- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
sepsi0 #46897 üzenetére
Ahova edzeni járok, ott 6 éve megy 8db samsung plazma 24 órában!... Egyiknek sincs semmi baja... Ez a tény gondolom teszt értékű nem? Vannak a plazmának gyengéi: a fényerő, a vibrálás és a statikus tartalmakra érzékeny, de általános képminőségben kenterbe veri az lcd-t az nem vitás... (Színek mennyisége, mélysége, fekete szint, kontraszt, mozgásmegjelenítés stb.) A gyengébb fényerő és a tükröződő üveg miatt kevésbé feltűnő a megvilágított áruházakban az lcd mellett... Sötétebb helyen mutatja meg mit tud... Igazából pont az ellentéte az lcd-nek... Ami az egyik erőssége az a másik gyengéje...
Egyszer 1.5 év után egy Panasonic 55VT30 helyére beállítottam egy 55D8000-es lcd-t... Azt a különbséget nehéz leírni... Talán úgy fogalmazhatnám, hogy egy számítógépen butított, konvertált képet láttam a plazmához képest... Én sem gondoltam volna annyit mondhatok... Az ilyen különbségek észrevételéhez hónapokig kell nézni a plazmát, hogy megszokja az ember azokat a finom részleteket amelyek az lcd-ből hiányoznak... A minőségi lépcső mindig jobban érződik, ha lefelé lép az ember.
Ezektől függetlenül most, nem házimozira lcd TV-t keresek, persze nem a plazma helyére...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest