Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- kenand: Star Wars KOTOR I és II Android és iOS ingyen + magyarítás felrakása
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mamu
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #62899 üzenetére
Látom! Megy rajta-rajtuk az adás.nem csak logó vagy fekete kép,hanem adás.Eddig digitálisan és analógon is.A nagyszobában digitálisan (box nélkül) ,a konyhában és a kisszobában analógon néztük.A tv-sek azt mondták nem állítottak el semmit.A tv-n nem lehet valamit állítani? És csak ez a három csatorna? A csomagban lévő összes adás be jön azon a frekvencián,csak ezek nem!
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
A beltérin (ha ezen a set top boxot érted) van adás. IGEN ,
Mi az , hogy van adás ? Kiírja vagy látod is ? Ha látod , akkor TV-d -nél van gond ... Eddig analóg módban tudtad venni , de már digitálisan nem ? A BOX-nak meg nem akadály a digitális szélessáv vétele .
[ Szerkesztve ]
-
mamu
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #62896 üzenetére
A beltérin (ha ezen a set top boxot érted) van adás.Mind a 3 AXN csatorna megy rajta. A tv-n nem megy, a digitálist nem találja,holott 3 nappal ezelőtt még volt.Elméletben semmi nem változott és mégis eltűnt a 3 csatorna a digitális adások közül,és semmi más.A tv eddig sem volt rá kötve a boxra,csak úgy volt,mert anélkül is lehetett nézni,csak az előfizetéshez kellett megvenni. És a box nem hdmi csak sima.(De ez nem fontos.) Tehát mindenhol van AXN adás,analógon és a boxon is (ami csak a próba kedvéért lett össze dugva a tv-vel),csak a tv digitális csatornáján nem találom a 3 külön frekvencián sugárzott AXN-eket.
-
válasz
_DiEGO_ #62896 üzenetére
MOD : akkor én értettem rosszul
Nincs beltérije hanem mint pl nekem a csillagpont vége direktben a tv-be megy, mert van benne dvb-c dekóder. Diginél is így van.Az hogy eltűnjön 3 csatorna...érdekes. Nekem a diginél amikor a központ bazirgálja a csatornákat a hang szokott eltűnni a HD adásokról, ami miatt a teljes csatorna felhozatalt újra kell programozni, ami miatt a favoritokat is újra kell állítaniHavi 1 alkalom.
[ Szerkesztve ]
-
_DiEGO_
őstag
OK
Kábel TV előfizetés ... Szolgáltató adta Beltérit , hogy ugye tudd venni az általuk küldött adatcsomagot , azaz amire előfizettél . Nos erre a BOX-re HDMI -n keresztűl megy a TV-re a kép és hang ...
Eddig előfizetés miatt tudtad fogni a 3db AXN csatornát , amit most egy ideje nem tudsz látni ... Ha a szolgáltató tuti adja neked az előfizetett csomagokat állításuk szerint , akkor marad az a lehetőség , hogy AXN sugárzásával van gond ... mert Beltérin ott a lógó , csak épp nincs műsorsugárzás ...
Ez esetben AXN a ludas , talán épp sztrájkolnakszóval , más valami ? amit nem jól értelmezek , van-e ?
-
_DiEGO_
őstag
Akkor most Kábel TV-n van előfizetésed rá , vagy MINDIG TV -in is ? Mert alapból MINDIG TV NEM adja , másik TV-n nekünk is MINDIG TV megyen , ha hiszed ha nem
Itt is helyi Kábel-TV van és Csillagpontos koax rendszerrel - egyéni csomagokkal , ki mire fizet elő ...
[ Szerkesztve ]
-
mamu
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #62888 üzenetére
Ez egy helyi kábel tv (Oritel) szolgáltató és már berendezkedtek a digitális tv-re.Most a váltás után (a digitális átállás) már úgy adták ki a csatorna beállításokat,hogy ki mondottan dvb-c tv-re is.(Eddig is doboz nélkül néztem a tv-t. Az a dvd felvevőbe volt dugva,de ez most mellékes.A tv direktbe ment a fő antennáról.)
"Amennyiben Ön DVB-C szabványt támogató TV készüléken, dekóder közbeiktatása nélkül nézte a kínálatot, úgy kérjük a hátoldalon található paraméter-táblázat alapján hangolja be ismét készülékét! Figyelem: nem biztos, hogy az Ön televíziókészüléke minden műsort megtalál automatikus keresési módban. Lehet, hogy szükség lesz a kézi hangolásra is!"
Eddig ment is az AXN,de most valamelyik nap eltűnt.Felhívtam a kábeleseket azt mondták,ők nem állítottak el semmit,a tv-n mennie kellene a csatornának.De eltűnt és CSAK ez a 3 csatorna! Minden más jön a tv-n. A 3 csatorna 3 különböző frekvencián van,kizárt,hogy egyet sem talál. Nem akarok vitatkozni,hiszen örülök,hogy foglalkozol velem,de én úgy éreztem,hogy érthetően írtam.Bocs,ha össze zavartalak. ÁÁÁÁ már én is belezavarodok!
-
_DiEGO_
őstag
A beltéri után a TV csak egy MONITOR (kijelző) szerepét tölti be ! Nincs félreértés ...
TV max földi digitális adást vesz ... MINDIG TV -t , az meg ugye nem Kábel TV
Akkor fogalmazz tisztán érthetően , mert eléggé zavaros amit írsz ...
Vagy TE úgy gondolod , hogy BOXOT megkerülve bedugod TV-be koaxot és ugyanazokat tudod fogni ?
Szolgáltató sem hülye ...[ Szerkesztve ]
-
mamu
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #62885 üzenetére
Félre értettél! A boxon van AXN,mind a 3. A tv-n nem jön be,eddig volt de egyszer csak eltűnt és nem találom sehol,semmilyen kereséssel.Elő van rá fizetve. A kábel tévések azt mondják,hogy meg kell,hogy legyen,de a tv nem találja.Analógon van,boxon van,tv-n a digitális adások közt nincs,ahol eddig volt.A boxom nem szuperál csak néha jó,azért nem azon nézném,hanem a tv-n,ahol eddig is.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
válasz
nightshadow #62884 üzenetére
Szia! Köszönöm szépen, meg nézem mind a két típust!
-
_DiEGO_
őstag
Na az akkor tényleg nyerő - szolgáltatót ne hagyd , addig csesztesd őket , míg nem tesznek valamit , mert vagy van , vagy nincs szolgáltatás ... ne hagyd magad .
De azért : beltérit resetelted már ? Nyomva kell tartani míg nem indul ujra az egész ... ekkor ujra csatlakozik minden .
Jah és plusz egy kérdés , ugyen nem egy másik beltérivel próbálkozol ?mert nem fog menni ...
csak a hozzáadottal az van beregisztrálva szolgáltatónál .
-
nightshadow
veterán
válasz
Tamás34 #62880 üzenetére
40F6400 [link] vagy 40F6500 [link]
F6500 vs. F6400:
- CMR 400Hz (ez nem tudom, hogy gyakorlatban észrevehető az F6400 CMR 200Hz-hez képest), a 3D viszont jobb volt az elmúlt két évben 6500/6800-as készülékeken, mint 6500 alattiakban.
- szatellit tuner (DVB-S)
- Smart vezérlésben vannak extrák
- anyaghasználat igényesebb (krómezüst, szemben a fekete F6400-el)
- F6500-től 3 év garancia, ha hivatalos garanciásat veszel, ez alatt csak 2 év+ volt egy Samsung szervizes fórumozó, ő írta, hogy a belső alkatrészekben is van egy ugrás a 6500-től, úgy fogalmazott, hogy: "A 6500 alatti modellekben a panel alkatrész felépítése sokkal hiányosabb." Gondolom ezzel is összefügg, hogy az F6500-től már 3év gari van a készülékekre, míg az ez alattiakra csak 2 év.
-
mamu
csendes tag
válasz
kecsawi #62877 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom ez mennyire válna be,mert tudtommal ilyenkor minden elállítódik és,ha nem jó kezdhetem előröl! Jó lenne tudni egy fix országot,ami biztos!
_DiEGO_
Előfizetésem van,azért vagyok dühös,hogy nem jön be! AXN HD nincs,mert a szolgáltatónál nincs ilyen,de a másik 3-nak digitálison is jönnie kellene.Eddig volt,csak egyik napról a másikra nem csak,hogy nincs adás,de nincs meg a csatorna sem!Tutu7030
Sajna mindenki Digis vagy T-home-os lett vagy dobozon keresztül nézik,mert régi tv-jük van![ Szerkesztve ]
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni kb. 120-130.000Ft-ért Samsung TV -t, LG-ről váltanék mert az IPS kijelző nagyon gáz, a sötét jeleneteknél szürke a kép ami számomra elég zavaró! Minimum 100cm legyen a kijelző, 3D, Wifi, Smart is fontos! Melyik típust ajánljátok?
Köszönöm!
-
Tutu7030
veterán
Nincs az ismeretségi körödben másnak is ilyen tv? Ha nála bejönnek a csatornák, akkor pendrivera mentse le (hangerő le után kb 10 mp-ig az enter/ok gombot nyomni), majd ugyanígy feltölteni a te készülékedre. Vagy pedig a hiányzó csatornák pontos vételi adatait megtudni, majd csatornaszerkesztővel hozzáadni manuálisan, és ezt feltölteni a tv-re.
-
mamu
csendes tag
válasz
_DiEGO_ #62875 üzenetére
Sajnos ,mint írtam,megpróbáltam az összes keresési lehetőséget! Az analógon meg is találta,de a digitálison nem! A settop boxban meg van,a tv-n nincs! 3 különböző frekvencián vannak,tehát nem hagyhatta ki őket,mert legalább az egyiket meg kellett volna találnia.A kábel tv-és azt mondta,hogy ott kell lennie,de nincs!
-
mamu
csendes tag
Neki futok még egyszer,hátha találkozott már valaki ilyen problémával!
Sziasztok! Kérdezném a nálam okosabbakat! Van egy samsung LE32b650-es tv-nk,és egyik napról a másikra eltűntek csatornák róla.Konkrétan a probléma az,hogy az AXN, AXN WHITE és BLACK eltűnt,a szolgáltató szerint ott van az csak én vagyok a hülye. A szolgáltató helyi kábel tv. A csomagban lévő összes csatorna bejön kivéve a 3 AXN.Digitális adásról van szó,próbáltam kézi beállítással,teljes keresés,gyors kereséssel és egyszerűen nincs meg! Van ötlet,hogy mit tudnék csinálni? Már teljesen belegárgyultam! 3 napja tökölök vele,újra programozom az a nyomorult tv-t,beállítgatom a sorrendet és kezdem előröl mert még egyszer megpróbálom és felülírja az egészet ! A3 csatorna 3 különböző frekvencián van.Azért nem is értem,hogy lehet,hogy csak ez a 3 csatorna nincs meg! Az egyik a 282Mhz a másik az az 250Mhz a harmadik meg 290Mhz.De az összes csatorna ezeken a frekvenciákon van és azok bejönnek.
És ehhez egy kis kiegészítés: a settop boxban és az analóg csatornán meg van a 3 AXN,csak a digitális műsorok közt nem jelenik meg.Találkozott már valaki ilyennel és ha igen,mi a megoldás?Előre is köszönöm a válaszokat!
-
válasz
Attika82 #62871 üzenetére
Miből gondolod h pont a típushoz ért mindenki? Hogy aki ért hozzá nem siklott el véletlenül a kérdés felett? Vagy csak szimplán hogy ilyen szépen megfogalmazott nyomatékosítás után a meginduló langyos vizelettel a lábuk szárán rohanni fog bárki is megoldani a problémát?
-
Attika82
csendes tag
Senki nincs aki egy rohadt panel beállítást tudna küldeni ue40es6100 tv-hez. Mindenki olyan nagy tv guru, mégis akinek segítségre lenne szüksége nem kap semmit. Google sem tudott segíteni.
-
Vojko.A.
újonc
Koszonom a valaszt de sajnalatos modon nem kaptam az uzletekben M4 X L12 es csavarokat. Lehetseges lenne egy magyar telefonszamon megrendelnem a magyar Samsung kirendeltsegtol, vagy egy kulfoldi site-on kell
?
-
T_Stark
őstag
Rákerestem erre a Varta elemre amit 580-ért adtak ma, és árgépen 200 Ft-ért is van.
Szóval a k.. anyjukat
Csak a szállítás + egy ezres. -
-
T_Stark
őstag
válasz
Flashget #62862 üzenetére
Én még csak egy filmet néztem meg vele, meg pár 3D demo-t, meg belenéztem ebbe-abba, kb összesen ha 3 órát ment a szemüveg, és már azt jelzi hogy félig van az elem. Vagy nagyon gyorsan merül, vagy nem jól jelzi ki a TV, majd kiderül.
Láttam Én is olcsóbban is, csak az nekem messze van, ha meg rendelem, kiszállítva már ott vagyok árban mintha megvenném itt. A tölthető szemüveg lenne itt a legjobb megoldás, legalább 1 darabot be kéne szerezni.
-
Flashget
félisten
válasz
T_Stark #62858 üzenetére
mert nem lesz olcsó bele mindig elemeket venni
2012 február végén vettem a D6500-at. Hozzá kaptam 4db szemöveget amikben gomb elem van. És mind működik még.
egyébként a vietnámi csávó 100-200 Ft körül árulja Kispesti piacon
1x vettem alaplaphoz és még 4 évig ment benne amíg nem váltottam platformot.
-
Flashget
félisten
válasz
Markizmark #62846 üzenetére
Ez már tisztázva lett a múltkor.
D szériás tévén csak azt lehet nézni amiről vesz fel az ember. Bármelyik csatornára (közte az azonos frekin lévőre) sem tud átkapcsolni. Digikábelem van.
F szérián működik a dolog.
Vagy ahogy Nightshadow írta dupla tuneres tévén mint az F7000/8000 és a H6500. -
-
T_Stark
őstag
Elgondolkodtam rajta hogy kellene venni valami tölthető szemüveget az F6500-hoz, mert nem lesz olcsó bele mindig elemeket venni. Valaki használ hozzá olyat? Hol érdemes venni ha olcsón meg akarom úszni?
-
csab2
veterán
válasz
Atomantiii #62844 üzenetére
Ezt értem, de nálam nem működik. Ha át akarok váltani másik csatornára kiírja, hogy ok, de akkor leállítja a felvételt.
Ha jól értem, akkor ez a UPC Direct esetén nem működik, mert minden csatorna kódolt (leszámítva a szabadon figható szláv szutykokat).
[ Szerkesztve ]
-
nagysandor79
aktív tag
sziasztok. szerintetek egy ilyen mikro hifit Samsung MM-C430D összelehet kötni es6100 tv-vel? (és ha igen milyen kábellel ?
-
-
Sziasztok!
Tudom hogy nem a legmegfelelőbb topic, de gyanúzok hogy itt több a naprakész infó.
Mennyiért lehet eladni most egy december utolsó hetében vásárolt Samsung UE40F6500 tv-t 2 távigazgatóval és két szemüveggel? Számla előkeríthető, doboza megvan. -
Markizmark
addikt
válasz
Vojko.A. #62850 üzenetére
Lehet venni szerintem barkácsboltban is. Nálam is elkeveredett 2 költözéskor, de nagy szerencsémre az éppen itt dolgozó asztalosnak volt 2 majdnem pontosan ugyanilyen csavarja. Kicsit hosszabb volt az övé, de tökéletesen passzolt a lyukba. Persze mire összeraktam a tv-t addig meglett a 2 csavargó is ...
Szóval szerintem lehet venni külön, de vigyél magaddal egyet (ha van) mintának, mert ezek első alkalommal maguknak vágják ki az utat szóval stimmelnie kell az újaknak is. -
Vojko.A.
újonc
Sziasztok!
Erdeklodnek, hogy van e mod arra, hogy csavarokat rendeljek a Samsung allo uveg tv allvanyhoz, mert koltozeskor elkallodot es , ha igen milyen telefonszamon illetve hol tudok rendelni?
A valaszokat elore is koszonom.
Tovabbi szep napot!
[ Szerkesztve ]
-
nightshadow
veterán
vebbful, Tegla80
Kösz az infót, ezt nem tudtam.
-
doc
nagyúr
válasz
Markizmark #62846 üzenetére
igy van, meg pontosabban a kodolt csatornak okozzak a problemat
tehat egy adott frekin levo masik adot lehet nezni kozben, de csak akkor ha nem kodolt mindketto -
Tegla80
addikt
válasz
nightshadow #62845 üzenetére
Szia
Nalam is megy 1tuner en a csativaltas azonos frekin levoknel.(videki szolg. )
Nalunk 5-8 csati jon igy,ezert En spec jol elvagyok kozben.
(Film,hir,sport,,termeszet,rajzfilm, stb szerint van csoportositva is,igy tenyleg korrekt .) -
Markizmark
addikt
válasz
nightshadow #62845 üzenetére
Nem.
Ha ugyanazon a frekin van mindkettő akkor át tud kapcsolni 1 tuneressel is. Csatornalista beszürkíti azt amelyikre nem lehet átkapcsolni. Akkor van gond, ha kártyával van oldva a kódolás, mert nálam pl alapból olyan CI modul van ami egyszerre csak egy csatornát tud nyitni, de lehet kapni párezerért olyan modult ami egyszerre kettőt is tud nyitni. Pl a diginél asszem simán lehet nézni mást 1 tunerrel is, ha egyezik a freki, mert ott nincs kártya.
-
csab2
veterán
Többen is írtátok, hogy egy adás felvétele közben lehet másik csatornát nézni. Nálam ez nem működik. A csatornalistában különböző színnel mutatja a csatonákat, tehát elvileg működnie kellene szerintem, azonban ha át akarok váltani, mindig jön a szokásos felvétel megállásra figyelmeztető szöveg.
ES6560-as TV-ről van szó, a beépített sat tunert használom, UPCD-es kártyával. Lehet, hogy a modul nem támogatja ezt a szolgáltatást? Vagy ez független a modultól? -
Attika82
csendes tag
Sziasztok. Segítséget kérnék samu ue 40es 6100 típusú tv-m szervíz menüjében unokaöcsém elállította a panel type-ot. Működik de jó lenne vissza állítani gyárira, amire viszont nem emlékszik.
-
jukeboxx
csendes tag
válasz
Flashget #62827 üzenetére
No kérem szépen Samsungék nem csak ezzel késtek el!
Azt hittem azért nincs angry birds a h8000 ben mert lefelejtették a kamerát....NEEEEEM
Ma megtudtam AZ ÚJ SMART HUB ra még a mérnökök nem fejlesztették ki!
Ez volt a válaszuk természetesen nem akarnak butaságot mondani hogy mikor lesz vagy hogy lesz e egyáltalán az új smart tv-k en angry birds játék!
Tehát aki most készül az es f szériás tv-t cserélni és csípte a játékot ne tegye -
Flashget
félisten
valós 100Hz tévéken az inputlag 40-től felfelé van..a tiédnek is asszem game modban 43ms
és 30 alatti érték a jó.
beraktam pár napja a méregdrága tévé inputlag értékét..tökéletesen nem felel meg játékhoz.
én az online fps, szimulátorokra értem..az hogy valaki ps vagy más konzolon játszik maga ellen valszeg észre sem veszi. -
szegto
senior tag
Üdv.
Érdeklődnék, hogy tud valaki olyan Samsung TV-t ajánlani ami esetleg számítógéppel összekötve játékokhoz is jó?
A mostanin nagy az input lag, igy játékoknál mintha lassított felvétel lenne.
Gondolkoztam egy új beszerzésén mivel már úgy sem mai darab a mostani.
101 vagy 106 centiset....
Kb 150 a keret amit rászánnék, nem nagyon tudom mit lehet ebből kihozni, vagy hogy miket nézzek a paraméteker között hogy minél jobb legyen géphez.
Előre is köszi..
Üdv -
Flashget
félisten
Vélemény: mi a baj a smart rendszerekkel?
egyetértek az 1.-es hsz írójával.
-
Kertor
csendes tag
F6100 input lag-járól van valami info? Mert az elődjének az eh6030-nak nagyon magas volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest