Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyugyo79
addikt
válasz
atesss
üzenetére
DLNA -n az újabb samsungokkal se lehet hangot váltani (B-sek után nem olvastam , hogy valami Content library okoság nincs e erre) ebbe bele kell nyugodni.Nem is fogják már a C -sekbe se belerakni szerintem.
Ha hálózati meghajtóról ilyet szeretnél akkor smb mount kell úgy ugyan azt tudja mintha usb-ről játszaná. DE ehhez okosítani kell a TV-t amire én senkit se buzdítok és ebben segíteni se fogok. Döntse el mindenki megéri e neki a kockázatot, ért e az egészhez.
Angolul le van leírva minden, rá kell szánni az időt és elolvasni az elejétől a végéig.
A vicc, hogy ugye ezt is tudná a tv simán mégse rakják bele. Igaz erőforrás igényesebb szerver oldalon mint a DLNA de mint írtam úgy ugyan azt tudja a tv mint usb-s eszközökről.
Azt meg, hogy mibe tudsz tekerni stb. erősen függ attól is, hogy milyen dlna szerverhez kapcsolódsz a tv-vel és az mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest