Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Na, az a durva, amit a lapok tudnak adni automatikusan egy tuningnak.
hermanyi: Kész szerencse, hogy Intelnél elég kb. 3 generációnként platformot frissíteni, így lényegében mondvacsinált probléma az IB. Ha valakinek vagy egy Bloomfieldje, v. SB-e, az még IB-dzsel sem kap akkora teljesítmény-növekedést, hogy megérje lecserélni, ha meg most vesz valaki SB-t, máris megvan a teljesítmény, ami nem lenne meg amúgy jövő tavaszig. Én majd akkor gondolkodok el konfigcserén, ha már IB után is lement 2 generáció. Addig ez is bőven elég mindenre.
szacsee: A Z68 Pro 3 tudtommal bordás, 4 RAM-slotos, és 1 VGA-s, haverom most vett 22k-ért. Sőt, az asszem 8+2 fázisos. Ha mégis szánnál rá kicsit, akkor ASUS-ból van 12+4 fázisos cucc is 30k körül (bár ez CF/SLI-s). Inkább RAM-ból vegyél valami olcsóbbat, én a Corsair 1333MHz CL8 2x2GB-ot lecseréltem Kingmax 1333MHz CL9 2x4-re, és ua. sebesség, de csak 1k-t kellett ráfizetnem.
Sajnos attól, hogy visszafelé kompatibilis lesz a cucc, valójában még nem lesz sem PCI-E3.0-d, sem más újításod. ASRock-nál a Gen3 lapok közül válassz, bár persze érdemes utánanézni, nem akkora átverés-e ez, mint amit a GB kitalált (az összes nextgen lapjuk közül valójában csak 1 az).
deicide: Tedd fel egymásik vinyóra az SP1-et (vagy kapcsold ki a lapozófájlt, hibernálást, ha van), aztán másold át az egészet a tiédre. El kell férnie 17GB-on.
mcwolf79? Az offset-tel hogyan tudok negatívba menni? 3,8GHz-em 1,112V-on stabil, ennyi alulfeszelés kell a procinak, hogy a gyári hűtő alatt ne melegedjen az auto 1,232V-tal 80°C fölé. Tehát 1,112V-ról csak 1,094-re veszi vissza magát. Offsetben viszont csak + fesz van, ergo talán nem is olyan kurva jó találmány...
kasa85: Mióta hajlandó a PhysX +1 szálon dolgozni? Még +1 magon sem működik, kizárólag 1-en. Lemaradtam valamiről?
fsb1000: Elméletileg kb. +10-20% a HT, de meg ne kérdezd, hol olvastam, mert még i7-es koromban volt.
[ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8600K 6mag 6szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10900F 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest