Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Algieba: Algieba mint kreatív tornádó
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
válasz
szelidorzo #32613 üzenetére
értelek,de nekem nem eldobja,ott van a két kép csak nem rakja össze eggyé,a fullhd filmek röccenés nélkül mennek,azokkal semmi baj.
Számomra nem elfogadható hogy áram miatt nem rakná össze a két képet.
Hülyét kapok mert apám már ezzel öl 2 napja,hogy ugye megmondtam,hogy külső tápos vinyó kell ide.
Szerintetek ha youtube-ról szedek le tesztvideókat letöltés átkonvertálás mkv-be akkor megmarad a 3d jellege?
Mert akkor leszedek párat,csak azt nem értem,youtube-on nézem kék piros a kép picit eltolva,leszedem lekonvertálom és lesz belőle egymás meletti két kép.
Ha tudom hogy ezzel a 3dvel ennyi szopó van még le is beszélem apámat...szerk: estleg fw frissítés?
-
Tutu7030
veterán
válasz
szelidorzo #32613 üzenetére
Én mióta mvisszaraktam a d6570-re a 1016 fw-t, azóta stabil a hdd, nem kellett egyszer sem újra formáznom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Hardcore café
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honda topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
- Trollok komolyan
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest