- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
őstag
válasz
gab1ka #160363 üzenetére
Volt reset, valami mélyebbet is csinált a Samsung support távolról, de sajna ugyanaz.
Amióta rákötöttem a PS5-öt van ez az őrületaz elején próbáltam saját kútfőből megoldani, aztán gondoltam hátha valami speckó beállítás vagy valami van ami okozza ahogy láttam többen is belefutottak már, de ahogy olvastam sok embernek sok megoldása született rá, talán a pcb csere amit többen is írtak, reméljük hamar eljutunk oda és az tényleg segít, mert amúgy szép képe van a TV-nek, pedig eddig LG oled-jeim voltak/van is 2 darab másik szobákban
alaves: Igen 2000-es utsó fw. Csináltam én is egyet, meg a nőci is, elég tanácstalan volt, mondjuk valóban spéci hiba
Reméljük az megoldja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest