Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
jukeboxx
csendes tag
válasz Csekusz #39986 üzenetére
Szia csekusz!
Ez a felhősödés nálam is van 46es6710.
Régebben 40d5000 em volt és a képminőséget tekintve nem nagy különbséget látok én sem.
pedig a es6710 est tavaj nyáron 3száz felett vettem. Szeretnék venni egy 46es7000 tv-t.
de most néztem a 6800 ugyan az csak nincs hangvezérlés és kamera.(és a külső káva más)90 ezerrel olcsóbban.
Kérdésem az lenne hasznát tudod venni a hangvezérlésnek és ennek a kézi vezérlésnek?
Rendesen működik a dolog.Tavaly még a magyar nyelvet nem ismerte.2013 ra kitalálták már a frissítést?Hogy lehessen Magyar nyelven vezérelni?
Ui ezen az 55es6100 én is gondolkozom. mert ugye ez a 200 vagy 400Mh meg ez a mickro diming vagy mi nem látom semmi értelmét.Azt hittem ez a felhősödés csak az én balszerencsém.Ha a 46es7000 nél döntök lehet hogy 360 ért megint fehér felhős lesz a tv-m?Ez gáz szerintem...... -
jukeboxx
csendes tag
válasz meganorbi #41176 üzenetére
Ma elvitték a 46es6710 esem.
Igen minimum ami lesz az egy 46es7000.
Nézegetem az árakat a 46es7000 most 359 magyar gyártói garival be lehet regisztrálni + 1 év garira ezt tettem az előzővel is küldtek prémium kártyát.
Mi a véleményetek a outletes TV-k kel ?Valaki vásárolt már ilyen helyen?Itt csak 6 hónap garit vállal az outlet áruház. De itt a tv-k 60-80 ezerrel olcsóbbak.Valahogy nem merek belevágni egy ilyen outletes dologba.Kérem ha valakinek van tapasztalata,véleménye írja meg nekem.Köszönettel jukebox
[/I[ Szerkesztve ]
-
jukeboxx
csendes tag
válasz patakidr #41345 üzenetére
Szia én is most készülök tv-t venni 46es7000 .ez előtt 46es6710 volt és felhős volt de csa a div x filmeknél HD filmnél nem.Szerinted a vétel előtt kipróbálom azt engedik az üzletben?Nem merek megint ilyen ingyen kiszállításost venni.(csak személyes átvétel) Az előző tv-t webáruházból hozták .
[ Szerkesztve ]
-
jukeboxx
csendes tag
válasz LordAxwell #43734 üzenetére
Szia ez van nálam is 46es7000 tv-n tuti a szerverükkel van baj. Szólj légyszi ha a helyzet változott nálatok köszi üdv Tibi
-
jukeboxx
csendes tag
Sziasztok!
Eddig ES szériás samsungot használtunk ithon.
Most készülök új tv-t venni az F szériából.
Ennél a szériánál is fent áll a felhősödés veszélye?
Ezúton is szeretném kérni akiknek f8000 készüléke van kérem írja meg véleményét nekem a tv-ről. -
jukeboxx
csendes tag
Sziasztok.
Samsung F szériás led tv nél meg lehet nézni hány órát üzemelt?
Egy kiállított példányon töröm a fejem elég nagy kedvezményt adnak.
De sajnos ugye nem tudni mióta áll a polcon bekapcsolva a készülék....
Van ilyen funkció a tévén? És egy távirányítóval elő lehet hozni?[ Szerkesztve ]
-
jukeboxx
csendes tag
Sziasztok Adott egy kb 3.5x3.5 méteres rész a nappaliban ahol a tv van.
kb 3 hete szemezek a samu 65f8000 tv-vel .
De most látom hogy előrendelhető az mm-ben a 55hu8500 uhd tv.
Érdemesebb lenne a kisebb 55" de korszerűbb tv-t választani? -
jukeboxx
csendes tag
Tegnap a 15% akciónak köszönhetően megtudtam rendelni az mm-ből a 65f8000 .
Ma meg is hozták nemsokára csomagoljuk ki
És ezt tuti be lehet regisztrálni sőtt lényegesen olcsóbb volt így mint egy ismeretlen webáruházból[ Szerkesztve ]
-
jukeboxx
csendes tag
-
jukeboxx
csendes tag
Tisztel Fórumtársak!
Tv vásárlási tapasztalataimat osztanám meg .
Elsőként egy f8000 tv-t vásároltunk az én hanyagságom miatt keveset tájékozódtam a típusról mielőtt megvettem.Mint később itt a fórumon kiderült hiába csúcskészülék felhő és csíkos volt a képe.
Szerencsére webes vásárlás volt ezért 8 napig vissza tudtam vinni.1 hét hezitálás után tegnap vásároltunk egy 55h8000 készüléket nagyon új modell kiindulva hogy volt már es7000 f8000 készülék elmentem személyesen megvásárolni 1 db volt a boltban becsomagoltuk hazahoztuk ithon beállítás közben döbbentünk rá hogy 2014 ben a samsung nem rakott kamerát a tv készülékbe.Telefonálgatások után az ügyintézők 1 része azt mondta lehet hozzá venni + 30000ft ért kamerát.(ami mozgás vezérlést tudja)
Ma visszavittem és elhoztunk egy hu8500 tv-t.
Mindenkinek csak azt javaslom tv vásárlás előtt legyen sokkal körültekintőbb mint én!
Ami számomra furcsa 2 évig a 7-8 szériában volt kamera a Lányom imádta a kézzel irányított játékokat.
2014 ben nem hogy fejlődne a technika hanem megítélésem szerint visszafelé fejlődik sajnos.
Vagy azt szeretnék hogy többen a méregdrága modellt vegyék??!! -
jukeboxx
csendes tag
válasz Flashget #62827 üzenetére
No kérem szépen Samsungék nem csak ezzel késtek el!
Azt hittem azért nincs angry birds a h8000 ben mert lefelejtették a kamerát....NEEEEEM
Ma megtudtam AZ ÚJ SMART HUB ra még a mérnökök nem fejlesztették ki!
Ez volt a válaszuk természetesen nem akarnak butaságot mondani hogy mikor lesz vagy hogy lesz e egyáltalán az új smart tv-k en angry birds játék!
Tehát aki most készül az es f szériás tv-t cserélni és csípte a játékot ne tegye -
jukeboxx
csendes tag
Üdv Fórumtársak.
A következő kérdéssel fordulok hozzátok .
Adott egy 2.0ás 2.5" merevlemez .Eddig gond nélkül le tudtam játszani az sd ,hd, fullhd tartalmakat róla az es7000 samsung tv-n.
1 hete van rákötve ugyan az a merevlemez ugyan azokkal a tartalmakkal Filmek Zenék koncertek stb..
Egy új hu8500 tv re és a hang akad .Nem minden tartalomnál hanem véletlenszerűen .
A hang optikai kábellel van szintén összekötve az erősítővel mint az előző tv.
Mitől lehet hogy akad a hang? Hiányzik valami kodek a tv-ről?Aki jártas az e féle tudományokban kérem írjon.
Előre is köszönöm. -
jukeboxx
csendes tag
válasz Akidobos74 #64515 üzenetére
Szia ugyan ezzel a problémával küzdök hetek óta egy 55hu8500 tv vel.
Megnéznéd hogy a you tube on is akad neked a hang? nekem újabban ott is.
2 szerelést végzik rajta de most a szervizben . -
jukeboxx
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg meg tudná mondani hogy kell restartot csinálni samsung led tv-n?
Van már valakinek tapasztalata új uhd samsung tv-vel?[ Szerkesztve ]
-
jukeboxx
csendes tag
Köszi a választ nézd már meg nekem légy szíves hogy külső merevlemezről akad e a lejátszott videok hangja.
És a joutube ot is nézd meg légyszi. előre is köszi.ha külső eszközt csatlakoztatok pl t-home beltri akkor is akad a hang.igazából arra lennék kíváncsi hogy más hu széria is ilyen vagy csak én fogtam ki egy selejtes példányt.
a hang véletlenszerű akadásával nem tud mit kezdeni a samsung 2x volt szervizben és lepattintanak .
Már nem tudom kihez mihez forduljak nagyon átrázva érzem magam .Most azt várják hogy vigyek be 2-3 filmet a szervizbe és elküldik kóreába azt mondták erre kíváncsiak.Szerintem csak oltogatnak és húzzák az időt.[ Szerkesztve ]
-
jukeboxx
csendes tag
első körben a one connect boxot amihez lehet csatlakoztatni az eszközöket fogtam meg és a merevlemezem .
Besétáltam egy mm-be ott jó volt a lejátszás . de csak néhány percig teszteltem.
az én one connect boxom al szintén ott is akadt a hang.
Ezért kértem elsősorban annak a cseréjét .azt ki is jöttek kicserélni de sajnos nem változott ithon a jelenség.
2 körben elvitték a tv-t 2 hét után szóltam nekik észlelik e a hibát azt mondták igen .Kezdődött a Vb és haza hozattam a tv-t . Azóta 2 hét telt el ma kaptam ezt a kóreás választ. hogy hétfőn vigyek be 2 filmemet.
én ezt nevetségesnek találom!
Várom a véleményeket hozzászólásokat.
Ezért vesz az ember drágábban Magyar garis tv-t????[ Szerkesztve ]
-
jukeboxx
csendes tag
válasz jukeboxx #65803 üzenetére
Felhívtam a Kecskeméti mm ot. Meg kérdeztem hogy az ottani kiállított hu8500 tv-n mennyi helyet foglal a rendszer 4.62gb ból 2.2gb ot. nálam ithon 492mb a rendszer úgy hogy fel van telepítve az összes gyári apps.
és a legújabb frissítést mutatja "1130" amikor be lett kapcsolva először a tv jól emlékeztem én hogy fél órán keresztül töltötte le a 2 gb ot .de ez eltűnt a tv ről. Remélem egy factori reset után újra tudom kezdeni a telepítést. és ha akkor is eltűnik tuti hogy tv rendszerével van baj.... -
jukeboxx
csendes tag
válasz jukeboxx #65806 üzenetére
Az a szomorú hogy jelzem: 1x volt kint szerelő és 2 hetet tesztelték a tv-t a BP Oktogon samsung szervizben!
2 hét tesztelés után kértem vissza tv-t ! 2 hét után felhívnak és arra kérnek vigyek be a merevlemezemről 2 filmet amit el tudnak küldeni Kóreába Az embernek saját magának kell rájönni az esetleges hibákra?
Szerintem a hiányzó 1.5GB ban lennének a kodekek stb... ezért akad külső forrásról minden!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest