Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Érdeklődnék, hogy a QE65QN90C VA vagy IPS panelos? Rtings és displayspec IPS-t hoz rá, Samsung cseten azt írták VA. Mi az igazság?
Valamint a QE65QN85C? Erre meg VA-t hoz.
Tavaly úgy emlékszem a 85B volt IPS a 90B pedig VA -
francz'70
senior tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Egyébként a korábban említett TCL -nél divatos dolog 2 távirányítót adni a TV -hez. Egy nagyobbat és egy egyszerűbbet. Én is csíptem volna, ha a Samsung ilyen nagyvonalú, és magam dönthetem el, hogy a pár gombos távirányítót szeretném -e használni.
Anno pedig ilyen nagyvonalú volt
Még megvan a 9 éves H6500 as tv-m amihez 2db távirányító járt, egy smart (fényegér) és egy hagyományos, használatban is van a mai napig mindkettő. -
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Általában így néznek ki.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Jah az király. Én is gondolkoztam abból egy nagy készleten, de igazából annyi szerszámom van - köztük sok elég jó minőség -, hogy nem igazán érte meg nekem. Egyébként jól jön otthon, az biztos.
-
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Egyébként a korábban említett TCL -nél divatos dolog 2 távirányítót adni a TV -hez. Egy nagyobbat és egy egyszerűbbet. Én is csíptem volna, ha a Samsung ilyen nagyvonalú, és magam dönthetem el, hogy a pár gombos távirányítót szeretném -e használni.
Nem nagy dolog egy távirányító tisztítása. Úgy látom a videóban csavarhúzóval segít rá, de azzal azért óvatosan, mert könnyen ki lehet törni a műanyag illesztésből. Vannak kisebb javítókészletek, ami ilyenkor (is) jól jön. Nyilván egy távirányító miatt nem éri meg beruházni, de amúgy más esetben is jól jöhet. Pl. OBI -ban is lehet venni megfelelő célszerszámokból álló készletet.
#158490:
Azt a TV -t konkrétan nem ismerem, de általában az FW update nem szokott ebbe belenyúlni. -
-
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Én is arra gyanakszom.
Főleg úgy, hogy egy régebbi távkapcsoló is használatban volt (korábbi Samsung TV-é) amivel használható és abból ki is vettem az elemet és eltettem.
Most csak a gyári távkapcsoló van az asztalon és szerintem már nem fog bekapcsolni csak úgy a TV, ha mégis akkor szét kapom és kitisztítom.
Esetleg egy szétszedési útmutató van valahol a távkapcsolóhoz? (csavart nem láttam benne az elemek alatt)Ilyen távkapcsoló találtam is
[Szétszedés/tisztítás] -
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Akkor valószínű a távirányító lesz a ludas. Jó esetben a pucolás segíteni fog. Rossz esetben egy új távirányító kell.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Nincs valami rákötve a TV -re? Külső eszközök csinálhatnak ilyet. Pl. játékkonzol.
Én amúgy biztos frissíteném...de ha egyik jelenség sem okozza a bekapcsolást és nincs erre automata mód sem, akkor lehet szét kellene kapni a távirányítót és kitisztítani. Utóbbira is elég nagy az esély.
-
Celtis
veterán
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Szerintem a táv hülyéskedik. Többféle módon is ellenőrizheted. pl.
- vedd ki ideiglenesen a távirányítóból az elemet.
- amikor villog a tv-n a LED, a telefon kamerájával nézd meg a távirányító orrát. Ha az ad, akkor látod a villogását a kijelzőn. -
Vhiktor
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Én hívnám Warrenéket
-
Sziasztok,
Van a családba egy régebbi Samsung FHD 3D LED TV (UE40F6100AW) ami a következőket produkálja és eléggé zavaró.
Éjjel 2x bekapcsolt magától 2 különböző időpontba.Ma délután ismét bekapcsolt 1x automatán és felvettem, mert a "sensor" is érdekesen villog és kikapcsoltam, majd még egy darabig villogott.
Valaki tapasztalt már hasonlót?Mi lehet a gond vele?
Távkapcsoló bekapcsoló gombja nem szorul, nem piszkos/nem poros... (nem szorul)
A TV mikor meg lett vége (boltba újként), azóta csak használva van, FW Update nem volt rajta.
Esetleg azt megnézhetem és Updatelhetem ha számít valamit (szerintem nem)Ha ezzel menjek másik topikba, akkor írjátok meg légyszi.
-
Bandeee82
tag
válasz
Piftuka
üzenetére
Már az sokat elmond a két cégről, hogy sehol senki nem vállalja a nevét. Ha hivod a Samsung ügyfélszolgálatot, akkor az ügyintéző keresztnevet mond. Emailben kivárják a 30 napot a válasszal, az aláírás név nélkül van persze. Ha a szervizből hívnak, nem mutatkoznak be, ha a központi számukat hivod, ott sem. Ja és a szerviz egy mobilról hív, nek pedig a központi számról, nehogy maradjon nyoma a hívásnak, mert ugye azt rögzíteni kéne...
A MediaMarkt ennek az ellenkezője, mindenki rövid időn belül hív, ír, válaszol és névvel! -
-
Celtis
veterán
válasz
uffneked
üzenetére
Hát ez az. Milyen alapon?
Itt a sztori -
uffneked
aktív tag
válasz
lala666
üzenetére
iPhone SE, ezt látom konkrétan: [kép]
Számlát megnézem majd este, de nem rémlik hogy ráírták volna hogy bemutató darab.szerk: azt mondta a helyi eladó srác, hogy legutóbb 2 darabot kaptak nagyjából 2 hónapja, a másikat eladták, ez azóta van kiállítva.
Mivel “felső soros”, nyitvatartási időben folyamatosan mennie kellett, kivéve az időzített automata leállásokat 2 ciklus között. -
Bandeee82
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Na, ott tartunk, hogy a Samsung letolta a felelősséget az Oktogon Szervizre, nekik kellene kártalanítaniuk, amit nem nagyon akarnak. Próbáltak valami többszöri javítás utáni csere mutyi TV ügyletbe belevinni, de kijelentettem, hogy nem, kérem a pénzt! A vezetőségnek meg kell beszélni, ezt mondták erre. Mondtam, hogy nincs mit beszélni, fizessenek, a törvény rájuk is vonatkozik. Plusz mondtam, ha nem fizetnek, sokkal többet buknak majd, mint a TV ára. Erre megemlítette, hogy sokan szoktak fenyegetőzni, hogy felgyújtják a készüléket az épület előtt, stb
Én nem teszek ilyet... Ja meg a legjobb, érzelmi zsarolás, hogy ha fizetniük kell, akkor kollégát kell kirúgni, stb... Persze egy TV miatt.Rákérdeztem, hogy akkor mondják el mi történt a TV-vel, ki tette tönkre, miért akarták rám kenni, de persze ezt nem tudja.
Na most itt tartok, remélem a héten megkapom a pénzem és vehetek egy másik márkát, Samsungot meg ezt a szervizt meg örökre el kell kerülni.
-
stereofan
tag
kedves fórumozók,
tv cserében gondolkozom és eddig hű voltam a samsung márkához (H6400/JU5800/MU7002).
kiszemelt eddig egy 65"-os QN készülék lett volna.
nemrég olvastam itt, hogy sajnos már nem játszik a felvétel funkció az újabb modelleken, amit eddig igen sokat használtam/használok.
valamint a (lehetséges) minőségi panaszok jellemző ügyintézése is igen riasztó számomra az olvasottak szerint.helyette egy lg oled-re gondoltam, amiről olvastam már itt is.
ha csak a media markt jöhet szóba, illetve a méret 65", akkor ez jó választás lehet?OLED65C21LA
szerk.: most látom ez nincs készleten.
esetleg ez is megfelelő?
más típust ajánlást is szívesen fogadok, de csak a média markt jöhet szóba.
köszönöm!

-
válasz
uffneked
üzenetére
Igazából teljesen mindegy, hogy ~216 napig ment napi 12 órában (nyitvatartási időben), vagy ~108 napig napi 24 órában. A 2600 óra üzemidő az 2600 óra üzemidő. Nem?
Árukereső 2023. február végétől tartja nyilván ennek a TV-nek az árát, így az sejthető, hogy maximum azóta volt kiállítva.
-
uffneked
aktív tag
válasz
istvankeresz
üzenetére
Köszi!
Hát, ez nem 2 hónap volt, 2600 órát ment eddig.
Az a nyitvatartással számolva ~10 hónap. Mindegy, a teszteket végigfuttatom rajta ma este. -
uffneked
aktív tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Elhoztam végül a boltból egy kiállított QN91A-t. Korbetelefonaltam minden üzletet ahol készlet volt, aki felvette, mind azt mondta hogy csak bemutató darabja van már.
Tudok esetleg üzemórát nézni, vagy van bejáratott LED tesztelős folyamat? Elvileg 2 hónapig volt kiállítva.
Ugye így nincsen 14 nap elállásom, csak ez a 3 napos “ha hibás, visszavesszük”. Meg a 3 év gari…Én inkább sportolásra használom az órát, mint “okoskodni”. 2 garmint is vettem használtan, kéz alól, mindkettő hibátlanul működik, flottul megy a hardver/szoftver, kommunikál amivel/amikor kell. Előtte a Suunto óraügyileg jó volt, de az ökoszisztéma mögötte botrány kiforratlan.
Meg van a haver, aki az amazfit stratosokat cserélgeti 8-12 havonta mert beázott az uszodában. És ha éppen működik, akkor is olyan activityket produkál, hogy straván kapásból jelentik a GPS laggok miatt, én meg küldöm a kardiológiára a pulzusadatok miatt.
-
pube111
senior tag
Üdv 55 colos tv-t szeretnék venni, de sehol sem találom, hogy melyikben van felvétel, műsor megállítás funkció. Ez már megszűnt?
Egy régi F6400-ban még van. -
ρσгτσ
addikt
válasz
K2016
üzenetére
Úgy értettem, hogy mindig utána kell nézni milyen típust értékesítenek felénk. Ez akkor nehezebb, ha megjelenés előtt érdeklődsz, vagy még friss a TV. Vagy mondjuk nem túl népszerű modell, és nincs róla sok tapasztalat.
Főleg úgy, hogy a neten sok olyan teszt van, ahol más régiós készüléket vizsgálnak. Samsung -nál meg sajnos az nem annyira ritka, hogy régiónként eltérnek a panelek.
A tiéd az VA lesz.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
qu1cKr2k12
üzenetére
Jelezd azonnal, majd ők megmondjak hogy csere vagy javítás. De lerazni ne hagyd magad, kedvenc válaszuk hogy semmi baja.
-
qu1cKr2k12
csendes tag
Sziasztok,
Nem vagyok jártas TV témában.
2023 jan. 9-én vásároltam egy Samsung UE55AU7102 tv-t. A napokban észrevettem, hogy kissé fakó lett az eddigihez képest a kép, illetve vibrál elég sűrűn a TV műsor + Youtube, Netflix is. Főleg a kép jobb oldalán vehető észre a jelenség.
Áramtalanítás, ki-bekapcs nem segített.
Találtam Youtuben egy LED Tesztet, lejátszva, egyértelművé vált, hogy nem stimmel valami.

A kérdés az lenne, hogy ezt a hibát garanciában javítani szokták vagy készülékcsere lesz ? -
ρσгτσ
addikt
válasz
uffneked
üzenetére
Samsung -ból utána a sima QLED készülékek jönnek, de abból egyik sincs QN szinten. Meg aztán ott is lutri, hogy melyiket hozták hozzánk. Valamiért a Samsung nagyon szeret IPS panelt hozni Európába. Amcsikhoz meg viszi a VA -t, ha éppen van olyannal szerelt verzió...
Más márkából meg kb. TCL/Hisense, ami kedvezőbb áron nyújt alternatívát. TV ajánlós topikba nézz be, de szerintem más sem fog tudni "jobbat" ajánlani ebben az árkategóriában. Főleg, ha magas fényerő is kell.
Egyébként ha mini LED -es ADS TV -ket nézünk Samsung -nál, akkor kisebb/közepes segédfény mellett simán élhető a fekete színe. Tök sötétben nem, de szerintem oda a VA is kevés. Igaz, hogy nálam az OLED az etalon.
Szerk.:
Mondjuk Amazfit -nél egész jó szenzorokat használnak. Főleg, ha valaki karkötőben gondolkozik. Meg ugye nem akar Fitbit -re többet költeni, akkor egy Band 7 például top választások között van. Sőt...De feljebb én jobban csípem például a Samsung -ot vagy az említett Garmin -t. 100 alatt meg több kategóriában a Xiaomi nyer, de én nem igazán szeretem, hogy ugyanazt csinálják, amit régen telefonoknál...jön egy frissítés és 80-90 százalékos lesz a szoftver, egy-két dolog lehet kikerül, és a pontosságra is hatással lehet.
Én Samsung -ot, Xiaomi -t és Amazfit -et is használok. Óra/karkötő.
-
uffneked
aktív tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
Néznék én más márkát, de TCL-Hisenset nem szeretnék. Tudom, hogy 2023ban a kínai már nem gagyi, meghogy a Xiaomi is hogy feljött mobilban (is)
, a hüvely se csak arra jó mint régen, és az amazfit is szinte Garmin. Azt is tudom, hogy most 5 év gari van TCL-re.Szóval akkor maradjon Samsung (lg, Sony, Philips), maradjon az 55qn91a tudása és mérete. Mit lehetne kapni helyette ma?
-
ρσгτσ
addikt
-
uffneked
aktív tag
Sziasztok!
Mire kinéztem magamnak a QE91QN91A-t, kifutott.
Bemutatódarabok maradtak az euronicsben 300k-ért, de az meg ilyen nyeh… érzés.
Mi tud hasonló szintet hozni Samsungban, 55colon?
OLEDet nem szeretnék, elég sokat megy háttérzajnak a TV. VA panel, MiniLED kéne.Szerk: ha esetleg tud valaki bontatlan qn91a-t, az is jöhet.

-
ρσгτσ
addikt
válasz
ballazol
üzenetére
Én úgy jutottam a Samsung -hoz, hogy nálam a gaming adat is fontos volt. OLED -en jobban szeretek játszani, de kellett mellé egy olyan eszköz, ami bírja a magas üzemórát, illetve a tartós, statikus elemeket is. Mint például "tartós" TV csatorna logó.
Persze mostanában már nem annyira betegesek az OLED -ek, meg aztán vannak már módszerek arra, hogy kerülje a TV a beégést, de úgy döntöttem inkább Mini LED felé nézek.
QN széria az egyik legjobb e tekintetben, ha nem OLED -ről van szó. Így nem is gondolkoztam sokáig. A magas fényerő is szimpatikus volt, mert fényes nappaliban is tökéletes.
Volt ami azért feladta a leckét nekem is. Például amikor rájöttem, hogy az univerzális távirányító okozhat "anomáliákat" a rácsatlakoztatott eszközöknél.
De kis utánajárással ez is orvosolható.Egyébként van pár Samsung cuccom is, így nem igazán szeretnék én sem csalódni a márkában. Mert amúgy szeretem az eszközeit. Pl. DEX is már régóta az életem része.
-
ballazol
senior tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
értem most már

én 12 havi törlesztőre vettem a q80b-met, 50"-os
már a felét kifizettem
remélem, kitart egy jódarabig
otthon 4db LG van, dacból vettem most Samsung-ot
ha megbízhatónak bizonyul, akkor oké, ha nem, akkor nem kap több esélyt egy jódarabig nálam sem a márka
főleg, ha lesznek egyáltalán még tévék 10-20 év múlva -
ρσгτσ
addikt
válasz
ballazol
üzenetére
Nálunk nincs 110 négyzetméter, de egyébként is úgy van kialakítva a lakás, hogy a nappali az amolyan közösségi tér. Nem vonulunk külön.
Ez egészen addig működik is, amíg nem lesznek nagyobbak a gyerekek.
Aztán kell majd játékszoba, ahova bemegy majd az összes konzol és a retro videojátékozás is, illetve az ezekhez kapcsolódó megjelenítők.Persze máshol is van TV, de főleg a nappalira korlátozódik a megjelenítők száma. Ezért nem mindegy.
A Samsung -nak örültem is amúgy, mert egészen a fenti hibáig nagyon jó vételnek tűnt. Persze arra szerintem mindig érdemes készülni, hogy ami elromolhat, az el is romlik. Jó esetben még garanciális időn belül. Ezeken még túl tudom tenni magam...de amilyen tapasztalatokat itt olvasok a garanciális ügyintézésről, az már kevésbé tetszik.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
ballazol
üzenetére
Nem tudok LG -t venni, mert abból van egy OLED a Samsung mellett. Gondolom a távirányítót meg nem lehet függetleníteni egymástól. Szóval kapcsolgatnám mindegyikkel mindegyiket.
Valószínű úgyis visszajön javítva a Samsung. Főleg, ha egyszer elindul a szervizbe. Pénteken újra beszéltünk velük. Kértek újabb képet távolabbról. Másfél méterről kaptak egy csíkosat.
Szerk.:
Jah amúgy nem használok szolgáltatói boxot, kártyát kértem a TV foglalatba. -
Bandeee82
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Megírtam nekik, hogy nem fogadom el a válszukat, az egyeztetés amúgy sem jelent semmit, azzal érne véget a folyamat, ha átvenném a tv-t, de nem fogom. leírtam miben különböznek a szerviz és az ügyfélszolgálat megállapításai (hazugságok), illetve milyen törvényeket szegtek meg az esetemben, majd ezzel zártam:
Ezennel kijelentem, hogy élek a fogyasztói szerződéstől való elállás jogával. A televízió 15 napon belül történő javítási törekvése sem valósult meg. Sem a 30 napon belüli tényleges javítás. Utoljára felszólítom önöket, hogy a csereutalványt részemre 5 napon belül, legkésőbb 2023.11.08-ig küldjék el
-
Celtis
veterán
válasz
Bandeee82
üzenetére
Ha ragaszkodsz a csereutalványhoz, az nyilván még el fog húzódni, ha ezeken a gyökereken múlik. Utána viszont egy sokkal jobb érzés lesz.
A helyedben küldenék egy újabb emailt még ma. Hivatkozva a fogyasztóvédelmi jogszabályokra és arra, hogy a hiba bejelentésétől már 60 nap is eltelt, felszólítod őket, hogy részedre a csereutalványt haladéktalanul küldjék meg. Amennyiben ez 5 munkanapon belül nem kapod meg, akkor a bejelentés teszel a fogyasztóvédelmi hatóságnál fogyasztóvédelmi jogszabálysértés miatt.
És ha nem válaszolnak érdemben, akkor ténylegesen meg is tenni a bejelentést. A békéltetést meg felejtsd el.
-
Bandeee82
tag
Szemét mocsok cég. Jött egy email a határidő jelarta előtt, pentek délután, hogy mivel egyeztettem a szervizzel a kiszállításról, ezért ők lezártnak tekintik az ügyet, vegyem át a tv-t. Mekkora átverés, azt mondják vegyem csak át, utána lehet még belőle utalvány, ezek meg megírják, hogy akkor ennyi volt. Pedig a hívás után lemondtam írásban és telefonon is a hétfői kiszállítást, még mielőtt megjött volna az emailjük...
-
Bandeee82
tag
válasz
ρσгτσ
üzenetére
+Celtis
Azt mondja ez bevett gyakorlat, addig is legyen nálam a tv 🙂 beszéltem a Mediamarktos hölggyel is, azt javasolja ne vegyem át a tv-t, mert akkor elfogadom a Samsung által leírtakat. Éreztem én, hogy valami ilyesmi indok miatt akartak meggyőzni. Hívtam a szervizt, nem veszik fel, írok sms-t. Meg ha hívnak hétfőn, akkor is mondom majd nekik, hogy nem veszem át. Ettől függetlenül vajon mikor kapom meg végre a csereutalványt? Örökkévalóságnak tűnik már ez a két hónap...
-
Celtis
veterán
válasz
Bandeee82
üzenetére
Nem akarnak majd adni csereutalványt arra hivatkozva, hogy átvetted a megjavított tv-t.
Messze nem vagyok jogász, de az átvételi elismervényre írd rá, hogy fenntartod az igényedet a téged megillető csereutalványra.
A tisztább megoldás, ha megtagadod a készülék átvételét. -
Bandeee82
tag
Ez a Samsung kész cirkusz és pokol egyben. Múltkor felhívott a szerviz ugye, hogy a központi iroda szerint mégis garanciában kezeljék a tv-met. Már akkor mondtam, hogy én csereutalványt kérek nem tv-t, azt mondták ezt beszéljem meg a Samsunggal. Persze hívtam őket, írtam őket, bevontam a Mediamarktot is, de egyelőre nem jutottam közelebb a csereutalványhoz.
Most hívott a szerviz, hogy kész a tv, hétfőn hoznák. Mondtam, hogy nem jutottam előre az ügyben, de azt mondta a hölgy, hogy attól még kihozzák, ha megkapom a csereutalványt, akkor majd elhozzák megint....Közben kifaggattam a hölgyet, azt mondta kijelzőt cseréltek, kérdésemre, hogy volt-e LCD törés, azt mondta nem. Tehát hazudtak ebben (is). Azt mondta ők végig garanciális ügyként kezelték, erre kérdeztem, hogy akkor miért nem keresett senki és miért nem javították meg a tv-t? Erre nem tudott válaszolni... Kérdeztem, hogy tényleg küldtek-e nekem sms-t, hogy a javítás nem garanciális, ahogy az ügyfélszolgálat állítja? Azt mondta nem.
Megy a kamu ezerrel itt...
-
ρσгτσ
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
A CU7100 -as szériáról beszélek. Én korábban 150 ezres kategóriában néztem hálószobai TV -t VA panellel, normális LED -del, mert ott főleg (/maximum) gyenge segédfény mellett megy a TV.
Samsung kristály csodái nem voltak rosszak, de szerintem ebben az árkategóriában a TCL a király. Szerintem sokat nem változott a helyzet. El kell menni megnézni. MM -ban, Euronics -ban, ha jó arc vagy még pendrive -ot is rá tudsz dugni, hogy saját tartalom mellett megnézd mit tud. Mert amit ott osztanak szét jelet, az másodlagos.
Samsung szerintem középsős és felsős TV -k között jó opció. Nyilván modell és technológia függő.
Nálam például nappaliban, erős fény mellett egy mini LED magas fényerővel nagy király. Azért is választottam azt. Ráadásul natívan, stabilan megy rajta a cloud gaming is.
Gamingre LG OLED -et használok. Retro gamingre pedig Sony Trinitron PVM stúdió monitort. Low budget -ben meg TCL és Hisense között pattogtam. Végül előbbi mellett döntöttem. Persze ez csak az én véleményem. Még ha meg is köveznek ezért ebben a topikban.
Szerintem nehéz minden kategóriában márkáhűnek lenni és tényleg érdemes elmenni megnézni a TV -t. Alsós készülékek között nem kifejezetten LG, Samsung, Sony a király.
-
AMD Power
titán
válasz
Tomirallye
üzenetére
Teljesen jó kis tévé. Ahhoz képest,hogy 2023 és VA paneles nincs rossz árban.
-
ρσгτσ
addikt
-
Tomirallye
csendes tag
Sziasztok!
Kollegámék szeretnének egy új TV-t vásárolni 50-es méretben.
Kizárólag filmnézésre lenne használva (tv adás, netflix)
A keret 150.000 Ft.
Semmilyen extra dologra nincs szükségük.Ezt nézték ki: Samsung UE50CU7172
Esetleg erről v.kinek tapasztalat, vagy más alternatíva?Előre is köszönöm.
Ezúttal sajnos nem volt időm itt utána keresni ennek az adott típusnak, ezért ne haragudjatok :/ Az életemet megeszi és szabadulni akarok tőle xDÜdv.:T.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Sonex79
üzenetére
Sajnálom. Ez azért baromi bosszantó dolog.
Most azon gondolkozom mi lesz, ha nem javítható az enyém. Nem nagyon tudom, hogy mi lehetne helyette. Samsung -ban meg már egy kicsit megrendült a bizalmam. Jó lenne a márkánál maradni, csak hát rossz tapasztalat már van...
Bár valószínűnek tartom, hogy 2021 -es készülékhez lesz még kijelző. Majd kiderül.
-
Rollohun
újonc
válasz
rayoliviero
üzenetére
Helló! Fater szintén egy q60c-t vett. Tegnap üzemeltük be. Elölről nézve a jobb oldali láb nem akar sehogy sem bepattanni a helyére, lötyög. A másik oldalon stabilan a helyén van. Ha a lábakat felcserélem, akkor is a jobb oldalt lötyög. Néztem a YouTube-on egy összeszerelő videót, ott is lötyögött. Neked mi a tapasztalatod?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Celtis
üzenetére
Szerencsére az utóbbi időben nem költözünk, meg pont abban az évben, de még előtte cseréltem le az összes bútort a nappaliban. Szóval nem nagyon kellett a TV -hez hozzányúlni az elmúlt közel 2 évben.
Egyébként párom már beszélt a Samsung -gal. Meg akarták nézni kamerán keresztül (ahogy azt vártam is), de nem tudott felcsatlakozni a csaj valamilyen náluk lévő probléma miatt. Úgyhogy most megy az e-mail képekkel.
Biztonság kedvéért mondtam neki írja le hogy használtuk a TV -t. Például azt, hogy a fényerő felesre van állítva, és a kontraszt is 50/35 -re le van véve.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Bandeee82
üzenetére
Telefonon keresztül nem sok minden fog belőle látszódni, csak ha közelebb megy az ember. Kb. 1 méterre. Még ha le is veszek minden javítást, akkor is simítani fogja a képet. Élőben azért 2-3 méterről is látszik.
Kíváncsi leszek én is.
Celtis:
Nem szoktuk mozgatni és talpon állt mindig is.Szerk.:
Egyszer volt mozgatva, de akkor is talpat fogva és nem sokat. Kb. 1 éve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 5800U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még megvan a 9 éves H6500 as tv-m amihez 2db távirányító járt, egy smart (fényegér) és egy hagyományos, használatban is van a mai napig mindkettő.