Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joy001
tag
Üdv mindenkinek!
A 3003.8 letölthető még valahonnan?
THX. -
-
Joy001
tag
válasz cápaFeri #11253 üzenetére
Mindkét Scart teljes bekötésű ki, és bemenet is.
Hangot a legegyszerűbben pl. úgy veszed le, hogy beledugsz egy olyan Scart adaptert aminek másik végén RCA csatik vannak szerelve.Elég szomorú, hogy a hibáiról nincs szó. Én is azért vettem meg mert itt néhányan csak ezt ajánlgatják.
[ Szerkesztve ]
-
Joy001
tag
válasz ORCA58 #11257 üzenetére
Miután ilyen szinkronhibát a Sony készülékein soha nem tapasztaltam, így ez számomra hiba. A Sam ássa el magát, egyszerűen felháborító, hogy 2011-ben így gyártanak TV-t.
A használatiban egyébként nem írják, hogy ez nem hiba. Azt írják a saját hangszórókat ne használd, és az nem ugyanaz.
A linken raktam fel képet, amin egyértelműen látszik, hogy a kép minden csak nem homogén fekete (azt a TV-t vissza is vittem).
Ha jól tudom neked B650-en van, amiben a panel -függetlenül attól, hogy a Sam gyártotta- másik típus. Tudtommal a B650-en a han késleltetést is be lehet állítani.
Emlékezetem szerint a CI slottal neked is volt problémád rendesen.Szerinted az is normális, hogy a C650-et nem ajánlott 4:3 arányba nézni mert beég?
Ez is benne van a használatiban.[ Szerkesztve ]
-
Joy001
tag
válasz ORCA58 #11264 üzenetére
Így igaz egyik sem tökéletes, sajnos a Sony sem. Az viszont nem mindegy milyen, és mekkora a hibajelenség akár egymás melletti sorozatban is. A mostani készülékem nincs ennyire kék hátterű.
Azért nézd meg ezt a feketét (Sony V5500), ez valóban fekete:A leírtak szerint te is ki fogtad, és nem is egyszer.
[ Szerkesztve ]
-
Joy001
tag
válasz chris0828 #11354 üzenetére
Nekem az ügyfélszolgálat azt mondta 3 napon belüli hibánál köteles vagyok visszavinni a készüléket. 3 napon belül nincs szervíz lehetőség.
Egyébként a hölgyek tök mindegy mit mondanak -nem beszélve arról, hogy egyik sem műszerész- 12 hónap jótállás törvény szerint megillet. Sztem vidd vissza a boltba. Ha nem hajlandóak cserélni, vagy visszaadni az árát írj a vásárlók könyvébe, hogy nyoma maradjon annak, hogy te bejelentetted a problémát. Az is elképzelhető, hogy semmi köze a hibának a frissítéshez.Egybéként az ilyennel miért trükköznél, kínlódnál?
[ Szerkesztve ]
-
Joy001
tag
C650-hez milyen Winchestert használtok?
-
Joy001
tag
Működik a több részre particionált meghajtó, folyamatosan így használom őket.
Engem is érdekelne milyen az a 2,5" meghajtó, ami bitóztos megy külső táp nélkül.
A jelenleg használt toshiba meghajtóm pl. (a nálam járt C650 típusok közül) van amelyik készülékkel külső táp nélkül probléma mentesen működött, és van amivel csak külön tápról táplálva megy (sajnos ilyen a jelenlegi is).Nem is értem, hogy lehet ekkora szórása a beépített nyákoknak.
[ Szerkesztve ]
-
Joy001
tag
-
Joy001
tag
Segítséget kaptam tőletek külső -USB-s- merev lemez ügyben a sam TV PVR-hez. Tapasztalatommal most én is igyekszem segíteni, ha valaki vásárlás előtt áll.
WD My Passport Essential SE USB3 típust akartam eredetileg venni, de magas ára, és egy kedvező vételi lehetőség miatt, végül Toshiba Store Alu II 640 (600) GB típust vettem.
A merev lemez terhelése csupán 500 mA. Külső táp csatlakozó nincs rajta, a tápfeszt az USB-n kersztül kapja, így nem megy, nem fogyaszt ha a TV ki van kapcsolva. Néhány alaklommal már vettem fel műsorokat a TV-ből, eddig egyetlen alkalommal sem "dobta le" a TV. A korábban használt USB-s lemezemet többször is.
Eddigi tapasztalatok alapján ajánlani tudom.
-
Joy001
tag
válasz soldi3r #12230 üzenetére
Sztem csak te értelmezed félre, de azért megpróbálom szájbarágósan.
Tehát, Toshiba Store Alu II 640 (600) GB USB-s külső merev lemez. C650-hez vettem PVR (műsorok felvételéhez), filmek, képek lejátszásához.
Külső táp csatlakozó nincs rajta, a tápfeszültség, és az adatátvitel is az USB-ről megy. Az áramfelvétele 500 mA.
Miután a tápfeszt az USB-ről kapja, a merev lemez nem megy (nem forog), ha a TV ki van kapcsolva (mivel a TV USB csatiján kikapcsolt állapotban nincs kint az 5V tápfesz).Néhány alaklommal már vettem fel műsorokat a TV-ből, eddig egyetlen alkalommal sem "dobta le" a TV. A korábban használt USB-s lemezemet többször is.
Eddigi tapasztalatok alapján ajánlani tudom.
-
Joy001
tag
Saját tapasztalatom van Sony márkánál távirányító csere ügyben.
Nekem a már több mint egy éves távirányítóját cserélték Sony tévémnek (a TV még garanciás volt). A pesti szervízvezető úr nagyon korrekt volt minden problémával kapcsolatban, amivel anno megkersetem.
A Samsung telefonos ügyfélszolgálata velem szemben is elutasító volt. Azt keresték, hogy nem lehet, úgy, hogy szakmailag lövése nem volt egyik ott ücsörgő személynek sem akikkel beszéltem néhány alkalommal, a frissen vásárolt TV hibáinak kapcsán.Következő TV-m (és minden más elektronikai készülék) biztos nem lesz Samsung.
-
Joy001
tag
Üdv. mindenkinek.
C650-es TV áramszünetet követően megbolondult.
Az ármszünet óta sem az EPG-ből, sem az antenna menüből időzített megtekintés nem működik. Állandóan az írja "A lefoglalt szám a korlátozáson kívül esik"Tapasztaltatok ilyet?
Előre is thx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App