Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dareiosss #135798 üzenetére
Én már megrendeltem a Q70-et,de mindig nagyon agyalok a Sony-n is. A Q70-nek jobb a feketéje és ez csábítóbb számomra. Meg ha kerülhetem,akkor tévében nem szeretnék androidost. Főleg kevés rammal és nem egy komoly procival. Viszont a QLED-nek jobb a betekintési szöge. Ez is számít a nappaliban. De bármelyiket lehet venni,egyikkel sem lő mellé a vásárló. Csak más a két tévé egy kicsit. Kinek mi a fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG OLED65G49LS AI G4 4K Csúcs OLED TV! G-Sync
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Harman Kardon Aura Studio 4 Aktív BT hangfal
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Samsung The Freestyle Gen. 2 Hordozható Smart Projektor + Samsung Battery Base akksi!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged