha 1440x900 ba felrakom ami a maximális monitor felbontásom akkor nincs laggolás.Én nem értem, ez miért van?
[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
>Deego..
senior tag
válasz gyáliSanyi #30962 üzenetére
Parancsolj.
Azért az eredményről is szó esett, s nekem az a pár mondat is elég volt.
Thermalright AXP-100 egy TY-147 el. Képeket a Milyen cpu hűtőt vegyek? topicban találsz[ Szerkesztve ]
-
>Deego..
senior tag
i5-2400 szeretnék egy LinX tesznek alávetni.
Érdekelne milyen beállítások alapján szűrhető ki a hibás processzor LinX alatt?
(problem size mekkora legyen? Ram MB?)" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
katt777
félisten
válasz RetepNyaraB #30952 üzenetére
Tehát helyes volt a válasz. Akkor mi a problémád?
-
RetepNyaraB
veterán
válasz katt777 #30951 üzenetére
Basszus a kutya sem beszelt feszültsegröl es nem ertem mit szeretnel a keresövel. Valaki kerdezett valamit, en valaszoltam, Szerinted ez hülyeseg. Visszakerdeztem, hogy akkor mia tuti, erre jössz a rebuszokkal.
Tehat a spread spectrum tompitja a kilengeseket es itt frekvenciarol beszelünk (de akar feszültsegröl is).
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
katt777
félisten
válasz RetepNyaraB #30950 üzenetére
Kereső. Amúgy az erős kilengések tompításáról. Ha ilyen nincs, tudommal nem b.sztatja a feszt.
-
katt777
félisten
válasz Tarill #30947 üzenetére
Viszont FSB emeléshez elég magas fesz kell, amúgy a 2500K is vitte stabilan 103 fölött.
Tarill: Lapfüggő. Z68-V simán 100.3-on volt (auto), agy 100-on (fix) (c6 kivételével minden takarékosság on). Esetleg hagyd auto-n, ahhoz nem kell fesz emelés.
RetepNyaraB: Egészen másról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Tarill #30945 üzenetére
"azt esetleg nem tudjátok h az mitől van hogy biosban a blck 100-ra van állítva de cpu-z meg minden más is csak 99.8-nak veszi ezáltal sehol sincsenek kerek számok"
Spread Spectrum be van kapcsolva, azért. Ez mindig "körbelengi" a kívánt értéket, így elvileg stabilabb a rendszer.
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Tarill
őstag
azt esetleg nem tudjátok h az mitől van hogy biosban a blck 100-ra van állítva de cpu-z meg minden más is csak 99.8-nak veszi ezáltal sehol sincsenek kerek számok minden pár mhz-vel alacsonyabb... teljesítménybe gondolom mérhetetlen de.... szemnek kicsit zavaró
illetve akkor 39x102.5(blck) még "biztonságos" hosszútávon? így akkor meglenne a 4ghz/mag
[ Szerkesztve ]
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz katt777 #30937 üzenetére
Kardba nem dőltem, de egyre több időmet veszi el a meló (ha rám céloztál).
Tarill
Ha minél alacsonyabb load fesz elérése a cél, offset+LLC kell, igen. De figyelembe véve, hogy mennyire hatékony az idle state ezeknél a rendszereknél, sokszor megfontolandó, hogy megéri-e piszkálni bármit is..mivel legtöbbször alapfeszen/droppolva is stabilan megvan a 4GHz. A régi 2600am 1.184Von tudta ezt, a mostani betyáros 2500K sem áll meg 1.168 alatt stabilan.[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
válasz katt777 #30939 üzenetére
uh köszi nagyon durva ez a részletes kereső egy csomó mindennel okosabb lettem pl h a 42-es szorzó csak egy magos terhelésnél lehet és h 4 mag + ht max 39-es szorzón megy
köszi szépen!!még azért annyit kérdeznék hogy a feszültséget az offset voltageval kell állítani vagy valami mással ?
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz Tarill #30938 üzenetére
Fent jobbra, fehér mező, benne: "gyorskeresés itt" (mellette meg részletes gomb). Tuningról meg 1. hsz tábla, vagy honlapom (i5-2500K). Értelemszerűen a szorzóemelés nálad kizárt, de a feszek visszavételéről (illetve a legjobb beállítás megtalálásáról) minden le van írva. Azt viszont, hogy a te géped konrétan mit bír el, neked kell kitesztelned.
[ Szerkesztve ]
-
katt777
félisten
válasz jookomak #30924 üzenetére
Szerintem meg tegyétek extrémre, úgy lesz a legalacsonyabb az offset, és a legkisebb a fogyasztás, valamint úgy lövi be legpontosabban a szükséges feszt.
RetepNyaraB: Én már a legelején megmondtam, hogy máshol van a feszhiány, nem a prociban. Persze nem kényszeríthetem, hogy higgyen nekem.
Inkv1zítoR: Nézd már meg az 1. hsz-t, vazze, a táblázatomból tök világosan kiderül, mivel milyen hatást érhetsz el, még ha a konkrét értékek eltérhetnek is. Persze, próbálkozhatsz vaktában, csak sosem lesz normális tuningod.
CPU PLL-t sem szabad kihagyni a számításból, és sztem a te lapodban is ott vannak azok a vezérlési beállítások, amelyek az enyémben voltak anno.
Tarill: 2600 tuningot kb. 100X írta le egy kollégánk, amíg talán a kardjába nem dőlt, mert egy ideje nem láttam. Offseten EMELNI? Te sem sokat olvastad a topicot, a keresőről nem is szólva.
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
hy, z68-as lapban (szóval elvileg az engedi a tuningot) egy i7 2600 (non K)-t meddig lehetne meghúzni? egyenlőre blck emelés nélkül, illetve kell-e már neki az offseten emelni vagy jó az alap +0mv-n?
[ Szerkesztve ]
-
-
ffodi
veterán
válasz RetepNyaraB #30933 üzenetére
Ha olyan a lap, akkor a VTT beállítás a VCCIO-t takarja, ez nem két külön dolog (sőt itt vtt igazából nincs is).
Ebben az esetben általában + VCore kell, vagy + VCCIO, esetleg -VCCIO.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Inkv1zítoR #30932 üzenetére
Asbee aszongya a VTT-t kell buzerálni és én is arra tippelnék első körben.
LLC? Fázisvezérlés (ha van a lapodban; nem erősségem az asus )?megaztán PLL, VCCIO, ésatöbbi. Energiagazdálkodás (C3, C5 off pl.), ilyesmi. Bocs, ha tisztában vagy velük. Ha nem, akkor viszont jöhet kép a jelenlegi Bios beállításról
-
Asbee
veterán
válasz Inkv1zítoR #30930 üzenetére
0x124 = add/remove vcore or QPI/VTT voltage (usually Vcore, once it was QPI/VTT)
-
Inkv1zítoR
tag
válasz RetepNyaraB #30929 üzenetére
de például melyik feszültség?
Asus ROG STRIX SCAR II 17.3" GL704GW + HP Omen 32" 1440p
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Inkv1zítoR #30928 üzenetére
Nem is, mert -0,100V-ról volt szó, Te meg a töredékével próbálkozol. Viszont mégis beszarik. Ez arra utalhat, hogy más feszültség esetleg nem kóser. A vcore mindenképp elég kell legyen, mert sok
-
Inkv1zítoR
tag
-0,025 nél megy rendesen, de a feszültség cpu-z szerint még mindig 1,371 volt, magyarul a program alapján SEMMI nem változott
-
Inkv1zítoR
tag
-0,05 voltnál prime95 alatt worker 2 stopped
-
Asbee
veterán
-
jookomak
őstag
válasz Inkv1zítoR #30923 üzenetére
Mivel ugyanolyan lapunk van, így könnyebb.
Digi+ vrm phase control-t tedd optimized-ra, így megjelenik az offset menü is. Utána mehet neki olyan -0.1 Ha fagy, akkor 0.05. -
jookomak
őstag
válasz Inkv1zítoR #30920 üzenetére
Sokszorelmondtukhogynemprájmmaltesztelünk!
Használj linx-et, nemrég linkelte is valaki, jobban tekeri a procit. Amúgy szerintem nem túl jó eredmény, ugyanis elég magas ez a fesz 4.4-hez. Offset-tel próbáld lejjebb vinni. -
ffodi
veterán
válasz katt777 #30918 üzenetére
Hmm.......szerintem csupán arról van szó, hogy félreértjük egymást (te nem érted azt, amit én akarok mondani az irományommal, és fordítva). Az LLC-ről nem írtam semmit korábban, a többi dolgot fejtettem ki, és írtam róla le a véleményem, ami pár esetben közelít a te véleményedhez.
Viszont ha már azt mondod, hogy azt ismétlem, amit írtál, akkor most tényleg azt teszem: ezek fényében én sem vitatkozom tovább.
-
katt777
félisten
Hát, most mégis szépen leírod, hogy igazam van. ?x is mondtam el, hogy LLC és egyebek miatt magasabb a fesz? Akkor miért bizonygattad, hogy -0,1V offsettel csak kevesebb lehet, mint ami a gyakorlati tapasztalat? Egyébként pedig de, volt ott nekem még néhány vezérlési beállításom, amelyek mind hatottak a feszültségre, és a másik táblázatomban láthatod a honlapomon, hogy FSB emeléssel, meg más egyéb fesz- és egyéb beállításokkal is ki lehet hozni ugyanazt a tuningot, ezért szoktam javasolni, hogy elsőre tegyük maxra az LLC-t és a fázisvezérlést, aztán lehet offsetet levinni, és csak ezután próbálkozni a túlhajtással (így simán meglesz min. feszen 4.1GHz körüli eredmény). Ha az ember offset-tel kezdi, annak tutira a ma tapasztaltakhoz hasonló, stabil, de gazdaságtalan tuning lesz a vége. Ha csak gyári órajelek kellenek alapfeszen, még mindig vissza lehet venni az LLC-t és társait.
Másikban is uazt. mondod, amit én. Nem is vitázom tovább.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
ffodi
veterán
válasz katt777 #30916 üzenetére
Még mindig nem értem miért számolok rosszul.......A te eseteben annyi volt -0,1 V-os offsettel, fullra tolt LLC-vel, nála pedig ha más beállítást nem változtat meg, akkor jó közelítéssel annyi lesz, amennyit írtam.
Ha az LLC-t cseszteted, akkor persze, hogy változik a terhelés alatti fesz. Minél agresszívebb az LLC, értelemszerűen annál magasabb a VCore, adott beállításon. A többi beállítás ilyen szempontból aligha befolyásolja a terhelés alatti (max.) feszt.
"Egy kevesebb fázissal felszerelt lapban nem ilyen kifinomult a szabályozás, ahogy te is tudod, viszont éppen ezért magasabb feszt kell megadni a stabilitáshoz."
Ez részben igaz, viszont a kevesebb fázisnak inkább az a hátránya, hogy a terhelés kevesebb felé oszlik el, így egy részegység jobban terhelődik, emiatt pedig instabilabb lehet azonos tuning, vagy picit több fesz kell azonos beállításhoz.
"Pár szónál többet nem tudnál elolvasni 1-1 mondatomból, ha az egészet nem is? "
Ezt inkább én mondhatnám neked.
"Szerintem éppen elégszer leírtam ma is, hogy az alacsonyabb offset magasabb LLC-vel és egyéb energiaellátási beállításokkal érhető el."
Ez rendben is van, de nem erről volt szó.
Ha közben másra is használod a gépet, akkor is ilyen ingadozást mutathat a számítási teljesítmény. Más kérdés, hogy ez valóban nem korrekt stab, teszt.
-
katt777
félisten
Ezt megmagyarázhatnád az ASUS mérnökeinek, esetleg a volt lapomnak, mert az csak megadta -0.1V offsetre a max. 1,336V-ot, ergo rosszul számolsz (vagy hülye a lap, de tényleg). Ha lejjebb vettem az extrém vezérléseket, egyre kevesebb feszt adott. Ennyire egyszerűen működik. Egy kevesebb fázissal felszerelt lapban nem ilyen kifinomult a szabályozás, ahogy te is tudod, viszont éppen ezért magasabb feszt kell megadni a stabilitáshoz. Nem lesz minden fázis aktív, a fogyasztás pedig így a legkevesebb.
Pár szónál többet nem tudnál elolvasni 1-1 mondatomból, ha az egészet nem is? Szerintem éppen elégszer leírtam ma is, hogy az alacsonyabb offset magasabb LLC-vel és egyéb energiaellátási beállításokkal érhető el.Nem lehet komoly az a terheléses teszt, amely közben lehet netezni. Nem inkább a rossz tuning miatti hibajavítások vitték el a rendszerteljesítményt?
CsonkaImo: Az a néhány 1000 említés bizonyosan elkerülte a figyelmedet.
-
gyáliSanyi
őstag
válasz gyáliSanyi #30913 üzenetére
De lehet érdemesebb lenne egy komolyabb hűtőpasztát rányomni mint ez itt!
Pedig ezt is számtekboltban adták és ők is ezzel dolgoznak.Live poor, die rich.
-
>Deego..
senior tag
válasz gyáliSanyi #30913 üzenetére
Elfogadható.
-
>Deego..
senior tag
válasz gyáliSanyi #30911 üzenetére
A venti szabályzást hagyd normal-on.
Amennyi neked szimpatikus, de játék alatt nem melegszik sztem fel annyira mint LinX alatt." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
>Deego..
senior tag
válasz gyáliSanyi #30909 üzenetére
Ha gyári hűtésed van nem érdemes.
-
ffodi
veterán
válasz gyáliSanyi #30907 üzenetére
Remélhetőleg nem a proci miatt. Szerintem nincs ezzel semmi gond. Használd pár napig és kiderül.
-
ffodi
veterán
válasz gyáliSanyi #30905 üzenetére
Mit értesz az alatt, hogy jó? Ha rossz lenne, akkor alapon kékhalálozna, nem indulna a gép stb.
Most csináltál egy stability tesztet alapon, mondjuk, hogy "jó", mert nem fagyott ki. A számítási teljesítmény mindenesetre nagyon ingadozik, gondolom teszt közben neteztél.
-
F_Zolee
veterán
válasz gyáliSanyi #30903 üzenetére
Ha 8 gigád van akkor 6gb körül amennyi szabad rendelkezésre áll. SP1 is legyen fent amúgy.
Ez a memória beállításra vonatkozik. Problem size-t ehhez állítja majd.[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
-
gyáliSanyi
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani egy i5 tesztprogramot, amiből megállapíthatom, hogy jó-e a processzor?
Esetleg egy letöltő linket is.Live poor, die rich.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Processzor felvásárlás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest