Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-03-06 11:41:03

LOGOUT.hu

SAMSUNG WAVE SZAKMAI TOPIK!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#18561) anrab


anrab
addikt

sziasztok.
egy kis okulni való a szervízzel kapcsolatban.

kb. egy hónapja megvettem a padfone2-őt amibe micro sim kell. ha a sim-et normál módon szeretnéd használni akkor egy kerettel együtt rakod be mondjuk a wave-be. de gondolom ismeritek.
szóval a micro sim-et beraktam a padfone-ba és hülye fejjel hogy meglegyen a keret, beraktam a wave-be. nagy hiba volt. valamiért szerettem volna használni a wave-t és be akartam rakni a sim kártyát de a keret nem jött ki hogy együtt visszarakjam a sim-mel. illetve kijött egy kis segítséggel. fogónak hívják! :D berágtam és kitéptem belőle. persze tönkre is vágtam.
na most jön a lényeg.
bementem a samu szervízbe az egyik bevásárló központban és elmondtam a srácnak a problémámat. belenézett a számítógépbe hogy mit lehet tenni-nem tenni. azt mondta hogy olyan a megoldás hogy alaplapot kell cserélni. mondtam hogy az nem éri meg már nekem, köszönöm. azt mondta vigyem be azért megnézi hátha...
ez volt a múlt héten. ma bementem a készülékkel és egy másik srác volt ott. elmondtam neki is hogy mit tettem. még mielőtt befejeztem volna már mondta is hogy sim olvasó csere. megnézte az árát: 8.000 ft. szerencsére nem jutottam el odáig a mondókámmal hogy a másik srác panelcserét mondott. /ki tudja/ nem tudom az mennyi lett volna de meg is rendeltem majd küldik az sms-t.
megcsináltatom mert jó kis gép. :)

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Samsung S8500 Wave
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.