- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Nekem van oled-em is (már többször is írtam) 65 b7v a nyaralómba, nyilván ott "rohad" most széjjel, de attól nem estem így hanyatt. Ez a w típus főleg síkban a falba építve legyaláz mindent.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
PuMbA
üzenetére
Tegnap éjjel egy kis buli folytán néztem egy 70 valahány coll-os w8-cat, ismerősöm vette, neki nem lehet autója, meg olyan dogokból marad ki, ami másnál természetes, sajnos tolószékes, de emelett brutál jól keres informatikusként az otthon kiépített üzletében, van alkalmazottja rendesen. Szóval van lé és betegsége miatt szinte mindent azzal kompenzál, hogy mindenből a legjobbat... Mindegy...
A lényeg az volt, hogy azt éreztem, hogy pár órás tesztelgetés után, hazaérve szanaszéjjel kell vernem a Q8-cat, mert hozzá képest (w8-hoz) egyszerűen gané a kép(minősége)! De hát az a tv 4 millió és basszus azok a színek, betekintési szögek, miről beszélek nincs is ilyen, hogy betekintési szög.... és a korom fekete.
Hát wáó, le a kalappal az lg tévéje előtt. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ennek van kecskelába.
Az enyém ilyen, de mit számít, ha falon van a tv. Bár szerintem annyira nem rondák, de ezek a lábak sokkal biztosabban tartják, sőt beton biztosan, hogy a tv se előre, se hátra ne billenjen, esetleg még essen is pofára, mint a másik, ami dizájnosabb. Azok billegnek már egy kis szellőtől is.
-
PuMbA
titán
válasz
KubanitoS
üzenetére
LCD lényege, hogy nem lehet kikapcsolni külön pixeleket, az az OLED
A Local dimming hátrányai:- Light blooming around bright objects and into the darker space. You can see an example of that in the video above and on the left.
- A trail of light following moving bright objects. See example above and to the right.
- A loss of detail in dark areas.
- Unintended portions of the screen being dimmed.
- A fluctuating brightness of the screen.+5000 Ft-nál többet nem ér az egész.
-
KubanitoS
veterán
Itt a teljes üzenet, amit kaptam tőlük.
Utánaolvastam ennek a Supreme UHD Dimming dolognak és úgy lehet tényleg megérné azt a minimális felárat. Ha jól értelmeztem arról van szó, hogy a kijelző egyszerűen ki tud kapcsolni egyes pixeleket és ezzel tudja elérni a még jobb minőségű feketét.
Pl:
-
mpo
veterán
válasz
bisiz
üzenetére
Nézegetem a rtings-en a Q8FN tesztet és ott azt írják, hogy Európában Q8DN néven kapható.
Nem.
A táblázatban az UK oszlopban is egyezik, ott is Q8FN.
Ellenben van megjegyzés alatta:
Update 08/01/2018: Samsung has announced that they will begin selling the Q8DN in Europe. The Q8DN is the European equivalent of the U.S. model, including Full-Array Local Dimming.
Ennek van kecskelába.
A Q8DN ezért drágább.A hozzászólásnál ott a link gomb, abba kell a linket beilleszteni.
-
bisiz
aktív tag
Sziasztok!
Nézegetem a rtings-en a Q8FN tesztet és ott azt írják, hogy Európában Q8DN néven kapható.
Árukeresőben látom mindkettőt, de a Q8DN, aminek a lába úgy néz ki, mint a teszten. Drágább is jóval. Akkor a Q8FN mi?https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/qe65q8fn-p407846093/?gclid=Cj0KCQiAuf7fBRD7ARIsACqb8w5tVYJKIk8pL4lLOjXDEE03lQVyBSI10ftANOus5JegCtGRgNHSirwaAkqEEALw_wcB
https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv-plazma-tv-c3164/samsung/qe65q8dn-p425456028/
-
galaxys80
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Kipróbáltam a
Pc módot és valóban jobb lett a kép, de még mindig nem teljesen folyamatos.( Mondjuk a feleségem nem értette mi a gondom
)
Megnéztem és tényleg 25 fps-es a streamek többsége. 1-2-őt találtam ami 50 fps-es volt. Na ott szép folyamatos volt a kép. Ellenben többször is megakadt a 100-as net ellenére. -
Tomi8822
tag
Üdv, megvettem a Samsung ue43nu7122 televíziót, eddig meg vagyok vele elégedve, homogén háttérvilágitás, és szürke képnél is homogén.
Külön csomagolva van hozzá ci modul, muszáj ezt csstlakoztatnom ha nem használom egyáltalán? -
gyeniko
őstag
válasz
jambiyya
üzenetére
Ha látnád a fogorvost kijönni a WC-ből kézmosás nélkül, utána elkezdene turkálni a gyereked szájában, akkor szólnál neki?

Értem, amit írsz, ez egy nagyon kényes kérdés... Vannak emberek, akik törekszenek arra, hogy jól (minél jobban) csináljanak dolgokat. Nekik segít (esetleg örülnek is neki), ha felhívják a figyelmüket a hibára, mert lehetőségük van javítani azon a bizonyos valamin. Vannak, akik úgy tesznek, mint ha nem érdekelné őket az ilyesmi (pedig a valóságban igen), vagyis azzal "ütik el" a jószándékú figyelmeztetést, hogy "nekik ez nem fontos". Pedig igen, ezért aztán "titokban" okulnak és legközelebb jobban csinálják. A "foglalkozás elérte a célját"! A 3. típus, akit tényleg nem érdekel, az Ő figyelmüket szinte kár felhívni bizonyos hibákra, mert nem érdekli őket.
Persze, sokféle hiba van, ezek egy része hatással lehet másokra is (pl. szemetelés, dohányzás ott, ahol tilos, szaros kézzel kormánykerék tapogatása, tahó, bunkó, tolakodó és szabálytalan közlekedés, furakodás a repülőtéren a sorban, estig (reggelig) sorolhatnám. No, az ilyesmiket nem szabadna megjegyzés nélkül hagyni....
Egy alkalommal pl. nagyon kínosan éreztem magam, mert még "egyemista" fejjel egy társaságban azt találtam mondani, hogy ".... nem lebbezett fel". Nagyon örülök, hogy kiigazítottak - bár kicsit szégyenkeztem, de a vlóságban nem az volt a szégyen, hogy szóltak, hanem az, hogy okkal szóltak. Azóta jól használom.
-
törölt tag
Sziasztok. Sajnos az 50nu7022 valóban csalódás kicsit, legalábbis a média lejátszó része. 12 filmet próbáltam eddig. 4 nem ment. Ezek avi formában voltak. Ami hibátlanul ment az mkv fájl, viszont volt avi is, amit lejátszott. Nem tudom, hogy egyes avikat miért nem szeret. Egyébként a 120as árért szerintem rendben van a kép minősége. Nulla bevilágítás, nulla pixel hiba. Szép homogén az egész. A kérdésem az lenne, hogy ezekben be lehet kapcsolni a szervíz menüben a Bluetooth opciót? Vagy hardveresen nem tudja?
-
mpo
veterán
válasz
gyeniko
üzenetére
A Samsung E-MANUAL-ból.
- A javasolt firmware-frissítések telepítése.
- Ha antennát vagy antennakábelt csatlakoztat a tévékészülékhez, élő adást nézhet, LAN-kábel vagy vezeték
nélküli router segítségével pedig az internetre kapcsolódhat.- A csatlakozás megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy tudja a vezeték nélküli router SSID-azonosítóját (nevét)
és jelszóbeállításait, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.
------Szegény vásárló az arukereso.hu oldalon is router-t tud keresni.
Itt a topiknak is ez a címe: Router gondok.
A firmware 2478-szor szerepel, a förmver 3-szor, azt két ember produkálta. -
mpo
veterán
válasz
jambiyya
üzenetére
Nem érzem magam különbnek, használok helyesírás-ellenőrzőt a Firefoxban.
Ha te is használnál, aláhúzta volna ezt: külömbnek.
Azt szoktam még tanácsolni, hogy írják egybe a szót, ha nem jó aláhúzza pirossal, mert nem mindegy, hogy gyerek orvos vagy gyerekorvos.
Nem nyelvészeti kérdésekről van szó, csak a minimumról.
A fórum szabályzatában is benne van. -
jambiyya
őstag
Ha egyébként érted, és átjön a lényeg, akkor mi értelme kifakadni? Sosem értettem ezt igazán. Neked fontos a helyesírás és/vagy a stílus, másnak nem. Te külömbnek (
) érzed magad ettől, a másik nem is érti. Értlek és nem ítéllek el.Ma voltam szervizben (nem én nyilván, az autóm), a szaki koszos kézzel tekergette a kormányt. Azt a kormányt, amit én a gyerkőcök seggtisztító kendőjével szoktam tisztítgatni. Nyilván legszívesebben rászóltam volna, de nem vagyok hülye. Ő megcsinálta amit kell, én meg letöröltem a kormányt...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
KubanitoS
üzenetére
Senki nem írta, hogy te szórakozol. Csak elég gáz, hogy ilyen írástudatlanok válaszolnak egy ekkora cégtől, mint Samsung. Vajon mennyit adsz a szavára? De mindegy is, a helyedben meg megvenném 400 ezerért a 8052 típust a Euronics-ban, ha esetleg van a közeledben a felsorolt városok közt.
-
direwolf
őstag
válasz
czombos
üzenetére
Ez nem így van. A katódsugárcsöves tvken volt így, de a digitális korban már deinterlace algoritmusok dolgoznak. A jobbak (amilyenek a tvkben is dolgoznak) 50fps-el jelenítik meg az összefűzött progresszív képkockákat. Hogy ezt hogyan végzik, azt csak a tv szoftverének programozója tudja. PC-n választhatsz különböző filtereket, ott lehet tanulmányozni az algoritmusok különbségét.
@mpo: nem tudom min csodálkozol, a legtöbb ember képtelen értelmezni egy többszörösen összetett mondatot. Inkább megnéz két jútyúb videot egy registry átírásáról, mint értelmezzen két sort

-
Fr3eWar
őstag
válasz
hali13
üzenetére
Valószínű DIVIX kódeket használ az AVI-s filmed, és azt a 2018-as Samsung TV-kből száműzték (NU meg idei).
A Plexről meg azt olvastam, hogy ha a TV támogatja a videó dekódolását, akkor simán csak háttértárként továbbküldi a videót, és a TV dekódolja.Ha a TV-n valami miatt pl videó kódek, vagy hang probléma (pl 2018-as DTS hiány) lép fel a videó dekódolásával, akkor lépne be a PLEX szerver oldali videó dekódolása, és valószínű ahhoz gyenge a NAS-od, és eddig a TV-id végezték a dekódolást, most viszont a tv nem tudja így a NAS-nak kellene.
-
mpo
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Egyszer már kifakadtam:
érdekesség képen (milyen érdekesség van egy képen?)
többféle képen vagy többféle képpen
tulajdon képen vagy tulajdon képpen
más képen
Helyesen:
érdekességképpen
többféleképpen
másképpen
tulajdonképpenIdézet egy másik topikból, Trailbrazer-től.
Az érthetőségét nagyban növelné, ha helyesen egybe volna írva az a szó. De mivel különírási mánia tombol a csököttek körében, túl nagy ez az elvárás.A Denon X1500 magyar nyelvű használati utasítása igen pocsék munka, az angol pedig kiváló.
Idézet belőle (CTRL+C):
Ha olyan szubsugárzót használ, ami alkalmas a következő
beállításokra, a következő képen állítsa be a szubsugárzó:De van rúter, förmver is a leírásban.
-
czombos
tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Valóban igaz, hogy az internetes stream 25 képkocka szokott lenni viszont az progressive míg a TV adás 50 képkocka de interlace ami igaz, hogy dupla olyan gyors viszont csak a kép fele jelenik meg 1 képkocka alatt így 2 képkocka kell, hogy megjelenjen a teljes kép. Tehát a 1080p/25 és a 1080i/50 kb hasonló fps-t eredményez.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Nos, a kijelzőminősségi külömbségek szavaknál én is kamilláztam, hogyha ennyire nem megy, legalább írja meg word-ben, vagy a tkm tudja, chrome-ban is van, ami figyeli a helyesírást.
Itt a fórumon a toplistás szavak: egyenlőre, muszály, minnél... ilyenkor szanszéjjelszoktamfutni, ha szólsz besértődnek. Már letojom...
De igaz, ez mégiscsak egy hivatalos levél, vagy válasz lenne egy nagy multicégtől.
Cöhh-------
Jah és nem elírta, mert kétszer írta, hogy KÜLÖMBSÉG!
Most megyek és beállítom a dimmingot! -
KubanitoS
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Köszönjük, hogy kérdésével megkeresett bennünket.
Engedje meg, hogy tájékoztassuk, hogy a megjelölt tévékészülékek között mindössze kijelzőminősségi külömbségek vannak, az UE65NU8002 típusú készülék PQI (Pictire Quality Index) értéke 2500, míg az UE65NU8052 típusé 2600.
Ez a külömbség abból fakad, hogy a 8002 típus UHD Dimming funkciót támogat, a 8052 típus pedíg Supreme UHD Dimmingot.
A készülékek további specifikációit az alábbi linkeken tekintheti meg:
https://www.samsung.com/hu/tvs/uhdtv-nu8002/UE65NU8002TXXH/
https://www.samsung.com/hu/tvs/uhdtv-nu8052/UE65NU8052TXXH/
Bízunk benne, hogy válaszunk hasznosnak bizonyult az Ön számára.
Továbbra is készséggel állunk szíves rendelkezésére Samsung termékekkel kapcsolatos kérdései esetén. A gyorsabb és hatékonyabb segítésnyújtás érdekében javasoljuk, hogy hivatkozzon a 2911645870 nyilvántartási számra.
-
-
galaxys80
veterán
válasz
PuMbA
üzenetére
Ezzel, azért vitatkoznék. Simán jön Full HD-ban a stream. A sport TV csatornák többsége meg nyomatja SD-ben.
Egyébként laptopon gyönyörű is kép.
De nyilván abban az esetben nézek streamen meccset, ha egyetlen tv csatorna sem adja az általam nézni kívántat. Ezen nem segít egyetlen tv előfizetés sem. -
darkmann
őstag
Sziasztok!
Emag-on rendeltem egy UE55NU7023-as TV-t (109900-ért kihagyhatatlannak tűnt
). Az lenne a kérdésem, hogy filmnézéshez akár a beépített lejátszón, akár külső médiaboxról az összefoglalóban leírt képbeállítások érvényesek erre a készülékre is (tudtommal VA paneles) a legjobb képminőség eléréséhez?
-
PuMbA
titán
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Nem tudjuk, hogy mit javít, mert azt se tudjuk, hogy milyen hibák vannak a rendszerben, csak a funkcionális és szépészeti dolgokat látod néha
Például a belső médialejátszónál 2-3 hónapja megjelent a 20 percenkénti tekerés lehetősége. -
Funthomi
aktív tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Synology D218play-t tervezek venni (amire hivatalosan nincs Plex), annak használnám a saját médiaszerverét.
@-ZeeZee-: Köszi!
-
PuMbA
titán
-
galaxys80
veterán
Egy Macbook Air-t kötöttem össze egy F6500-al HDMI-display port kábellel. (HDMI/DVI csatlakozóba). Gond nélkül látom is a laptop képét a TV-n. Viszont nem igazán folyamatos a kép. Nem durván, de azért észrevehetően darabos a kép, főleg focimeccs közben. Van esetleg valami beállítási lehetőség ami segítene orvosolni ezt? (Motion Plus-t végigpróbáltam. Minél nagyobbra tettem, annál rosszabb lett)
Vagy fogadjam el, hogy ez ilyen? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
PuMbA
üzenetére
Annak sok milliónak köszönhetik, hogy a legtöbb csodájukat nem kellett lehúzni a klotyón és az alapoktól elkezdeni jó pár (sok gagyi) típus újratervezését.
Kevesen vagyunk mi fórumozók, kiknek minden xarság feltűnik. Azoknak a több milliónak meg még az orbitális hiba sem szúrja a szemét...
--------------Javításokat, jah!

-
PuMbA
titán
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
"Sok helyütt olvastam hogy frissítés után gondok lettek a készülékkel."
Azt viszont nem olvasod, hogy a többi 100 millió embernek meg semmi baja sincs velük
Az internet becsapós."Ez mit tartalmaz,ill.érdemes egyáltalán frissíteni a tv-t ?"
Javításokat

(#125635) mpo: Lassan 4 éves lesz az Electrolux mosógép az albérletben.... Otthon szüleimnek is Electrolux van, meglátjuk meddig húzza

-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Sajnos néha, igen muszáj az FR.. És az is igaz, hogy a frissítések többsége, inkább elcseszi az OS-t, mint jobb lenne tőle.
-
warren29
aktív tag
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Idáig egy apróságot észrevettem a 12.31-el.
A médialejátszóban a mappákat egy kicsit dizájnosabbá tették. -
warren29
aktív tag
válasz
hjtz4t3wrseg
üzenetére
Nekem már fent van de egyelőre nem vettem észre különbséget.(gondolom ha így van akkor javításokat tartalmazhat)
Ti egyébként FW frissítés után mindig csináltok egy gyári beáll. visszaáll.-t?
Én szoktam de csak rutinból.
Régebben mintha ez amolyan kötelező javaslat lett volna.
Van gyakorlati jelentősége tehát amiatt kell ez, hogy az új FW normálisan fusson vagy másért? -
hjtz4t3wrseg
senior tag
Samsung tv-re jött az 1231 v,számú frissítés !
Ez mit tartalmaz,ill.érdemes egyáltalán frissíteni a tv-t ?
Sok helyütt olvastam hogy frissítés után gondok lettek a készülékkel.
előre is köszönöm a segítséget.

-
-
Funthomi
aktív tag
Sziasztok!
Egy gyors kérdésem lenne: rendelkezik valaki közületek Samsung UE40H6200-es TV-vel és DLNA-n keresztül ér el Synology NAS-t? Simán megy?
Köszönöm!
Üdv! -
hali13
tag
Sziasztok.
Vettem egy ilyen tv-t: Samsung UE55NU7022K. Nasról Plex használatával nézem a tévén a filmeket. Az előző LG tévém mindent normálisan lejátszott, van egy régebbi kisebb Samsung tévém, az is mindent gond nélkül lejátszik.
Ezzel a tévével azzal szembesültem, hogy az AVI fájloknál azt irja ki, hogy a szerver nem elég erős ahhoz, hogy a fájlokat lejátssza.
Esetleg valakinek tapasztalata, megoldása erre a problémára?
Köszönöm előre is.
-
DrenX
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy 65NU7102 Smart LED televíziót. A következő a bajom vele: bizonyos dolgok (csatorna logó, mécseredmény) kb 40-50 perc után "beleégnek" a képbe. Például , ha megnézek egy meccset a sport1-en, akkor utána a jobb felső sarokban ott marad a sport 1 logója(Halványan, mint egy szellemkép), ami látszik utána kb 1 óráig. Utána eltűnik. Érdekes, hogy csak bizonyos csatornáknál. Kikapcsolva nem marad benne.
Köszönöm előre is.
-
PuMbA
titán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Én összerakhatom a kezem. Szüleim 4,5 éves F6100-as Samsungja és az én 2 éves KU6000-rem is tökéletes, semmi bevilágítási gond stb, bár mindkettőre 5 év garancia bővítés lett véve, szóval lehet, hogy megijedtek
Benq PC monitorom is jó már ~3-4 éve, gépemben még semmi sem romlott el, hangfalaim jók, azok is ~3-4 évesek. Van egy olcsó 5k-s TP-Link routerem az is jó, meg egy olcsó 40k-s 2 éves Xiaomi telefonom. Több kütyüm nincs, mert minél több van az embernek, annál több vele a gond, szóval én direkt próbálom a technikai kitettségemet a minimálisra csökkenteni. Még sosem kellett visszaküldenem vagy gariztatni semmilyen technikai cuccot 8 év alatt 
-
petack
csendes tag
Köszönöm szépen a segítségetek!
Hát, akkor visszaküldöm, megnézek még egy ugyanilyet, ha az is hasonló lesz, akkor valószínűleg drágább kategóriában kell nézelődnöm... :/ -
mpo
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Az idén áprilisban járt le a Hitachi Air-Exchanger légkondim 10 éves garanciája.
Ezt az Air-Exchanger-t már nem gyártják, ablaknyitogatással lehet helyettesíteni 40 fokban.
Van egy-két műszaki cikk, ami annyira gagyi, hogy tervezett elavulást sem kell beletervezni, mert nem bír ki annyit se. Néhány márkát kerülök. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerintem az összes gyártó egy pénzéhes f...szopó lett manapság, akik garancia időre gyártanak termékeket, vagy még azt sem bírják ki>>>ez a jobbik eset nekünk. A véleményem...gagyikat gyártanak minden szinten, de azt legalább jó drágán adják.
-
xyzz
csendes tag
Sziasztok.
UE55NU8002TXXH erről a tv-ről mi a véleményetek? -
PuMbA
titán
válasz
DonAttilas
üzenetére
Szemből fotózd, felülről vagy alulról már ilyen lesz a kép

(#125613) KubanitoS: Displayspecifications-on megnézed vagy az összefoglalót elolvasod: semmi

-
-
KubanitoS
veterán
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Most próbálok keresgélni, de részletes leírást nem találtam a különbségekről, az árukeresős összehasonlító meg nem sokat ér.
-
warren29
aktív tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Gyanítom ugyanez a helyzet a pixelhibával is bár az azért csak szúrja a szemét sokaknak és talán arról jobban tudják, hogy hiba.
A gyártók akkor b***nának rá ha minden vásárló öntudatos és felvilágosult lenne a témában és vissza is vinné a szar tv-t.
Gyanítom az ágazat ha nem is menne csődbe de a nullszaldót örülnének ha megütné annyi a hibás, felhős, selejt panel. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
lukypeti88
üzenetére
Ezt nem tudom, én vágáshoz monitort használok, abból is a 21:9 méretűt, mert jóval nagyobb így a munkaasztalom. Szerintem olyat keress, aminek kevés az input lag-ja, pl a QLED-ek. Q6, vagy Q7FN.
-
warren29
aktív tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Amúgy sztem ez a felhősödés dolog szinte csak minket fórumozókat zavar illetve akik értenek valamelyest a dologhoz.
A mezei userek többsége állítom vagy észre sem veszi, vagy ha igen azt sem tudja mi az és úgy van vele biztosan ez a normális, vagy le se sz**ja.
Egyébként rohadt zavaró pláne ha ilyen vagy ettől rosszabb mint az előző képen. -
DonAttilas
tag
válasz
DonAttilas
üzenetére

-
DonAttilas
tag
-
lukypeti88
csendes tag
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Nem nagyon használtam még a fórumot, nem tudom jó helyre írom-e, de valaki megtudná mondani milyen tv-t vegyek videóvágáshoz???? KB 400 szeretnék rászánni, van sok ebben az árban király felbontásokkal,de nem tudom eldönteni melyik vegyem,ami tartós is és jó is, annyira nem ismerem a tv ket.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
ΞΔGLΞ
üzenetére
Erre gondoltam...
NU8052, itt azért kevés az esély, hogy ilyen trágya panelt tegyenek bele...
Kérdés csak az, hogy tudsz-e rádobni legalább 100 ezret.
-
petack
csendes tag
Sziasztok!
Felültem én is a black friday vonatra és vettem egy Samsung UE55NU7402 tv-t, de amint a képen is látható, a sarkaiban elég zavaró a bevilágítás. Nem csak teljesen sötét képnél, hanem sötétebb filmeknél is.

Ez így normálisnak mondható? Van esély arra, hogy ha visszaküldöm, veszek egy ugyanilyet, az majd jobb lesz?
Vagy ez általános az edge led miatt?
Ha mindegyik ilyen, esetleg tudnátok másik, hasonló méretű/árú TV-t javasolni, amivel jobban járok?
Előre is köszi a segítséget! -
anorche1
őstag
A ku6400am jelzett, hogy van uj firmware. Ilyenkor vegyes erzelmeim vannak. Orulok, hatha gyorsabb lesz tole a tv, stabilabb lesz a kapcsolata smart view appal, stb. De felek, hogy pl. kiveszik belole a youtube appot, vagy bizonyos video formatumok tamogatasat.
Changelog termeszetes nincs. Felrakhatom, tudja esetleg valaki, hogy mi valtozott? -
warren29
aktív tag
válasz
PuMbA
üzenetére
Vannak területek ahol nagyon gyors a fellődés/fejlesztés vannak ahol lassabb de globálisan nézve jelentős.
Műszaki cikk alatt nemcsak a TV, telefon, háztartási elektronika iparra kell gondolni hanem a napelemektől kezdve a búvárszivattyún át akár a tetoválógépig mindenre. -
PuMbA
titán
válasz
warren29
üzenetére
"Fejlesztenek ezerrel"
Inkább optimalizálnak, hogy minél több legyen a profit, ugyanis a régi FullHD alsó-közép kategóriás Samsung TV-k jobbak voltak a képminőséget összességében nézve, mint a mai azonos kategóriájú 4K-sok. Okostelefon fronton is 3 éve ugyanazt adják el, fejlődés 0. Fejlesztés az autóiparban, számítástechnikában van, de az utóbbiban is ugye belassult a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mikrotik routerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 6
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Phanteks Enthoo Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600XT / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- AKCIÓ! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- Alienware Aurora R13 Gaming! i7-12700KF / RTX 3080 Ti / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1TB HDD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A

Csepy